- Konu Sahibi ades_ballibadem
-
- #2.261
ben aldım kullanıyorum, kokusu kalıcı değil malesef ama çok güzel, kodunu da söyliyeyim P7.
lolite lift aldım demin, kokusu süper,inşallah kalıcı olur ve baymayan bir kokudur inşallah..
ben aldım kullanıyorum, kokusu kalıcı değil malesef ama çok güzel, kodunu da söyliyeyim P7.
lolite lift aldım demin, kokusu süper,inşallah kalıcı olur ve baymayan bir kokudur inşallah..
d&p L13 SİDDETLE TAWSIYE EDIYORUM KIZLAR :)
Evet ben de bugün gittim D&P ye bizzat sordum P7 miş kodu. Doğru parfümü almışım yani. İnternette P7 başka bir parfüm olarak görülüyor. Sanırım arkadaş o yüzden yanıldı. Kokusu kalıcı oldu bende hatta fazla boğucu bile olabiliyor 2 fıstan sonrası
bende dp den yeni parfümler almak istiyorum 4 parfüm belirledim.ben çok ağır kokuları sevmiyorum. sizce hangileri gerçeğine yakın ve güzel?
1-gucci flora
2-lady million
3- c. dior pure poison
4-ultraviolet
bende dp den yeni parfümler almak istiyorum 4 parfüm belirledim.ben çok ağır kokuları sevmiyorum. sizce hangileri gerçeğine yakın ve güzel?
1-gucci flora
2-lady million
3- c. dior pure poison
4-ultraviolet[/QUOTE
2 ve 3 agir parfüm. ben armani tavsiye ederim her günlük. bunlarin hepsi zewk meselesi. armani black code mesela harika.
gucci flora var mı bilmiyorum yok sanırım..bunlardan lady millionı çok beğendim süper ötesi diyebilirim..ama bende hiç kalıcı değil maleseforjinaliyle kıyaslayamıyorum bilmiyorum..
1-gucci flora
2-lady million
3- c. dior pure poison
4-ultraviolet[/QUOTE
2 ve 3 agir parfüm. ben armani tavsiye ederim her günlük. bunlarin hepsi zewk meselesi. armani black code mesela harika.
yorumlarınız için çok teşekkürler :)) tavsiyelerinizi dikkate alıcam :) hangisini aldığımıda yazarım.... :)
e4 tavsiye ederim harika
bi de ben r10 kullanıyordum daha önce o da güzel freşh kokusu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?