- 21 Mart 2021
- 107
- 53
- 35
Inşallah kavuşursunuz bebeginizetüp bebek olacak canım salı günü raporum çıkıyor.
arI sutu polen karşımı yada corek otu bal tarcin kuru nü bizzatvdenediniz mi? Benimde düşükte amh değerim.Bu ilac duzenli adet olmasinizi ve hormonlari dengeliyor ilac bittikten sonra 3 4 gun sonra adet olursunuz amh icin arI sutu polen karşımı yada corek otu bal tarcin kuru yapabilirsiniz
kaç amh sizin ?değişiklik oldu muarI sutu polen karşımı yada corek otu bal tarcin kuru nü bizzatvdenediniz mi? Benimde düşükte amh değerim.
Henüz tekrarlamadım testi.kaç amh sizin ?değişiklik oldu mu
İlaçta yapabiliyor ne benim bir hafta gecikmişti yanlış hatırlamıyorsamBen de bu ilacı kullanıyorum ama adetim 2 gün gecikti. Son 1 ilacım kaldı. Bu ilaç adet gecikmesi yapar mi yoksa gebelik mi var acaba?
Merhaba bu ilaçla birlikte mi iğneleri kullnadınız?bu ilacı kullanırken tuzu hayatından cıkar. asırı şişiriyor. bunun yanında bende hiç hayatımda normal adet olmadım. hep bu ilaçla oldum. ve adetin 3. gunu iğnelere baslayarak yumurta takıbıyle ikizlerim oldu.
Merhaba fsh düştümu hangi ilaç kullandiniz vede amh artırmak için neler kullandinizMerhaba ben bu ilacı fsh düşsün diye içmiştim her doktor farklı bir tedavi yöntemi için veriyor. İlaç bittikten 3-4 gün içinde regli olmuştum benim düzenliydi adetim ama fsh yüksekti dengelesin diye. Yumurta kalitesi arttırması için ben başka ilaçlar kullanmıştım.
Hangi ilaclari kullandın yumurta kalitesi için bide ise yaradimi fsh için kullandığın ilaç ise yaradimiMerhaba fsh düştümu hangi ilaç kullandiniz vede amh artırmak için neler kullandiniz