Siz neden kullanmıstınızKullanim perspekturune bakin. Ben de kull1nmistim ama siz yine dz kontrol edin ona gore
Folikül kisti yaziyoduSiz neden kullanmıstınız
Kac ay kullandınızBn de kullandım kist vardı onu kaybetmek ıcjn vermıstı etkili de oldu
Bende öyle bırsey de kanamam az ona etki ediyormuFolikül kisti yaziyodu
Etki ediyo. 3 kutu yani 3 ay kullaniyosun diye hatirliyom ama doktorunla konussan daha iyivolur. Ara ara lekelenmeler oluyodu. Sonra 9 gün gecikti adetim sonra acayip sancılı bi adet gecirdim uzun suren o ara kist olusmus.Bende öyle bırsey de kanamam az ona etki ediyormu
Hadi ya kıstın gectımı peki bu hap kılo yaptınmı sanaEtki ediyo. 3 kutu yani 3 ay kullaniyosun diye hatirliyom ama doktorunla konussan daha iyivolur. Ara ara lekelenmeler oluyodu. Sonra 9 gün gecikti adetim sonra acayip sancılı bi adet gecirdim uzun suren o ara kist olusmus.
Kac ay kullandınız
Hormon ya kılo falan aldırdımı canım adetler duzenlı oldu mu
Adetlerınız mı duzensızdı sıkıntınız neydıbende kullandım . 2 ay kadar günde bir adet olarak
ken kürteaj oldum sonrasında dr .um bu ilacı verdi . siz neden kullanıyorsunuz ?Adetlerınız mı duzensızdı sıkıntınız neydı
Kanamalarım az oluyor durduk yerde bu hap verilmez ki hormonalrınıza baktırdınız mıken kürteaj oldum sonrasında dr .um bu ilacı verdi . siz neden kullanıyorsunuz ?
bakıldı . 8 haftalıkken kalbi durmuştu bebeğin. işlem sonrası bunu verdi 2 ay kullandım . başka doktorlardan da görüş almıştım hattaKanamalarım az oluyor durduk yerde bu hap verilmez ki hormonalrınıza baktırdınız mı
Kılo vs aldırdımı canım bu hap sana hormon ya sonuctabakıldı . 8 haftalıkken kalbi durmuştu bebeğin. işlem sonrası bunu verdi 2 ay kullandım . başka doktorlardan da görüş almıştım hatta
hayır aksine verdimKılo vs aldırdımı canım bu hap sana hormon ya sonucta
Tamam 5.günü mü basladınızhayır aksine verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?