- 15 Mayıs 2017
- 350
- 304
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsunBen kullandım arkadaşım beş gün önce bitti. Ben kürtaj olmak zorunda kaldım adet olayım diye verdi drum. Şimdi leke gelmiş sanırım başlayacak. İlaç bitikten yedi veya on gün içinde olunuyor bildiğim kadarıyla
Cok teşekkür ederim cevap verdiğin icin adet düzensizliği içinmi kullanıyorsun eger soylemek istersen tabiBen kullanıyorum gece iciyorum. İlaç bitince 5. gün adetim
Negatif görmekten sıkıldığım icin cesaret edemiyorum ama karnimin ici açıyor resmen boyle bsy olablrmi gebelik varsa eğer? Umarım enfeksiyon veya başka bsy değildirŞimdiye olman lazımdı bi 10 günü tamamla olmazsan adet test yap.
Gebelik testi yapabilirsin böylece kafan rahatlar. Benim adetim de çok ağrılı oluyor bu sefer.Negatif görmekten sıkıldığım icin cesaret edemiyorum ama karnimin ici açıyor resmen boyle bsy olablrmi gebelik varsa eğer? Umarım enfeksiyon veya başka bsy değildir
Herşeyi bi ayrı dert değilmiGebelik testi yapabilirsin böylece kafan rahatlar. Benim adetim de çok ağrılı oluyor bu sefer.
Benimkide hamile kalmama yardimci olacağını o yuzden düzenli kullanmam gerektiğini söylediDoktorum bu ilaci kullanirken hamile kalmamin tehlikeli olacagini o yuzden baska yontemlerle korunmam gerektiğini soylemisti.
Canım ben adet olmuyorum erken menopoz. Bu ağrıları bende yaşadım. Adetin son günleride yaşadım. Hep hastanelik olurdum. Ama içtiğim bitki kurlerinden mi ne bu aylarda olmadı. Test yap bence negatif ise adet olmazsan 11. Gün dr. Git. Kan ver bide ordan baktır. Çok ağrı cektim ben serum alırdım öyle geçerdi. Tez zamanda geçer inşallah.Arkadaşlar merhaba bu ilacı kullanıp hamile kalan varmi?
Veya kac gün icinde adet oldunuz 6 gün oldu ve hala adet olmadım ama cok sancim var kaç gündür ve sancı disinda karnımin alt kismi surekli bi dolu hissi var??
Cevap yazanlara simdiden teşekkür ederim
Doktoruma mesaj atmıştım bayramdan sonrasına çağırmıştı simdi mesaj attim artık dayanamıyorum ağrılarım çoğaldı diye yarin ikiden sonra gel dedi gidicem bakalım neymiş testte aldim onuda yapicam teşekkür ederim cevabın icin umarım tez zamanda iyilesiriz cok gecmis olsunCanım ben adet olmuyorum erken menopoz. Bu ağrıları bende yaşadım. Adetin son günleride yaşadım. Hep hastanelik olurdum. Ama içtiğim bitki kurlerinden mi ne bu aylarda olmadı. Test yap bence negatif ise adet olmazsan 11. Gün dr. Git. Kan ver bide ordan baktır. Çok ağrı cektim ben serum alırdım öyle geçerdi. Tez zamanda geçer inşallah.
Evet bu yol uzun meşakkatli öyle mi böyle mi derken insan yoruluyor. İnşallah Allah hakkımızda hayırlısını versinHerşeyi bi ayrı dert değilmi
Amin insallahEvet bu yol uzun meşakkatli öyle mi böyle mi derken insan yoruluyor. İnşallah Allah hakkımızda hayırlısını versin
Eger bi alerjı durumun falan yoksa günde 1 defa Hayıt tohumu iç gerçekten iyi geliyor. Hemen etki bekleme bi bir ay dene bakalım.Hanımlar hepinize cevap verdiğiniz icin yardimci olmaya çalıştığınız icin tesekkur ederim suan adetim başladı bu ay hayırlısı değilmiş en azından belli oldu ne oldugu
Yumurta geliştirme çatlama ilacına baslicam adetin 5 gunu onun yaninda yapilirmi acaba? Daha önce içtim tansiyonum düştü ikinci haftada bıraktım ama iki hafta sonra tam gününde adet olmuştum hiç beklemiyordum yine yapmayı düşünüyorum eger bi zararı olmazsa ilaçla birlikteEger bi alerjı durumun falan yoksa günde 1 defa Hayıt tohumu iç gerçekten iyi geliyor. Hemen etki bekleme bi bir ay dene bakalım.
Arastir ona göre hareket et o kadar ilaç iceceksin zararı OlmasinYumurta geliştirme çatlama ilacına baslicam adetin 5 gunu onun yaninda yapilirmi acaba? Daha önce içtim tansiyonum düştü ikinci haftada bıraktım ama iki hafta sonra tam gününde adet olmuştum hiç beklemiyordum yine yapmayı düşünüyorum eger bi zararı olmazsa ilaçla birlikte