- 3 Temmuz 2019
- 55
- 21
- 8
- 27
- Konu Sahibi Kedisever12
-
Merhaba. Ben de kullandım ilacı bende gecikme mi yaptı yoksa ara kanama mi yapti bilmiyorum. İlacı kullanırken bittikten sonra bir hafta ara veriliyormuş diğer kutuya geçmeden önce ben ara vermeden başlamıştım bu şekilde kullandiysan ve ilaç bittikten sonra 5_6 gün içinde regl olunuyor diye duymuştum o süreç de geçtiyse gebelik ümidi var gibiArkadaşlar daha önce de sormuştum. Ben 4 ay düzenli olarak cyclo progyenova kullandim en son reglimin 3. Günü hastaneye gittiğimde doktor pcos görüntüsü yok dedi, ilaci tekrar yandıramadım virusten dolayı gidemedim hastaneye bu ay da adetim 5 gün gecikti. Hamile olabilir miyim? Ilaci kullandigim 4 ay adetim duzenliydi. Ara ara ara adet olacakmışım gibi sancılar oluyor.
* Hayır ben 4 ay kullanıp bırakmak zorunda kaldım yani bu ay hic ilaci kullanmadim doktor ultrasonda pcos görüntüsü yok dedi.Merhaba. Ben de kullandım ilacı bende gecikme mi yaptı yoksa ara kanama mi yapti bilmiyorum. İlacı kullanırken bittikten sonra bir hafta ara veriliyormuş diğer kutuya geçmeden önce ben ara vermeden başlamıştım bu şekilde kullandiysan ve ilaç bittikten sonra 5_6 gün içinde regl olunuyor diye duymuştum o süreç de geçtiyse gebelik ümidi var gibi
Hamile kalanlar olmuş ilacı kullanırken inşallah siz de güzel haberler alirsiniz* Hayır ben 4 ay kullanıp bırakmak zorunda kaldım yani bu ay hic ilaci kullanmadim doktor ultrasonda pcos görüntüsü yok dedi.
Maalesef bana nasip olmadı 7. Gün test yaptım çıkmadı ama hala adet görmedimHamile kalanlar olmuş ilacı kullanırken inşallah siz de güzel haberler alirsiniz
Evet hamileyim geç yumurtlama olmus hatta suan 6 haftalıkBende sizinle aynı durumdayım hamile miydiniz acaba
Bende sizinle aynı durumdayım hamile miydiniz acaba
Cyclo progynova hamile kalmaya engel oluyor mu? Bilgisi olan varsa cevaplayabilir mi?LütfennnHamile kalanlar olmuş ilacı kullanırken inşallah siz de güzel haberler alirsiniz
Merhabalar, doktorun yanından simdi çıktım,bana da verdi bu ilactan, yan etkileri cok kotuymus galiba yorumlari okudum, nasil kullanırken zorlandıniz mi? Hamile kalmak için mi kullandiniz bilgi verir misinizEvet hamileyim geç yumurtlama olmus hatta suan 6 haftalık
Merhabalar bende bugun aldim ilaci doktorun yazdi, kullaniyor musunuz nasıl bir ilac?Bende sizinle aynı durumdayım hamile miydiniz acaba
Bana hamile kalmayi kolaylastirir dedi doktorCyclo progynova hamile kalmaya engel oluyor mu? Bilgisi olan varsa cevaplayabilir mi?Lütfennn
Bana da doktor 5. Gun dedi, oyle basladim. Biz de mi kullanıyorsunuzİlacı adetin kaçıncı günü başlamak gerekiyor int 5.günü diyor dogrumu
Siz cyclo progynova ilacını kullanırken mi hamile kaldınız ?Bana hamile kalmayi kolaylastirir dedi doktor
Henuz değilSiz cyclo progynova ilacını kullanırken mi hamile kaldınız ?
Bazı doktorlar cyclo progynova nın gebeliğe engel olduğunu söylüyorlarmış ,hangisi doğru bilemiyorumHenuz değil
Evet siz daha once kullandiniz miDoktor verdi ama yan etkileri cok sen düzensizlik icinmi kullaniyirsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?