• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cyclo progyenova ve Polikistik Over

Merhabalar, doktorun yanından simdi çıktım,bana da verdi bu ilactan, yan etkileri cok kotuymus galiba yorumlari okudum, nasil kullanırken zorlandıniz mi? Hamile kalmak için mi kullandiniz bilgi verir misiniz
adet düzensizliğim vardı ve hamile kalmak da istiyordum kulandigim ay duzene girdi adetim ve hamile kaldim fakat dusuk yaptim hamile oldugumu bilmediğim için kasik agrim vardı sıcak su torbası koydum yoğun agrikesiciler kulandim ve malesef kanamam basladi doktora ağrılarım dayanılmaz olduğundan gittim meğer hamileymisim ve dusuk başlamıştı aman kulanirken dikkat edin hamile kalma şansını artırıyor bencd

adet düzensizliğim vardı ve hamile kalmak da istiyordum kulandigim ay duzene girdi adetim ve hamile kaldim fakat dusuk yaptim hamile oldugumu bilmediğim için kasik agrim vardı sıcak su torbası koydum yoğun agrikesiciler kulandim ve malesef kanamam basladi doktora ağrılarım dayanılmaz olduğundan gittim meğer hamileymisim ve dusuk başlamıştı aman kulanirken dikkat edin hamile kalma şansını artırıyor bencd
Öncelikle teşekkür ederim cevabiniz icin, ve çok büyük gecmis olsun, bi daha yasatmaz inşallah rabbim. Ben ikinci aya başladım bakalim bu ay sonrasi doktora gidecegim yine. İnsallah bende de olumlu etkisi olur🙏

Peki sonrasinda ilaci biraktiniz mi, adetleriniz yeniden duzensizlesti mi. Hamile kalabildiniz mi, sonrasinda neler yasadiniz

Arkadaşlar daha önce de sormuştum. Ben 4 ay düzenli olarak cyclo progyenova kullandim en son reglimin 3. Günü hastaneye gittiğimde doktor pcos görüntüsü yok dedi, ilaci tekrar yandıramadım virusten dolayı gidemedim hastaneye bu ay da adetim 5 gün gecikti. Hamile olabilir miyim? Ilaci kullandigim 4 ay adetim duzenliydi. Ara ara ara adet olacakmışım gibi sancılar oluyor.
Sağlık ocağında da yazdirabiliyirmuyuz düzensizlik var deyip

Evet ,tekrardan başladım kullanmaya ,ilaçsız adet olamıyorum,çok üzgünüm ,siz?
Ben ikinci aydayim, önümüzdeki ay adetin ilk 3 gunu doktor cagirdi gidecegim, 6 ay kullacagiz demisti bana ama 2 aydan sonra cagirdi bakalim. Gebelik olmadı sanirim degil mi😔

Ben ikinci aydayim, önümüzdeki ay adetin ilk 3 gunu doktor cagirdi gidecegim, 6 ay kullacagiz demisti bana ama 2 aydan sonra cagirdi bakalim. Gebelik olmadı sanirim degil mi😔
Hayır ,inşallah hayırlısıyla o mucizeyi yaşayanlardan oluruz ,sanırım ilacı kullanırken hamile kalanlar var.sizin doktorunuz da olumlu konuşmuş ilaç hakkında ,umarım yaşayanlardan oluruz.

Hayır ,inşallah hayırlısıyla o mucizeyi yaşayanlardan oluruz ,sanırım ilacı kullanırken hamile kalanlar var.sizin doktorunuz da olumlu konuşmuş ilaç hakkında ,umarım yaşayanlardan oluruz.
Evet gebe kalmaya yardımcı oldugunu söylemişti, inşallah yakin zamanda aliris guzel haberimizi🙏

Arkadaşlar daha önce de sormuştum. Ben 4 ay düzenli olarak cyclo progyenova kullandim en son reglimin 3. Günü hastaneye gittiğimde doktor pcos görüntüsü yok dedi, ilaci tekrar yandıramadım virusten dolayı gidemedim hastaneye bu ay da adetim 5 gün gecikti. Hamile olabilir miyim? Ilaci kullandigim 4 ay adetim duzenliydi. Ara ara ara adet olacakmışım gibi sancılar oluyor.
Bende 1 hafta oldu kullanalı doktorum bana dikkat et gebe kalma dedi gebelik için tehlikeliymiş özel hastaneye gittim bu arada

Kullandım bıraktığım ay hamile kaldım hic kullanmamıştım o ay şükür bi sıkıntı çıkmadı kullanmadığım için
Kullanıp birakma durumunu siz mi yaptiniz doktor mu bu ay birakacagiz dedi. Benimde ikinci ay bitti doktora gidecegim bayram sonu, 6 ay kullanacagiz demisti bana. Ne guzel saglikla buyutun insalah🙏

Adet düzensizliği icin verdi doktorum bana cyclo progynova yi, ayni zamanda hamile kalmayi kolaylastirir dedi

Hormon dengeleyici olduğu için kaç ay kullandınız düzene girdi

Hamileyim hemde onu kullanırken farkımda değilim hamile kalmışım 😊
Merhaba bende bu ilacı kullanıyorum adet düzensizliği için verdi doktorum son 8 tane kaldı haftaya Perşembe bitecek işte ayrıca rahim filmi de çektim bu ay siz ilacı kullanınca ekstra bişey yaptınız mı ben pkoluyum ilaçsız adet olamıyorum maalesef bu ilaçla birlikte verdiği ilaçları da ekliyorum bide ilaç bittikten sonra mı öğrendiniz hamile olduğunuzu umut oldunuz bana da inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bana da nasip eder bu arada rahim filmimde bı sıkıntı yoktu tüplerim açık sadece biraz saga dönük oda gebeliğe engel değil dedi doktor

Eklentiler

• IMG_20201124_170813.jpg
    IMG_20201124_170813.jpg
    83,5 KB · Görüntüleme: 49
Öncelikle teşekkür ederim cevabiniz icin, ve çok büyük gecmis olsun, bi daha yasatmaz inşallah rabbim. Ben ikinci aya başladım bakalim bu ay sonrasi doktora gidecegim yine. İnsallah bende de olumlu etkisi olur🙏
Nasılsıniz gebelik olustumu insallah olmuştur ben tekrar hamile kaldim ve malesef 8.haftada kalbi durdu bebegimin 3. Seferdir kaybediyorum umudumu kaybetmeye basladim rahim filmi de çekildim testlerini de yaptirdim genetik ama çıkmıyor neden kismet değil belliki

Back