- 13 Mayıs 2020
- 4.251
- 5.064
- 108
- Konu Sahibi Melissss_9394
-
Evet evet çok kırmızı geldi hatta arada kahve olurdu mesela hiç öyle gelmedi ama pıhtılı geldi. Şimdi de klomene başladım dün. Sen ne alemdesin?Iyi cok sukur sokuldumu iyice
Ben sistim sistim varya cok fena oldum biran once ilac bitip adet olayim. Cok kotu oldumEvet evet çok kırmızı geldi hatta arada kahve olurdu mesela hiç öyle gelmedi ama pıhtılı geldi. Şimdi de klomene başladım dün. Sen ne alemdesin?
bende öyle olmuştum canım hala şişliğim geçmedi bile bence tam olarak ne kadar kaldı ?Ben sistim sistim varya cok fena oldum biran once ilac bitip adet olayim. Cok kotu oldum
Sali aksami ilac bitiyor hafta sinu anca olurum bide sende uyku yapiyormuydubende öyle olmuştum canım hala şişliğim geçmedi bile bence tam olarak ne kadar kaldı ?
Yok canım göğüslerimde ağrı oldu benim birazda kasık ağrısı olmuştu ilk baştaSali aksami ilac bitiyor hafta sinu anca olurum bide sende uyku yapiyormuydu
Insallah bakalmYok canım göğüslerimde ağrı oldu benim birazda kasık ağrısı olmuştu ilk baştabitsin de hemen ol rahatla inşallah
Canım geciktiriyor 7 sonra falan gelen olmuş normalde beklenen adetim ne zamandı
Ben adet olamadim diye verdi doktor canim bu ilaciCanım geciktiriyor 7 sonra falan gelen olmuş normalde beklenen adetim ne zamandı
He tamam canım gelir birkaç güne diye düşünüyorumBen adet olamadim diye verdi doktor canim bu ilaci
Gelsinde gibekteki siskinlik insin :)He tamam canım gelir birkaç güne diye düşünüyorum
Evet çok şişirmişti beni de ellerim bile fenaydı yüzük takamıyordum sonra rahatlıyor insan ben adaçayı içmiştim gelsin bir an önce diyeGelsinde gibekteki siskinlik insin :)
Aynen ayn3en hatta dedim noluyor bana ama hep adet olamadigimiz icin bunlar zaten yeterince ilac kullandim kendiliginden olayim bisey yapmak istemiyorum bugun 4.gunum gelir heralde bikac gune insallahEvet çok şişirmişti beni de ellerim bile fenaydı yüzük takamıyordum sonra rahatlıyor insan ben adaçayı içmiştim gelsin bir an önce diye
Bencede gelir artık rahatlarsınAynen ayn3en hatta dedim noluyor bana ama hep adet olamadigimiz icin bunlar zaten yeterince ilac kullandim kendiliginden olayim bisey yapmak istemiyorum bugun 4.gunum gelir heralde bikac gune insallah
Nisana kadar tedavi iptal canimBencede gelir artık rahatlarsınsonrasında bir tedavi uygulayacak mısınız
Adet olacaginiz zaman neler hissetinizHayırlısı olsun
Bende çok bunalma oluyor böyle sıcak falan bastı,bikaç gün önceden göğüslerde hassasiyet olmuştu,bide bi duygusallık geliyor bana her adet olacağım zamanAdet olacaginiz zaman neler hissetiniz
Anladim bakalm bugun 5.gunum umarim olurumBende çok bunalma oluyor böyle sıcak falan bastı,bikaç gün önceden göğüslerde hassasiyet olmuştu,bide bi duygusallık geliyor bana her adet olacağım zaman
Olursun canım 7 güne gelir diye düşünüyorum bakalımAnladim bakalm bugun 5.gunum umarim olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?