- 2 Ekim 2019
- 233
- 90
- 18
- 31
- Konu Sahibi Melissss_9394
-
Olabildiniz mi adet ?Arkadaslar cyclo prognava kullandım uc gun oldu ılac bıtelı asırı agrım var ıkı gundur ama sökülemiyorum bunu yaşayan varmıııııııı
Sizde adet gecikmesi yaptı mı?Merhaba canim adet olabildinizmi suan bende kullanıyorum nasil etkileri
Daha ilacim bitmediSizde adet gecikmesi yaptı mı?
Tamam benim de 2 gün oldu biteli adetmi bekliyorum 5 gün geciktiDaha ilacim bitmedi
Peki ilaci nasil kullandiniz belli bi saat duzeninde mi yoksa farmetmedimiTamam benim de 2 gün oldu biteli adetmi bekliyorum 5 gün gecikti
Aynı saatte almaya çalıştım canım mesela 15.00 civarı başlamıştım bir gün unutmuşum 21.00 da aldım sonrada o saattr devam ettim hepPeki ilaci nasil kullandiniz belli bi saat duzeninde mi yoksa farmetmedimi
Bana da doktorum hep ayni saate al dedi 5 10 dk oynuyorda ole buyuk fark yapmadim hic neden acaba merak ettim bakAynı saatte almaya çalıştım canım mesela 15.00 civarı başlamıştım bir gün unutmuşum 21.00 da aldım sonrada o saattr devam ettim hep
Bu ilaçlar öyle oluyor canım doğum kontrol gibi mantığı bende bi kere bozunca hep aynı saate devam etmeye çalıştım kaç tanr kaldı senin?Bana da doktorum hep ayni saate al dedi 5 10 dk oynuyorda ole buyuk fark yapmadim hic neden acaba merak ettim bak
12 tane var bugun ile birlikteBu ilaçlar öyle oluyor canım doğum kontrol gibi mantığı bende bi kere bozunca hep aynı saate devam etmeye çalıştım kaç tanr kaldı senin?
Hadi bakalım inşallah faydası olur sana neden vermişti? Ben adet olsam bi klomene başlayacağım12 tane var bugun ile birlikte
Ben bi operasyon gecirdim onun uzerine adet olmadim o nedenle verdi zat3n bidaki adetimde tup bebege baslayacagizHadi bakalım inşallah faydası olur sana neden vermişti? Ben adet olsam bi klomene başlayacağım
Anladım canım hayırlısı olsun hakkındaBen bi operasyon gecirdim onun uzerine adet olmadim o nedenle verdi zat3n bidaki adetimde tup bebege baslayacagiz
Merhaba adet oldunuzmuAnladım canım hayırlısı olsun hakkında
Evet oldum canım ilacı bıraktıktan 4 gün sonra falanMerhaba adet oldunuzmu
Iyi cok sukur sokuldumu iyiceEvet oldum canım ilacı bıraktıktan 4 gün sonra falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?