Cv

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

lara44

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2025
6
0
1
27
Merhaba arkadaşlar. Eski sevgilimle bir birimizi çok seviyorduk ve evlenicektik. Hatta kız isteme falan olmuştu. Sonra kavgalar başladı. bana artık anlasamiyoruz, çok kavga ediyorsun, kıskançsin, ben huzurlu evlilik istiyorum diyerek benden ayrildi. Ayrilik sonrası başka biriyle evlendigini duydum. Tabi ben depresyona girdim dünyam başıma yıkıldı. antidepresan , psikolok derken toparlandim ve kendimi işime verdim. Daha geçen gün duyduklarima inanamadim. Karisi yakın çevresine kocasiyla anlaşmadığını, kocasiyla bir araya gelince sanki iki düşman bir araya geliyor diye konusuyormus. Ben neden terk edildim, neden bunları yaşadım, böyle bir kadinla neden evlendi anlamadım. benim ne suçum vardı.

Merhaba arkadaşlar. Eski sevgilimle bir birimizi çok seviyorduk ve evlenicektik. Hatta kız isteme falan olmuştu. Sonra kavgalar başladı. bana artık anlasamiyoruz, çok kavga ediyorsun, kıskançsin, ben huzurlu evlilik istiyorum diyerek benden ayrildi. Ayrilik sonrası başka biriyle evlendigini duydum. Tabi ben depresyona girdim dünyam başıma yıkıldı. antidepresan , psikolok derken toparlandim ve kendimi işime verdim. Daha geçen gün duyduklarima inanamadim. Karisi yakın çevresine kocasiyla anlaşmadığını, kocasiyla bir araya gelince sanki iki düşman bir araya geliyor diye konusuyormus. Ben neden terk edildim, neden bunları yaşadım, böyle bir kadinla neden evlendi anlamadım. benim ne suçum vardı.
Diger konudaki gelin, bu konudaki kisi mi?

Sizinle ne alakası var ben de onu anlamadım?

Yani beni sorunlu gorup evlenmedi,o kizla neden evlendi 😀
sizin cekilmez huyunuz daha fazladir. kiskanclik - kavga sevmek falan tahammul etmesi zor seyler. adam cok dogru bir karar vermis. ama diger kadinla belki baslangicta cok huzurlu bir iliskileri varken zamanla senin annen benim annem falan aralari sogumustur.
ayrica kadini seviyor ki bebek yapmis. neden sevmesin? sevmese nasil sevissin de daha yeni bebis peydah etsin?
sen her duyduguna inanma:)

Bir konu daha açmışsın. Eski sevgiliniz eşini mi takip ediyorsunuz? Bitmiş gitmiş adam evlenmiş. Sizi ilgilendirmez ki. Geçmişe takılıp kendini heba etmeye değmez. Ayrıca belli ki şimdiki eşi ya da siz sorunlu değil eski sevgiliniz sorunlu bir tip

Sana ne milletin ilişkisinden ki, takılıp kalmışsın saçma bir yerde, adam almış yürümüş, sen neyi bekliyorsun git hayatına bak, cidden sana ne, yat kalk dua et, o adamla evlensen ne olacagiyla ilgili bı gösterim olmuş. Kurtulmussun yoluna bak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X