- 5 Mayıs 2015
- 5.013
- 6.607
- 198
- Konu Sahibi notdefteri2_
-
Eşimin dişi 3 gündür çok ağrıyor. Aylardır evdeyiz, korunmayı başardık. Ama artık dayanamıyor ağrıya. Dişçiye gitmesinden, oradan covid kapmasından çok korkuyoruz.
Sarımsak, karanfil yağı, tuzlu su denedik işe yaramadıbaşka tavsiyeniz var mı?
Sanırım çekilecek çünkü hem kırık, hem çürük. Kökü kalmış neredeyseBoşuna beklemeyin öyle şeylerle diş ağrısı dinmez hem de kurtarılacak durumdadır belki vaktiyle gidin
Eşimin dişi 3 gündür çok ağrıyor. Aylardır evdeyiz, korunmayı başardık. Ama artık dayanamıyor ağrıya. Dişçiye gitmesinden, oradan covid kapmasından çok korkuyoruz.
dişçiye gitsin birşey olmaz onlar her daim maske ve siperlikle çalışıyor ben bu süreçte gittim hem dişçiye hem farklı rahatsızlıklar ötürü hastaneye hala da gidiyorum çünkü teşhis konulamayan bir rahatsızlığım var ve beni çok rahatsız ediyor. özele gitsin bir sıkıntı yaşamaz.Eşimin dişi 3 gündür çok ağrıyor. Aylardır evdeyiz, korunmayı başardık. Ama artık dayanamıyor ağrıya. Dişçiye gitmesinden, oradan covid kapmasından çok korkuyoruz.
Dr gitsin...olacakla öleceğe çare yok.her gün dişçiye giden insanlar mı covit oluyor...markete komşusuna gidenlerden daha çok hikaye duymuyormuyuz.Eşimin dişi 3 gündür çok ağrıyor. Aylardır evdeyiz, korunmayı başardık. Ama artık dayanamıyor ağrıya. Dişçiye gitmesinden, oradan covid kapmasından çok korkuyoruz.
Aynisini bende yaptim korona diye gitmedim 6 7 aydir disim agriyorrdu en son dayanamadim ve gittim maalesef kanal tedavisi olmak zorunda kaldim cürük ilerlemiştiEşimin dişi 3 gündür çok ağrıyor. Aylardır evdeyiz, korunmayı başardık. Ama artık dayanamıyor ağrıya. Dişçiye gitmesinden, oradan covid kapmasından çok korkuyoruz.
Arveles diye bi ağrı kesici var. Diş ağrısına iyi geliyo. Doktorum önermişti. Bi onu deneyin isterseniz.Eşimin dişi 3 gündür çok ağrıyor. Aylardır evdeyiz, korunmayı başardık. Ama artık dayanamıyor ağrıya. Dişçiye gitmesinden, oradan covid kapmasından çok korkuyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?