- 5 Mayıs 2015
- 5.013
- 6.607
- 198
- Konu Sahibi notdefteri2_
İlk gün ağrıyı kesti ama dün 2 tane aldı hiç işe yaramadıArveles diye bi ağrı kesici var. Diş ağrısına iyi geliyo. Doktorum önermişti. Bi onu deneyin isterseniz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk gün ağrıyı kesti ama dün 2 tane aldı hiç işe yaramadıArveles diye bi ağrı kesici var. Diş ağrısına iyi geliyo. Doktorum önermişti. Bi onu deneyin isterseniz.
Dişçi bilmiyorum ama dexday adı ilacı önerebilirim suda eritecek çoğu eczacı dexday yok dexforte falan vereyim der aynı etki yok bilginiz olsun bunu alsın içsin içtikten sonraki 8. Dk da ağrının nerede olduğunu bile unutturuyor insanaEşimin dişi 3 gündür çok ağrıyor. Aylardır evdeyiz, korunmayı başardık. Ama artık dayanamıyor ağrıya. Dişçiye gitmesinden, oradan covid kapmasından çok korkuyoruz.
Sarımsak, karanfil yağı, tuzlu su denedik işe yaramadı başka tavsiyeniz var mı?
Ankara’da covid önlemleri alan bildiğiniz bir diş kliniği var mı?
Diş derken böbrekleri de elinize almayın. Markete gitmek bile hijyene dikkat eden özel bir kliniğe gitmekten daha riskli. Diş ağrısı ihmale gelmez.İlk gün ağrıyı kesti ama dün 2 tane aldı hiç işe yaramadı
Bana o ilac göğüs agrim icin verilmisti. Gercekten dis agrisina da iyi geliyor mu yaa kalanlari atmayim bari.Dişçi bilmiyorum ama dexday adı ilacı önerebilirim suda eritecek çoğu eczacı dexday yok dexforte falan vereyim der aynı etki yok bilginiz olsun bunu alsın içsin içtikten sonraki 8. Dk da ağrının nerede olduğunu bile unutturuyor insana