- Konu Sahibi Dert bende derman sende
Olsun siz yine de içirin etkili oluyor, karantinadan sonra çektirirsiniz o zamana kadar rahatlatır.O da olabilir ama bu süt dişi daha, içi oyulmuş çürümüş o sebepten ağrıyor. Yenisi çıksa kurtulacağız.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olsun siz yine de içirin etkili oluyor, karantinadan sonra çektirirsiniz o zamana kadar rahatlatır.O da olabilir ama bu süt dişi daha, içi oyulmuş çürümüş o sebepten ağrıyor. Yenisi çıksa kurtulacağız.
sut disleri agriyor o halde sallaniyormu acaba bakmissinizdir gercide9
9 yasinda
2 tane azı disinin birbirine bağlandığı yerde bir küçük nohut sığacak şekilde oyuk var. Biri sallaniyor diğeri taş gibi.sut disleri agriyor o halde sallaniyormu acaba bakmissinizdir gercide
Ay sarımsak benim aklıma gelmemisti biraz önce kızım diyor ki nasreddin hoca dişi agridiginda sarımsak koydu anne biz niye yapmıyoruz diye. Çizgi filmde görmüşsarımsağın diş için antibiyotik etkisi varmış iltihap giderici. sarımsağı dövün ağrıyan diş üzerine koyun bekletin iyice temas etsin biraz sızlıyo ben öyle yapmıştım ağrıdığında. bi de arkadaşım dut suyu içirmişti bana diş ağrına iyi gelir diye o da etkili oldu mu hangisi etkiliydi bilmiyorum. 4-5 gün sürdü ama hergün düzenli bunları yaptım fırçaladım eczanedeki gargaralarla gargara yaptım.
her fırçalamadan önce fırçamı 10 dk kaynar suda beklettim yeni bi enfeksiyon olmasın diye. bu şekilde atlattım şimdilik.
Dediginizi sabah yapcam insallah etkilidir hamileyim bide ilacda icemiyorum disimde cok feci sekilde agri yapiyo sabahi zor yaparim bu gidisleZeytinin çekirdeğini çıkarıp iç kısmını ağrı yapan dişe koyun ağrısı azalır.Etkili bir yöntemdir.
İnşallah hemen çözüm bulursunuz.Diş ağrısı çok fena.
Allah yardimciniz olsun umarım işe yarar.Dediginizi sabah yapcam insallah etkilidir hamileyim bide ilacda icemiyorum disimde cok feci sekilde agri yapiyo sabahi zor yaparim bu gidisle
Aksamdan az bise yapdim baya ise yaradi en azindan uyuya bildim sabah acil doktora gittim dolgu yapdida rahatladimAllah yardimciniz olsun umarım işe yarar.