- 1 Ekim 2016
- 711
- 634
- 28
-
- Konu Sahibi CuriousCat
Kuzum remington guzel marka hangi serisini aldin? Ben memnunumÖldüüüm, bugün sonunda merkeze alışverişe gittim ama 6 saatte ancak listemin yarısının tamamladım, pazartesi bir daha gidicem sanırım,sevdabuzer düzleştirici almaya gittim, philips sordum kadın ısrar kıyamet remington 8590 sattı bana.. nasıl oldu anlamadım hatta üzüldüm biraz annem beğenmezsen yılbaşında öbürünü alırız dedi.. bakalım artık ısı koruyucu sprey alınca denicem, bugün watsonsa girdim ama unutmuşum. Hatta çok güzel birde şampuan gördüm biraz pahalı ama doğal içerikliydi kokusu falan efsaneydi onuda alıcam sanırım.
8590 galiba canım o kadar isteyerek aldım düşün yani XD got2b benimde aklımdaki markaydı bakalım burada bulursam yarın alırım, bulmazsam bursadanKuzum remington guzel marka hangi serisini aldin? Ben memnunum
Isi koruyucu schwarzkopfun got2b oneririm
Ahahah ama bi dene bence memnun kalacaksin duzlestiriciden :)8590 galiba canım o kadar isteyerek aldım düşün yani XD got2b benimde aklımdaki markaydı bakalım burada bulursam yarın alırım, bulmazsam bursadan
ahah annem perte çıktı babamı götürücem o sebeple bir dahakine , Live clean galiba şampuanın adı ismen değilde görüntü gözümün önünde baktım şuan katalogdan %90 bu.hayırlı olsun canım bende ıkısı arasında kalmıstım kılıçbalığı senın aldığın urunden almış bi numarasını görmedım dedı bırde oynar plaka acaba nasıl olur deyıp vazgeçmiştim ama vıdeolarda kullanıcı yorumlarında cok cok guzel olduğu yazıyordu hayırlı olsun canım ılk denemende bı yorumla bakalım
şampuan dedın ciğerimi yedin :) hangisi ki o ya bır tane saç kremı vardı watsons da ambalajında kore falan bırşeyler yazılıydı bak o urunde cok şahane
yaaa hiç soyleme medenıyete gittiğim zaman ben eve girmek istemiyorum eşime benı avm de bırak yarın al diyorum :))))))))))))))))
evet sülfatsız o şampuan canım dene bakalım ben denemedım hiç onuahah annem perte çıktı babamı götürücem o sebeple bir dahakine , Live clean galiba şampuanın adı ismen değilde görüntü gözümün önünde baktım şuan katalogdan %90 bu.
Beniö bu kadar uzasa hiç uğraşmam herhalde :)Bugün iş için fotoğraf cektirmem gerekiyordu saçımı duzlestirmisken paylaşayım dedim. Geceden hindistancevizi yağı sürdüm ensem biraz arinmamis ama vaktim yok kamuflajla halledicem
Eki Görüntüle 2020711
Olur kuzum ne zaman uzamiyor diye dertlenmeyi bırakacaksın o zaman akıp gidecekler. Stres yavaşlatıyor süreciBeniö bu kadar uzasa hiç uğraşmam herhalde :)
Bugün sevdim saçlarımı sanki uzamışlar ve sağlıklı uzayan saçlae olunca çol seviniyorum:)Olur kuzum ne zaman uzamiyor diye dertlenmeyi bırakacaksın o zaman akıp gidecekler. Stres yavaşlatıyor süreci
Merhaba kahkul kullanmak zor mu? Kestirmeyi düşünüyorum daBir 4 parmak kadar saçımı kestirdim, kahküllerimi uzatmaya karar verince önlerime kat verdirdim,haliyle arkalara doğru kısaltması gerekti, eylüle kadar arada bir hindistancevizi yağıyla idare edip, eylülde düzenli bakıma geçerim, o zamanda son halini fotoğraflarım
Tam mevsimi yüzüne gidiyorsa eğer, ben severek kullanıyordum tek zorluğu uzama hızına bağlı gidip sıkça kestirmek zorunda kalıyorsun onun dışında bir zorluğu yokMerhaba kahkul kullanmak zor mu? Kestirmeyi düşünüyorum da
Canım benim öncelikle bir cildiyeye gitmen lazım, boyaya bağlı olabilir, kan değerlerine bağlı olabilir, eğer içten gelen sebeplerse dıştan yapılan uygulamanın yararı olmuyor malesef..Yardım edin banaaaaa saçlarını siyaha boyadım ve sürekli aşırı dökülüyor kel kalcammmmmnapmam gerekiyoooo
TeşekkürlerCanım benim öncelikle bir cildiyeye gitmen lazım, boyaya bağlı olabilir, kan değerlerine bağlı olabilir, eğer içten gelen sebeplerse dıştan yapılan uygulamanın yararı olmuyor malesef..
Yuzume gider mi bilmiyorum ki genis bir yuzum varTam mevsimi yüzüne gidiyorsa eğer, ben severek kullanıyordum tek zorluğu uzama hızına bağlı gidip sıkça kestirmek zorunda kalıyorsun onun dışında bir zorluğu yok
kuaförüne güveniyorsan bir danış kuzum en iyi o yönlendirir.Yuzume gider mi bilmiyorum ki genis bir yuzum var