- 24 Mart 2020
- 9.902
- 35.578
- 32
-
- Konu Sahibi WunderLost
Teşekkür ederim evvammm çok sağ olEllerine sağlık öğretmenim çok güzel olmuşsunum çok iyi bol şanslar
Rica ederim canım benim ❤Teşekkür ederim evvammm çok sağ ol❤
Çok teşekkür ederim canımmm sağ olasınAcayip güzel olmuş kuzu.Ellerine sağlık, başarılar dileriiiimmnn
CanımmmÇok teşekkür ederim sevindimm ruh ikizim
Çok teşekkür ederim, şans seni yakalamış benim de uzağımda değildir o zaman ruhlarımız yakın olduğu içinCanımmmgerçekten çok beğendim sunumunu, tarifin de çok güzel ❤
İnşallah canım inşallahÇok teşekkür ederim, şans seni yakalamış benim de uzağımda değildir o zaman ruhlarımız yakın olduğu için
Yaa çok teşekkür ederim ben de senin için aynı şeyi düşünüyordum o yüzden çok sevindim tekrardan tebrik ediyorumİnşallah canım inşallah❤ çok emek veren , kazanmasını istediğim 4 -5 arkadaş var ,onlardan biri de sensin
Kalplerimiz karşılıklıYaa çok teşekkür ederim ben de senin için aynı şeyi düşünüyordum o yüzden çok sevindim tekrardan tebrik ediyorum
Tüm cuplar sana feda olsun yaaAy ben tiramisu da çok severim amaiki cupu bana yeter wundercan gönder gelsin çok güzel olmuş evet allahtan kaynananın evi yoksa nolacagdi acaba ellerine sağlık başarılar dilerim canım wunderim ❤
Çok teşekkür ederim senden bunu duymak cok güzel sevgili sunum idolümEllerine saglık wundercimm kayınvalideden buldukların cok şık olmus sunumun cok hosuma gitti basarılar canım benim
Estagfirullah kızz idol midol aynıyız hepimiz bnde cogu fikri nevoşla halledıyorum sagolsun utandırdın bakÇok teşekkür ederim senden bunu duymak cok güzel sevgili sunum idolüm
Olsunn benim için idolsün işte, motive oluyorum güzel oluyor.Estagfirullah kızz idol midol aynıyız hepimiz bnde cogu fikri nevoşla halledıyorum sagolsun utandırdın bak
Ayy çok sagol şekerimm senin ve miniğinde bayramınız mubarek olsun nıce guzel bayramlar goresınız bırlıkteOlsunn benim için idolsün işte, motive oluyorum güzel oluyor.
Bu aradaaaa bayramın mübarek olsun
Aminn inşallahhAyy çok sagol şekerimm senin ve miniğinde bayramınız mubarek olsun nıce guzel bayramlar goresınız bırlıkte
Ellerine sağlık, ne güzel olmuş sunumun, başarılar dilerimMerhaba güzel hanımlar. Sütlü tatlılarda kahve severlerin favorisi tiramisu ile karşınızdayım
Hemen malzemelere geçiyorumm
1 litre süt
4 tepeleme yemek kaşığı un
1 su bardağı toz şeker
1 yumurta sarısı
1 paket Pınar Labne (180 Gr)
1 paket toz kremşanti
1 paket kedidili bisküvi (içinde ikili olanlardan alıp birini kullandım)
1 su bardağı ılık su
1,5 tatlı kaşığı granül kahve
1,5 tatlı kaşığı toz şeker
Kakao
Eki Görüntüle 2847219
Kreması için yumurta sarısı, şeker, un, süt kaynatıyoruz muhallebi kıvamı elde edince altını kapatıp sık sık karıştırarak soğumaya bırakıyoruz. Ardından kremşanti ve Labneyi ekleyip karıştırıyoruz. İşte krema hazır
Eki Görüntüle 2847220
Kedidillerini kahve karışımına batırıp ikiye bölerek cuplarımızın tabanına yerleştiriyoruz üzerine soğumuş kremamızı ilave edip en üstüne kakao serpiyoruz.
Eki Görüntüle 2847222
Sunum için hazıııırrrr
Eki Görüntüle 2847223 Eki Görüntüle 2847224 Eki Görüntüle 2847225 Eki Görüntüle 2847226 Eki Görüntüle 2847227 Eki Görüntüle 2847228 Eki Görüntüle 2847229 Eki Görüntüle 2847230 Bunu eşim çekti (altta)Eki Görüntüle 2847231 Eki Görüntüle 2847233 Eki Görüntüle 2847237 Eki Görüntüle 2847239 Eki Görüntüle 2847240