- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
coastal ı diosun canım sen
coastal country nin en nötr en sade halidir... acayip huzur verici bir tarz o tarzı da cok seviorum
ahsap illaki kullanılmalı ahsap rengi ve beyazın uyumu ancak o tarzda o kadar on plana cıkıyor Türkiye de ada evlerinde cok yaygın
merak ettim eviiiiiii
bulursun tabii ki canım bir sürü model var neşecik de benim gibi her seyi kırk yaran biri bile sadece 15 dk da kararını verdiyse orda
Nuray canım pudra çok güzel olur bn koltuklarımı pudra istiyorum perse halıda farklı bişi olabilir Çağlamdanda o evrelere gelince fikir alırım çünkü çok iyi bu konularda çağloma maşalllah kiii
Nurayımın bizim eski koltuklar sizinkler gibiydi krem üstü pudra çiçekliydi klasik country seninki ben ada esintli spor bişi istiyorum hani çiçekli perde pudra pembe koktuk lukens ayak istemyorm mesela çağlam buna bir isim söylemişti hatırlayamadım ama neticede country candır evini merak ediyorum
Elisi de alalım buraya. yavrum benim. çok özledim onu. 1 sene oluyor ya hu görüşmeyelihalbuki mesafe ne kadar az.
olsun işi bırakıyım gelcem
Sağ ol lokumum
Renkler konusunda kurabiyeme +1500 katılıyorum lokum şekeriii
Sağ ol lokumum
kıymetcim aldım mobilyalarımı fakat bir bütün halinde fotografları yok. mesela koltuklar var ama döşemeleri farklı.aaaa Nurayımm sen mobilyalarını aldın mı?? bize göstermediinn
Benimm aşkımm bileğine adımı yazdırdı
Akşam masada bileği gören kızlar eşlerine saldırdılar resmen
O benim canımm canımmm, bana hayatımdaki en güzel hediyeyi verdi ve bir kez daha anladım nasıl şanslı olduğumu
buarada kuzi sen naptın ya o meseleyiii???
seni de evlendiriyomuyuz bu sene
Elisim ben şu evlilik süreci ve akabinde yazın çalışmayı düşünmüyorum balım o yüzdeeen bir süreee cici eviminnn cici hanımı olucam.Alalım hadi hadi alalım adaşımıalııınn onu banaaaaaaa Peliniimmm işi bırakıp evinin hanımımı olcaksın ?
ay benım balııımm ömrüküüümm bayıldııım bayılldııımmmm baaayııldımmm kıng enıstem benııımmmbizde yıldonumunde yada en geç yazın yaptırıcaz dövmelerimizii yüzük parmaamızaaa üst tarafa isim iç tarafa tarih düşünüyoruz bi çizim yapılcak önce ona göre karar vericiiiz artıkımm
çağla pastaaaammmmm sizi ayrı yerım zateen bılooosuuunnnnnn
berfoooom tekrardan yasıycaaksın eşsiz bir aşk biliyorum hissediiyooruuumm
lokumummmmmm yerım o abajurları beeeeennn! misafir odasınada koyuuuunnn geldıgımde onun ısıgında kıtap okumak ıstıorum
bu arada ben perde ve halıdaan nefreet edıyorum aslındaa ! kurbaamın babanesi geçen gün demişki halı bakalım, bende anlamadım babanesıne bakıcaz sandım oluur canım gideriz yardım ederız dedııım saf safsona demezmıı bıze bakcazz ben şoook uleen daha benım evim bellı değil evi geçtim mobilyam yokkk piyasadaaa ayrıcana herbısıyı gectııım ben HALI sevmemmkii sakın sakın kesınlıkle kımseyı karıstırmam ben bole seylere dedımmm sona kayınannısımm bana yemek yapmıstı onu yerken dedikodu time yapıyoduk soledım ona bole bole demıs babane diye anti babaneciyiz ya onaaa mı kalmııııssss dedi ağzını yedıgım yaa hem ıstersen bende bırsurude halı var dedı antıka gibiii hemdee ben haz etmıorum ama hoşuma giden bişiler olursa alırııımm sererim valla halıyı ayarlayana kadar evimizi barkımızı halledeliiimm kilim alırım ben zaten peloom biloosunn bizim eviiidee kilim gibidir halılar helee yazlık zemin taş olmasına raagmen ben minicik kilimler attım ifrit oluorum ya angır gibi şeylere bide müze gibi evleree ben salaş biriyim evimde ölee olsuuunn çook ciciiiikk
topilerin ayrılması konusuna gelince acıkcası ben dıger topiğii kontrol panelimden bile silmiştim cunku kendı yazıdgımı kendim bile gormeden sayfalar gıdıyodu, tanıdıgım samımı arkadaslarımı bıle takıp edemez olmustum maille gorusmeye devam edıyodum hal böle ikende o topıge yazmanın onu takıp etmenın anlamı kalmadı.. zaten kımseyıde tanımıyorum adam akıllı. Kimse ayrımcılık yapmıo ama kım nerde rahat ve mutluysa orda olmalııyoksa tüm kk topicleeerii karrrdeeeeşşş
Elisi de alalım buraya. yavrum benim. çok özledim onu. 1 sene oluyor ya hu görüşmeyelihalbuki mesafe ne kadar az.
olsun işi bırakıyım gelcem
Sağ ol lokumum
Elisim ben şu evlilik süreci ve akabinde yazın çalışmayı düşünmüyorum balım o yüzdeeen bir süreee cici eviminnn cici hanımı olucam.
Beyime mamalar yapıcam.
Beraber denize gidicez. :103:
Veee gönlümüzce gezicez inşallah
Yaptıralım ömrükümm bende yaptırcamm, belki istanbulda bile yaptırabilirimÇook istiyorum çünkü
Babaneye bak ya hürrem gibi hatun hee ortada bişi yok sen kalk halıdan bahsetçıldırmış olmalı aşkitimm
Günaydınn canlarıımmmmMusmutlu bi güün olsunn
Biiz bugun aşkımla eksiklerimizi halledicez. Küçük ev aletleri bilmem ne ütü masası falan artık kafamın içindee kocaman yer açılıcakk
Gelicem kuşumm gelicemmGünaydınnn canlar
Alalım kuzum Elisçikte bizimle olsun o da kk'dan çıkamasınGelcen tabikiiiiiii çok özledimm snei mesafemiz az ama görüşemioruz bi türlü
Maillerine bak kuzum
Günaydınlar güzel gelinciklerrrrr ballı gelinciklerrr tatlı gelinciklerrrGününüz mutlu mutlu bol çeyizcikli geçsin Pelinimmm bitanem en iyisi aslında o evet.Dünde nişanlımla onu konuşuoduk bizde acaba bebiş olmadan ( bebişi uzunca bir süre düşünmüyoruz gerçi) 4- 5 ay önce evimde olsam kocama yemecikler yapsam,onunla ilgilensem yorgun argın olmadan,gelince kapıyı ben açsam falan diyoduk nişanlımda heyecanlandı ne güzel olur dedi.Hayat gerçi bu ne olacağıda belli olmaz.Bazen plan dışında gerçekleşiyor herşey.Aynı bizim evlenmeye krar vermemiz gibi aniden
Gelicem kuşumm gelicemm
Baktım kuzum cevapladım bile
Hoşgeldiiinnnn Eliiss prenses
Amiinn çok mutlu bi gün olsun inşallahEvet bebeğim bizde en iyisinin bu olduğuna karar verdik. Bende uzun bi süre bebek düşünmüyorum. Benimki çok sever bebekleri ama beklerim sen ne zaman istersen diyo. Şöyle bi 25i göreyim ben önce, küçük anne olmak yerine çok gezen bi çift olmayı tercih ediyorum tabi kısmet.
Gelicem kuşumm gelicemm
Baktım kuzum cevapladım bile
Hoşgeldiiinnnn Eliiss prenses
Amiinn çok mutlu bi gün olsun inşallahEvet bebeğim bizde en iyisinin bu olduğuna karar verdik. Bende uzun bi süre bebek düşünmüyorum. Benimki çok sever bebekleri ama beklerim sen ne zaman istersen diyo. Şöyle bi 25i göreyim ben önce, küçük anne olmak yerine çok gezen bi çift olmayı tercih ediyorum tabi kısmet.
Pişt kuzular ne öryonuz:26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?