- Konu Sahibi Cookie_Dough
Üç gündür aşklanıyorum,mutluluktan ölebilirim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizimde saat sınırından dolayı yapamadığımız o kadar şey var ki, nişanlanırsak ilerde onları yaparız en azından hevesimiz kalmaz. arkamızdan kovalayan yok tadını çıkaralım, daha gencim ben aşkım değil gerçi 35 oldu kendisi
Üç gündür aşklanıyorum,mutluluktan ölebilirim.
oyy maşallah sizeeeeeeeee allahım hiç ayırmasın insallah
eniştenin iş mevzuları ne oldu buugucum?
Amin hepimizi canım. Oluruna bıraktık,dua ediyoruz bol bol.Üzülüp sıkılmakla anca kendimizi yıprattık.Rabbimiz bir yol çizmiştir dedik.Ders çalışıyoruz kpss ye hazırlanıyoruz,kenetledik ellerimizi. Yeni gelinlerin duası kabul olurmuş,güzel yüreklerinizle dua edin bize güzellerim.
aaaaaa ciddi misinnnn hatırladıgım kadarıyla baya genc gosteriyordu
minyon tipli falan sanırım, her zaman gosterdigin yastasındır lafından yola cıkarsak egerrrr sorun yok
iyi akşamlar kızlar
bugün fotocularımızla tanıştık enerjilerimiz tuttu çok güzel vakit geçirdik mutluyum
ne kadar güzel beraber bir seylere gogus gerebilmeniz harikasınızzz
eminim en guzelleri olacak canım temiz kalpli asıkların duaları zaten geri cevrilmez Allahın izniyle
ederiz tabii etmez miyiz ... nerede kavusmayı bekleyen asıklar varsa rabbim hepsini kavustursun ve ayırmasın
minyon Çağlam evet bugün ona alacağım sweati aldım XS yada S giyiyor paşacım, azcık kilo al diyorum yok böyle rahatmış öyle kendi kendine ağır gelirmiş genç gösterdiğini söylerler evet ama sadece gösteriyor yerimm onun yaşını, fena mutluyum, hiçbişey umrumda değil yaşla olmuyormuş
Hayırlı olsun Özgemmm.
Cıvıl cıvıl topiğine ben de cıvıl cıvıl haberler yazacağım inşallah Çağlam.Tüm kalbimle inanıyorum buna.
Kıymetcim özledim seni ya.
bende seni özledimm kızzz kpss topiklerine takılıyorsun görüyorum geçende netlerini yazmıştın bende baktım anlıyormuş gibi:26:
özgişimm çokk sevindimmm ne mutlu bir gun gecirmisindirrr dugunle alakalı bir seyler yaptıgı her gun bambaska geliyor insana
kıymetcimm süpersin! Aşk yas bas ırk dil din tanımaz zaten... Aşk aşktır işte Görürsün, güler, konuşur, kalbine dokunur ve butun ömrün onun olur
bugummm merakla heyecanla umutla bekliorum o guzel haberlerini ben de... Cıvıl cıvıl topiğimizi enerjilerinizle haberlerinizle şenlendirin guzellik katın her daim
Ne yaparsın buralarda olmanın yolu oralarda pişmekten geçiyor.
özgişimm çokk sevindimmm ne mutlu bir gun gecirmisindirrr dugunle alakalı bir seyler yaptıgı her gun bambaska geliyor insana
kıymetcimm süpersin! Aşk yas bas ırk dil din tanımaz zaten... Aşk aşktır işte Görürsün, güler, konuşur, kalbine dokunur ve butun ömrün onun olur
bugummm merakla heyecanla umutla bekliorum o guzel haberlerini ben de... Cıvıl cıvıl topiğimizi enerjilerinizle haberlerinizle şenlendirin guzellik katın her daim
evet canım aynen öyleee
çok sevdik onları ne kadar önemli aslında fotoğrafçınla arandaki elektriğin iyi olması
ve beni en çok mutlu eden de sanki kendi düğünleriymiş gibi ilgileniyolar..kız mesela bi sürü tüyo verdi şuna dikkat edin buna dikkat edin diye
bi de mart gibi gelicekler tekrardan o zaman da 'save the date' fotosu çekeceklermiş, kolaj halinde bi foto yapacaklarmış falan
çok güzel düşünceleri var sabırsızlanıyorum resmen
ve biz onlarla iyi arkadaş olacakmışız gibi de hissettim
hehehe amma gaza gelmişim ya