• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

allahııım çok mutluyuumm :16:
sabahtan beri abajur derdine düştüm :9: limangoda ne göreyimmm. tepehome kampanyasıııı :52:
hemen benimkinin diğer eşini aldım ordan. inşallah sorunsuz gelir.
pera'nın yolladığı yanlış abajuru da yaşam alanında falan kullanırım artık.
bidaha da ordan bişey almak mı? ı ııh cıız :50:
:9:

allahııım çok mutluyuumm :16:
sabahtan beri abajur derdine düştüm :9: limangoda ne göreyimmm. tepehome kampanyasıııı :52:
hemen benimkinin diğer eşini aldım ordan. inşallah sorunsuz gelir.
pera'nın yolladığı yanlış abajuru da yaşam alanında falan kullanırım artık.
bidaha da ordan bişey almak mı? ı ııh cıız :50:
:9:

wihuuuuuuuuu:32:

çok romantik eniştemmmm. maşallah kuzum :nazar:
perabulvariden ben de artık almamaya çalışıcam bişey.
yarın kargoya götürmeye çalışıcam yanlış ürünü. umarım istediğimi yollarlar da fazla ugrastırmazlar beni

Hepimize maşallah lokumum :nazar::16:
Şimdi okudum yenisini almışsın abajurun gule gule kullan lokumum :16:

Nurayım yaaa bende iki saatir nerde gördüm kampanyayı die deli gibi tepe home arıyodum görsem sölim die en olmadıda mağazada da aynı fiyat alırdım sana ya telefondan girdiğim için yetişemiyorum ama Alman'a çok sevindim

Son düzenleme:
Nurayım yaaa bende iki saatir nerde gördüm kampanyayı die deli gibi tepe home arıyodum görsem sölim die en olmadıda mağazada da aynı fiyat alırdım sana ya telefondan girdiğim için yetişemiyorum ama Alman'a çok sevindim

giiizzz
canım çok teşekkür ederim düşündüğün için.
tepehome burda da var. hiç gidip bakmak aklıma gelmedi. ben de yana yana tepehome kampanyası aradım :26:
inşallah cicime sorunsuz kavuşurum :16:

giiizzz
canım çok teşekkür ederim düşündüğün için.
tepehome burda da var. hiç gidip bakmak aklıma gelmedi. ben de yana yana tepehome kampanyası aradım :26:
inşallah cicime sorunsuz kavuşurum :16:

Canım cevahirdekine şu sıra çok sık gidiyoruz bende orada gördüm çok güzel şeler var canım inşalllah sorunsuz bir alışveriş yaşarsın

yanlış gelen abajur da şu
$1.jpg
bi yerde kullanırım artık.

Son düzenleme:
Benim bulgaristan göçmeni üniversiteden bir arkadasım var hatta Gülinimin de liseden arkadası -tesadüf- onun adı da Elis. Onu çok severim, aynı odada kaldık 2 sene boyunca anılarımız, okul hayatımız beraber geçti :16:
Hatta gülini ilk facebook'tan eklerken ortak arkadasımız oldugunu gorunce şok olmuştuk :9:
Ne güzel bitanemmmm aynen bende Bulgaristan muacırıyım :8: Zaten benim isimden olanların %90 nı memleketlimdir. Sende bu kadar güzel anılar bırakması çok güzel Pelinim.Bende rastladım 2014 gelinlerindeyken perim vardı akrabamızla ortak arkadasımız cıktı İzmirden bende cok sasırmıstım :52::53:
abajur furyasından yazmayı unutmuşum :37:
elisim dövmenizi gördüm.
pelinim aşkıcığın adını yazdırmışş
:16:

Buarada tatlım abajurunu bulmana çok ama çok sevindim :32::32::32::32:Allah a şükürler olsun hallolmuş çok üzülüyor insan çünkü gelen yanlış ürüne mi yanasın ondan sonra uğraşmaya mı

Ne güzel bitanemmmm aynen bende Bulgaristan muacırıyım :8: Zaten benim isimden olanların %90 nı memleketlimdir. Sende bu kadar güzel anılar bırakması çok güzel Pelinim.Bende rastladım 2014 gelinlerindeyken perim vardı akrabamızla ortak arkadasımız cıktı İzmirden bende cok sasırmıstım :52::53:

Buarada tatlım abajurunu bulmana çok ama çok sevindim :32::32::32::32:Allah a şükürler olsun hallolmuş çok üzülüyor insan çünkü gelen yanlış ürüne mi yanasın ondan sonra uğraşmaya mı

Yerim seni ben ya şeker bebeğim benim çok tatlısın sen :16:
Ben hiç tanışmadığım kuzenimi bulmuştum 2013 gelinlerinde :9: Pek gelemiyo arada geliyo ama gelince tanıstırırım sizi :9:

Aynı şekilde çağlamda da olmustu. İnternet kucuk bi dunya aslında.

:17:

aslıcım o tpiğigi tasımıcaklarını solediler evet tasımazlardı da eylul gelinleri de tasımak istemiş tasımamıslardı cunku eylul gelinleri de gidip oraya yen bi konu acmıs eski konuları tasınmayınca

aynı seyi biz de yaptık ama topik buraya dondu... bu sekilde ayrımcılık yapılmıs oluyor madem ole ordaki iki konu da buraya gelmeli o zaman biz de bastan topik actık ordaki konular gibi

bunu duzelteceklerini umuyorum...

nurayım cok seker bu abajur daa illaki konucak biyer bulunurrr yerim seni de cicilerini de ben :46::46::46:

Lokum nuraaay senin limango'da tepe home var demen üzerine bi giriyim bakıyım dedim.

O da nesi :17:

$1.jpg

Bunu çook beğendim kiiii :17::16: Alıcam şimdi.

O yuzden teşekkür etmek istedim lokum prensesi :16:

Lokum nuraaay senin limango'da tepe home var demen üzerine bi giriyim bakıyım dedim.

O da nesi :17:

Eki Görüntüle 634004

Bunu çook beğendim kiiii :17::16: Alıcam şimdi.

O yuzden teşekkür etmek istedim lokum prensesi :16:

çifte kavrulmuş fıstıklı lokumummm
bu aplik sanırıım dimiii.
bu arada artık evimm, aşk yuvam belli olsa da ona göre alsam cicileriiii. çok sabırsızlanıyoruuuummm artık.
mobilya için istanbula gidicektin kuşum, neşe hanıma mı sende :)

Back