• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

coastal ı diosun canım sen :34::34:

coastal country nin en nötr en sade halidir... acayip huzur verici bir tarz o tarzı da cok seviorum

ahsap illaki kullanılmalı ahsap rengi ve beyazın uyumu ancak o tarzda o kadar on plana cıkıyor Türkiye de ada evlerinde cok yaygın :34:

ebet ebet ben beyaz ahşap istiyorum öğretmenim ev aldı şimdi evi bir yahudi saatmış ona ve zamanında yurtdışından getirmiş adam mobilyalaırnı ben tabee aşık oldum sürekli gidiyorum evine en son giz biz sana evrelim dediler ahahahaha evin içi çook güzelll gittiğimde foto çekip koyarım acaip huzur veriyoo insanaaa ç.)))))))

çağlam neşeden bulabilirim dimi bende kendime uygunnn bişilerrr

merak ettim eviiiiiii :9::9:

bulursun tabii ki canım bir sürü model var neşecik de benim gibi her seyi kırk yaran biri bile sadece 15 dk da kararını verdiyse orda :10::10::10:

merak ettim eviiiiiii :9::9:

bulursun tabii ki canım bir sürü model var neşecik de benim gibi her seyi kırk yaran biri bile sadece 15 dk da kararını verdiyse orda :10::10::10:

çağalm bide öğretmen maaşıyla iki öğretmenimde o evi aldılar maşalllah adanın yerlilerinin evleri hep bu tarz göreni imrendirecek bişi yaaaa :)))

ayyyy evlerimiz inşallah istediğimiz gibi olurrr bunlar güzel istek ve niyetler rabbim çok güzellikler versin

herkese iyi hafta sonları aşka koşuyorum yarın uzun zamandır yapmak istediğimiz kaçamağı yapcaz kaçıcazzzz :))))))))):24::24::24::16::16:

Nuray canım pudra çok güzel olur bn koltuklarımı pudra istiyorum perse halıda farklı bişi olabilir Çağlamdanda o evrelere gelince fikir alırım çünkü çok iyi bu konularda çağloma maşalllah kiii

Nurayımın bizim eski koltuklar sizinkler gibiydi krem üstü pudra çiçekliydi klasik country seninki ben ada esintli spor bişi istiyorum hani çiçekli perde pudra pembe koktuk lukens ayak istemyorm mesela çağlam buna bir isim söylemişti hatırlayamadım ama neticede country candır evini merak ediyorum

teşekkür ederim gizimm.
allah nasip ederse 27 nisanda yine istanbul yolcusuyuuz. biletimizi aldık. 9 mayısta da dönüyoruz.
bu süreçte evimizi yerleştirip perde halı seçicez bakalım hayırlısıyla. eksikler ortaya çıkacak ev yerleşince.
ben de renk olarak şöyle bişey düşünmüştüm
$Verdi-perde-modeller (6).jpg
neşe hanıma da bi sorarım. çağlamla da konuşuruz yine. dediği gibi en doğrusu ev yerleşince ortaya çıkacak

:9::9::9:

Elisi de alalım buraya. yavrum benim. çok özledim onu. 1 sene oluyor ya hu görüşmeyeli :50::31: halbuki mesafe ne kadar az.
olsun işi bırakıyım gelcem :9::9::9:

Sağ ol lokumum :16:

Renkler konusunda kurabiyeme +1500 katılıyorum lokum şekeriii :16:

Alalım hadi hadi alalım adaşımı :16: alııınn onu banaaaaaaa:9::9::9::9: Peliniimmm işi bırakıp evinin hanımımı olcaksın ? :16::16:

aaaa Nurayımm sen mobilyalarını aldın mı?? bize göstermediinn:30::43:

:54:

aaaa Nurayımm sen mobilyalarını aldın mı?? bize göstermediinn:30::43:
kıymetcim aldım mobilyalarımı fakat bir bütün halinde fotografları yok. mesela koltuklar var ama döşemeleri farklı.
yatak aynı dolap farklı. dolap var rengi farklı falan.
hepsi tam yapılsın göstereyim kuzuma
hı canım yine de bu haliyle de görmek istiyosan sen bana mail adresini mesaj at. sana yarın mail atarım. şimdi çıkıyorum

hepinizi öperimmm canlarım. iyi akşamlar

Son düzenleme:
Benimm aşkımm bileğine adımı yazdırdı :69:

Akşam masada bileği gören kızlar eşlerine saldırdılar resmen :9::9::9:

O benim canımm canımmm, bana hayatımdaki en güzel hediyeyi verdi ve bir kez daha anladım nasıl şanslı olduğumu :69:

ay benım balııımm ömrüküüümm bayıldııım bayılldııımmmm baaayııldımmm kıng enıstem benııımmm :16: bizde yıldonumunde yada en geç yazın yaptırıcaz dövmelerimizii yüzük parmaamızaaa :16: üst tarafa isim iç tarafa tarih düşünüyoruz bi çizim yapılcak önce ona göre karar vericiiiz artıkımm :1:

çağla pastaaaammmmm sizi ayrı yerım zateen bılooosuuunnnnnn :69:

berfoooom tekrardan yasıycaaksın eşsiz bir aşk biliyorum hissediiyooruuumm :54:
lokumummmmmm yerım o abajurları beeeeennn! misafir odasınada koyuuuunnn geldıgımde onun ısıgında kıtap okumak ıstıorum :1:

bu arada ben perde ve halıdaan nefreet edıyorum aslındaa ! kurbaamın babanesi geçen gün demişki halı bakalım, bende anlamadım babanesıne bakıcaz sandım oluur canım gideriz yardım ederız dedııım saf saf :1: sona demezmıı bıze bakcazz ben şoook :53: uleen daha benım evim bellı değil evi geçtim mobilyam yokkk piyasadaaa :1: ayrıcana herbısıyı gectııım ben HALI sevmemmkii :1: sakın sakın kesınlıkle kımseyı karıstırmam ben bole seylere dedımmm :19: sona kayınannısımm bana yemek yapmıstı onu yerken dedikodu time yapıyoduk soledım ona bole bole demıs babane diye anti babaneciyiz ya :1: onaaa mı kalmııııssss dedi ağzını yedıgım yaa :1: hem ıstersen bende bırsurude halı var dedı antıka gibiii hemdee ben haz etmıorum ama hoşuma giden bişiler olursa alırııımm sererim valla :51: halıyı ayarlayana kadar evimizi barkımızı halledeliiimm kilim alırım ben zaten :1: peloom biloosunn bizim eviiidee kilim gibidir halılar helee yazlık zemin taş olmasına raagmen ben minicik kilimler attım ifrit oluorum ya angır gibi şeylere bide müze gibi evleree ben salaş biriyim evimde ölee olsuuunn çook ciciiiikk :51::1:

topilerin ayrılması konusuna gelince acıkcası ben dıger topiğii kontrol panelimden bile silmiştim cunku kendı yazıdgımı kendim bile gormeden sayfalar gıdıyodu, tanıdıgım samımı arkadaslarımı bıle takıp edemez olmustum maille gorusmeye devam edıyodum hal böle ikende o topıge yazmanın onu takıp etmenın anlamı kalmadı.. zaten kımseyıde tanımıyorum adam akıllı. Kimse ayrımcılık yapmıo ama kım nerde rahat ve mutluysa orda olmalıı :16: yoksa tüm kk topicleeerii karrrdeeeeşşş :54:

upss burası yenimi:26:
tanıtın bana yabancılık çekmeyeyim :9:
naposunuzz bakalımmm gelincikler ordusu:3:

Sevgili Kazen,

Ricamızı kırmayıp konumuzu tekrar buraya aldığınız için çok teşekkürler...

Büşüm hos geldin... Burdayız artık biz ziyaretcisiz mis gibi yepyeni bir topiğimiz oldu yönetime sonsuz teşekkürler tekrar :16:

Pufumm sen de bendensin... Bende halıdan cok kilim seviorum ama heryere olmıcak gibi :27:

buarada kuzi sen naptın ya o meseleyiii???

seni de evlendiriyomuyuz bu sene :8:

atlattık galiba Çağlamm:9: şuanda sessizlik hakim bende hiçbişey olmamış gibi davranmaya çalışıyorum, bir tek bakamıyorum babamın yüzüne utanıyorum biraz o kadar:17:

ayy benim ablam evleniyor ben evlenemem ki bu sene çok imkansız. hem sıkışık olsun istemiyorum hem kendim hazır değilim içime sine sine olsun. ablam birde aralıkta evlenmek istiyordu nasıl yetiştircekti bilemedim şimdi bile zor oluyor. ben şöyle 8ay falan nişanlı kalalım istiyorum o arada hem aileler brbirine alışsın hem de biz rahatça halledelim herşeyimizi. eskiden ne safmışım kısa tutmak istiyordum nişanlılığı:37:

en iyi ihtimal 2014 eylül, ben öyle istiyorum inşallah o zaman olur:21::21:

Alalım hadi hadi alalım adaşımı :16: alııınn onu banaaaaaaa:9::9::9::9: Peliniimmm işi bırakıp evinin hanımımı olcaksın ? :16::16:
Elisim ben şu evlilik süreci ve akabinde yazın çalışmayı düşünmüyorum balım o yüzdeeen bir süreee cici eviminnn cici hanımı olucam. :17::17::17:
Beyime mamalar yapıcam. :55:
Beraber denize gidicez. :103:
Veee gönlümüzce gezicez inşallah :10:
:16:

ay benım balııımm ömrüküüümm bayıldııım bayılldııımmmm baaayııldımmm kıng enıstem benııımmm :16: bizde yıldonumunde yada en geç yazın yaptırıcaz dövmelerimizii yüzük parmaamızaaa :16: üst tarafa isim iç tarafa tarih düşünüyoruz bi çizim yapılcak önce ona göre karar vericiiiz artıkımm :1:

çağla pastaaaammmmm sizi ayrı yerım zateen bılooosuuunnnnnn :69:

berfoooom tekrardan yasıycaaksın eşsiz bir aşk biliyorum hissediiyooruuumm :54:
lokumummmmmm yerım o abajurları beeeeennn! misafir odasınada koyuuuunnn geldıgımde onun ısıgında kıtap okumak ıstıorum :1:

bu arada ben perde ve halıdaan nefreet edıyorum aslındaa ! kurbaamın babanesi geçen gün demişki halı bakalım, bende anlamadım babanesıne bakıcaz sandım oluur canım gideriz yardım ederız dedııım saf saf :1: sona demezmıı bıze bakcazz ben şoook :53: uleen daha benım evim bellı değil evi geçtim mobilyam yokkk piyasadaaa :1: ayrıcana herbısıyı gectııım ben HALI sevmemmkii :1: sakın sakın kesınlıkle kımseyı karıstırmam ben bole seylere dedımmm :19: sona kayınannısımm bana yemek yapmıstı onu yerken dedikodu time yapıyoduk soledım ona bole bole demıs babane diye anti babaneciyiz ya :1: onaaa mı kalmııııssss dedi ağzını yedıgım yaa :1: hem ıstersen bende bırsurude halı var dedı antıka gibiii hemdee ben haz etmıorum ama hoşuma giden bişiler olursa alırııımm sererim valla :51: halıyı ayarlayana kadar evimizi barkımızı halledeliiimm kilim alırım ben zaten :1: peloom biloosunn bizim eviiidee kilim gibidir halılar helee yazlık zemin taş olmasına raagmen ben minicik kilimler attım ifrit oluorum ya angır gibi şeylere bide müze gibi evleree ben salaş biriyim evimde ölee olsuuunn çook ciciiiikk :51::1:

topilerin ayrılması konusuna gelince acıkcası ben dıger topiğii kontrol panelimden bile silmiştim cunku kendı yazıdgımı kendim bile gormeden sayfalar gıdıyodu, tanıdıgım samımı arkadaslarımı bıle takıp edemez olmustum maille gorusmeye devam edıyodum hal böle ikende o topıge yazmanın onu takıp etmenın anlamı kalmadı.. zaten kımseyıde tanımıyorum adam akıllı. Kimse ayrımcılık yapmıo ama kım nerde rahat ve mutluysa orda olmalıı :16: yoksa tüm kk topicleeerii karrrdeeeeşşş :54:

Yaptıralım ömrükümm bende yaptırcamm, belki istanbulda bile yaptırabilirim :17: Çook istiyorum çünkü :16:

Babaneye bak ya hürrem gibi hatun hee ortada bişi yok sen kalk halıdan bahset :1::1::1: çıldırmış olmalı aşkitimm:27:

Günaydınn canlarıımmmm :16: Musmutlu bi güün olsunn :16:

Biiz bugun aşkımla eksiklerimizi halledicez. Küçük ev aletleri bilmem ne ütü masası falan artık kafamın içindee kocaman yer açılıcakk :9:

:9::9::9:

Elisi de alalım buraya. yavrum benim. çok özledim onu. 1 sene oluyor ya hu görüşmeyeli :50::31: halbuki mesafe ne kadar az.
olsun işi bırakıyım gelcem :9::9::9:

Günaydınnn canlar :16:

Alalım kuzum Elisçikte bizimle olsun o da kk'dan çıkamasın :9: Gelcen tabikiiiiiii çok özledimm snei mesafemiz az ama görüşemioruz bi türlü :14:

Maillerine bak kuzum :54:

Son düzenleme:
Elisim ben şu evlilik süreci ve akabinde yazın çalışmayı düşünmüyorum balım o yüzdeeen bir süreee cici eviminnn cici hanımı olucam. :17::17::17:
Beyime mamalar yapıcam. :55:
Beraber denize gidicez. :103:
Veee gönlümüzce gezicez inşallah :10:
:16:

Yaptıralım ömrükümm bende yaptırcamm, belki istanbulda bile yaptırabilirim :17: Çook istiyorum çünkü :16:

Babaneye bak ya hürrem gibi hatun hee ortada bişi yok sen kalk halıdan bahset :1::1::1: çıldırmış olmalı aşkitimm:27:

Günaydınn canlarıımmmm :16: Musmutlu bi güün olsunn :16:

Biiz bugun aşkımla eksiklerimizi halledicez. Küçük ev aletleri bilmem ne ütü masası falan artık kafamın içindee kocaman yer açılıcakk :9:

Günaydınlar güzel gelinciklerrrrr ballı gelinciklerrr tatlı gelinciklerrr :16::16::16: Gününüz mutlu mutlu bol çeyizcikli geçsin :9::9::54::54: Pelinimmm bitanem en iyisi aslında o evet.Dünde nişanlımla onu konuşuoduk bizde acaba bebiş olmadan ( bebişi uzunca bir süre düşünmüyoruz gerçi) 4- 5 ay önce evimde olsam kocama yemecikler yapsam,onunla ilgilensem yorgun argın olmadan,gelince kapıyı ben açsam falan diyoduk nişanlımda heyecanlandı ne güzel olur dedi.Hayat gerçi bu ne olacağıda belli olmaz.Bazen plan dışında gerçekleşiyor herşey.Aynı bizim evlenmeye krar vermemiz gibi aniden :52::52:

Günaydınnn canlar :16:

Alalım kuzum Elisçikte bizimle olsun o da kk'dan çıkamasın :9: Gelcen tabikiiiiiii çok özledimm snei mesafemiz az ama görüşemioruz bi türlü :14:

Maillerine bak kuzum :54:
Gelicem kuşumm gelicemm :10::10:

Baktım kuzum cevapladım bile :17:
Günaydınlar güzel gelinciklerrrrr ballı gelinciklerrr tatlı gelinciklerrr :16::16::16: Gününüz mutlu mutlu bol çeyizcikli geçsin :9::9::54::54: Pelinimmm bitanem en iyisi aslında o evet.Dünde nişanlımla onu konuşuoduk bizde acaba bebiş olmadan ( bebişi uzunca bir süre düşünmüyoruz gerçi) 4- 5 ay önce evimde olsam kocama yemecikler yapsam,onunla ilgilensem yorgun argın olmadan,gelince kapıyı ben açsam falan diyoduk nişanlımda heyecanlandı ne güzel olur dedi.Hayat gerçi bu ne olacağıda belli olmaz.Bazen plan dışında gerçekleşiyor herşey.Aynı bizim evlenmeye krar vermemiz gibi aniden :52::52:

Hoşgeldiiinnnn Eliiss prenses :16:
Amiinn çok mutlu bi gün olsun inşallah :16: Evet bebeğim bizde en iyisinin bu olduğuna karar verdik. Bende uzun bi süre bebek düşünmüyorum. Benimki çok sever bebekleri ama beklerim sen ne zaman istersen diyo. Şöyle bi 25i göreyim ben önce, küçük anne olmak yerine çok gezen bi çift olmayı tercih ediyorum tabi kısmet. :16:

Amiinn çok mutlu bi gün olsun inşallah :16: Evet bebeğim bizde en iyisinin bu olduğuna karar verdik. Bende uzun bi süre bebek düşünmüyorum. Benimki çok sever bebekleri ama beklerim sen ne zaman istersen diyo. Şöyle bi 25i göreyim ben önce, küçük anne olmak yerine çok gezen bi çift olmayı tercih ediyorum tabi kısmet. :16:

Pişt kuzular ne öryonuz:26::26::26:

Hoşbulduuukk Pelinimmmm inşAllah bitanem :16: Erkeklerin geneli bebek çok seviyor gerçekten.Baba olma duygusunu biran önce yaşamak istiyorlar.Ama napalım bizde evliliğin tadını çıkarmak istiyoruz anacım.:9:Kesinlikle bende 28 den önce istemiyorum bebiş :26:Nişanlımda fazla değil mi ama aşkım diyo? Babacık olmak istiyormuş. :16: Ama babacık olmak için biraz beklicek.Rabbim bebek isteyen herkese nasip etsin.Bazen burda okuyorum çok kötü oluyorum.İnşAllah isteyen arkadaşların hepsinin bebecikleri olur.Pelinimmm bugün çeyiz vakti senin için güzel güzel istediğin herşeyi bul inşAllah :16:

gunaydın gelincikoslarrrrrrr :16:

kuziciiim sorun olmamasına cok sevindim kusumm :16::16:

insallah gonlunuzdeki gibi olur her sey... uzun nisanlılık da guzel bişey hani nisanlılık zor evre diolar ya Allaha sukur biz yasamadık son zamanlarda artan evlilik stresi dısında

ufak tefek birkac kez illaki oldu ama o kadarcık da olsun nerdeyse 2 yıl nisanlı kalmıs olcaz evlendigimizde :9:

onun dısında nisanlılık bize gonlumuzce gezip tozma evlerimize gidip gelme birbirmizi ve ailemizi baska bir gozle tanıma fırsatı verdi

olası krizlerle nasıl basa cıkarız bunları ogretti...

beklemek cok cok daha zor oluyo o baska .... :9: sacımı basımı yolmak istiyordum mesela gecen yıl bu zamanlar... nasıl gecer 15-16 ay yarabbiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm diye :60:

buugun ne kasvetli bi hava var burda yeaa

Back