• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

çifte kavrulmuş fıstıklı lokumummm
bu aplik sanırıım dimiii.
bu arada artık evimm, aşk yuvam belli olsa da ona göre alsam cicileriiii. çok sabırsızlanıyoruuuummm artık.
mobilya için istanbula gidicektin kuşum, neşe hanıma mı sende :)

Aplik nurayıımm aplik. Çok seviyorum ben aplikleri. Eve mistik bi hava katıyo. :17:
Keşke benim de artık evim, yuvam belli olsa... Keşke. Çok bunaldım çok. Düğüne 99 gun kalmıs elimde hiçbir şey yok! Çıldırmam an meselesi...
Neşe hanım'a gidicez lokumum kısmetse. :31:

kusum sen bilirsin yine tabii ama bence tekli aplik daha şık olur bence... bunlar ikili olmasının yanı sıra cok ayrık gorunuyor

gerci gercek hallerini gormedim resimden oyleler...

tabii yine sen bilirsin pelom :54:

kusum sen bilirsin yine tabii ama bence tekli aplik daha şık olur bence... bunlar ikili olmasının yanı sıra cok ayrık gorunuyor

gerci gercek hallerini gormedim resimden oyleler...

tabii yine sen bilirsin pelom :54:

Aldım artık kurabiyem :9:

Beğenmezsem ya da kaba görünürse gözüme başka yere asarım yenisini alırım kurabiyemm bunu çok beğendim ben ondan :17:

Aplik nurayıımm aplik. Çok seviyorum ben aplikleri. Eve mistik bi hava katıyo. :17:
Keşke benim de artık evim, yuvam belli olsa... Keşke. Çok bunaldım çok. Düğüne 99 gun kalmıs elimde hiçbir şey yok! Çıldırmam an meselesi...
Neşe hanım'a gidicez lokumum kısmetse. :31:

Şayet düşündüğümüz evi satın alabilirsek kurabiyem merdivenlere koyucam. :31:

ben bile bunaldım canım daha vaktim olmasına rağmen. sana hak veriyorum.
bu apliğin boyutu ne kadar bilmiyorum ama ufacık oluyo bazıları, öyleyse çok kibar durur.
senin mobilyalarını da merak ediyoruuum :)

elis'imm teşekkür ederim canım.
:54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

Yerim seni ben ya şeker bebeğim benim çok tatlısın sen :16:
Ben hiç tanışmadığım kuzenimi bulmuştum 2013 gelinlerinde :9: Pek gelemiyo arada geliyo ama gelince tanıstırırım sizi :9:

Aynı şekilde çağlamda da olmustu. İnternet kucuk bi dunya aslında.

:17:

:16::16::16::16::16::16::16: Yerim yer mutlu oldu ben yuffiidikkkkk :52::52::52: Ouuuww işte bu nokta vuruşu olmuş bitanem hadi facebook falan neysede burda bulmak gerçekten dahada şaşırtıcı bitanem evet evet gelince danışırız senin kuzicanınla bitanecikim.Kesinlikle ufacık bazı arkadaşlarımı eklediğim zaman bende şaşırıp kalıorum :53::53::53: Nerden nereye arkadaş çıkıolar.

güle güle kullan o zaman tatlımmm

ahaha neseyi özledim yaaa :9::9: askım izne cıksa da gitsek yine hobi oldu bende gidip orda esyalara bakmak :60:

içerinin havası kokusu bile guzel... tadilat yaptırmıslar bu arada acaba deiştirdiler mi iceriyi merak ediyorummm :9:

ben bile bunaldım canım daha vaktim olmasına rağmen. sana hak veriyorum.
bu apliğin boyutu ne kadar bilmiyorum ama ufacık oluyo bazıları, öyleyse çok kibar durur.
senin mobilyalarını da merak ediyoruuum :)

Lokumum boyutlarını belirtmemişler o yuzden kesin minicik ufacık bişidir bu. :9:
Bende herbişeyimi merak ediyorum nurayım. Çok hemde çook. :31:
Benim kadar bebişimde merak ediyor elinden geleni yapıyo ama onun da sebepleri geçerli, anlıyorum.

Kızıyorum ben bazen kendime, ne gerek vardı bu kadar erken olmasına. Ev işi belli olsaydı oyle yapsaydık düğünü diye. :31: Kovalayan yoktu arkamızdan ki. :50:

Ama olsun. maddi şeyler için maneviyatının ölçülemeyeceği gerçekler var ortada. O da bebişimle uyuma düşüncesi. :17:

Vardır bi hayır, inşallah hallolacak herşey lokumcanım. :116:

çağlaam, senin istediğin kumaşlar gelmiş miydi?
bide orda bi oturma grubu vardıı, girişte solda hemen ben onu çok begenmiştim. nişanlım begenmedi ama.onun begendiği koltukları aldık. bakalım nasıl yan gelip yatacağız o koltuklarda. böyle daha klasik tarzda çünkü.
galiba bunun da çeşitleri var.
bizim ki klasik-country mi oldu ne oldu bişeyler oldu işte :9:

Benim bulgaristan göçmeni üniversiteden bir arkadasım var hatta Gülinimin de liseden arkadası -tesadüf- onun adı da Elis. Onu çok severim, aynı odada kaldık 2 sene boyunca anılarımız, okul hayatımız beraber geçti :16:
Hatta gülini ilk facebook'tan eklerken ortak arkadasımız oldugunu gorunce şok olmuştuk :9:

İnan opra adını yazınca acaba bizim Elis'mi ki dedim ama değilmiş :9:

Çok ama çok şaşırmıştık yaa ortak bi arkadaşımız olduğunu duyunca :9:

İnternett çokk küçük hakkatenn :31:

mavili koltuklarımı diosun canım cicekli???

biz en son gittigimizde onu birine sattılar :9: yine yeni evlencek bi kızcagızdı :)

benim koltuklar yesilli cicekli arkası minderli olanlar... benim böörtlen onlara bile rahatsız dedi sungerleri bi tık daha yumusak yaptırdık o yuzden

cıxxx hala kumaslarım gelmemiş... beklioruz bakalım kafamda ole net bi kumas da yok zaten ne istedigimi ben de bilmiorum kiii :9:

bir ay sonra falan bidaha gidip bakıcam artık secerim heralde yaa :27:

Lokumum boyutlarını belirtmemişler o yuzden kesin minicik ufacık bişidir bu. :9:
Bende herbişeyimi merak ediyorum nurayım. Çok hemde çook. :31:
Benim kadar bebişimde merak ediyor elinden geleni yapıyo ama onun da sebepleri geçerli, anlıyorum.

Kızıyorum ben bazen kendime, ne gerek vardı bu kadar erken olmasına. Ev işi belli olsaydı oyle yapsaydık düğünü diye. :31: Kovalayan yoktu arkamızdan ki. :50:

Ama olsun. maddi şeyler için maneviyatının ölçülemeyeceği gerçekler var ortada. O da bebişimle uyuma düşüncesi. :17:

Vardır bi hayır, inşallah hallolacak herşey lokumcanım. :116:

bence de ufaktır bu yüzden kibarcık bişeydir :)
güle güle kullanın canım hayırlı olsun.

mavili koltuklarımı diosun canım cicekli???

biz en son gittigimizde onu birine sattılar :9: yine yeni evlencek bi kızcagızdı :)

benim koltuklar yesilli cicekli arkası minderli olanlar... benim böörtlen onlara bile rahatsız dedi sungerleri bi tık daha yumusak yaptırdık o yuzden

cıxxx hala kumaslarım gelmemiş... beklioruz bakalım kafamda ole net bi kumas da yok zaten ne istedigimi ben de bilmiorum kiii :9:

bir ay sonra falan bidaha gidip bakıcam artık secerim heralde yaa :27:

evettt o mavi ciciiikler
ama ben mavi istemedim.
kumaşını değiştiricektik. istemedi paşazadem. kendi begendiğinde otursun bakalım :1:
neşe hanımın masasının önündeki koltuklar mı sizinki?
bu arada çağlacım benimkinin rengini desenini hatırlıyosun dimi? ben nasıl perde ve halı seçicem?
krem-yeşil zaten renkleri. üçüncü bi renk katsam kötü mü olur. fon perde için.
halı da düz düşündüm. koltuklarda çiçek var zaten diye. ama krem rengi sanki çabuk kirlenir gibi
:26:

Başka Elis bu Elis :9: Yalnız gerçekten erkeklerin koltuk takıntısı var herhalde :9::9: Benimkide koltuk seçmeye gittiğimizde kendi oturdu yuvarlandı debelendi falan kumaş yumuşak olsun dedi yastıkları tay tüyü olsun dedi sonrada seçti rengine kadar hemde :27::27::27: Eee aşkım yatcaz ya keyif yapcam ben koltuklarımızda diyo :37: Yööökkk yaaaa :1:

evettt o mavi ciciiikler
ama ben mavi istemedim.
kumaşını değiştiricektik. istemedi paşazadem. kendi begendiğinde otursun bakalım :1:
neşe hanımın masasının önündeki koltuklar mı sizinki?
bu arada çağlacım benimkinin rengini desenini hatırlıyosun dimi? ben nasıl perde ve halı seçicem?
krem-yeşil zaten renkleri. üçüncü bi renk katsam kötü mü olur. fon perde için.
halı da düz düşündüm. koltuklarda çiçek var zaten diye. ama krem rengi sanki çabuk kirlenir gibi
:26:

evet bebişkooo onlar benim aşklarım işteee tabi renkleri desenleri deişcek :34:

kusum bidaha ayrıntılı resimlerle bakalım senin koltuklara ve evin de belli olmalı... dekorasyonda odanın sekli bile kullacagın renklerin yogunlugunu ve cesidni deiştirebilio cunku

krem-yesil nötr renkler... salonunda ucuncu bir renk illaki kullanmalısın canlandırmak adına pudra pembesi geldi suan mesela aklıma ama vizona yakın pudralar...

dedigim gibi esyalar meydana ckınca nisanlın fotolasın ayrıntılı sekilde

ondan sonra senle ustunden konusalım olur mu :54:

Başka Elis bu Elis :9: Yalnız gerçekten erkeklerin koltuk takıntısı var herhalde :9::9: Benimkide koltuk seçmeye gittiğimizde kendi oturdu yuvarlandı debelendi falan kumaş yumuşak olsun dedi yastıkları tay tüyü olsun dedi sonrada seçti rengine kadar hemde :27::27::27: Eee aşkım yatcaz ya keyif yapcam ben koltuklarımızda diyo :37: Yööökkk yaaaa :1:
:9:

evet bebişkooo onlar benim aşklarım işteee tabi renkleri desenleri deişcek :34:

kusum bidaha ayrıntılı resimlerle bakalım senin koltuklara ve evin de belli olmalı... dekorasyonda odanın sekli bile kullacagın renklerin yogunlugunu ve cesidni deiştirebilio cunku

krem-yesil nötr renkler... salonunda ucuncu bir renk illaki kullanmalısın canlandırmak adına pudra pembesi geldi suan mesela aklıma ama vizona yakın pudralar...

dedigim gibi esyalar meydana ckınca nisanlın fotolasın ayrıntılı sekilde

ondan sonra senle ustunden konusalım olur mu :54:
ooyyyy. mis kurabiyeeemmm :16:
olur tabiki çok teşekkür ederim.

Nuray canım pudra çok güzel olur bn koltuklarımı pudra istiyorum perse halıda farklı bişi olabilir Çağlamdanda o evrelere gelince fikir alırım çünkü çok iyi bu konularda çağloma maşalllah kiii

Nurayımın bizim eski koltuklar sizinkler gibiydi krem üstü pudra çiçekliydi klasik country seninki ben ada esintli spor bişi istiyorum hani çiçekli perde pudra pembe koktuk lukens ayak istemyorm mesela çağlam buna bir isim söylemişti hatırlayamadım ama neticede country candır evini merak ediyorum

:9::9::9:

Elisi de alalım buraya. yavrum benim. çok özledim onu. 1 sene oluyor ya hu görüşmeyeli :50::31: halbuki mesafe ne kadar az.
olsun işi bırakıyım gelcem :9::9::9:
bence de ufaktır bu yüzden kibarcık bişeydir :)
güle güle kullanın canım hayırlı olsun.

Sağ ol lokumum :16:

Renkler konusunda kurabiyeme +1500 katılıyorum lokum şekeriii :16:

coastal ı diosun canım sen :34::34:

coastal country nin en nötr en sade halidir... acayip huzur verici bir tarz o tarzı da cok seviorum

ahsap illaki kullanılmalı ahsap rengi ve beyazın uyumu ancak o tarzda o kadar on plana cıkıyor Türkiye de ada evlerinde cok yaygın :34:

Back