Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

nihancım ne oldu böyle :26:
önce sakin ol lütfen. ağlama

Ama olmuyo çok dolmuşum ben onu anladım...
Evet ikimizde çok gerginiz ama ben elimden geleni yapıyorum o iyi olsun, mutlu olsun zaten sınav stresi yaşıyor diye alttan alıyorum ama onun gözü sinirlendiğinde hiçbir şeyi görmüyor. Çok kırdı beni sözleriyle, tavrıyla. :14::14:

Peki sence bunu sınav stresiyle mi yapıyor canım yoksa yapısı mı böyle? Hani sınav stresi ise sebep nasıl olsa bu sınav geçecek azıcık daha sabretsen. İnsan bazen stresle ne dediğini bilmiyor ya sonradan pişman olur zaten. Tabi ne dediğini bilmiyoruz saatlerce ağladığına göre cidden kırılmışsın ama bak pişman olmuş ya bi daha yapmaz aynı hatayı

Peki sence bunu sınav stresiyle mi yapıyor canım yoksa yapısı mı böyle? Hani sınav stresi ise sebep nasıl olsa bu sınav geçecek azıcık daha sabretsen. İnsan bazen stresle ne dediğini bilmiyor ya sonradan pişman olur zaten. Tabi ne dediğini bilmiyoruz saatlerce ağladığına göre cidden kırılmışsın ama bak pişman olmuş ya bi daha yapmaz aynı hatayı

Saman alevi gibi derler ya, öyle genelde. Sinirleniyor ama geçiyordu çabuk..2 yıldır yaşıyoruz biz bu sınav stresini artık karakteri olmaya başladı sanki.
Huyunu bildiğim için o sinirlenince alttan alıyordum. Biri artıyken biri eksi olma der ya büyüklerimiz...
Bu kez de öyle yaptım sustum sustum ama göz yaşlarım konuştu.
O da üzüldü, özür diledi ama işte geçmedi kırgınlığım geçmeyince yine sinirlendi.
Öyle dargın ayrıldık. Sonra aradı tamam dedim ancak geçmiyor içimdeki sıkıntı.

Ama olmuyo çok dolmuşum ben onu anladım...
Evet ikimizde çok gerginiz ama ben elimden geleni yapıyorum o iyi olsun, mutlu olsun zaten sınav stresi yaşıyor diye alttan alıyorum ama onun gözü sinirlendiğinde hiçbir şeyi görmüyor. Çok kırdı beni sözleriyle, tavrıyla. :14::14:

çok kırmış seni ama sonrasında özür dilemiş anladığım kadarıyla. sen de affedemediysen hala sorunu konuş sevdiceğinle canım.
böyle ağlayıp üzülerek içine kapanma. daha kötü olur.

çok kırmış seni ama sonrasında özür dilemiş anladığım kadarıyla. sen de affedemediysen hala sorunu konuş sevdiceğinle canım.
böyle ağlayıp üzülerek içine kapanma. daha kötü olur.

Evet özür diledi kaç kez ama bi özürle geçmiyor:50:
Hani kapatmıştık diycek o zaman da biliyorum.
Uzatan, abartan da ben olacağım yine sinirlenecek.
Günlerce ders çalışamayacak.

Canım kpss ye mi hazırlanıyor? bak sınav geçesiye kadar sabret madem huyunu biliyorsun ders çalışamayacak bu sefer de alttan al ama eğer ki sınav geçti hala aynı şeyleri yaparsa o zaman tavrını koy. Off ya bi bilse onu ne kadar düşündüğünü bunları yapmaz da işte

Canım kpss ye mi hazırlanıyor? bak sınav geçesiye kadar sabret madem huyunu biliyorsun ders çalışamayacak bu sefer de alttan al ama eğer ki sınav geçti hala aynı şeyleri yaparsa o zaman tavrını koy. Off ya bi bilse onu ne kadar düşündüğünü bunları yapmaz da işte

Evet canım Kpss... Ömrümü yedi bu sınav ömrümü:14: Bu kez de söyledim zaten sinirlenince gözün hiçbir şeyi görmüyor yapma bir daha diye ama bakalım...
Sağ ol canım destek olduğun için:54::54:

Evet canım Kpss... Ömrümü yedi bu sınav ömrümü:14: Bu kez de söyledim zaten sinirlenince gözün hiçbir şeyi görmüyor yapma bir daha diye ama bakalım...
Sağ ol canım destek olduğun için:54::54:

Ahhh canım bu sınav çoğu kişinin ömrünü yedi nolur canını sıkma aslında ağlaman iyi olmuş gözyaşı rahatlatıyor insanı ya az kaldı sayılır sınava inşallah kazanır ve rahatlarsınız:34:

Milletin derdi gene biz mi olmuşuuz? ay nasıl gulduum gece geceeee :1: çok mu koymuş ayrılışımız sanki karşılıklı olarak birbirimizin çok umrundaymışız gibii :1:BİZİM anılarımızla dolu olan sayfalarla bize gövde gösterisimi yapılıo? anlamadım gitti ! Neyse bu komikçiliik yetti gece gece:1: Bir kere daha iyi kiii bu topiğii açmışııız diyoooruuummm ( her ne kadar amacımız ayrımcılık yapmak olmasada) ve siziii çoooooook seviyorum :69::16: buuguuuummm! seniide ayrı sevooorumm!

Evet puuufffuuunnn yemeklerini Pelinko da anlatmıştıııı:6:
O da en üst seviyeden yemekler yapar koyar, olmaz mı kı:17:
Herkes durumuna göre:9:

Başlayalım beraber Berfoo:55:

kuzuuuumm fırsatım oldukcaa eklerım tabiiiğsiii bendeee ama bıdıl bıdıl gezmekkteenn pek totomuzun ustunde oturmuoruz evde durduuumuz yook :1::1: yaptıkca koyarııım amaaaaaa:30:

buda biziim 4. yıl pastamııızzz idii :69: çanta içinde ağvaya kadar gittiği için biraz şekil değiştirmiş olsadaaa aşk pastasıııyydııı işte :16:

gülbiğiim sizinde aşk pastanızı yiriiiimmmmmmm :56:
$Bizo.jpg

lokum nurayımda aşklanıcaaakkkmıışş ohhhh :16: bıan evell onumuzdekı hafta gelsınde benım kurbıgım gene gunduzee gecsın bende bol bol aşkklanııımmm :16:

bu arada kızcelerım coook yogunduuumm 2 gunduur bugunde bıton koşturmadan sonraa patroniçeem uzun zamandıır benii zorladıgı japon mutfagınaa sokktuu :1: ben pek acık degılımdır değişik tatlaraaa amaa bugun pişmaan oldum herrşey harikaaayydıı! kurbaamıda hemencıcıııkk goturuuuceeeemmm :56:

Ahhh canım bu sınav çoğu kişinin ömrünü yedi nolur canını sıkma aslında ağlaman iyi olmuş gözyaşı rahatlatıyor insanı ya az kaldı sayılır sınava inşallah kazanır ve rahatlarsınız:34:

Amiiiiiiiiiiiiiiinnn canım inşallah... Kazanamazsa halimiz harap zaten, Allah'ım göstermesin ne olur Yarabbim.
Ağlamak iyi ama inanın ben bile şaşırıyorum nasıl bu kadar ağlayabildim diye, gözlerim çok ağrıyo şu an.
En iyisi gidip uyuyayım
Uyumak ve unutmak istiyorum her şeyi.
Gözümüz açsam o atanmış, sakinleşmiş olsa bitse bu sıkıntılar, çekilse kara bulutlar üstümüzden.
Yeniden teşekkür ederim zaman ayırıp yanımda olduğun için canım.

Telomer sana da teşekkür ederim tatlım:54:

Evet özür diledi kaç kez ama bi özürle geçmiyor:50:
Hani kapatmıştık diycek o zaman da biliyorum.
Uzatan, abartan da ben olacağım yine sinirlenecek.
Günlerce ders çalışamayacak.

nihancım.
sevgiline sınavın hayatta herşey demek olmadığını anlat bence. sırf sınav stresiyle sürekli sinirlenen bir yapıya bürünmemesi gerekir.
sınava hazırlanmak nasıl onun hayatında bir parçaysa sen ve ilişkiniz de aynen onun hayatının birer parçasısınız. nasıl ki sınava gereken ilgiyi vermezse kazanamaz, lişkinize de gereken saygı ve ilgiyi göstermezse malesef bunda da zararlı taraf olur.
ayrıca tartışınca derslere küsmek olur mu.
sorumluluğu bu onun.
dünyadaki hiçbişey onun sana davranış biçiminde olumsuz bir etki yaratmamalı. hiçbişey senin önüne geçmemeli.
aynı şekilde bunlar senin içinde geçerli.
ikinizde sakinken bence tartışmalarınız, sevgilinin çabuk sinirlenmesi, derslere küsmesi gibi sorunlu konular üzerinde sağlıklı bi şekilde konuşup kararlar almalısınız.
nacizane fikirlerim
sıkma canını.

nihancım.
sevgiline sınavın hayatta herşey demek olmadığını anlat bence. sırf sınav stresiyle sürekli sinirlenen bir yapıya bürünmemesi gerekir.
sınava hazırlanmak nasıl onun hayatında bir parçaysa sen ve ilişkiniz de aynen onun hayatının birer parçasısınız. nasıl ki sınava gereken ilgiyi vermezse kazanamaz, lişkinize de gereken saygı ve ilgiyi göstermezse malesef bunda da zararlı taraf olur.
ayrıca tartışınca derslere küsmek olur mu.
sorumluluğu bu onun.
dünyadaki hiçbişey onun sana davranış biçiminde olumsuz bir etki yaratmamalı. hiçbişey senin önüne geçmemeli.
ikinizde sakinken bence tartışmalarınız, sevgilinin çabuk sinirlenmesi, derslere küsmesi gibi sorunlu konular üzerinde sağlıklı bi şekilde konuşup kararlar almalısınız.
nacizane fikirlerim
sıkma canını.

Canım derslere küsmeyi yanlış tanımladım sanırım:26:
Üzgünken insan odaklanıp çalışamaz ya onunki de öyle oluyor işte.
Yoksa çok şükür sorumluluğunu biliyor tatlım çok çalışıyor ama işte bu ikinci yılı olduğu için geriliyor.
Kaç kez dedim, ben hep yanındayım, bu yıl olmasa bile, bu sınava bağlı değiliz, hep seninle olacağım diye.

Bu cümlene de yüzde yüz katılıyorum... O da bunun farkına varsa. :31:

Pufuuum pastanız da siz de çok güzelsiniz.:nazar::nazar::nazar:
İnşallah hep hep hep mutlu olur böyle güzel anlar yaşarsınız.
40. yıllarınızı da görürsünüz inşallah.

niihaannıımm canımmm uzulme nolursuuun :14: hayattaki streslerımızıı bazen malesefki en sevdıklerımızden cıkarıoruz :14: Hiçbişeey senı kırıcak kelımeler kullanmasını gerektırmıyor ama konusarak önüne gecebılırsın bu durumun kıyamam uzulmenee :14:

niihaannıımm canımmm uzulme nolursuuun :14: hayattaki streslerımızıı bazen malesefki en sevdıklerımızden cıkarıoruz :14: Hiçbişeey senı kırıcak kelımeler kullanmasını gerektırmıyor ama konusarak önüne gecebılırsın bu durumun kıyamam uzulmenee :14:

Evet malaesef hep en yakınlarımızı üzüyor, en yakınlarımız tarafından üzülüyoruz.
Oysa tam tersi olması gerekmiyor mu pufum? :31:

Bıcır bıcır konuşup eğlenirken nasıl oluyor da ardından hep üzülüyorum anlamıyorum...
İlla bir sıkıntı çıkıyor karşımıza gerçekten artık kronikleşti bu durum...
Zaten bugün o kadar güldük ki içimden bi ses dedi inşallah yine bir şey olmaz diye.
Benim kaderim bu sanırım:31:
Canlarım ben uyuyorum...
Gerçekten kötüyüm...
Hepinize teşekkürlerimi sunuyor, öpüyorum:54::54:

bu arada kızcelerım coook yogunduuumm 2 gunduur bugunde bıton koşturmadan sonraa patroniçeem uzun zamandıır benii zorladıgı japon mutfagınaa sokktuu :1: ben pek acık degılımdır değişik tatlaraaa amaa bugun pişmaan oldum herrşey harikaaayydıı! kurbaamıda hemencıcıııkk goturuuuceeeemmm :56:
afiyet şeker olsun lokumumaaa :16:
ben de hiç yeni tadlara açık biri değilim. tadını bilmediğim şeyi yemem :)

Canım derslere küsmeyi yanlış tanımladım sanırım:26:
Üzgünken insan odaklanıp çalışamaz ya onunki de öyle oluyor işte.
Yoksa çok şükür sorumluluğunu biliyor tatlım çok çalışıyor ama işte bu ikinci yılı olduğu için geriliyor.
Kaç kez dedim, ben hep yanındayım, bu yıl olmasa bile, bu sınava bağlı değiliz, hep seninle olacağım diye.

Bu cümlene de yüzde yüz katılıyorum... O da bunun farkına varsa. :31:
nihancımmm, herşey yoluna girecek inşallah. ah şu sınavlar :47:
allah yardımcınız olsun. inşallah atanır sevdiğin de bu sene.

Pufuuum pastanız da siz de çok güzelsiniz.:nazar::nazar::nazar:
İnşallah hep hep hep mutlu olur böyle güzel anlar yaşarsınız.
40. yıllarınızı da görürsünüz inşallah.

amiiiiiiiinn bebeğğğiiiimmm :69:

Evet malaesef hep en yakınlarımızı üzüyor, en yakınlarımız tarafından üzülüyoruz.
Oysa tam tersi olması gerekmiyor mu pufum? :31:

aynennn oylleee gerekıyoo canımm benım en tahammul edemedıgım seylerden bırıdır bu aslında başka bişeye sinirleniip baa trip atılmasına bile dayanamam cunku be ole biri değğilim , neye canım sıkılırsa sıkılsın başkasından cıkartmamm sorunum kımleyse ona dibiee kadar atarım tribimi :61: haliyle karsımdanda bunu beklıorum

Sen dedıgım gıbı bu konuyu eniştecanla otur konus bole davranarak onu kendınden uzaklastıgını falan solersen belkı etkılı olur :61:

lokumummm valla ben acık olmadıgım ıcın pişman oldum resmenn hepsi cok lezzetliydiii, kurbikiim gündüzee geççsiin hemeeenn goturııcııımmm oburiiks sevgilimii :1:

bu arada diyete 53 kılo baslayıp 56 kılo olmayı nası becerdım bılmıorum amaa resmen şişkomettin oldumm çıktııımm p.tesi gelsede diyete başlasam geeenee:1::1:

Back