Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

Bu arada kızlar bugün başka özel bi doktora gittim ben.tekrar testler yapıldı.
daha detaylı anlattı doktor.en önemli hormonun çok yüksek çıkmış dedi.umudunu kaybetme ama ne kadar kısa sürede evlenip çoçuk yaparsan senin için iyidir dedi.daha yaşım küçük şimdilik ilaçlarla hormonlarımın düşmesi sağlanıcak sürekli kontrollere gidicem ve bi bebişim olana dek sanırım sürekli ilaç kullanıcaamm vee nolurr dualarınızı eksikk etmeyinnnn :31::16::16:

Oyyy kuzuummmm bu iyi bir haber,dualarımız seninle sen de bol bol Ya Şafi diye dua et.:16:

berfoooooo beni sattın sen amaa nese ben alıyımmm :9::9::9: :33:
senlee aynı havayı solumaktaa güzeldi beaa :9::9:

:50::50::50: hayır :( ben pazar sabahaı şarzım olmadı halde sana bonjur demek için çabaladım:43::43::43:
mevlüt vardı sana bi ziyarete gidebilirz demiştim:43::43: ama bidahakine hafta sonu gelirsen 2 3 gün önceden haber verirsin herşeyi senin geldiğin tarihe uygulucam:43::43::43:

Üç vakitten sonrası muamma.:9::9::9:
oraya istediğinizi yerleştirin:52::52:

bugum nurayımm sizin heyecanınız seveyimm:nazar::nazar:
berfo hoop kaptım kalbimi

kaptınmı:26::26::26: üzaman güle güle kullan:52::52:

bu kalpleri sakla berfo. cumartesi sana lazım olacak :32:

saklamicam:52::52:
paylaştıkça çoğalır:52::52:

mavişçim artık pasta yapmıyorummm ama senin için ktutlama yapalım :8::8::8::8::13::13::13::7::7::7::7::7::7::7:

son 10 dedigin gunleri de gorursun inşallah :52:

sibelimmmmmmmm bak gordunmuuu kusummmmm hiç canını sıkma her sey cok guzel olacak... bizim medi grubuna katılsana sen de?

çağlaaaammm :17::17: inşşallh güzel olucakk inşallah aşabilceemm :31:
sık giremiorum ama buraya kuzum girmek isterim bende grubunuzaa :16:

siboşum biz biliyorduk ki zaten umutların tükenmediğiniii deseydin bunu doktor amcaya:33:
dualarımızdasın sen hiiç meraklanma:34:
nurayım haberleşelim tabisii. diye diye komşu etcem seni kendime:9: bizde bakıyoruz ev. Allah nasip ederse satın almayı düşnüyoruz ama bakalım:31: şimdilik düğün tarihimiz seneye mayıs ama şimdiden alırsak en azından 1 yılımızı ödemiş oluruz.

:50::50::50: hayır :( ben pazar sabahaı şarzım olmadı halde sana bonjur demek için çabaladım:43::43::43:
mevlüt vardı sana bi ziyarete gidebilirz demiştim:43::43: ama bidahakine hafta sonu gelirsen 2 3 gün önceden haber verirsin herşeyi senin geldiğin tarihe uygulucam:43::43::43:

:

:9::9: yerimm yaa üzgün yapmıss bidee şakaa dedim kuzumm ogün konustuk zatenn inşallahh 1-2 haftaaya ordayım yine ben netlesınce haber veririm ben sana yinee :16:

Son düzenleme:
Bugusum sen beni bugun aglatacaksin sanirim...

Cok duygulandirdin ya hu.

Seviyorum seni bugum bugum :16:

[video=youtube;5WNn3fdW-Xs]http://www.youtube.com/watch?v=5WNn3fdW-Xs[/video]

Ben de seni seviyorum kestaneemm.:16::16::16:

merveee benide ağlat:52::52::52:
neden herkes duygulandıki..
yok hani topikte ağlancaksa benimde otomatikmen ağlamam lazım:52::52:

Duygu patlaması yaşıyoruz berfo.:1::1::1:

mavişçim artık pasta yapmıyorummm ama senin için ktutlama yapalım :8::8::8::8::13::13::13::7::7::7::7::7::7::7:

son 10 dedigin gunleri de gorursun inşallah :52:

sibelimmmmmmmm bak gordunmuuu kusummmmm hiç canını sıkma her sey cok guzel olacak... bizim medi grubuna katılsana sen de?

Olur yapalım kuzum inşallah 10 dediğim günleri de görürüz ama önce seni gelin edip öyle gidecem ben sırami bekleyim gel 7 haziran gel:17::16:

daha detaylı anlattı doktor.en önemli hormonun çok yüksek çıkmış dedi.umudunu kaybetme ama ne kadar kısa sürede evlenip çoçuk yaparsan senin için iyidir dedi.daha yaşım küçük şimdilik ilaçlarla hormonlarımın düşmesi sağlanıcak sürekli kontrollere gidicem ve bi bebişim olana dek sanırım sürekli ilaç kullanıcaamm vee nolurr dualarınızı eksikk etmeyinnnn :31::16::16:
sibelcimmm çok tatlı, sağlıklı bebişleriniz olacak. sende çok cici bi anne olacaksın işteee :16:

siboşum biz biliyorduk ki zaten umutların tükenmediğiniii deseydin bunu doktor amcaya:33:
dualarımızdasın sen hiiç meraklanma:34:
nurayım haberleşelim tabisii. diye diye komşu etcem seni kendime:9: bizde bakıyoruz ev. Allah nasip ederse satın almayı düşnüyoruz ama bakalım:31: şimdilik düğün tarihimiz seneye mayıs ama şimdiden alırsak en azından 1 yılımızı ödemiş oluruz.

komşum komşum :1:
hayırlısı olsun gönlünüze göre bi ev bulursunuz inşallah siz de canımm

aşkiloppppppp :17::16::16:
şimddii gördümmm yaa yerimmm seniiiiiiiiiiii :56:

Bende seni yerim kiiii :56::54:

Senin çok güzel minicik çocukların olacak ve sen çok güzel bi anne olacaksınnn, sakın umudunu kaybetme miniğim..

mervem aynen. yarın görür görmez onu :48:
oyyy :16:
bide karnım ağrır kesin heeycandan. her zamanki gibi :30:

ezgiiicim, sevdicek burdan dönünce ev bakmaya başlıycak artık. seninle haberleşelim olur mu, gördüğün duyduğun bi yer olursa diye :34:

tubaacımmm sen de hoşgeldinnnnn :3:

Nurayımm, hiç ayrılmayacağınız günlerde gelsin bir an öncee :16:
Hoşbuldum bu aradaa
:54:

Son düzenleme:
bebelaklar burda bulamadım linkini eve gidince atıcam :54::54::54::54:

bi rihanna gordum sankim agzınını burnunu mıncırdıııııııııııımmm :56::56::56:

Merhabayınnnn şekerlerrr:16: Geçmişe döndüm okudum ettim sinirlendim yumruğumu vurdum masaya nasıl yani ya dedim geldim.Stresimi attım öyle yazıyorum.Konu kapanmış bende iki kelam etmeden kapatıyorum.Kıymetcim (Precious) hadi hayırlısı olsun balım nice yıllara inşAllah sevdiceğinle:16: Allah gözlerinizi birbirinizden ayırmasın.Sibelll canım çok sevindim inan ki Rabbim sana istediğin zaman boy boy bebecikler versin inşAllah :16: ve son olarak Rabbim sen cümlemizi sevgiden,saygıdan,gereken olgunluktan, zamanı geldiğinde tatlı tatlı şımarmaktan ayırma herzaman diyorum cupcake kadar tatlı bi o kadaaaa farklı diye.Benim güzel gelinciklerimmmm :16:

Son düzenleme:
Back