Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

bütün kızlar toplanmış benim haberim yokk :(( ya sayfalar birleşincee bişey anlamadım bende takılmıodumm cok sık şimdi burası dikkatimi cekti yaaa sans eseri gördüm iikide görüdm yaa özledim sizi kızlarr :))

slm sizleree:-)
gecmise sole bi baktimda sibelinn yasadklarini okudum kuzumm Allah tez zamanda sifa versin ama gunumuzde cok karsilasilan bi durum ve tedavisi var tatlim moralini hep yuksek tut hic takilma bebis falan suan hepimiz saglikliyiz diyoruz ama belkide bebis konusunda problemler yasicaz nasip kismet bu isler Rabbimiz ol dedikten sonra hastalik falan viz gelir
ezgimmm bohcalarini almisss kuzummm gule gule kullan herseyini
nurayimmmm sevdicegine kavusuyomuss cok sevindim ask dolu gecsin gunleriniz kusumm
diger herkeside cok optum
kendimdende haberler veriyorummm nikah gunumuzu aldik sonundaa :-D
16.06.2013 saat 15.00 veeee 6yil 2ay 4gun bekledikten sonra biz kavusuyoruzzzz:-)

Ben geldim,iyi geceler demeye.:24::24::24:

Kestanem canım Allah bildiği gibi yapsın onları.:50: Malesef özel sektör böyle,Rabbim hakkını bıraktırmasın onlarda.:50:

Nihanım can yoldaşım...:31: Biz atlatacağız bu günleri inanıyorum.2013 yazı bizim için de çok güzel geçecek.:16:

Pufummm ben de seni ayrı seviyorummm ki....:17::17::17:

Hepinize Allah rahatlık versin yarın görüşürüz bebe bisküvilerim.:12::12:

Been geldim aşklarım oohh be bilgisayardan okuması ve yazması gibi yokmuş :1:

Telefondan bildiğiniz çin işkencesi çekiyoruumm, yazık bana :27:

Öncelikle sinirlerimi sevdiceğe aldırdım da geldim butun gerginliğimi üzerimden attım en azından işyerindeki yeni bir emre kadar! :37:

pelinimmm
güzelim benim.
zaten stresli bi dönemdesin, tüm gözler üzerinde, bi de işte çıkardıkları o sorun... insanın mutlu olmadığı yerde 1 dakika bile nefes alması öyle zor ki anlıyorum seni.
allahım sabır versin.
şu 15 günde geçsin bir an evvel ve defolup gitsinler hayatından.
Nurayımm gelince dertler hep mi üst üste gelir. Neden oyle oluyor ben anlamadım ki?
Kimsenin etlisine sütlüsüne karışmıyor, hiçbir şeye kulp bulmuyorum.
Ama zararlı çıkan yine ben oluyorum.
Erken yaşta(19) üniversiteyi bitirmem 20 yaşında bu işe başlamam ve bu süreç.
Tecrübem olduğu kadar yoruldum da.
Evet çok şey öğrendim ordan, eyvallah.
Ama herkesin bi dolma noktası vardır ya. Benim ki doldu, geçti, taştı.
Sabır diyorum yine de.
Sabır diliyorum rabbimden. Dualarımız hiçbir zaman karşılıksız kalmadı şükür, yine kalmayacak :16:
Az kaldı 15 güncük :)
Milletin derdi gene biz mi olmuşuuz? ay nasıl gulduum gece geceeee :1: çok mu koymuş ayrılışımız sanki karşılıklı olarak birbirimizin çok umrundaymışız gibii :1:BİZİM anılarımızla dolu olan sayfalarla bize gövde gösterisimi yapılıo? anlamadım gitti ! Neyse bu komikçiliik yetti gece gece:1: Bir kere daha iyi kiii bu topiğii açmışııız diyoooruuummm ( her ne kadar amacımız ayrımcılık yapmak olmasada) ve siziii çoooooook seviyorum :69::16: buuguuuummm! seniide ayrı sevooorumm!

kuzuuuumm fırsatım oldukcaa eklerım tabiiiğsiii bendeee ama bıdıl bıdıl gezmekkteenn pek totomuzun ustunde oturmuoruz evde durduuumuz yook :1::1: yaptıkca koyarııım amaaaaaa:30:

buda biziim 4. yıl pastamııızzz idii :69: çanta içinde ağvaya kadar gittiği için biraz şekil değiştirmiş olsadaaa aşk pastasıııyydııı işte :16:

gülbiğiim sizinde aşk pastanızı yiriiiimmmmmmm :56:
Eki Görüntüle 644634

lokum nurayımda aşklanıcaaakkkmıışş ohhhh :16: bıan evell onumuzdekı hafta gelsınde benım kurbıgım gene gunduzee gecsın bende bol bol aşkklanııımmm :16:
Biiiiiiirrr kardeşötesiiiii biiiirrr puuuuufff biiiiiirr dünya güzeliiiiiii gelmiiiiiş ahh seni yerler yerler :9:

O pastadan bende isterim banane :17:

Bana da yap desem de parmaklarına kıyamam ki :50: Zaten çok yoruyolar benim kardeşötemiiii :50:

Pasta yerine seni yicem :56::27:
Ben geldim,iyi geceler demeye.:24::24::24:

Kestanem canım Allah bildiği gibi yapsın onları.:50: Malesef özel sektör böyle,Rabbim hakkını bıraktırmasın onlarda.:50:

Nihanım can yoldaşım...:31: Biz atlatacağız bu günleri inanıyorum.2013 yazı bizim için de çok güzel geçecek.:16:

Pufummm ben de seni ayrı seviyorummm ki....:17::17::17:

Hepinize Allah rahatlık versin yarın görüşürüz bebe bisküvilerim.:12::12:

Yapsın kestanem, yapsın. Nasıl biliyosa oyle yapsın Allahım...

Söke söke alıcam haklarımı.

Bu akşam konuştuk aybikle. Biz sanırım önümüzdeki hafta nikah kıyıcaz. Yani kısaca şu 15 gun içinde nikahı kıyıcaz. Ve bende ne kadar hakkım varsa alıcam.
Bugun hesaplatmıs, sanırım tazminat haklarım 4500 TL falan yapıyomuş. İşsizlik maaşından 8 ay toplamda alacağım ise ortalama 3200 gibi bi rakam.
nikahı kıyıcaz ve dilekçemi verip alıcam tazminat haklarımı.
bana iş çok, onlara eleman. Yine de kötü ayrılmıcam, ama 3 yıllık emeğimin de üzerine yatmıcam!

Nihanıımmm kuzumm sen çok üzülmüşsün :50: Kıyamam...:50: Çok etkilenmişsin.
Yazdıklarını okuyunca bende üzüldüm inan ki.
Allah ağlatmasın seni yüzünüz gülsün bi an önce bitanem.
Aynı sorunlar benim abimde de var. Birinci gözle gördüğüm için çok iyi anlıyorum seni.
Bizimkinde atama değil de askerlik sorunu var.
Çocuk okulunu bitirdi ama askere gidemiyo, gidemediği için evlenemiyo da.
Bu durum onları tabi yıpratıyo. İster istemez.

İnşallah enişte atanır sizde kavusursunuz, dertlerinizden arınırsınız bebeğimm...

Ama yine de seni üzmesine izin verme. Birbirinizi üzmeyin. Kırıcı konuşmalar hepimizin oluyor, olmuyor değil. Önemli olan hemen toparlanmak ve hatayı düzeltmek.

Sakın üzülme kuzum :16:

Yarın inşallah güzel bir gün olur senin için, bizim için, hepimiz için... :16:

Büşracım nikah tarihiniz hayırlı olsun canım :16:

Son düzenleme:
merhabalar kızlar

uzun zamandır takip ediyordum sizi artık uzaktan okumaya dayanamadım yazmaya karar verdim çoğunuzu tanıyor gibiyim :1: arkadaşlıklarınız çok güzel hepiniz ne güzel kaynaşmışsınız.
2.5 yıldır nişanlıyım kısmetse düğünümüz 30 ağustosta nişanlım şuan askerde özlemle şafak sayıyorum çok özledim çok...

Günaydıııınnnn ! :16::16::16::16:

Kargalarla randevum var da,bekletmeyeyim dedim.:27:

Okulum var bugün,katılamayacağım size.:14: Şimdi de ders çalışmak için uyandım.:31:

Kestaneeemmm.:29: Nikah mevzusuyla işin bağlantısını kuramadım.:26:

Tabi gözümü açar açmaz buraya girersem olacağı bu.:30:

Günaydın canlar Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı cumalar hayırlı bol kazançlı stressiz sağlıklı mutlu huzurlu güzel işler hadi kalkın sabah oldu işbaşına:16::54::16::54::16::54::16::54::16::54:
Bu saatte kalkan biri olarak çalar saatlik yapsam kimse beni işe alır mı acep:26::26::26:

Günaydıııınnnn ! :16::16::16::16:

Kargalarla randevum var da,bekletmeyeyim dedim.:27:

Okulum var bugün,katılamayacağım size.:14: Şimdi de ders çalışmak için uyandım.:31:

Kestaneeemmm.:29: Nikah mevzusuyla işin bağlantısını kuramadım.:26:

Tabi gözümü açar açmaz buraya girersem olacağı bu.:30:

Anam günaydın siz benden erken mi kalkıyorsunuz acep benden önce yazan biri:26::26::26::26:

günaydınn:16::16:

hayırlı sabahlar hayırlı cumalar kızlar:16::16:

dilimizden dua eksik olmaz inş. dua ile:16::16:

dün nihat hatipoglu gelmişti.. oraya gittim..
7de başlıyordu..
gittim heryer doluydu. malum 6da çıktım yol falan derken..
protokol boştu:9::9: bana ayırdılar herhalde dedim:9::9: annemle oturduk
sonra görevli geldi kalkın falan dedi.. içimden alla alla beni tanımadı herhalde diyorum:9::9:
diğerleri kalkmayınca bizde kalmadık. sonç olarak protokolden izledik:9::9:

çok çok çokkkk çoook güzeldi.kelimelerle anlatılamayacak çok güzel..
peygamber efendimizi yaşamış gibi olduk..
peygamber efendimiin odasını anlattı..
peygam efendimizin yatagı kum üzerine deve postundanmış..
ozaman herkesin böyleymiş.. zor şartlarmış.. insanlar zor şartlar altında yaşamş..
ama ne mutlu onlaraki hz muhamed le aynı dönemde yaşamışlar..

ümreye gitmeyi hep çok istemişimdir.. dünde nihat hatipoglu anlattıktan sonra oraya kesinlikle gitmeliyim! dedim.. ve inş giderim. belkide bu yaz kim bilir :)

Son düzenleme:
kızlar günaydın pek gelemicem trendyolda bir kampanya var dantelli siyah almıştım hatftasonu aynısı şiömdikte bunu aldım aynılar ama çok sevdim hemen paylaşayım dedim

inciciceği canım hoşgeldin şafak arkadaşım

$bluz.jpg

merhabalar kızlar

uzun zamandır takip ediyordum sizi artık uzaktan okumaya dayanamadım yazmaya karar verdim çoğunuzu tanıyor gibiyim :1: arkadaşlıklarınız çok güzel hepiniz ne güzel kaynaşmışsınız.
2.5 yıldır nişanlıyım kısmetse düğünümüz 30 ağustosta nişanlım şuan askerde özlemle şafak sayıyorum çok özledim çok...
hoşgeldin:3: Allah kavuştursun askerinee.
bütün kızlar toplanmış benim haberim yokk :(( ya sayfalar birleşincee bişey anlamadım bende takılmıodumm cok sık şimdi burası dikkatimi cekti yaaa sans eseri gördüm iikide görüdm yaa özledim sizi kızlarr :))

hoşgeldin:16: ya adını hatırlayamadım:26: kusura bakma nolur..

günaydın bebiklerimm:16:
nihancım inşallah bugün daha iyi olursun çok üzüldüm okurken...
büş büşüm tarihinde hayırlı uğurlu olsun:nazar:
pelinim oh sakinleşmişsin kuzumm.nikahla işin bağlantısını bende çözemedim ama:26:
bugum,maviş,zehroş,lavin, hatice ve ben yazarken gelen tüm gelinciklere sizlerede tekrardan günaaaydıınnnn:54:
bugün hava soğuk olmasına rağmen güneş öyle güzelki yazı hatırlatıyor.sabah işe gelirken dedim kendime bahar geldii pelin gelin oluyorr sonra tüm kızları evlendiriyoruz sırayla:123: sizleri yuvalarınıza yerleştirelim sonra nazlımın,gizomun,siboşumun,tubimin,lavinin,berfonun vee benim şafaklarımı yerizz

Back