- Konu Sahibi Cookie_Dough
- #2.001
hoşgeldinAllah kavuştursun askerinee.
hoşgeldinya adını hatırlayamadım:26: kusura bakma nolur..
günaydın bebiklerimm
nihancım inşallah bugün daha iyi olursun çok üzüldüm okurken...
büş büşüm tarihinde hayırlı uğurlu olsun
pelinim oh sakinleşmişsin kuzumm.nikahla işin bağlantısını bende çözemedim ama:26:
bugum,maviş,zehroş,lavin, hatice ve ben yazarken gelen tüm gelinciklere sizlerede tekrardan günaaaydıınnnn
bugün hava soğuk olmasına rağmen güneş öyle güzelki yazı hatırlatıyor.sabah işe gelirken dedim kendime bahar geldii pelin gelin oluyorr sonra tüm kızları evlendiriyoruz sırayla:123: sizleri yuvalarınıza yerleştirelim sonra nazlımın,gizomun,siboşumun,tubimin,lavinin,berfonun vee benim şafaklarımı yerizz
Kuzum hayırlısıyla sırayla gelin olacaz baba ocağından ayrılacaz kendi yuvamızı kuracaz belki mutlu ayrılacaz belki hüzünlü bi burukluk olacak içimizde çünkü babalarımız biz kızların idolüdür sevdiceklerimizle bu yola baş koyduğumuz zaman sürekli bi karşılaştırma yaparız babam şöleydi babam böleydi diye babalarımız tatlı sert belki sevgi göstermede uzak ama bizleri çok seven bizi telimizle duvağımızla gelin ederken üzülecek belkide gizli gözyaşları dökecek biz baba ocağından ayrılsak bile babamızın bi gözü yine bizim üstümüzde olacak annemize sürekli soracak kız ne yapıyo ne ediyo kaldık mı yine baş başa dicek biz kendi evimizde düşünecez acaba babam ne yapıyo diye hatta eşlerimizi bıktıracaz hadi babamlara gidelim diye ama bi BABA için en onurlu şey olmuş olacak kızını teliyle duvağıyla gelin etmek
![KK14 :14: :14:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk14.gif)
Not: Neden böle birden hüzünlendim anlayamadım yaa
Son düzenleme: