- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #1.941
sibelcimmm çok tatlı, sağlıklı bebişleriniz olacak. sende çok cici bi anne olacaksın işteee
komşum komşum
hayırlısı olsun gönlünüze göre bi ev bulursunuz inşallah siz de canımm
iyiyimmm iyiyimmmmmmmmmmmmmmmmmm kusummm sen sorunca daha iyi oldum hem de
sen nasılsın bakim nası gidio
Bebeklerim ben çıkıyorummm.Dersanem var,akşam görüşürüz inşallah,öptüm hepiciğinizi.
Merhabayınnnn şekerlerrrGeçmişe döndüm okudum ettim sinirlendim yumruğumu vurdum masaya nasıl yani ya dedim geldim.Stresimi attım öyle yazıyorum.Konu kapanmış bende iki kelam etmeden kapatıyorum.Kıymetcim (Precious) hadi hayırlısı olsun balım nice yıllara inşAllah sevdiceğinle Allah gözlerinizi birbirinizden ayırmasın.Sibelll canım çok sevindim inan ki Rabbim sana istediğin zaman boy boy bebecikler versin inşAllah ve son olarak Rabbim sen cümlemizi sevgiden,saygıdan,gereken olgunluktan, zamanı geldiğinde tatlı tatlı şımarmaktan ayırma herzaman diyorum cupcake kadar tatlı bi o kadaaaa farklı diye.Benim güzel gelinciklerimmmm
Peliniimmm ilk baş bir soluklan bitanem kendine zarar vermiş olursun.Sen 15 gün önceden haber verdiysen kanunen görevini yerine getirmişsin demektir.Ne demek bir 15 gün daha!!!O 15 gün içindede kendilerine yeni eleman bulmaları lazım ama onlar sanırım bulmaya çalışmadıkları için sana muhtaçlar.Sen hiç sinirlenme üzmede kendini.Bitanem oyy kıyamam sana ya sinirli çakim benimEllerim buz gbi sinirden agliyorum.
Ben isyerime 15 gun onceden soledim birakicagimi ama suluk gni yapistilar resmen
Neymis 3 yillik elemanmisim ben 15 gunde birakamazmisim
Soledim sana islerim var dedim bi ustume olabilir ama sonucta bi isleyis var dedi bana
Cildircam sinirden ayaklarim ters gidio artik ben her gun bitsin cile die beklerken aldigim tepkiye bakin ya
Resmen tutsak hbi acik hapishane gib gelecegm daha buraya bi 15 gun daha!!!
Bi onceki giden kizda ole yapmadiniz ama dedim (o 1 bucul senelikti)
Bise diyemedi bana ama bu is cileye donusmeye basladi artik!!!
Bende yerim ki çok yerim bırakmam eniştede kovalar beni sonra
seni yeğğğrimmm ama beeeennnnnfarklı olan konusulur ypcak bişey yok dimi kuzum
pelommmmm lütfen sakin ol ne demek ya! seni orda zorlamı tutcakmıs sunlara bak
Kıyamam bitanem herşey birikiyor insanda işte.Ama sen sakin ol bak insan sinirlenince sadece kendi yıpranıyor şimdi çıkmasa sonradan çıkıyor.Evle uğraş,gelinlik,iş hepsi çok yoruyor insanı gerçekten.Üzülme nolurrr güzeller güzeliBebeklerim cok sag olun.. simdi daha iyiyim ama kafamin icinde davullar patlio bildginiz kafamda tonla bi agri var
Ben hersey guzellikle olsun istedim ama anlamiolar
Amaclari belli.. icerde kalan iznim var.. bu 15 gunluk surecte bana iznimi kullandirip izin parasindan yirtacaklar
Ama bu dunya kimseye kalmaz bisey diyemiyorum
Allah bildigi yapsin bunlari...
Yanagimda kocaman sivilce cikti goren bi daha bakio bu sen misin die
Hayir ben degilim iste!!!
Surekli odun vermekten ve surekli kaybeden olmaktan sıkildim biktim usandim artik!
Aksiliklerle başlayan günümüz güzel geçti ama kapanışı çok çok kötü yaptık...
Ağlıyorum saatlerdir50:Çok kötüyüm...
Bugün burda da tatsız şeyler olmuş ama pek anlamadım, anlama demişken aklıma geldi bugün pek rezil oldum ya
Aklıma gelince gülüyorum ama hiç keyfim yok şimdi sonra anlatayım
Saatlerdir ağlıyor musun? Kim ne yaptı sana noldu? inşallah tez zamanda geçer hepsi saatlerce hep gülersinnnn
Bilmiyorum canım ya ben ne zaman gerçekten güleceğim bilmiyorum
Yemin ederim gözlerim şişti ağlamaktan.
İçimin acısı geçmiyor. Bugünü heyecanla bekliyordum oysa ama her zamanki gibi mutluluğumun ardından gözyaşı geldi.
Çok kırıldım sevdiceğe. Özür diledi tamam dedim ama unutamıyorum çok kırıldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?