Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

sibelcimmm çok tatlı, sağlıklı bebişleriniz olacak. sende çok cici bi anne olacaksın işteee

komşum komşum
hayırlısı olsun gönlünüze göre bi ev bulursunuz inşallah siz de canımm

amin nurayım hepimiz inşallahh
tubikkk
aşağıda werves diye birini görüyorum uzun zamandır. arkadaşım katılmak istermisin sende

Ellerim buz gbi sinirden agliyorum.

Ben isyerime 15 gun onceden soledim birakicagimi ama suluk gni yapistilar resmen

Neymis 3 yillik elemanmisim ben 15 gunde birakamazmisim

Soledim sana islerim var dedim bi ustume olabilir ama sonucta bi isleyis var dedi bana

Cildircam sinirden ayaklarim ters gidio artik ben her gun bitsin cile die beklerken aldigim tepkiye bakin ya

Resmen tutsak hbi acik hapishane gib gelecegm daha buraya bi 15 gun daha!!!

Bi onceki giden kizda ole yapmadiniz ama dedim (o 1 bucul senelikti)

Bise diyemedi bana ama bu is cileye donusmeye basladi artik!!!

seni yeğğğrimmm ama beeeennnnn farklı olan konusulur ypcak bişey yok dimi kuzum

pelommmmm lütfen sakin ol ne demek ya! seni orda zorlamı tutcakmıs sunlara bak

pelinim sakin ol...sinirlenmekte çok haklısın. ama o insanlar için değer mi? seni zaten yeterince üzdüler o işyerinde artık üzülme daha fazla. eğer aksi elinden gelmiyorsa (yani beklemeden çıkmak) 15 güncük sabretceksin biz burada ne günleri yedik 165 günüde hallederiz

1 gun ortadan kayboldum die bilgisayarima mudehale edip kk ya girmemi engellediler
Feyse girmemi engellediler
Bana kalkmis ben sana soledim dio gerizekali daha gazete ilanini bile bu hafta verdi

Ben onun keyfini mi beklicem yerime eleman bulsun die soleyeli 2 hafta oldu ya

Cekilir dert degil cidden lanet olsun bole ise

Bu zorbaliktan baska bisi degil ne halleri varsa gorsunler

Pelinim Allah güzel gönlüne göre versin canım benim
bende çıkıyorum kuzular kursa gidicem sipiking kılabım var haftalardır gitmiyorum gidimde iki kelam edeyim
öpüyorum sizleriii

Peliniimmm ilk baş bir soluklan bitanem kendine zarar vermiş olursun.Sen 15 gün önceden haber verdiysen kanunen görevini yerine getirmişsin demektir.Ne demek bir 15 gün daha!!!O 15 gün içindede kendilerine yeni eleman bulmaları lazım ama onlar sanırım bulmaya çalışmadıkları için sana muhtaçlar.Sen hiç sinirlenme üzmede kendini.Bitanem oyy kıyamam sana ya sinirli çakim benim

seni yeğğğrimmm ama beeeennnnn farklı olan konusulur ypcak bişey yok dimi kuzum

pelommmmm lütfen sakin ol ne demek ya! seni orda zorlamı tutcakmıs sunlara bak
Bende yerim ki çok yerim bırakmam eniştede kovalar beni sonra kesinlikle bitanem herzaman diyorum.

pelom sakin olllllllll lutfen zaten streslisin daha cok strese sokma kendini deger mi?

lutfen bitanem... derin bi nefes al.. hepsi gecip gidicek sayılı gun sık disini

tamamen ordan kurtuldugun ana odakla kendini sadece

NE kadar sinir bozucu insanlar ya ben bile okuyunca sinir oldum azıcık kalmış sabret ve sallama onları sırf bence seni sinir etmek istedikleri için yapıyorlar sen sallamadıkça iyice onlar sinir olur

Bebeklerim cok sag olun.. simdi daha iyiyim ama kafamin icinde davullar patlio bildginiz kafamda tonla bi agri var

Ben hersey guzellikle olsun istedim ama anlamiolar

Amaclari belli.. icerde kalan iznim var.. bu 15 gunluk surecte bana iznimi kullandirip izin parasindan yirtacaklar

Ama bu dunya kimseye kalmaz bisey diyemiyorum

Allah bildigi yapsin bunlari...

Yanagimda kocaman sivilce cikti goren bi daha bakio bu sen misin die

Hayir ben degilim iste!!!

Surekli odun vermekten ve surekli kaybeden olmaktan sıkildim biktim usandim artik!

Kıyamam bitanem herşey birikiyor insanda işte.Ama sen sakin ol bak insan sinirlenince sadece kendi yıpranıyor şimdi çıkmasa sonradan çıkıyor.Evle uğraş,gelinlik,iş hepsi çok yoruyor insanı gerçekten.Üzülme nolurrr güzeller güzeli

iyi akşamlar kızlar pek giremiyorum müsait olamıyorum belli süre böyle olucak akşamlarıda okuduğum kadar artık çok yoğunum koşturmaca hep, gündüz bir ara baktım ama tatsız şeler vardı hayat bunlar için çok çok kısa boşverin canlar

ezgim bohçalarını gördüm hayırlı olsun güzeller maşalllah

sibelcim canım iyi olduğuna sevindim inşalllah güzel ve bol çocuklu bir yuvan olucak

çağlammm sizin yayınevinin 3 kitabınıda kitapyurdundan almış bulundum :)bu kitaplar çok uygundu kitapyurduna özel fiyatları 11 tl idi senin kitabınıda yarın alıp bunlar gelene kadar okuma niyetindeyim

gülümse anılara
britanya yolu
dostluk ekmeği

gün içinde bişi olduysa pek geçmişe gidemedim kızlar herkes iyidir inşalllah iyi akşamlar

Son düzenleme:
pelinimmm
güzelim benim.
zaten stresli bi dönemdesin, tüm gözler üzerinde, bi de işte çıkardıkları o sorun... insanın mutlu olmadığı yerde 1 dakika bile nefes alması öyle zor ki anlıyorum seni.
allahım sabır versin.
şu 15 günde geçsin bir an evvel ve defolup gitsinler hayatından.

Aksiliklerle başlayan günümüz güzel geçti ama kapanışı çok çok kötü yaptık...
Ağlıyorum saatlerdir50: Çok kötüyüm...
Bugün burda da tatsız şeyler olmuş ama pek anlamadım, anlama demişken aklıma geldi bugün pek rezil oldum ya
Aklıma gelince gülüyorum ama hiç keyfim yok şimdi sonra anlatayım

Saatlerdir ağlıyor musun? Kim ne yaptı sana noldu? inşallah tez zamanda geçer hepsi saatlerce hep gülersinnnn

Saatlerdir ağlıyor musun? Kim ne yaptı sana noldu? inşallah tez zamanda geçer hepsi saatlerce hep gülersinnnn

Bilmiyorum canım ya ben ne zaman gerçekten güleceğim bilmiyorum
Yemin ederim gözlerim şişti ağlamaktan.
İçimin acısı geçmiyor. Bugünü heyecanla bekliyordum oysa ama her zamanki gibi mutluluğumun ardından gözyaşı geldi.
Çok kırıldım sevdiceğe. Özür diledi tamam dedim ama unutamıyorum çok kırıldım.

nihancım ne oldu böyle :26:
önce sakin ol lütfen. ağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…