Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

tubaaaaaaaaaa :69::69::69::69:
msjımaaa cvp vermedinnn burdasınn amaaa çookkk teşekküürrlerr benii güldüreenn hediyenn içinnnn kuzummmmm :16::16::16:

yarın benim sevgilim gelecek.
içim kıpır kıpırdı sabah uyandığımda.
bugün hazırlık yapacaktık. günün nasıl geçtiğini anlamayacaktım.
arada girip burda mis kokan aşkları okuyup sevincimi paylaşacaktım.
sonra densizin biri haddini aştı ve zamanımızı çaldı.
yalnız bugu_su senin bendeki yerin çok çok derinlere işledi. senin yerinde ben de olsaydım aynısını yapardım. canımm :16:
saatler kaldı kuzuma kavuşmama. mutluyum mutluyum mutluuuuu :16:
:nazar:

Ben üzülmesini istemediğim herkesin bilmesini istedim.:31: Üstüme düşeni yaptım.Kapansın artık.:12:

Hepiniz benim için ayrı ayrı değerlisiniz.:16: Kilometreler var aramızda,kiminizi hiç görmedim bile.

Ama yanıbaşımda olup da uzak olanlardan kat be kat üstünsünüz.:54:

Yine yap hazırlığını kuzum. Geceye bir ton vakit var.:56::56:

Biz senle iki gurbetçi...:5::9:

Ben üzülmesini istemediğim herkesin bilmesini istedim.:31: Üstüme düşeni yaptım.Kapansın artık.:12:

Hepiniz benim için ayrı ayrı değerlisiniz.:16: Kilometreler var aramızda,kiminizi hiç görmedim bile.

Ama yanıbaşımda olup da uzak olanlardan kat be kat üstünsünüz.:54:

Yine yap hazırlığını kuzum. Geceye bir ton vakit var.:56::56:

Biz senle iki gurbetçi...:5::9:

bizimde aşklarımızla hiç ayrılmayacağımız günler gelsin buguşummm :16:
ya ben çok heyecanlıyım. sanki ilk defa buluşucaz sevdicekle. sanki hep telefonda aşk yaşamışız gibi :9:

tubaaaaaaaaaa :69::69::69::69:
msjımaaa cvp vermedinnn burdasınn amaaa çookkk teşekküürrlerr benii güldüreenn hediyenn içinnnn kuzummmmm :16::16::16:

Sibelimmmmm :54:
Mesajına da cevap verdim amaa burdan da yazıımm rica ederim kuzucuummm seni çok seviyorummmm :16::16::16:

Bu arada selamlar herkesee, bende çok şaşırdım olanları görünce ama neyse ki kapanmış konu..

bizimde aşklarımızla hiç ayrılmayacağımız günler gelsin buguşummm :16:
ya ben çok heyecanlıyım. sanki ilk defa buluşucaz sevdicekle. sanki hep telefonda aşk yaşamışız gibi :9:

Gelsiinnnn.:69::69: Ben de öyleyimm ya. İlk defa buluşacak gibi,ilk günkü heyecanla bekliyorum,atlıyorum boynuna.

Sibelimmmmm :54:
Mesajına da cevap verdim amaa burdan da yazıımm rica ederim kuzucuummm seni çok seviyorummmm :16::16::16:

Bu arada selamlar herkesee, bende çok şaşırdım olanları görünce ama neyse ki kapanmış konu..

aşkiloppppppp :17::16::16:
şimddii gördümmm yaa yerimmm seniiiiiiiiiiii :56:

aynen mervosummm

nurayıma katılıyorum... bize yapılan haksızlıga sessiz kalmadıgın, birlik oldugumuzu herkese gosterdigin icin ne kadar tesekkur etsek az

gercekten eşsiz bi kalbe sahipsin sen..

o kalbi hak eden tek kişiyle bi ömür mutlu olman için de gece gunduz duacınım :54:

aynen mervosummm

nurayıma katılıyorum... bize yapılan haksızlıga sessiz kalmadıgın, birlik oldugumuzu herkese gosterdigin icin ne kadar tesekkur etsek az

gercekten eşsiz bi kalbe sahipsin sen..

o kalbi hak eden tek kişiyle bi ömür mutlu olman için de gece gunduz duacınım :54:

Canımmm.:5: Biz bir aileyiz ve sımsıkı bağlıyız.Hangimiz olsa aynı şeyi yapardı.:29:

Amiiiiiiinnnn hepiniz benim de dualarımdasınız tek tek...:16:

Bu arada kızlar bugün başka özel bi doktora gittim ben.tekrar testler yapıldı.
daha detaylı anlattı doktor.en önemli hormonun çok yüksek çıkmış dedi.umudunu kaybetme ama ne kadar kısa sürede evlenip çoçuk yaparsan senin için iyidir dedi.daha yaşım küçük şimdilik ilaçlarla hormonlarımın düşmesi sağlanıcak sürekli kontrollere gidicem ve bi bebişim olana dek sanırım sürekli ilaç kullanıcaamm vee nolurr dualarınızı eksikk etmeyinnnn :31::16::16:

mervem aynen. yarın görür görmez onu :48:
oyyy :16:
bide karnım ağrır kesin heeycandan. her zamanki gibi :30:

ezgiiicim, sevdicek burdan dönünce ev bakmaya başlıycak artık. seninle haberleşelim olur mu, gördüğün duyduğun bi yer olursa diye :34:

tubaacımmm sen de hoşgeldinnnnn :3:

mavişçim artık pasta yapmıyorummm ama senin için ktutlama yapalım :8::8::8::8::13::13::13::7::7::7::7::7::7::7:

son 10 dedigin gunleri de gorursun inşallah :52:

sibelimmmmmmmm bak gordunmuuu kusummmmm hiç canını sıkma her sey cok guzel olacak... bizim medi grubuna katılsana sen de?

Back