- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #1.921
Bu arada kızlar bugün başka özel bi doktora gittim ben.tekrar testler yapıldı.
daha detaylı anlattı doktor.en önemli hormonun çok yüksek çıkmış dedi.umudunu kaybetme ama ne kadar kısa sürede evlenip çoçuk yaparsan senin için iyidir dedi.daha yaşım küçük şimdilik ilaçlarla hormonlarımın düşmesi sağlanıcak sürekli kontrollere gidicem ve bi bebişim olana dek sanırım sürekli ilaç kullanıcaamm vee nolurr dualarınızı eksikk etmeyinnnn
berfoooooo beni sattın sen amaa nese ben alıyımmm
senlee aynı havayı solumaktaa güzeldi beaa
oraya istediğinizi yerleştirinÜç vakitten sonrası muamma.
bugum nurayımm sizin heyecanınız seveyimm
berfo hoop kaptım kalbimi
bu kalpleri sakla berfo. cumartesi sana lazım olacak
saklamicamBence de berfo.
Bugusum sen beni bugun aglatacaksin sanirim...
Cok duygulandirdin ya hu.
Seviyorum seni bugum bugum
mavişçim artık pasta yapmıyorummm ama senin için ktutlama yapalım:13::13::13:
son 10 dedigin gunleri de gorursun inşallah
sibelimmmmmmmm bak gordunmuuu kusummmmm hiç canını sıkma her sey cok guzel olacak... bizim medi grubuna katılsana sen de?
hayır ben pazar sabahaı şarzım olmadı halde sana bonjur demek için çabaladım
mevlüt vardı sana bi ziyarete gidebilirz demiştimama bidahakine hafta sonu gelirsen 2 3 gün önceden haber verirsin herşeyi senin geldiğin tarihe uygulucam
:
Bugusum sen beni bugun aglatacaksin sanirim...
Cok duygulandirdin ya hu.
Seviyorum seni bugum bugum
merveee benide ağlat
neden herkes duygulandıki..
yok hani topikte ağlancaksa benimde otomatikmen ağlamam lazım
mavişçim artık pasta yapmıyorummm ama senin için ktutlama yapalım:13::13::13:
son 10 dedigin gunleri de gorursun inşallah
sibelimmmmmmmm bak gordunmuuu kusummmmm hiç canını sıkma her sey cok guzel olacak... bizim medi grubuna katılsana sen de?
ben sana linki gondercem o zaman siboş her aksam yatmadan once dinlersin
ben sana linki gondercem o zaman siboş her aksam yatmadan once dinlersin
sibelcimmm çok tatlı, sağlıklı bebişleriniz olacak. sende çok cici bi anne olacaksın işteeeBu arada kızlar bugün başka özel bi doktora gittim ben.tekrar testler yapıldı.
daha detaylı anlattı doktor.en önemli hormonun çok yüksek çıkmış dedi.umudunu kaybetme ama ne kadar kısa sürede evlenip çoçuk yaparsan senin için iyidir dedi.daha yaşım küçük şimdilik ilaçlarla hormonlarımın düşmesi sağlanıcak sürekli kontrollere gidicem ve bi bebişim olana dek sanırım sürekli ilaç kullanıcaamm vee nolurr dualarınızı eksikk etmeyinnnn
siboşum biz biliyorduk ki zaten umutların tükenmediğiniii deseydin bunu doktor amcaya
dualarımızdasın sen hiiç meraklanma
nurayım haberleşelim tabisii. diye diye komşu etcem seni kendimebizde bakıyoruz ev. Allah nasip ederse satın almayı düşnüyoruz ama bakalım şimdilik düğün tarihimiz seneye mayıs ama şimdiden alırsak en azından 1 yılımızı ödemiş oluruz.
aşkiloppppppp
şimddii gördümmm yaa yerimmm seniiiiiiiiiiii
Bu arada kızlar bugün başka özel bi doktora gittim ben.tekrar testler yapıldı.
mervem aynen. yarın görür görmez onu
oyyy
bide karnım ağrır kesin heeycandan. her zamanki gibi
ezgiiicim, sevdicek burdan dönünce ev bakmaya başlıycak artık. seninle haberleşelim olur mu, gördüğün duyduğun bi yer olursa diye
tubaacımmm sen de hoşgeldinnnnn
merveee benide ağlat
neden herkes duygulandıki..
yok hani topikte ağlancaksa benimde otomatikmen ağlamam lazım
bebelaklar burda bulamadım linkini eve gidince atıcam
bi rihanna gordum sankim agzınını burnunu mıncırdıııııııııııımmm
Allahımmmm, ben sizleri yemiimde napıımmmm
Çağlam Çağlamm nasılsıınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?