Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

Oyyy kuzuummmm bu iyi bir haber,dualarımız seninle sen de bol bol Ya Şafi diye dua et.

berfoooooo beni sattın sen amaa nese ben alıyımmm
senlee aynı havayı solumaktaa güzeldi beaa

hayır ben pazar sabahaı şarzım olmadı halde sana bonjur demek için çabaladım
mevlüt vardı sana bi ziyarete gidebilirz demiştim ama bidahakine hafta sonu gelirsen 2 3 gün önceden haber verirsin herşeyi senin geldiğin tarihe uygulucam

Üç vakitten sonrası muamma.
oraya istediğinizi yerleştirin

bugum nurayımm sizin heyecanınız seveyimm
berfo hoop kaptım kalbimi

kaptınmı:26::26::26: üzaman güle güle kullan

bu kalpleri sakla berfo. cumartesi sana lazım olacak

saklamicam
paylaştıkça çoğalır

çağlaaaammm inşşallh güzel olucakk inşallah aşabilceemm
sık giremiorum ama buraya kuzum girmek isterim bende grubunuzaa

siboşum biz biliyorduk ki zaten umutların tükenmediğiniii deseydin bunu doktor amcaya
dualarımızdasın sen hiiç meraklanma
nurayım haberleşelim tabisii. diye diye komşu etcem seni kendime bizde bakıyoruz ev. Allah nasip ederse satın almayı düşnüyoruz ama bakalım şimdilik düğün tarihimiz seneye mayıs ama şimdiden alırsak en azından 1 yılımızı ödemiş oluruz.

yerimm yaa üzgün yapmıss bidee şakaa dedim kuzumm ogün konustuk zatenn inşallahh 1-2 haftaaya ordayım yine ben netlesınce haber veririm ben sana yinee

Son düzenleme:
Bugusum sen beni bugun aglatacaksin sanirim...

Cok duygulandirdin ya hu.

Seviyorum seni bugum bugum

[video=youtube;5WNn3fdW-Xs]http://www.youtube.com/watch?v=5WNn3fdW-Xs[/video]

Ben de seni seviyorum kestaneemm.

merveee benide ağlat
neden herkes duygulandıki..
yok hani topikte ağlancaksa benimde otomatikmen ağlamam lazım

Duygu patlaması yaşıyoruz berfo.

Olur yapalım kuzum inşallah 10 dediğim günleri de görürüz ama önce seni gelin edip öyle gidecem ben sırami bekleyim gel 7 haziran gel

sibelcimmm çok tatlı, sağlıklı bebişleriniz olacak. sende çok cici bi anne olacaksın işteee

komşum komşum
hayırlısı olsun gönlünüze göre bi ev bulursunuz inşallah siz de canımm

aşkiloppppppp
şimddii gördümmm yaa yerimmm seniiiiiiiiiiii

Bende seni yerim kiiii

Senin çok güzel minicik çocukların olacak ve sen çok güzel bi anne olacaksınnn, sakın umudunu kaybetme miniğim..

Nurayımm, hiç ayrılmayacağınız günlerde gelsin bir an öncee
Hoşbuldum bu aradaa

Son düzenleme:
bebelaklar burda bulamadım linkini eve gidince atıcam

bi rihanna gordum sankim agzınını burnunu mıncırdıııııııııııımmm

Merhabayınnnn şekerlerrr Geçmişe döndüm okudum ettim sinirlendim yumruğumu vurdum masaya nasıl yani ya dedim geldim.Stresimi attım öyle yazıyorum.Konu kapanmış bende iki kelam etmeden kapatıyorum.Kıymetcim (Precious) hadi hayırlısı olsun balım nice yıllara inşAllah sevdiceğinle Allah gözlerinizi birbirinizden ayırmasın.Sibelll canım çok sevindim inan ki Rabbim sana istediğin zaman boy boy bebecikler versin inşAllah ve son olarak Rabbim sen cümlemizi sevgiden,saygıdan,gereken olgunluktan, zamanı geldiğinde tatlı tatlı şımarmaktan ayırma herzaman diyorum cupcake kadar tatlı bi o kadaaaa farklı diye.Benim güzel gelinciklerimmmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…