Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

valla gulcıncim cumlenin direk kendisi kotu niyeti de kotu ki bu bize yapılan ilk saldırı degil ilkine cevap bile vermedik bizde senin gibi kotu dusunmek istemedik belki de

ama ortada her sey

senin de dusuncene saygı duyarım... istedigini gormek istemek de ozgursun

sen bizim eski topiğimize de yazardın eski uyelerdensin... seninle bir sorunumuz zaten yok ki aramızda da her zaman yerin oldu

malum sahıs icin hiçbir iyi niyeti kabul etmiorum ama uzgunum cunku yok

bu konuda burda kapansın gercek yuzum bu dedi hanımefendi

bize soylencek soz bırakmadı zira

Allah aşkına bir kişi daha yazmasın şöyle,rica ederim.:50::50::50::50:

Pardon arkadaşım çok iyi tanışmıyoruz ama neden kötü niyetli olduğuna inanmak istiyorsun hemen, yanlış anlaşıldığını durumun bu şekilde olacağını tahmin edemediğini yazmış arkadaş demek ki yanlış anlaşıldı durum.

Kusura bakmayın konuyu uzatmak değil niyetim ama bu durum bana biraz önyargılı geldi.

Pardon arkadaşım çok iyi tanışmıyoruz ama neden kötü niyetli olduğuna inanmak istiyorsun hemen, yanlış anlaşıldığını durumun bu şekilde olacağını tahmin edemediğini yazmış arkadaş demek ki yanlış anlaşıldı durum.

Kusura bakmayın konuyu uzatmak değil niyetim ama bu durum bana biraz önyargılı geldi.

Daha fazla yazmak istemiyorum.:24:

nurayım çağlam pelom gülibik dün neredeydiniz bakimm buraya bohçalarımı sermiştim beenn görmediniz hiçbirinizz:50:

ezgişimm benim böğürtlen bu hafta izinde ya aksamları onla oluyorum bennn

paşam ev için kosturuyor aksam da bana rapor veriyor napmıs netmiş diye :1: aksamları nete giremiorummm zaten dun ogleden sonra dısarı cıktım ofisten 6 da geldim 10 dk durdum cıktım bişeye bakamadım yaniii

sen yine koysana :23::23:

biz birbirimizi kırmıyoruz dila.
üstelik çokta mutluyduk. gerilen kişi biraz diline sahip çıksın :34: haddini aşmasın. yazıyorum da bu nereye gidiyo diye düşünsün biraz.
madem geçmişi okumadan anlamadan geldin bir yorumda bulunmak, bir tarafta bulunmak ne kadar doğru ?
buraya bunu yazmana gerek yok canım
biz burda aynı şarkıyı söylüyoruz zaten :16:

yanlış anlaşılcagımı bildiğim için bu açıklamayı yazmıştım ama daha ayrıntılı anlatım madem. ben çalıştığımdan dolayı sayfaya girip çıkıyorum, sayfayı açtım aslının yorumunu gördüm ne için yazdığını bilmeden ve direk alıntı yapıp yorum yazdım. daha sonra olayı anlayınca bu açıklamayı yapma gereği duydum. herhangi bi tarafı tutark yorum yapmadım yazılanlaraa.
bu konuyu kendi açımdan aydınlatmak istedimm. bi tarafı fln tutmadığımı sölemek isterimm .

nurayım çağlam pelom gülibik dün neredeydiniz bakimm buraya bohçalarımı sermiştim beenn görmediniz hiçbirinizz:50:
ezgiiiim bidaha koysana kuşumm.

yanlış anlaşılcagımı bildiğim için bu açıklamayı yazmıştım ama daha ayrıntılı anlatım madem. ben çalıştığımdan dolayı sayfaya girip çıkıyorum, sayfayı açtım aslının yorumunu gördüm ne için yazdığını bilmeden ve direk alıntı yapıp yorum yazdım. daha sonra olayı anlayınca bu açıklamayı yapma gereği duydum. herhangi bi tarafı tutark yorum yapmadım yazılanlaraa.
bu konuyu kendi açımdan aydınlatmak istedimm. bi tarafı fln tutmadığımı sölemek isterimm .
tamam dila.

Ezgitom ben gun icinde telefondan takip etmeye calisiyorum melegim ondan gormedim. Aksam girdim aslinda ama kacirdim mi acaba?

Yine paylassana kuzuumm :16:

Ve kizlar. Artik gercekten kapatalim konuyu. Can sıkici bi olaydi evet. Ama herkes kendinden sorumlu degil mi?

Gulinim sen kendini niye ole kotu hissediyorsun ikizcanim. Bizim tepkimiz herkesi kenfi gibi sanmasinaydi sadece.

Neyse gecti, gitti...:ssz:

aynısını buraya da yazayım

böyle bişey olmasına kendi adıma çok üzüldüm çünkü her iki topiğe de (hatta arada oyamınkine de) yazıyodum ben
çünkü hepiniz ayrı ayrı değerlisiniz benim için, hepinizi seviyorum
ben yorum yapmıcam şu haklı bu haklı diye sadece üzüldüm çok..uzun süre dışarıdaydım gelip bunlarla karşılaşmak üzdü beni

konu kapansın bence de güzel şeyler paylaşalım :16:

Hepimiz üzüldük gereksiz yere,çok şükür ki kk bana harika dostluklar kazandırdı.

Mesafe olarak yakın olduklarımla yüz yüze görüşüp sıcaklığını taa içimde hissettiğim dostlar da kazandım,bi msjıyla tüm dertlerimi paylaşan dostlar da kazandım.Ne olursa olsun biz birimizin derdi olunca gece olduğunda oturup birbirimiz için dua eden insanlarız hadi yine güzel aşklarımızı payşaıp,heyecanalrımızı anlatmaya devam edelim :54:

Sizleri çok seviyorum :16:

hepinize kalp dağıyıorum almayan kalmasın:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:
kalp alanlar 3 vakte kadar..................... :52::52::52::52:

yarın benim sevgilim gelecek.
içim kıpır kıpırdı sabah uyandığımda.
bugün hazırlık yapacaktık. günün nasıl geçtiğini anlamayacaktım.
arada girip burda mis kokan aşkları okuyup sevincimi paylaşacaktım.
sonra densizin biri haddini aştı ve zamanımızı çaldı.
yalnız bugu_su senin bendeki yerin çok çok derinlere işledi. senin yerinde ben de olsaydım aynısını yapardım. canımm :16:
saatler kaldı kuzuma kavuşmama. mutluyum mutluyum mutluuuuu :16:
:nazar:

Back