- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #1.881
Allah aşkına bir kişi daha yazmasın şöyle,rica ederim.
Pardon arkadaşım çok iyi tanışmıyoruz ama neden kötü niyetli olduğuna inanmak istiyorsun hemen, yanlış anlaşıldığını durumun bu şekilde olacağını tahmin edemediğini yazmış arkadaş demek ki yanlış anlaşıldı durum.
Kusura bakmayın konuyu uzatmak değil niyetim ama bu durum bana biraz önyargılı geldi.
biz birbirimizi kırmıyoruz dila.
üstelik çokta mutluyduk. gerilen kişi biraz diline sahip çıksınhaddini aşmasın. yazıyorum da bu nereye gidiyo diye düşünsün biraz.
madem geçmişi okumadan anlamadan geldin bir yorumda bulunmak, bir tarafta bulunmak ne kadar doğru ?
buraya bunu yazmana gerek yok canım
biz burda aynı şarkıyı söylüyoruz zaten
ezgiiiim bidaha koysana kuşumm.nurayım çağlam pelom gülibik dün neredeydiniz bakimm buraya bohçalarımı sermiştim beenn görmediniz hiçbirinizz
tamam dila.yanlış anlaşılcagımı bildiğim için bu açıklamayı yazmıştım ama daha ayrıntılı anlatım madem. ben çalıştığımdan dolayı sayfaya girip çıkıyorum, sayfayı açtım aslının yorumunu gördüm ne için yazdığını bilmeden ve direk alıntı yapıp yorum yazdım. daha sonra olayı anlayınca bu açıklamayı yapma gereği duydum. herhangi bi tarafı tutark yorum yapmadım yazılanlaraa.
bu konuyu kendi açımdan aydınlatmak istedimm. bi tarafı fln tutmadığımı sölemek isterimm .
nurayım çağlam pelom gülibik dün neredeydiniz bakimm buraya bohçalarımı sermiştim beenn görmediniz hiçbirinizz
çok ısrar ettiniz madem tamam koyuyorum:)) ne pişkinim ama dimi
ezgiiiiiiiiiiiiii
albümü ben de bekliyorum kuzumm
ezgiiiiiiiiiiiiii
albümü ben de bekliyorum kuzumm
özge neden burda değilsinbişey dicektm
aaa burdaymış
gizem bana havale yapamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?