Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

Merhabalaaaar.:3::3::3:

Ayyy bugün çok mutluyum ! :17:

Paşamın anneannesiyle tanışmıştım,bugün onlara gitmiş,adımı hatırlayamamış,''gelin ne yapıyor''demiş.:17:

Çok hoşuma gitti.:16:

Bunda ayrı uçtum.:10::9:

Hele paşam şöyle devam edince yer çekimine meydan okudum : :9::9::9::9:

''Bu ne ki babam da öyle diyor.Gelin ne yapıyor diyor.Annemle uğraştığım zaman git kendi karınla uğraş benim karımı rahat bırak diyor.'' dedi.:17::17::nazar:

ayyyyy senin adına çoook sevindim ya inşallah hep böyle mutlu ol

kuzitomm bos ver kusum sen de sıkma canını bos yere uzatmaya gerek yok

Lavincim acıkcası bu uzatılcak bir konu ama neyseee... Boyle bir laf edip de nasıl sesinizi cıkarmazsınız ben anlamıorum?

O laf ne kadar cirkin ! Marifetmiymiş bizi kovmak?

Sen topiğin en eskilerdensin... Oraya da yazdıgın icin uzerine alınmadın belki ama bizi cok uzdu cok kırdı o laf

Ustelik hanımefendi coguk kullanmıs

benim orda hala cok sevdigim dostlarım var sen varsın diğer kızlar var..... Onlar da mı beni kovmus oldu simdi?

Ne demek bu?

Merhaba kızlar,

Konu açılmışken fikrimi söylemek isterim, tek konuda birleşmeyi hepimiz istemiştik, yeni bir konu açılacaksa keşke o eski konuda bunun ön hazırlığı yapılsaydı sadece maili olanlara değil diğer herkese yazılsaydı bu noktada alınmalar olabilirdi çünkü..Eğer amaç ziyaretçilere kapalı olması ise nasıl birleşme sağlandıysa bu da hep birlikte sağlanabilirdi. Sanırım konu sadece onun ile ilgili değil, sadece daha samimi olanlar toplanmak istemiş yine gibi geldi bana...

ama saygı duyuyorum yeni konu açmak istemenize, sadece öbür türlü olsaydı kimse alınganlık etmemiş olurdu diye düşünüyorum.

Ben iki topiğide vakit buldukça takip etmeye çalışıyorum...

Lavincim acıkcası bu uzatılcak bir konu ama neyseee... Boyle bir laf edip de nasıl sesinizi cıkarmazsınız ben anlamıorum?

Sen topiğin en eskilerdensin... Oraya da yazdıgın icin uzerine alınmadın belki ama bizi cok uzdu cok kırdı o laf

benim orda hala cok sevdigim dostlarım var sen varsın diğer kızlar var..... Onlar da mı beni kovmus oldu simdi?

Ne demek bu?

ÇAğloşum ya ne kadar hassas bi insan olduğun ve buradaki insanları ne kadr benimsediğin belli yerim seni:16:

Merhaba kızlar,

Konu açılmışken fikrimi söylemek isterim, tek konuda birleşmeyi hepimiz istemiştik, yeni bir konu açılacaksa keşke o eski konuda bunun ön hazırlığı yapılsaydı sadece maili olanlara değil diğer herkese yazılsaydı bu noktada alınmalar olabilirdi çünkü..Eğer amaç ziyaretçilere kapalı olması ise nasıl birleşme sağlandıysa bu da hep birlikte sağlanabilirdi. Sanırım konu sadece onun ile ilgili değil, sadece daha samimi olanlar toplanmak istemiş yine gibi geldi bana...

ama saygı duyuyorum yeni konu açmak istemenize, sadece öbür türlü olsaydı kimse alınganlık etmemiş olurdu diye düşünüyorum.

"Kzılar siz bana burayı açacağınızı haber vermemiştiniz.
Yoksam benide istemediniz mi açıkca söyleyinde bende gideyim.:19:" demem ne kadar doğruysa çağlam sende o kadar kovulmuş oluyorsun bu durumda:27:
Ben sevdiğim arkadaşlarımın burada olduğunu görünce yazayım dedim. Lakin bende aslının yanlış anlaşıldığını düşünüyorum. Çünkü dün başka maksatla yazmışken bende yanlış anlaşıldım hatta üzüldümde ama bu kadar fevri olmamakta fayda var diye düşünüyorum.

Ne demek bu?

Maksadını aşmış, bunu orada da söyledim ama kötü düşünmeyi reddiyorum galiba.

gücenmesem de ben de üzüldüm öyle denilmesine.

Nihayetinde burası hepimiz için bir platform, kimsenin kimseyi bir yerden kovma gibi bir lüksü olmadığını bliyorum belki de bundan dolayı gözümde büyütmedim yazdığını.

Ya da hoşgörü sınırlarım fazlaca genişlemiş.

"Kzılar siz bana burayı açacağınızı haber vermemiştiniz.
Yoksam benide istemediniz mi açıkca söyleyinde bende gideyim.:19:" demem ne kadar doğruysa çağlam sende o kadar kovulmuş oluyorsun bu durumda:27:
Ben sevdiğim arkadaşlarımın burada olduğunu görünce yazayım dedim. Lakin bende aslının yanlış anlaşıldığını düşünüyorum. Çünkü dün başka maksatla yazmışken bende yanlış anlaşıldım hatta üzüldümde ama bu kadar fevri olmamakta fayda var diye düşünüyorum.

Hala fevri diyorsun Hatice.:ssz:

Tamam uzatmayalım dedik. Niye hala kötü niyetli yazmadı diye ısrar ediyorsunuz ?

Şu an gerçekten çok üzüldüm kızlar:14:

En iyisi üstüne daha fazla konuşmamak, ben çok mutluyum burada olmaktan tek bildiğim budur:16:

Üzülmeyelim artık:43:

ya kızlar bence tamamen kapansın konu..

Buğucumm bende 20?? bilmem kaç geliniyim yalnız değilsiniz:27: :27::27: geç olsun güç olmasın napalımm:16:

Son düzenleme:
bu iki topik kardeş topikmiymiş şimdi
valla ben ikisinede yazmaya çalışıyorum açıkçası
sürekli üyesi olduğum bir topiğim var zatende
sizleride sevdim hani:23:

Ne demek bu?

Kuzumm inan bu konuda bi taraftan birini kırıcam diye korkumdan bişey yazmak istemiyorum ama laf 2 tarafa yazanlara da gelince yazmak istedi.

Hiç bişekilde kovmak gibi bişey yok olur mu öyle şey.Özge,Zehra ben ve bikaç kişi daha hala 2 topiğe de yazıyoruz bunun nedeni orda da sevdiklerimiz var burda da var.İşim olmadıkça 2 tarafı da takip ediyorum ben ama bunu yapıoruz diye sizleri kovmuş olmuyoruz

Bu konu da yanlış anlaşılmamak için kimsenin ne dediğine karışmak istemedim ama susunca da yanlış anlaşıldık malesef :31:

mervem maşallah canım size :nazar:

Haticecim alınacak bir şey yok tarafta yazanlardanım, orada tartışıldığı için de fikrimi belirttim.

Ben kötü niyet görmedim,ama kırılan arkadaşlarıma da bir şey diyemem. Üzüldüm ama böyle olmasına, iki tarafa yazan pek çok kişi var bizimle alakası yok. ancak fevri davranıldığını düşünüyorum,yapıcı olmalıyız hepimiz alınıp bi tarafta küsersek sorunlar çözülmez.
canım dağdan geldik bagdakini kovduk birde sonunda ooh oh !
hayır ben böyle bişeye alışkın değilim. biriyle kavga etmek biriyle tartışmak.
inan gözlerim doldu.
yazıklar olsun.

Merhaba kızlar,

gülçin, inan ben şimdi daha iyi anladım bu topiğin açılmasıyla ne kadar iyi edildiğini.
biz burda kimseye kötü bi laf ettik mi?
amacımız aşkı paylaşmak, dertlerimizi paylaşmak. birlikte bir güç olmak, güçlük çıkarmak değil.
diğer topik sessizlemişte yok efendim biri sormuş neden sessizleştik biz diye, hanımefendide açıklama yapmış 'dağdan geldik bagdakini kovduk ondan böyle ooh oh '
ben söyliyim neden sessizler, konuşacak adam gibi konu yoktur belki ortada. biri ......... konu(anlayan anladı beni) atsa ortaya, ortalık cümbüş yerine döner.

Hala fevri diyorsun Hatice.:ssz:

Tamam uzatmayalım dedik. Niye hala kötü niyetli yazmadı diye ısrar ediyorsunuz ?

Sanrıım ben kırgınlık olsun istemiyorum ama son yazılanlara bakınca cidden bende üzüldüm.
Ben hepimizi bir aile olarak düşünüyordum. Çünki Hep birlikte bize özel duyguları bile birbirimizle paylaştık.
Birlikte heyecanlandık, sevindik, arkadaşımızın mutluluğuyla mutlu olduk. Evet sanalda ama gerçek duygulardı ondan herhalde bu durumu kabullenmek istemiyorum.

haticecim gulcıncım biz burdaki herkese haber mi vermişiz peki?

bircok arkadasın mailini de sonradan aldım ben kendi istegiyle geldi bizle olmak isteyenler...

Geldiler biz de mutlu olduk gelene de gidin demedik

ayrıca pelin yazmıstı... Bazı arkadaslar cok hızlı akmasından sikayetciydi ve yazak da arada kaynıcaktı nasılsa takipte herkes goruyo

geleni kovmadık ki? ayrıca onlarda topik acmıslar geyige kimse bize gelin burda topik var demedi

biz de ona alınsaydık?

Bu durumda hanımefendinin hakkını hala savunmak istiyorsanız buyrun

He su da var... Biz ne olursa olsun kimsenin arkasından had asacak sozler de solemedik ne kırılsak da bozulsak da

seviyemizi hiç dusurmedik

bunu da gozardı etmeyin bence

Back