• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

eliscimm degmez mi deger tabii kiii resimden deee dikkatli ol sen yine dee tatlım her yere resim koymamak lazımm
biz de facebook falan bile yok ciftcene :9: ozellikle böörtlen cok dikkat eder asla hiçbiyere resim falan koymaz da koydurtmaz da o da nazardan cok korkuyoo :31:

Elisss acımadı mı yaptırırken yaa ben kesinlikle yaptıramam :18:

Gulibikcim ilk iğne darbesinde hafif acı oluyor ama sonradan uyuşuyor.Benim canım çok tatlı değildir acıya dayanırım.Renkliler daha çok acıyor 9 iğneyle olduğu için benimki çift iğneydi. Çok istediğim için herhalde acıyıda bastırdım:9:

eliscim adının anlamı ne acaba hoşuma gitti :) benim nişanlımın adı aynı seninkiyle:9:

Hoş kokulu çiçek bazı yerlerde kızıl saçlı güzel kadın diyede geçiyor canım. Adaşlar demek ki benim hiç adaşım olmadı olduysada hep memlekette :31:

eliscimm degmez mi deger tabii kiii resimden deee dikkatli ol sen yine dee tatlım her yere resim koymamak lazımm
biz de facebook falan bile yok ciftcene :9: ozellikle böörtlen cok dikkat eder asla hiçbiyere resim falan koymaz da koydurtmaz da o da nazardan cok korkuyoo :31:

İşte bende çok korkuyorum düğündaşım hep dualar ediyorum Rabbim korusun diye.Kesinlikle koymamak lazım.Bizimkide istemezdi facebook ama ben istedim diye kıramadı onuda ortak açtırdı sonra :27:

aaa orjinal dövmemi oo
ben hint kıansından sanmıştım:9::9::9:

Orjinal tatlım.

ben de dedim bir ara ortak acalım diye amaa yok

whatsupıma bile kendi fotolarımı koydurtmuo... Ona bile yasak geldi :9: Whatsup yani sadece yakın arkadaslar aile telefon numarası olan kişiler dusun

ama onu bile kabullenemedi... Belki benim telefonunu sildigim ama karsı tarafın silmedigi birileri olurmus

bak bak :9::9::9: dugunden sonra da numaramı deiştircek zaten aslında gecen ay deiştircekti ama nikah işlemlerinde falan hep bu numrayı vermek zorunda kaldık diye bişi yapamadı :9::9::9:

Çağlam benimkide hala whatsup fikrine alışamadı senin sildiğin seni silmeden nolar gryümu ki die sormuştu askerden geldi hemen oda kurdu kıyamam ona ben
Benmde telefonmu değiştirmem lazım çağlomm sizde evlenince kesinlikle değiştirin canım

Eliz bayıldım dövmenize bizde baş harf ve sonsuzluk simgesini düşünürüz belki yüzük parmağımızda yaparız ki ben korkuyorum canım tatlıdırrrr

ben de dedim bir ara ortak acalım diye amaa yok

whatsupıma bile kendi fotolarımı koydurtmuo... Ona bile yasak geldi :9: Whatsup yani sadece yakın arkadaslar aile telefon numarası olan kişiler dusun

ama onu bile kabullenemedi... Belki benim telefonunu sildigim ama karsı tarafın silmedigi birileri olurmus

bak bak :9::9::9: dugunden sonra da numaramı deiştircek zaten aslında gecen ay deiştircekti ama nikah işlemlerinde falan hep bu numrayı vermek zorunda kaldık diye bişi yapamadı :9::9::9:

Aslında haklı kuzucum ya.Napsın o da korumaya çalışıo seni.Ben facebook için 2 sene direndim.Açalım açalım diye.Yok olmaz hayır ama sonra illa istediğim olucak ya hergün papağan gibi tekrar edince kıramadı ama resim kotası var.Her resmide koydutmuo eliyoruz ondan sonra.Eğer hoşlanmadığı resim olursa benim koyduğum siliyor çaktırmadan soruncada aaaaa kuş olmuş aşkım uçmuş o diyor :9::9::9: Sanki ben bilmiyorum :9::9::9::9:

anlamıda güzelmiş canım.evet bizim sevdicekler adaşlar :)

Yengem koymuş canım ismimi :54: Ama arkadaşlarımdan var bebişi olunca koyucak isim anaları olucam minik kızçelerin :16:

Son düzenleme:
Çağlam benimkide hala whatsup fikrine alışamadı senin sildiğin seni silmeden nolar gryümu ki die sormuştu askerden geldi hemen oda kurdu kıyamam ona ben
Benmde telefonmu değiştirmem lazım çağlomm sizde evlenince kesinlikle değiştirin canım

Eliz bayıldım dövmenize bizde baş harf ve sonsuzluk simgesini düşünürüz belki yüzük parmağımızda yaparız ki ben korkuyorum canım tatlıdırrrr

Sağol tatlım sonu ''s'' le yalnız :21: Eliz in anlamı cok daha farklı oluyor o da el izi,yabancıyız demek. O da cok hos oluyor gercekten.Yok canım hiç korkma yaptırdıgın yerede baglı sonucta hassas yerler daha cok acıyor parmagın cok fazla acıyacagını sanmıyorum :34:

pera ulvari abajularım geldi
birini farklı yollamışlar :14:

Canım ya öyle olunca insan çok üzülüyor geri yollayıp aynısından tekrar yollamazlar mı ???İndirimli ürünlerden mi stok olayı girince çünkü sorun olabilio.Neden insanın istediğini yollamazlar ki ya :19: bende geçen tepsi almıştım daha doğrusu tepsiler hiçbiri istediğim modelden değildi :47:

Son düzenleme:
dun benim de abajurlarım geldi nurayım yaaa ama o kadar saglam kutulamıslar ki acıp bakamadım sadece birine baktım... umarım bana da ole bişi yapmamıslardır eve gidince bakayımmm ben :26:

eliscim benimki koruma işini baya abarttı... dün o guzel aksam yemeginde bile kısa sureli surtustuk, eskiden öğretmenlik yapıordum ben öğrenciyken haftasonları

o zamanlardan kalma bir ogrencim (tabii yası buyuk böörtlenle yasıt) whatstan mesaj atmıs, nbr napıosun evlilik nası gidio diye

ben de daha evlenmedim ya dugun 2 haziranda falan yazdım

woooow hadi ya dugune cagırırsın artık mutlaka oh senden kurtulduk diye pisti aglatıcam falan yazmıs

sonra ben ceap yazmamıstım

bunu gorunce deliye dondu... ben muhabbetlerinden anladım bikere bu ne cıvık adam bole dugune gelir de sana tebrik etme bahanesiyle sarılır operse yıgarım bu zibidiyi oraya dugun falan dinlemem diye bi basladı

hızını alamadı cocugu watstan engelledi :31::31: cok takıntılı oluyo bazen ya :26::26:

çağlam bak valla. yanlış olmasın.
elisim değişimini yapabiliriz geri yollayın dediler.
ups kargo allahın dağında resmen burda. nasıl gidicem oraya ben ya :( hiç bilmiyorum.
aynı ürün satılsa şu an yenisini alcam o derece

dun benim de abajurlarım geldi nurayım yaaa ama o kadar saglam kutulamıslar ki acıp bakamadım sadece birine baktım... umarım bana da ole bişi yapmamıslardır eve gidince bakayımmm ben :26:

eliscim benimki koruma işini baya abarttı... dün o guzel aksam yemeginde bile kısa sureli surtustuk, eskiden öğretmenlik yapıordum ben öğrenciyken haftasonları

o zamanlardan kalma bir ogrencim (tabii yası buyuk böörtlenle yasıt) whatstan mesaj atmıs, nbr napıosun evlilik nası gidio diye

ben de daha evlenmedim ya dugun 2 haziranda falan yazdım

woooow hadi ya dugune cagırırsın artık mutlaka oh senden kurtulduk diye pisti aglatıcam falan yazmıs

sonra ben ceap yazmamıstım

bunu gorunce deliye dondu... ben muhabbetlerinden anladım bikere bu ne cıvık adam bole dugune gelir de sana tebrik etme bahanesiyle sarılır operse yıgarım bu zibidiyi oraya dugun falan dinlemem diye bi basladı

hızını alamadı cocugu watstan engelledi :31::31: cok takıntılı oluyo bazen ya :26::26:

Çok aşırı seven erkek sendromu diyorum ben bu hareketlere Benim nişanlımda öyle ilk zamanlarda kaç tane hattımı kırıp atmıştı.Yahut alışveriş merkezinde biri yan gözle baksın falan kavga eder.Zor sakinleştiririm.Bu konularda çok agresifleşio.:31: Korkutacak kadar.O yüzden bende çok dikkat etmeye çalışıyorum.Erkklerin terside çok ters oluo çünkü :18::18:

çağlam bak valla. yanlış olmasın.
elisim değişimini yapabiliriz geri yollayın dediler.
ups kargo allahın dağında resmen burda. nasıl gidicem oraya ben ya :( hiç bilmiyorum.
aynı ürün satılsa şu an yenisini alcam o derece

O zaman çok iyi tatlım hiç geciktirme bence.Kargo evime gelsin hizmeti falan yok mu?Mesela yurtiçinde var belkide ups kargodada vardır.

O zaman çok iyi tatlım hiç geciktirme bence.Kargo evime gelsin hizmeti falan yok mu?Mesela yurtiçinde var belkide ups kargodada vardır.

aa elisim hemen araştırıyım bunu ben
bu arada pera bulvariyi hiç tavsiye etmiyorum :50: geçen siparişimi teslim tarihinden 10 gün geç yolladılar. bunda da iki farklı abajur yollamışlar.
sevmedim hiç.

Back