- 20 Ağustos 2010
- 3.772
- 9
- 156
- 35
- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #1.221
ondan koyduk zatennnn şans getirsin kitabımıza diye kusummmm
masallah ne balonlarmıs hala sonmedilerr suanda tekrar tavana bıraktım tam tepemdeleryerim balonlarımııı
cok seversin insallah hepsini kusum
onların bir diğer adı da şans balonları :)
yeni kitabınıza da bol bol şans getirsin canım
sevdiceğimmden kitapları istedim. gelirken getirecek paşamm
sıraya koydum
mart menekşeleri, şeytan ve şair, britanya yolu.sonra da bu misss gibi tarifi okuyacağım inşallah. dostluk ekmeği :)
onların bir diğer adı da şans balonları :)
yeni kitabınıza da bol bol şans getirsin canım
sevdiceğimmden kitapları istedim. gelirken getirecek paşamm
sıraya koydum
mart menekşeleri, şeytan ve şair, britanya yolu.sonra da bu misss gibi tarifi okuyacağım inşallah. dostluk ekmeği :)
Gidicem bitanem randevu aldım baksın bakalım doktor ağrının ve şişliğin sebebi neymiş kas sıkışması gibiyamulcam yamulcam diodum yamuldum dediğimi başardım bitanem
Opranın cevabı aynen bende inanamıyorum bugünleride gördüm zaman nasılda hızlı geçiyor vallahiamin canım cümlemizin hakkında hayırlısı inşAllah Elis te der ki aynen gelmez iş güçte biryere kadar canım burda acı içinde kıvranacağıma gideyim aslında bugün gitmeliydim ama neyse kızdım kendime şimdi:26:
Aynen bitanem cift hanelilerdeyiz artık illeri sayarız Çağlamla
Aslında çok iyi olmam lazım ama nedense kendimi yorgun savaşçı gibi hissediyorum.zehrammm, özgeye katılıyorum ben de. kısmetse düğünden sonra bütçenizin durumuna göre gezme amaçlı gidersiniz yurtdışına. çağlalar gibi yıldönümünde de olabilir.
iyiyim hatice teşekkür ederim. sen nasılsın?
Ne bileyim kalbimden geçeni saklayamıyorumki benkestirip atmak deil. olcagına bıraktım.. yani gelmemesine bi anlam bulamıyorum
henüz enişte deil. aday adayıı
teşşekür ederiz ozaman canımmm
Kızlaaar düğün.com dan bana bi mail geldi de mart sonuna kadar bu site üzerinden randevu alanlara Akay gelinlikte %30 indirim varmıışşş
Akay gelinliği çok duydum da belki işine yarayan oluurrrr
gizim cumaları işlerim yoğun olmuyo büroda keyif yapıyorum
ayıptır sölemesi şimdi de supernaturali izlicem
Kızlar bu akşam nişan mekanı için bi yerle konuşmaya gidicem. İnşallah uygun fiyat verirler. Hiç umudum yok amaa :18:
Kızlar bu akşam nişan mekanı için bi yerle konuşmaya gidicem. İnşallah uygun fiyat verirler. Hiç umudum yok amaa :18:
Pelinkoooo inşAllah çok cicik olur tüm mobilyalarınııızzz
Hemde mistik olur inşAllah
Özgee sana ağzımın suyu aktı resmeeeennnn
Ezgiii ne şiyinley bunlaaaayyyy
Bayıldım bayıldım!
Zehraaa tabikidene yardım aliciiizz, yoksa niye burdayıızzz
Nişan mekanı için de hayırlısı olsun inşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?