- 21 Ocak 2013
- 3.774
- 2.912
- 373
- Konu Sahibi Cookie_Dough
- #1.261
heps gornuyo bende zehrosum sorun yok![]()
bebeğimm çok saol muckk
![KK48 :48: :48:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk48.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
heps gornuyo bende zehrosum sorun yok![]()
Ezgimm bizde cibinlik istiyoruz hatta çok fazla
Ama şuan tuttuğumuz evde planladığım yatak odam cibinliğe uygun değil... Kendi evimize geçtiğimiz zaman, oda şartları da uygun olursa o zaman ekletirim diyorum
Hepimizin rüyası cibinlik ama ferah ve büyük bi odada olduğu sürece güzel...
Çağlamda solemişti bana küçük odada perde perde ustune olur gibi olur demişti haklıymış kurabiyem![]()
evet pelinim büyük odalarda güzel duruyor onda hemfikiriz. inşallah gönlümüze göre olur hepimizin
bende eşya karmaşasını sevmiyorum hiç mümkün olduğunca sade ferah ve şık istiyorum![]()
Kızlar bugün iş arkadaşımla hayıt otuna başladık start verdikinşAllah işe yarıcak bakalım
![]()
ne için???
ben de ictim onu bir ayy bi işe yaramadı tadı da cok kotuydu elisim
ben memikcanlar icin icmiştim![]()
nurayım bu horozun beyaz kapaklısı var bendeee bir de aynısının tepesinde horoz yerine kalp olanları var
bir kalp iki boy da horozlu almıstım hhiihihkalp benim horoz da askım
ama en kucuk boyu bile baharatlık olamıcak kadar buyuk bendekilerin...
boyutuna dikkat et alıcaksan kusum
benim de ferforje raf bulmam lazım iki katlı sonra sorunlarım cozuluyo insallahgizotcannn gozun kulagın etrafta olsunnn bana haber ucur
bulamazsam bizim ordaki amcayla konuscam umarım yapar :44:
tantitoni kek kalıplarım geldiiii
çok güzel görünüyolar.
altıncıcadde baharatlık takımını iptal ettirdim :26: çünkü evmanyadan daha detaylı inceledim(daha fazla fotograf var) çok ufaklar ve tuzluk gibiler.
caddemarkta şunlar var
Eki Görüntüle 639570
düşüneyim biraz belki bunları alırım![]()
yorumlarınız için çok teşekkür ederim kızlar. zaten yaptırırsam ileride iptal ettirebileceğim şekilde yaptırmayı planlıyorum sıkılırsam falan diye. dediğiniz gibi evin boyutuna göre karar vermeliyim. odam küçük olursa belki tavana asmalı cibinlikte yaptırabilirim. çok seviyorum yaaa
elifcan dans eminim çok zevklidir yaa ben zaten dans tutkunuyumsevdicekle karşılıklı bir oynuyoruz varya görmelisin
düğün dansını sevdicekte istemiyordu ilk başta ben söylüyordum. sonra bir düğünde görmüş bayılmışş geldi bana anlatıyor aşkım bizde yapalım kesin diyor. heh şöyle yola gel dedim içimdensiz ne kadara gidiyorsunuz kuzum?
Tadı iğrenç bitanemmmm ııyyykkkarkadaşım memikcanlar için içio bende ona eşlik ediyorum motive etmek için.Acıyı çekeceksen birlikte çekicez hehehehe
Hormonlarıda dengeliyormuş sanırım deneyelim bakalım zarar gelmez.Araştırma içindeyiz baya baya dedektif gadget olduk biz
![]()
canım evet çok büyükmüş 18 cm
pelininkinin stantsız olanını aldım. bide annemin ısrarıyla kaşıklığını. ama ikisine de ayrı ayrı kargo ücreti almaları çok saçma.
bir de bunlar her üründen 1 tane mi satıyor acaba. ben alınca tükendi ikisi de.
of. ben çok sıkıldım artık bu hazırlık sürecinden![]()
inşallahh ayyyİnşallah oyle bi evin olcak ezgiiimmm![]()
Kuzum şu 12li standlıları fln neden tercih etmiyorsunuz?
Kullanışlı mı değil ki?:26:
Kuzum bizim dans kursunun sitesini atayım sana maille
Orada dans türleri var, hem gelinlikle oynadıkları halleri de var bakarsın
Tango, swing, zeybek, slow dans hepiciğiii var
Bizim son provayı da nişanlıklarla alacak, siteme koyabilir miyim dedi
Kabul ettik
Oradan izlersiniz beniii
Tabi düşüp rezil olmazsam:18:
Bizim 6 saatlik zeybek düğün dansı 150 tl kuzucan
Çok çok uygun oldu valla
Çünkü işini çok severek yapıyo, para için değil dedi
Ki gerçekten ilgisi alakası bunu kanıtlıyor
Az para maximum verim alıyoruz biz
Hocayla enerjimiz de tuttu, nişandan 2 gün önce +1 saatlik bir çalışma yapacak hedaye olarak![]()
Elis hayır tohumu hormonları dengeler bide evlilikte rahmi temizliyor hamilelikten önce kullanıyor bayanlar genelde
Nurayım güle güle kullan cancağzımm
Çağlom bakacam etrafa görürsem habe veririm yarın gezmeyi dişünüyorum
canım ben hiç rastlamadım hoşuma giden öyle bi sete. metal oluyolar ve tuzluk gibiler. aslında tuzluk gibi olabilir diyodum ama evdekiler tuzluk gibi değil onlara alıştım kaşıkla koymaya.Kuzum şu 12li standlıları fln neden tercih etmiyorsunuz?
Kullanışlı mı değil ki?:26:
çağlacım bunun boyutları da 8 e 7'ymiş.
yaaaa yerim seniiii ne güzell arkadassın sen öleee
ben de size katılırdım aslında iyi olurdu ama zaten stresten yemek yiyemez oldum onu da icersem istahım hepten kapanır cok acımsı bişeydi oooo
iyi ki almadan gosterdin kusumdemekki benimkiler gibi saklama kabı boyundalar onlarda
ben de sıkıldımmmmm yaaa bi raf bulamadım haftalardır omrumu yedi resmen![]()
Evet canım hormonları dengeliyormuş tüy olayınada iyi gelir belkihatta 1 hafta sonra hürrem otu yağı alıcaz ortak
kafayı sıyırdık neden olmasın ama di mi? düzenli ve dikkatli kullanıldıktan sonra belkide sonuç alırız arkadaşcanımla
![]()