• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

Günaydın güzel gelinler bol aşklı güzel bir gün diliyorum

Çağlam akşam yine yağmurda yürürsünüz enişteyle siz ohhh kavuşuypsunuz canım

Özge kuzu vampir günlüklerini izlersen bana anlatırmısın kısa özet kuduruyorum meraktan akşamda geç gidicem eve ben

Berfi napıyo x bey merak ettim

Bugün Çağla ve Opraa 100 dediiiiiiiiiiiiii:52::52:

Buyrun kızlar bu pasta sizin içiiinnnn:56:;

DSC01314.JPG

Eveeett pasta yalnız gitmez tabiii:7:;

121412.jpg

Vuhuuuuuuu:52::52::52:

Ve haydi şimdi de eller havayaaaaaa:32::32::32::32:
Oppa Gangnam Styleee:32::32:

colorful_rainbow_party.jpg

Haydi gelin pastayı kesip yiyeeliiiiiiiiiiimmmmm:52::52:

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aşk dolu bigün bugun askım bana dogru yola cıkmıs bileneee :52::52::52: aksam kapının onune damlar :9:

pelosummmm güle güle kullan takılarınıııı benimki de beyaz altın ama damla model... yeni cıkmıs sanırım fotosu falan da yok nette favoriden almıştık :27:

ayrıcana ev işini halletmenize sevindimmmm tatlımmm hayırlı olsunnnn mutlu mutlu yasayın icindeeee :32:

elisocannnn 100 dedik bebegimmmmmmmmmmmmm :13::13::13::13::13::13: seni öperimmmmmm :54::54::9::9::9:

elifikooooo ibit malesef vocab cok mu cokk sart hem de onsuz bişeycik olmuyo sınavlardaaa sadece vocab kısmı deil o uzun paragraflar da dahil hiçbir soru donmez yetersiz vocab bilgisiyle

Evet bitanemmmm 100 ledik dere tepe düzledik :52: Rabbim düğünümüzün olduğu günü göstermeyi nasip etsin bize inşAllah :16: bende seni kocaman öperim bebitooommm :54:

Dalyan olan gelinlerimizi kutlarım.
Opra, Çağla hadi gözünüz aydın yarın 2 haneli sayılara iniyorsunuz.

Setin hayırlı olsun kuzu güle güle tak inşallah

herkese günaydın.:16::16::16::54::54::54:

Elis doktora gitmen lazım canım bekletme son 100 kaldı çağlamındanseninde canım
Gelinliğinde beğendim

Yarın arkadaşımla buluşcam bir arkdaşımzda katılırsa nurayımın gelinliklerine gidebiliriz Mayıs ortasında evleniyor oda

gizotom x beyle aramız pek iyi deil:9::9::9:
aylar geldi geçti sen gelmez oldun yarimmm der gibi arabeske bağladım:9::9::9:

ben ona dedim ama sen gelmediğin sürece bu zaman bizi bitircek diye..:ssz::ssz:
öyle oluyor sanırım.. :21:
hayırlısı :16::16:

elisimmmmmmmm yerim o gelinligi de seni deee cok guzelmiş gercektennnnnn :16::16::16::16: benim de bir gelinligim olacak mııı :1:

eliifikommmmmmm yaaa valla kutlamayı yasadım sankiiiiiiiiiii süpper olduuuuuuuuuuuuuu tesekkur ederiiizzz :16::16::16:

tesekkurler hatice :34:

ay cok mıtlıyımmm yeaaaaaaa ne zaman gelcek iki haneler dioduk bu aksam atıyo ve 99 diyoruz oh sefamız olsunnnn

evet gizommmm askım cıldırmıs durumda zaten erkende kacmıs gemiden... aksam gelicek insallahhh ""cılgın bi gun bugun cılgın sevgilimmmm"" diye mesaj atmıs sabah :52:

Günaydınooovvvvsskaaaa şafakları hamhamlayan gelincikleeeeeerrrrr:16:

Peliiinnnnn takıs setin çokçana güzeeeeeelll kiiiii:nazar:
Benimkine de çok benziyoooo:17:
Bu arada evi de ne güzel hıphızlıca tutmuşsunuuzzz:17:
Evleniyo musun ne:69:

Çağlamik vocabulary şart di miiiii:52:

Buguuuuu oyyy ne güzel yaaa:69:
İnşAllah gönlünüzden geçen puancıkları da alıverirsiniiizzz:16:

Bu arada puffitooo kopardın beni yaaa:9::9:
İçli köfte çorba oldu demek:9:
Ama sen ne güzel hamarat olmuşsun, darısı banaaaa:31::52:
Sağ ol Elifiiimmm :16::16::16:

Evet tuttuk hızlıca cunkum bu akşam istanbula gidiyoruz yarın mobilyalarımız için görüşücez :16:

Evleniyo muyum neee:69:

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aşk dolu bigün bugun askım bana dogru yola cıkmıs bileneee :52::52::52: aksam kapının onune damlar :9:

pelosummmm güle güle kullan takılarınıııı benimki de beyaz altın ama damla model... yeni cıkmıs sanırım fotosu falan da yok nette favoriden almıştık :27:

ayrıcana ev işini halletmenize sevindimmmm tatlımmm hayırlı olsunnnn mutlu mutlu yasayın icindeeee :32:

elisocannnn 100 dedik bebegimmmmmmmmmmmmm :13::13::13::13::13::13: seni öperimmmmmm :54::54::9::9::9:

elifikooooo ibit malesef vocab cok mu cokk sart hem de onsuz bişeycik olmuyo sınavlardaaa sadece vocab kısmı deil o uzun paragraflar da dahil hiçbir soru donmez yetersiz vocab bilgisiyle
Çağlammm çok sağ ol bebeğim :16:
Hepimiz için hayırlısı kurabiyeeemmm :16::16::16:
Günaydıııınnnn benim tatlı ballı bebiş suratlı gelinciklerim:16:.Gününüz cupcake kadar tatlı bi o kadaaa farklı geçsin :9: O güzel enerjinize kurban olduklarım :54: Pelinim bitanem hayırlı olsun setin çok hoş gerçekten senin o nasrin boynunda çokta zarif durucak :16: Kızlar gece saat 4:15 te omzuma bir ağrı girdi girdi ağladı ben ağrıdan :14: Şimdide sancılanıyo kas gevsetıcı ıctım sabah bır kalkısım vardı sankı ucuyorum yataktan :9: gıdıcem doktora vallahı cekilcek gibi değil. buarada bir gelinlik gördüm nette aklıma çağlamm geldi:16:
Eki Görüntüle 639325

Anaammm bir fıstık gördüm beennnn :16:
Yerim senin tatlı dillerini ben beee :56::16:
Sağ ol bitanemmm :16:
Kuşum doktora git artık gerçekten boşlama, iş yüzünden erteleme sağlığın söz konusu...

gizotom x beyle aramız pek iyi deil:9::9::9:
aylar geldi geçti sen gelmez oldun yarimmm der gibi arabeske bağladım:9::9::9:

ben ona dedim ama sen gelmediğin sürece bu zaman bizi bitircek diye..:ssz::ssz:
öyle oluyor sanırım.. :21:
hayırlısı :16::16:

Canım sabır dicem ama bölede haklısın içimden bit ses çıkıp geleceğini sölüyo gelmesi lazım ona göre belli olucak herşey hemen kestiripte atma canım ya

Çağlamm ben donuyom sabah benmkine termal çorabınmıda giymedm beni anca sen ısıtırsın die msj attım donüyorum ya yamur yamasa bari yarın güzel olsa

Bugün Çağla ve Opraa 100 dediiiiiiiiiiiiii:52::52:

Buyrun kızlar bu pasta sizin içiiinnnn:56:;

DSC01314.JPG

Eveeett pasta yalnız gitmez tabiii:7:;

121412.jpg

Vuhuuuuuuu:52::52::52:

Ve haydi şimdi de eller havayaaaaaa:32::32::32::32:
Oppa Gangnam Styleee:32::32:

colorful_rainbow_party.jpg

Haydi gelin pastayı kesip yiyeeliiiiiiiiiiimmmmm:52::52:

Teşekkürler tatlımmmm:16: Ay nasıl mutlu oldummmm çok sevindirik oldum hadi hadi yiyelim dans edip oynayalımmm yaşasssııınnnnn:118::118::118:

Dalyan olan gelinlerimizi kutlarım.
Opra, Çağla hadi gözünüz aydın yarın 2 haneli sayılara iniyorsunuz.

Setin hayırlı olsun kuzu güle güle tak inşallah

herkese günaydın.:16::16::16::54::54::54:
Teşekkürederim canım Rabbime şükürler olsun bugünlerde gördük :16:

Elis doktora gitmen lazım canım bekletme son 100 kaldı çağlamındanseninde canım
Gelinliğinde beğendim

Yarın arkadaşımla buluşcam bir arkdaşımzda katılırsa nurayımın gelinliklerine gidebiliriz Mayıs ortasında evleniyor oda

Aynen canım gitmem lazım mutlaka ve mutlaka keşke demeden gitmem şart. Evet son 100 çok mutlu ben asker şafağı saydığım günler geldi nasılda mutluydum aynı bugün gibi ama busefer iki kişiyiz tekbaşıma değilim yalnız beklemiyorum vuslatı :16:

:9::9::9::9: bugun sizin icin de cılgın bi gun olabilir o zaman gizooooo :52:

elisiiimmm valla sana cıss yapıcammmmm doktora git kusumm olmaz öleee bosver isi gucu

Çağla artık 2 haneye düşüyorsun gelinlik için modaevi ziyaretleri start alsın değil mi?

Opra valla bende inanamıyordum. Şimdi 92 günüm kalmış son iki güne kadar ben gün sayacağım herhalde hadi hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah

Berfoo enişteyle neden iyi değil aranız?

Giz senin seçeceğin gelinliği merak ettim.

Eliss doktor işi şakaya gelmez sağlığını bir iki hapla düzeltmek varken bekletmenden ötürü daha uzun ve meşakatli bir süreç yaşarsın. Sağlık herşeyden önce gelir.

kusummmm aslında cok pahalı degil yurtıcındeki unlu bes yıldızlı otellerin parasıyla hemen hemen aynı cok az fark oluyo :27:

tabii yurt ıcındeki konforu ve kaliteyi bulamayabilirsin belki orda kaldıgın yerler daha mutevazı olur gezme amaclı bi tatil olur daha cok :34:

hos geldin speedy topiğimizeee tesekkur ederizzz :16: sık sık gel bekleriz :54:

tatlım fiyat olarak arasında çok bişey farkediceğini düşünmüyorum aslında :26: ama düşüncem tek başımıza gezebilir miyiz ? hah birdee düğün arefesi bizi epey yorucak amaç dinlenmek mi gezmek mi olmalı :26: bunlar kafamı karıştırıyor

günaydııınnnnnn benim vişneli cupcakelerimmm :16:

lokumum evini tutmuşş, takısını almış. :nazar: güzel günlerde kullan canım benim, eviniz de hayırlı olsun. darısı başıma inşallah

çağlamm elisim ne güzel yarın 100 den düşüyorlaaarrr :52: elifimin kutlamasıyla iyice enerji doldum ne güzel oldu o öyle :34:

insallah haftasonu halletmeyi planlıyoruz hatice bakalımmm umarım bulurum adam gibi bişey sorun cıkmaz...

Gelinlik bakan kızlar bişey sorcam arkadasım yanında foto makinesi getircek cekmek icin ki aksam eve gidince annemlere yengeme gosterebiliyim diye... İzin verirler mi cekime?

Zehrosumm biz aynı sebepten vazgectik... Praq'a gidiyoduk yoksa ama bu surec ole yorucu kii orda iki kat yorulup gelcektik baska ulkeye gidince gezmeden olmaz cunku ama bu balayı biz gezmek degil dinlenmek ve askımızı sessiz sakin yasamak istiyoruz bizi ancak o kendimize getirir... Praq yıldonumu kutlamasına kaldı :34: insallah :16:

nurayımikomm hos geldinnn :54: ibitttt bugunnnn 100 numara bi gunnn ve ask doluuuuu hemen aksam olmalı hemnnn :52:

insallah haftasonu halletmeyi planlıyoruz hatice bakalımmm umarım bulurum adam gibi bişey sorun cıkmaz...

Gelinlik bakan kızlar bişey sorcam arkadasım yanında foto makinesi getircek cekmek icin ki aksam eve gidince annemlere yengeme gosterebiliyim diye... İzin verirler mi cekime?

Zehrosumm biz aynı sebepten vazgectik... Praq'a gidiyoduk yoksa ama bu surec ole yorucu kii orda iki kat yorulup gelcektik baska ulkeye gidince gezmeden olmaz cunku ama bu balayı biz gezmek degil dinlenmek ve askımızı sessiz sakin yasamak istiyoruz bizi ancak o kendimize getirir... Praq yıldonumu kutlamasına kaldı :34: insallah :16:

nurayımikomm hos geldinnn :54: ibitttt bugunnnn 100 numara bi gunnn ve ask doluuuuu hemen aksam olmalı hemnnn :52:

çağlammm bugün iyi bi kutlamayı hak ettiniz.
haftaya bugün ben de aşkımın gelişini kutlıycaammmm:16:
gelinlik için de bize her yerde izin verdiler(kadıköyde). bişey demediler. beyaz butikte gizli çektik ama :) akayda da izin vermediler :1:

günaydııınnnnnn benim vişneli cupcakelerimmm :16:

lokumum evini tutmuşş, takısını almış. :nazar: güzel günlerde kullan canım benim, eviniz de hayırlı olsun. darısı başıma inşallah

çağlamm elisim ne güzel yarın 100 den düşüyorlaaarrr :52: elifimin kutlamasıyla iyice enerji doldum ne güzel oldu o öyle :34:

Günaydın nuray bayadır görmemiştim seni nasılsın?

İnşallah bulursun
bende bu haftasonu mobilyalar gelirse haftaya bakarım diye düşünüyorum.
Bakalım kısmet inşallah hemencecik içime sinen birşey bulurum.:31:

Günaydın güzel gelinler bol aşklı güzel bir gün diliyorum

Çağlam akşam yine yağmurda yürürsünüz enişteyle siz ohhh kavuşuypsunuz canım

Özge kuzu vampir günlüklerini izlersen bana anlatırmısın kısa özet kuduruyorum meraktan akşamda geç gidicem eve ben

Berfi napıyo x bey merak ettim

gizikommm ben unutmuşum onu iyi ki hatırlattın
hemen izlicem şimdi, sana çok da tüyo vermeden anlatırım
heyecanı kaçmasın di mi :9:

tatlım fiyat olarak arasında çok bişey farkediceğini düşünmüyorum aslında :26: ama düşüncem tek başımıza gezebilir miyiz ? hah birdee düğün arefesi bizi epey yorucak amaç dinlenmek mi gezmek mi olmalı :26: bunlar kafamı karıştırıyor

zehroşum biz de bu yüzden vazgeçtin..düğün zamanı çok yorulcaz o nedenle balayımızda yan gelip yatalım dinlenelim aşklanalım dedik :17:
yurtdışına gidince mecbur gezicen o da çok yorucu olur
Allah kısmet ederse inşallahhhh çok istiyoruz bunu eylül ekim gibi gidicez yurtdışınaaa
siz de para durumlarına göre düğünden sonra gidersiniz gezmeye tozmaya

Back