• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

:52::52::52:

eliff geldilermi sanaaa:52::52::52:

saol kuzumm:46::46::46:

Kızlara bi kutlama yapalım didiiiiimmm:52:
Bana 100 kalsa uçarım ben sevinçten deeee:52:

elisimmmmmmmm yerim o gelinligi de seni deee cok guzelmiş gercektennnnnn :16::16::16::16: benim de bir gelinligim olacak mııı :1:

eliifikommmmmmm yaaa valla kutlamayı yasadım sankiiiiiiiiiii süpper olduuuuuuuuuuuuuu tesekkur ederiiizzz :16::16::16:

tesekkurler hatice :34:

ay cok mıtlıyımmm yeaaaaaaa ne zaman gelcek iki haneler dioduk bu aksam atıyo ve 99 diyoruz oh sefamız olsunnnn

evet gizommmm askım cıldırmıs durumda zaten erkende kacmıs gemiden... aksam gelicek insallahhh ""cılgın bi gun bugun cılgın sevgilimmmm"" diye mesaj atmıs sabah :52:

Ne demek ufacık tefecik içi dolu turşucuk Çağlaaaa:16:

Sağ ol Elifiiimmm :16::16::16:

Evet tuttuk hızlıca cunkum bu akşam istanbula gidiyoruz yarın mobilyalarımız için görüşücez :16:

Evleniyo muyum neee:69:

Çağlammm çok sağ ol bebeğim :16:
Hepimiz için hayırlısı kurabiyeeemmm :16::16::16:

Anaammm bir fıstık gördüm beennnn :16:
Yerim senin tatlı dillerini ben beee :56::16:
Sağ ol bitanemmm :16:
Kuşum doktora git artık gerçekten boşlama, iş yüzünden erteleme sağlığın söz konusu...

Ayy bildiğin hızlanıyo herşeeeyyy:16:
Mobilyan seninde country yapımı mı olacakkineee:12:

Teşekkürler tatlımmmm:16: Ay nasıl mutlu oldummmm çok sevindirik oldum hadi hadi yiyelim dans edip oynayalımmm yaşasssııınnnnn:118::118::118:

Teşekkürederim canım Rabbime şükürler olsun bugünlerde gördük :16:

Aynen canım gitmem lazım mutlaka ve mutlaka keşke demeden gitmem şart. Evet son 100 çok mutlu ben asker şafağı saydığım günler geldi nasılda mutluydum aynı bugün gibi ama busefer iki kişiyiz tekbaşıma değilim yalnız beklemiyorum vuslatı :16:

Rica ederim efenüümmmm:16:
:32::32::32::32:

Zehraaa buralarda mısın?:16:
Öncelikle yurt dışı derken nereler mesela?
Birde yurt dışını pahalılıktan ziyade turlar sabah 7 de başlıyomuş mesela
İnsan balayında huzurla uyanmak ister, 7 de kalkıp koşturmak oradan oraya
Bi otobüse doluşmak zor geldi bize de
Daha sonraki tatillere bıraktııkkkk:10:
Hatta bakıyoruz şimdiden kurban bayramında gitsek mi prag a diyeee:97:

Bohça işi içinde şuan kravat kazak terlik kaldı sevdiceğim için:27:
Yardımzı olabilirim sanaaa:16::17:

Kızlaaar düğün.com dan bana bi mail geldi de mart sonuna kadar bu site üzerinden randevu alanlara Akay gelinlikte %30 indirim varmıışşş:52:
Akay gelinliği çok duydum da belki işine yarayan oluurrrr:52:

:9::9::9::9: bugun sizin icin de cılgın bi gun olabilir o zaman gizooooo :52:

elisiiimmm valla sana cıss yapıcammmmm doktora git kusumm olmaz öleee bosver isi gucu

Gidicem bitanem randevu aldım baksın bakalım doktor ağrının ve şişliğin sebebi neymiş kas sıkışması gibi :31: yamulcam yamulcam diodum yamuldum dediğimi başardım bitanem :27:

Çağla artık 2 haneye düşüyorsun gelinlik için modaevi ziyaretleri start alsın değil mi?

Opra valla bende inanamıyordum. Şimdi 92 günüm kalmış son iki güne kadar ben gün sayacağım herhalde hadi hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah

Berfoo enişteyle neden iyi değil aranız?

Giz senin seçeceğin gelinliği merak ettim.

Eliss doktor işi şakaya gelmez sağlığını bir iki hapla düzeltmek varken bekletmenden ötürü daha uzun ve meşakatli bir süreç yaşarsın. Sağlık herşeyden önce gelir.

Opranın cevabı aynen bende inanamıyorum bugünleride gördüm zaman nasılda hızlı geçiyor vallahi:52: amin canım cümlemizin hakkında hayırlısı inşAllah Elis te der ki aynen gelmez iş güçte biryere kadar canım burda acı içinde kıvranacağıma gideyim aslında bugün gitmeliydim ama neyse kızdım kendime şimdi:26:

günaydııınnnnnn benim vişneli cupcakelerimmm :16:

lokumum evini tutmuşş, takısını almış. :nazar: güzel günlerde kullan canım benim, eviniz de hayırlı olsun. darısı başıma inşallah

çağlamm elisim ne güzel yarın 100 den düşüyorlaaarrr :52: elifimin kutlamasıyla iyice enerji doldum ne güzel oldu o öyle :34:

Aynen bitanem cift hanelilerdeyiz artık illeri sayarız Çağlamla :9:

zehrammm, özgeye katılıyorum ben de. kısmetse düğünden sonra bütçenizin durumuna göre gezme amaçlı gidersiniz yurtdışına. çağlalar gibi yıldönümünde de olabilir.

Günaydın nuray bayadır görmemiştim seni nasılsın?

iyiyim hatice teşekkür ederim. sen nasılsın?

elisimmmmmmmm yerim o gelinligi de seni deee cok guzelmiş gercektennnnnn :16::16::16::16: benim de bir gelinligim olacak mııı :1:

eliifikommmmmmm yaaa valla kutlamayı yasadım sankiiiiiiiiiii süpper olduuuuuuuuuuuuuu tesekkur ederiiizzz :16::16::16:

tesekkurler hatice :34:

ay cok mıtlıyımmm yeaaaaaaa ne zaman gelcek iki haneler dioduk bu aksam atıyo ve 99 diyoruz oh sefamız olsunnnn

evet gizommmm askım cıldırmıs durumda zaten erkende kacmıs gemiden... aksam gelicek insallahhh ""cılgın bi gun bugun cılgın sevgilimmmm"" diye mesaj atmıs sabah :52:

Olcak tabi bitanem seninde içinde kuğu gibi duracağın çok güzel bir gelinliğin olacak:16:

Kızlaaar düğün.com dan bana bi mail geldi de mart sonuna kadar bu site üzerinden randevu alanlara Akay gelinlikte %30 indirim varmıışşş:52:
Akay gelinliği çok duydum da belki işine yarayan oluurrrr:52:

elifim.
ben bizzat gidip gördüm denedim akayda gelinlik.
o zaman da evlilik fuarına katılanlara yüzde 30 vardı.
ee noldu peki. taş çatlasa peşin para 4 bin olur dendi.
biz 3 bine kadar düşünüyorduk. tamam veririz diyorduk. kadın 3 bine akayda gelinlik yok dedi.
5 binler-6 binler oynuyo
şu akay shopta ucuza var. ama kim giyer ki onları. çok kötüler.
ama özellikle banu güven koleksiyonuna bayıldım ben.
gerçek ipek tüldendi. duruşu bile farklı :31:

günaydııınnnnnn benim vişneli cupcakelerimmm :16:

lokumum evini tutmuşş, takısını almış. :nazar: güzel günlerde kullan canım benim, eviniz de hayırlı olsun. darısı başıma inşallah

çağlamm elisim ne güzel yarın 100 den düşüyorlaaarrr :52: elifimin kutlamasıyla iyice enerji doldum ne güzel oldu o öyle :34:
:17::17::17:
Lokumun evini tuttu, takılandı :9:
Çok sağ ol lokumuumm darısı başına inşallah bitanemmm :16::16::16:
Ayy bildiğin hızlanıyo herşeeeyyy:16:
Mobilyan seninde country yapımı mı olacakkineee:12:

Eveeet eveeeeet eveeeettt:52::52::52:
Elifim country esintili ve mistik bi vintage istiyorum :16: (anneanne işi değil:27:)
ayy çok meraklardayım yaaaa çok heyecanlıyımm :9:

çağlammm bugün iyi bi kutlamayı hak ettiniz.
haftaya bugün ben de aşkımın gelişini kutlıycaammmm:16:
gelinlik için de bize her yerde izin verdiler(kadıköyde). bişey demediler. beyaz butikte gizli çektik ama :) akayda da izin vermediler :1:

eveeeeeeeeet kusummm askıma ne sirinlikler planlıyorummm :23: esprili bi hediye hazırlamsıtım yaaaa persembe gunu supriz geldigi ve haftasonu burda olmadıgı icin verememiştimmmm bu aksam veriorummm yihihiihi :9::9::9::9:

tmm o zaman cok svindirik oldumm simdiii

Günaydın nuray bayadır görmemiştim seni nasılsın?

İnşallah bulursun
bende bu haftasonu mobilyalar gelirse haftaya bakarım diye düşünüyorum.
Bakalım kısmet inşallah hemencecik içime sinen birşey bulurum.:31:

insallah bulursun sen deee ne cabuk geliomus mobilyalar :44:

elisim gecmiş olsunnnn ole demeeee duzelcek kii hemncikk o :16::16::16:

Elifim country esintili ve mistik bi vintage istiyorum :16: (anneanne işi değil:27:)

Pelinimmmm evinede kavuştu.Hadi bakalım benim tatlı dişi kuşum evini donat cici eşyalarla güzel çeyizciklerinle :16:

elifim.
ben bizzat gidip gördüm denedim akayda gelinlik.
o zaman da evlilik fuarına katılanlara yüzde 30 vardı.
ee noldu peki. taş çatlasa peşin para 4 bin olur dendi.
biz 3 bine kadar düşünüyorduk. tamam veririz diyorduk. kadın 3 bine akayda gelinlik yok dedi.
5 binler-6 binler oynuyo
şu akay shopta ucuza var. ama kim giyer ki onları. çok kötüler.
ama özellikle banu güven koleksiyonuna bayıldım ben.
gerçek ipek tüldendi. duruşu bile farklı :31:

Gelinlik konularına henüz girişmediğim için cahilliğime geldi kuzum:17::9:
Kusura bakmayın:17:
Zaten banu güven kreasyon da %15 miş indirim:9:

İşlerini iyi biliyolar:9:

Hmm..:9:
Country yi öğrendim sayenizde, demek artık bi basamak ilerleyerel country+mistiği de öğrenecem:17::9:
Bende çok merak ettim şimdiii:52:
Hadi evini donat artık yaa:52:
Yaptıracak mısınız sizde pekii?:8:

Canım sabır dicem ama bölede haklısın içimden bit ses çıkıp geleceğini sölüyo gelmesi lazım ona göre belli olucak herşey hemen kestiripte atma canım ya
kestirip atmak deil. olcagına bıraktım.. yani gelmemesine bi anlam bulamıyorum
[COLOR="#FF0000"
[COLOR="#FF0000"]Berfoo [/COLOR]enişteyle neden iyi değil aranız?

henüz enişte deil. aday adayıı:9::9:

Kızlara bi kutlama yapalım didiiiiimmm:52:
Bana 100 kalsa uçarım ben sevinçten deeee:52:

teşşekür ederiz ozaman canımmm:9::9:

Zehrosumm biz aynı sebepten vazgectik... Praq'a gidiyoduk yoksa ama bu surec ole yorucu kii orda iki kat yorulup gelcektik baska ulkeye gidince gezmeden olmaz cunku ama bu balayı biz gezmek degil dinlenmek ve askımızı sessiz sakin yasamak istiyoruz bizi ancak o kendimize getirir... Praq yıldonumu kutlamasına kaldı :34: insallah :16:
zehroşum biz de bu yüzden vazgeçtin..düğün zamanı çok yorulcaz o nedenle balayımızda yan gelip yatalım dinlenelim aşklanalım dedik :17:
yurtdışına gidince mecbur gezicen o da çok yorucu olur
Allah kısmet ederse inşallahhhh çok istiyoruz bunu eylül ekim gibi gidicez yurtdışınaaa
siz de para durumlarına göre düğünden sonra gidersiniz gezmeye tozmaya

Zehraaa buralarda mısın?:16:
Öncelikle yurt dışı derken nereler mesela?
Birde yurt dışını pahalılıktan ziyade turlar sabah 7 de başlıyomuş mesela
İnsan balayında huzurla uyanmak ister, 7 de kalkıp koşturmak oradan oraya
Bi otobüse doluşmak zor geldi bize de
Daha sonraki tatillere bıraktııkkkk:10:
Hatta bakıyoruz şimdiden kurban bayramında gitsek mi prag a diyeee:97:
Bohça işi içinde şuan kravat kazak terlik kaldı sevdiceğim için:27:
Yardımzı olabilirim sanaaa:16::17:[/COLOR][/FONT][/B]
zehrammm, özgeye katılıyorum ben de. kısmetse düğünden sonra bütçenizin durumuna göre gezme amaçlı gidersiniz yurtdışına. çağlalar gibi yıldönümünde de olabilir.

Kızlar cevaplarınız için muck hepinize :16:
Şimdi ben turla gitmek istemiyorum. Dil geliştirme çabam birazda bu yüzden. Avrupada kafamıza göre bir gezi düzenleyelim istiyorum.
Malumunuz bu işlerin ucu hep maddiyata dayanıyor. Bu sebeple balayında zaten 5 bini bulan bir harcama söz konusu olur. Bir sonraki sene bundan daha fazlasını verebiliceğimizi sanmıyorum. Bu yüzden aradan çıkarma telaşındayım:52:
Elifimm yardımlarına ihtiyacım olcak :16:

çağlam
facebooktaki 'dostluk ekmeği' kitaplarının arkasındaki balonlar, senin aşk balonların mı yoksa :52:

Ta kendisi!!!!!! :9:

hala sönmedilerrr burdalarrr biz de onlarla cektik fotoyu :9:

onların bir diğer adı da şans balonları :)
yeni kitabınıza da bol bol şans getirsin canım
sevdiceğimmden kitapları istedim. gelirken getirecek paşamm :16:
sıraya koydum
mart menekşeleri, şeytan ve şair, britanya yolu.sonra da bu misss gibi tarifi okuyacağım inşallah. dostluk ekmeği :)

onların bir diğer adı da şans balonları :)
yeni kitabınıza da bol bol şans getirsin canım
sevdiceğimmden kitapları istedim. gelirken getirecek paşamm :16:
sıraya koydum
mart menekşeleri, şeytan ve şair, britanya yolu.sonra da bu misss gibi tarifi okuyacağım inşallah. dostluk ekmeği :)

ondan koyduk zatennnn şans getirsin kitabımıza diye kusummmm :16:

masallah ne balonlarmıs hala sonmedilerr suanda tekrar tavana bıraktım tam tepemdeler :9: yerim balonlarımııı

cok seversin insallah hepsini kusum :54:

Pelinimmmm evinede kavuştu.Hadi bakalım benim tatlı dişi kuşum evini donat cici eşyalarla güzel çeyizciklerinle :16:
:16::16::16:
Sağ ol Elisimmm inşallah donatıcazz:16:
Hmm..:9:
Country yi öğrendim sayenizde, demek artık bi basamak ilerleyerel country+mistiği de öğrenecem:17::9:
Bende çok merak ettim şimdiii:52:
Hadi evini donat artık yaa:52:
Yaptıracak mısınız sizde pekii?:8:

:9::9::9:
İlahii yaaa :9:
Bende merakla bekliyoruumm nasıl olacağını valla :17:
Yaptırıcaz kuşum evet:16:

Çağlaaamm kurabiyemm gördüm balonları çok güzeller, kitaba yine bayıldım hemen almak istiyoruuuuuuuummmmmmmmm :17::17::17:

Back