• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

ondan koyduk zatennnn şans getirsin kitabımıza diye kusummmm :16:

masallah ne balonlarmıs hala sonmedilerr suanda tekrar tavana bıraktım tam tepemdeler :9: yerim balonlarımııı

cok seversin insallah hepsini kusum :54:

severim çağlammm
burda bir kitapçıya bakmıştım yoktu hiçbiri. netten alıcaktım ama aşk gelirken getireceğini söyledi. bekliyorum ben de.

onların bir diğer adı da şans balonları :)
yeni kitabınıza da bol bol şans getirsin canım
sevdiceğimmden kitapları istedim. gelirken getirecek paşamm :16:
sıraya koydum
mart menekşeleri, şeytan ve şair, britanya yolu.sonra da bu misss gibi tarifi okuyacağım inşallah. dostluk ekmeği :)

bende biritanya yoluna başladım şimdii :16: Silvana ve Janusz ingilterede buluştular bakalım devamında neler bekliyo benii :52:

onların bir diğer adı da şans balonları :)
yeni kitabınıza da bol bol şans getirsin canım
sevdiceğimmden kitapları istedim. gelirken getirecek paşamm :16:
sıraya koydum
mart menekşeleri, şeytan ve şair, britanya yolu.sonra da bu misss gibi tarifi okuyacağım inşallah. dostluk ekmeği :)

ben şuan çağloşumun kitabı okuyom 100. sayfaya geldim
ilk başlar biraz fazla bilgi içerdiğinden anlaya anlaya okumak istedim o nedenle zorlandım
ama şimdi herşey oturdu süpper gidiyo kitapppp

nurayım benim sıralamam da senin gibii olucak
önce menekşeleri okudum şimdi çağloşumun kitabı sonra da britanya yolunu okucam inşallahhh

pelommm cok cicik diiiy mii :16: içi de dısı da sevimli :27: Tasarımcımız harika bir iş çıkardı :16:

zehros seni neler beklio neler :52::52::52: insallah seversin biz cok keyif aldık :54:

nurayım aska ve k,taplara kavusmana az kaldı o zamannn :10::10::10:

GİİİİZZZZZ

izledim şimdi sanırım izlediğim en duygusal bölümdü gözlerim doldu durdu tuttum kendimi :14:
efendilik bağının ne kadar güçlü olduğunu iyice anladım bu bölümde
bi de silasla ilgili gelişme oldu
daha fazla detay vermiyim heyecanı kaçmasın dedim ama istiyosan anlatabilirim de :52:

Gidicem bitanem randevu aldım baksın bakalım doktor ağrının ve şişliğin sebebi neymiş kas sıkışması gibi :31: yamulcam yamulcam diodum yamuldum dediğimi başardım bitanem :27:

Opranın cevabı aynen bende inanamıyorum bugünleride gördüm zaman nasılda hızlı geçiyor vallahi:52: amin canım cümlemizin hakkında hayırlısı inşAllah Elis te der ki aynen gelmez iş güçte biryere kadar canım burda acı içinde kıvranacağıma gideyim aslında bugün gitmeliydim ama neyse kızdım kendime şimdi:26:

Aynen bitanem cift hanelilerdeyiz artık illeri sayarız Çağlamla :9:

:16::16:

zehrammm, özgeye katılıyorum ben de. kısmetse düğünden sonra bütçenizin durumuna göre gezme amaçlı gidersiniz yurtdışına. çağlalar gibi yıldönümünde de olabilir.

iyiyim hatice teşekkür ederim. sen nasılsın?
Aslında çok iyi olmam lazım ama nedense kendimi yorgun savaşçı gibi hissediyorum.
İçim kıpır kıpır hele aşkın yanında ama genellikle kendimi kötü hissediyorum. Hayrolsun inşallah

kestirip atmak deil. olcagına bıraktım.. yani gelmemesine bi anlam bulamıyorum

henüz enişte deil. aday adayıı:9::9:

teşşekür ederiz ozaman canımmm:9::9:
Ne bileyim kalbimden geçeni saklayamıyorumki ben:17:

Çağla aşk herşeyi en geç mart ayının ortasında bitirelim diye tutturdu. Bu sebeple erkene aldık herşeyin tarihini:31:

Kızlaaar düğün.com dan bana bi mail geldi de mart sonuna kadar bu site üzerinden randevu alanlara Akay gelinlikte %30 indirim varmıışşş:52:
Akay gelinliği çok duydum da belki işine yarayan oluurrrr:52:

onca işimin arasında banada gelen bu maili duyurmak için geldi ama elifcan benden önce davranmış:9:
çağlam kitapları bende okumak için sabırsızlanıyorumm hala evde bi düzene oturamadım 1 aydır gelen giden eksik olmuyor sağolsunlar:8:
sanki bişe daha diyecektim ama unuttum ya:26:
yok yok hatırladım cicilerimi göstercektimm:emir_bebek: bakın abbalayıı nasıl tatlılaaarr

Eklentiler

• $Adsız - Kopya.png
    $Adsız - Kopya.png
    83,1 KB · Görüntüleme: 25
Oyyy çağlamın kitabını alıp başlıcam ama kısmet olmadı yarın alayım Mart menekşelerinde başlayamadm yolda gidip gelirken uyacağıma alayım artık kitab okuyayım ama

Özgem anlatmanda ben heyecanı yaşıyorum hevesim kaçmıyo jeremyyy ölmemiş olsun istiyorum tek bide o katherina cadısı iksirle kaçtı sanırsam akşam ağlarım artık bende gece izliyim

Berfi kuzum mutlulğu çok hakediyorsun ben inanıyorum mutlu olucan kuzum

Annemmmm yesinler ördeklerini :16: ne kadar tatlılar güzel günlerde her zaman mutluluk içinde kullan tatlım :16:

gizim cumaları işlerim yoğun olmuyo büroda keyif yapıyorum
ayıptır sölemesi şimdi de supernaturali izlicem :33:

çağlam eliscan teşekkür ederimmm:16:
zehroşş umutsuz olma bakimmm herşeyi çok güzel olcak bu topiğin gelinlerininn

Pelinkoooo inşAllah çok cicik olur tüm mobilyalarınııızzz:16:
Hemde mistik olur inşAllah:9:

Özgee sana ağzımın suyu aktı resmeeeennnn:17:

Ezgiii ne şiyinley bunlaaaayyyy:16:
Bayıldım bayıldım!:16:

Zehraaa tabikidene yardım aliciiizz, yoksa niye burdayıızzz:54:
Nişan mekanı için de hayırlısı olsun inşAllah:16:

Pelinkoooo inşAllah çok cicik olur tüm mobilyalarınııızzz:16: