• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

offff pufikkkkk off yarıldım :9::9:

nejlacım hayırlısı evet hayallerin pesinden kosmak guzel ama bunun da bedelleri oluyor ogretmenlik nispeten bayan icin daha uygun bir meslek suan benim gecem gunduzum pek belli olmayabilio evlendikten sonra daha da yorulcam napıcamı bilemiorum home office devam etme ihtimalim olabilir o da piyasada pek tutulan bişey degil bakalım bakalım :31:

dil sınavlarına giymek isteyen bebişler... o işleri bırakalı cok oldu artık paslanmısımdır :9:

ama size tavsie o sınavları kazanmanın yolu cok cok okumaktan geciyor... temeliniz varsa eger elnize gecen butun ingilizce dergi gazete kitap vs vs bol bol da kelime ezberleyin

yarısından fazlası okudugunuzu anlamaya yonelik sınavlar cunku ozellikle kpds ve uds :34:

aşkımmmmmmmmmmmmmm bakkkkkkooorum hemenciciiikkk :54:

bugumm buguuummmmmm yazaa bi kurt dökme şenliğide senin için yapıcaaz deseneee :16: :1:

pastaaammmmm rapçii bi miniiğiinn vardıı doosssttuuummm yoouuw yoouuww :9:

hahahha ayy ben yerimmm ama o rapçi miniğii yooouuw youuwww :9::9:

bugusummmm insallah gonlune gore olur kusummmmm senin de mutlu haberlerini duymayı ole cok istiorum kii :16::16:

etiii puff naposunn seni ben gormedimki uzun suredir:-(
bugummm yaza hepimiz eriyoruz ins muradimizaaa hayirlisi olsun sizin icinde

Aşklarımm ben geldiiiimmm :16::16::16:

hahaha kuzuuumm yaaa ben varyaa arabeskte aglamamısımdır mc serkanda cryz ozanda agladıgım kadar :9::9: ay kopuyorum suan kendı kendımee :1: hoşş hala dınlerım rap sagopam koleram vazgecılmezım ama o eski kırolugumdan eser yok çok şükürümsüü :9:

benim bide makarna maceram varkı evlere şenlik lokumumm, ben su fokurdadıktan sonra makarnanın koyulduunu bılmooduumm sogukken attım makarnayıı, fokurdamaya baslayıncada süzdüm :9: sona tabaklara servıs yaptım üstündeki dumanı gittiğinde paketteki halinden gram farkı yoktu :9::9::9: iyi ben tüm bunlara raaamen mutfağa küsmemişim :9: Azmimle başardım şimdi annemler, arkadaslarım gelceklerınde ozel olarak arayıp yemek bıle ıstoolar :1: pelmiikk yimiştii ellerimdeeennn sizlerede sofralar kurmamm nasipp olsunn inşaalllaaah :61:
Senin ben sıfatını da yerim yemeklerini de sonra parmaklarımı ve parmaklarını da :9::9::9:
aşkitouumsunn benimm:9:
Nazlımm çok becerikli gerçekten :56: Ben her gittiğimde neler dokturuyo bana neleerr:56: yavrum benim yaaa

kuru fasulyeden nefret ederim ama o bile senin ellerinden bal olur eminimm :56::9:

Bu arada kavusuyoz bizz yaaaa çok mutluyum musmutluyummm:52:

Bitiriimmm 4lüü olcaz biizz, ctesi akşamı kadıköy yıkılıcaaakkk galatasaray ruhumla yıkıcam orayı :27::1:

Çok heycanlıyımm beennn:17::17::17:

Merhaba güzel gelinlerim.:3::3::3:

Annem bugün ne dedi biliyor musunuz ? :52::52::52::52:

Yazın atanacak puan alırsanız nişan yaparız dedi.:17::17::17::nazar:

Ama ben çok mutlu olurum. Duygulanırım da :17:

Kestanemmmm inşallah guzel guzel puanlar alır ve kavusursunuz yerim sizinn heyecanınızı ben yaaa:16::69:

Allah gönlünüze göre versin kestane şekerimm:16:

Kızlar bugun 3 te işten çıktımm... Kayınannişim ve kayınbabişimle buluştum :10: Takılarımızı aldıııkkk:16:

Çok beğenerek aldım.. Çok da kibar durdu :16:
$mutlugold-1-12-58-882-1336461587.jpg

Onun dışındaaaa ev mi alsak, kirada mı otursak.. Biraz daha beklesek mi vakit dar iş çok derken evimizi tuttuk :9: Sonunda kafamın içini bloke eden bi düşünceden daha sıyrılmış oldum boleliklee!
Evimizi çok beğendim :69: Aşk kokan yuvamızı gozumuzde canlandırdıkca daha bi heyecan yaptık biz :17:
Büsbüyükk bi holu var o aldığım apliğin yerini bile ayarladım :1::1::1:

İnşallah herşey gonlumuze gore olur... :16:

Neşeciiime de gidincee bu işi halletmiş olcaz :10::9:

kalan=gelinlik :9: onu da artık onumuzdeki hafta hallederiz sanırım :16:

Mutlu mediler ve iyi uykular aşklarıımmmmm, çilek kokuluu topiccanlarıımmm :16:

günaydın hayırlı sabahlarr:16::16::16:

pelinnn tebrik ederim takında çoook güzelmiş
eviniz mutlu yuvanız hayırlı olsun aşkla yaşayınn:16::16:

Günaydınnnn mis kokulu lokumlarrr :16:

Pelotttt senin su yolu setini yerimmm ne kadar zarif duruyo o öyleee sana çok yakışıcak çok :nazar:

Ev mevzusu da çözüldüğüne göreee sırada gelinlik varrrrr hadi artıkk gelinliğini de seç pelmikkkkk :16:

Merhaba güzel gelinlerim.:3::3::3:

Annem bugün ne dedi biliyor musunuz ? :52::52::52::52:

Yazın atanacak puan alırsanız nişan yaparız dedi.:17::17::17::nazar:
bugum inşallah güzel güzel puanlar alırda muradınıza erersinizi canım benim
pufim yaa yerim senin o rapçi hallerini:9:
çağloşum sağol tavsiyelerin için:34:
Pelinimm takı setin veeee güzel yuvan hayırlı olsunnn aşk dolu mutluluk dolu günleriniz olsun yuvacığınzzdaa:16:
günaydın kaymaklı kadayıflarımm:56:

günaydın kızlarımmm :16:
pelinim takı kardeşi olduk kiii benimki de aynısının tıpkısının aynısı :9:
güle güle kullan canım beniö
eviniz de hayırlı olsunnnn

mervoşum hayırlıısı olsun inşallah gönlünüzce olur :16:

Son düzenleme:
Günaydıınn bebekleriimmm :16::16::16:

Peloşkommm tatlım hayırlısı olsun :16:
Setine bayıldımmmm sanırım bende su yolu alıcam çok zarif duruyor :16:
Zehram çok sağ ol, bence de su yolu almalısın... En zarif modeller su yolu zaten bence. :16:
günaydın hayırlı sabahlarr:16::16::16:

pelinnn tebrik ederim takında çoook güzelmiş
eviniz mutlu yuvanız hayırlı olsun aşkla yaşayınn:16::16:
Sağ ol fındıkkurdum :16:
Amiinnn inşallah darısı başına kurtlu fındıkk :16::16::16:
Günaydınnnn mis kokulu lokumlarrr :16:

Pelotttt senin su yolu setini yerimmm ne kadar zarif duruyo o öyleee sana çok yakışıcak çok :nazar:

Ev mevzusu da çözüldüğüne göreee sırada gelinlik varrrrr hadi artıkk gelinliğini de seç pelmikkkkk :16:
Gülmiikkkk çok sağ ol bebelakıımmmm valla bende çok sevdim kiiii :16:

hatta nurayım gibi düğünüm olsa bayram olsa da taksam gözüyle bakıyorum suan :9:

Ev mevzusu da çözüldü dün biraz kafanı yedim senin galiba ama :17::17::17:
bugum inşallah güzel güzel puanlar alırda muradınıza erersinizi canım benim
pufim yaa yerim senin o rapçi hallerini:9:
çağloşum sağol tavsiyelerin için:34:
Pelinimm takı setin veeee güzel yuvan hayırlı olsunnn aşk dolu mutluluk dolu günleriniz olsun yuvacığınzzdaa:16:
günaydın kaymaklı kadayıflarımm:56:

Ezgitooomm meleğimmm :16::16::16: Gül yüzlüüümm :16:
Aminnn çok sağ ol bebeğimmm darısı hepinizinn başına inşallah canımmm :16:

Kızlarrr
Ben balayında yurtdışına çıkmak istiyorum :27: bananee bananeee istiyorummm :27: çok mu pahalıya patlar acaba :26:
şu ingilizceyi ilerletmem lazımmm en ucuz yolu bu :27:

günaydın kızlarımmm :16:
pelinim takı kardeşi olduk kiii benimki de aynısının tıpkısının aynısı :9:
güle güle kullan canım beniö
eviniz de hayırlı olsunnnn

mervoşum hayırlıısı olsun inşallah gönlünüzce olur :16:

Biiiizzz cupcake kadar tatlı 2013 gelinleri olaraakk çok mu çok zevkliyiiizz bence Özgeeemmmm :9::16:
Takı kardeşimmm :16:
Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah... :16::16::16:
Sağ ol bitaneeemmm:16:

Günaydınooovvvvsskaaaa şafakları hamhamlayan gelincikleeeeeerrrrr:16:

Peliiinnnnn takıs setin çokçana güzeeeeeelll kiiiii:nazar:
Benimkine de çok benziyoooo:17:
Bu arada evi de ne güzel hıphızlıca tutmuşsunuuzzz:17:
Evleniyo musun ne:69:

Çağlamik vocabulary şart di miiiii:52:

Buguuuuu oyyy ne güzel yaaa:69:
İnşAllah gönlünüzden geçen puancıkları da alıverirsiniiizzz:16:

Bu arada puffitooo kopardın beni yaaa:9::9:
İçli köfte çorba oldu demek:9:
Ama sen ne güzel hamarat olmuşsun, darısı banaaaa:31::52:

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aşk dolu bigün bugun askım bana dogru yola cıkmıs bileneee :52::52::52: aksam kapının onune damlar :9:

pelosummmm güle güle kullan takılarınıııı benimki de beyaz altın ama damla model... yeni cıkmıs sanırım fotosu falan da yok nette favoriden almıştık :27:

ayrıcana ev işini halletmenize sevindimmmm tatlımmm hayırlı olsunnnn mutlu mutlu yasayın icindeeee :32:

elisocannnn 100 dedik bebegimmmmmmmmmmmmm :13::13::13::13::13::13: seni öperimmmmmm :54::54::9::9::9:

elifikooooo ibit malesef vocab cok mu cokk sart hem de onsuz bişeycik olmuyo sınavlardaaa sadece vocab kısmı deil o uzun paragraflar da dahil hiçbir soru donmez yetersiz vocab bilgisiyle

Kızlarrr
Ben balayında yurtdışına çıkmak istiyorum :27: bananee bananeee istiyorummm :27: çok mu pahalıya patlar acaba :26:
şu ingilizceyi ilerletmem lazımmm en ucuz yolu bu :27:

kusummmm aslında cok pahalı degil yurtıcındeki unlu bes yıldızlı otellerin parasıyla hemen hemen aynı cok az fark oluyo :27:

tabii yurt ıcındeki konforu ve kaliteyi bulamayabilirsin belki orda kaldıgın yerler daha mutevazı olur gezme amaclı bi tatil olur daha cok :34:

yeni topiğiniz hayırlı olsun arkadaşlar başlığınız ve maniniz çok güzemiş :54:

hos geldin speedy topiğimizeee tesekkur ederizzz :16: sık sık gel bekleriz :54:

Günaydıııınnnn benim tatlı ballı bebiş suratlı gelinciklerim:16:.Gününüz cupcake kadar tatlı bi o kadaaa farklı geçsin :9: O güzel enerjinize kurban olduklarım :54: Pelinim bitanem hayırlı olsun setin çok hoş gerçekten senin o nasrin boynunda çokta zarif durucak :16: Kızlar gece saat 4:15 te omzuma bir ağrı girdi girdi ağladı ben ağrıdan :14: Şimdide sancılanıyo kas gevsetıcı ıctım sabah bır kalkısım vardı sankı ucuyorum yataktan :9: gıdıcem doktora vallahı cekilcek gibi değil. buarada bir gelinlik gördüm nette aklıma çağlamm geldi:16:
$525134_536199589753362_14297673_n.jpg

Back