- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #1.181
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aşk dolu bigün bugun askım bana dogru yola cıkmıs bileneeeaksam kapının onune damlar
pelosummmm güle güle kullan takılarınıııı benimki de beyaz altın ama damla model... yeni cıkmıs sanırım fotosu falan da yok nette favoriden almıştık
ayrıcana ev işini halletmenize sevindimmmm tatlımmm hayırlı olsunnnn mutlu mutlu yasayın icindeeee
elisocannnn 100 dedik bebegimmmmmmmmmmmmm :13::13::13::13::13::13: seni öperimmmmmm
elifikooooo ibit malesef vocab cok mu cokk sart hem de onsuz bişeycik olmuyo sınavlardaaa sadece vocab kısmı deil o uzun paragraflar da dahil hiçbir soru donmez yetersiz vocab bilgisiyle
tabii yurt ıcındeki konforu ve kaliteyi bulamayabilirsin belki orda kaldıgın yerler daha mutevazı olur gezme amaclı bi tatil olur daha cok
tabiki canım gelirim2013 yılında evlenenler gittikçe çoğalıyor ne güzel :123:
Sağ ol ElifiiimmmGünaydınooovvvvsskaaaa şafakları hamhamlayan gelincikleeeeeerrrrr
Peliiinnnnn takıs setin çokçana güzeeeeeelll kiiiii
Benimkine de çok benziyoooo
Bu arada evi de ne güzel hıphızlıca tutmuşsunuuzzz
Evleniyo musun ne
Çağlamik vocabulary şart di miiiii
Buguuuuu oyyy ne güzel yaaa
İnşAllah gönlünüzden geçen puancıkları da alıverirsiniiizzz
Bu arada puffitooo kopardın beni yaaa
İçli köfte çorba oldu demek
Ama sen ne güzel hamarat olmuşsun, darısı banaaaa
Çağlammm çok sağ ol bebeğimgünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aşk dolu bigün bugun askım bana dogru yola cıkmıs bileneeeaksam kapının onune damlar
pelosummmm güle güle kullan takılarınıııı benimki de beyaz altın ama damla model... yeni cıkmıs sanırım fotosu falan da yok nette favoriden almıştık
ayrıcana ev işini halletmenize sevindimmmm tatlımmm hayırlı olsunnnn mutlu mutlu yasayın icindeeee
elisocannnn 100 dedik bebegimmmmmmmmmmmmm :13::13::13::13::13::13: seni öperimmmmmm
elifikooooo ibit malesef vocab cok mu cokk sart hem de onsuz bişeycik olmuyo sınavlardaaa sadece vocab kısmı deil o uzun paragraflar da dahil hiçbir soru donmez yetersiz vocab bilgisiyle
Günaydıııınnnn benim tatlı ballı bebiş suratlı gelinciklerim.Gününüz cupcake kadar tatlı bi o kadaaa farklı geçsin O güzel enerjinize kurban olduklarım Pelinim bitanem hayırlı olsun setin çok hoş gerçekten senin o nasrin boynunda çokta zarif durucak Kızlar gece saat 4:15 te omzuma bir ağrı girdi girdi ağladı ben ağrıdan Şimdide sancılanıyo kas gevsetıcı ıctım sabah bır kalkısım vardı sankı ucuyorum yataktan gıdıcem doktora vallahı cekilcek gibi değil. buarada bir gelinlik gördüm nette aklıma çağlamm geldi
Eki Görüntüle 639325
gizotom x beyle aramız pek iyi deil
aylar geldi geçti sen gelmez oldun yarimmm der gibi arabeske bağladım
ben ona dedim ama sen gelmediğin sürece bu zaman bizi bitircek diye..
öyle oluyor sanırım..
hayırlısı
Bugün Çağla ve Opraa 100 dediiiiiiiiiiiiii
Buyrun kızlar bu pasta sizin içiiinnnn;
Eveeett pasta yalnız gitmez tabiii;
Vuhuuuuuuu
Ve haydi şimdi de eller havayaaaaaa
Oppa Gangnam Styleee
Haydi gelin pastayı kesip yiyeeliiiiiiiiiiimmmmm
Teşekkürederim canım Rabbime şükürler olsun bugünlerde gördükDalyan olan gelinlerimizi kutlarım.
Opra, Çağla hadi gözünüz aydın yarın 2 haneli sayılara iniyorsunuz.
Setin hayırlı olsun kuzu güle güle tak inşallah
herkese günaydın.
Elis doktora gitmen lazım canım bekletme son 100 kaldı çağlamındanseninde canım
Gelinliğinde beğendim
Yarın arkadaşımla buluşcam bir arkdaşımzda katılırsa nurayımın gelinliklerine gidebiliriz Mayıs ortasında evleniyor oda
kusummmm aslında cok pahalı degil yurtıcındeki unlu bes yıldızlı otellerin parasıyla hemen hemen aynı cok az fark oluyo
tabii yurt ıcındeki konforu ve kaliteyi bulamayabilirsin belki orda kaldıgın yerler daha mutevazı olur gezme amaclı bi tatil olur daha cok
hos geldin speedy topiğimizeee tesekkur ederizzzsık sık gel bekleriz
insallah haftasonu halletmeyi planlıyoruz hatice bakalımmm umarım bulurum adam gibi bişey sorun cıkmaz...
Gelinlik bakan kızlar bişey sorcam arkadasım yanında foto makinesi getircek cekmek icin ki aksam eve gidince annemlere yengeme gosterebiliyim diye... İzin verirler mi cekime?
Zehrosumm biz aynı sebepten vazgectik... Praq'a gidiyoduk yoksa ama bu surec ole yorucu kii orda iki kat yorulup gelcektik baska ulkeye gidince gezmeden olmaz cunku ama bu balayı biz gezmek degil dinlenmek ve askımızı sessiz sakin yasamak istiyoruz bizi ancak o kendimize getirir... Praq yıldonumu kutlamasına kaldıinsallah
nurayımikomm hos geldinnnibitttt bugunnnn 100 numara bi gunnn ve ask doluuuuu hemen aksam olmalı hemnnn
günaydııınnnnnn benim vişneli cupcakelerimmm
lokumum evini tutmuşş, takısını almış.güzel günlerde kullan canım benim, eviniz de hayırlı olsun. darısı başıma inşallah
çağlamm elisim ne güzel yarın 100 den düşüyorlaaarrrelifimin kutlamasıyla iyice enerji doldum ne güzel oldu o öyle
insallah haftasonu halletmeyi planlıyoruz hatice bakalımmm umarım bulurum adam gibi bişey sorun cıkmaz...
Gelinlik bakan kızlar bişey sorcam arkadasım yanında foto makinesi getircek cekmek icin ki aksam eve gidince annemlere yengeme gosterebiliyim diye... İzin verirler mi cekime?
Zehrosumm biz aynı sebepten vazgectik... Praq'a gidiyoduk yoksa ama bu surec ole yorucu kii orda iki kat yorulup gelcektik baska ulkeye gidince gezmeden olmaz cunku ama bu balayı biz gezmek degil dinlenmek ve askımızı sessiz sakin yasamak istiyoruz bizi ancak o kendimize getirir... Praq yıldonumu kutlamasına kaldıinsallah
nurayımikomm hos geldinnnibitttt bugunnnn 100 numara bi gunnn ve ask doluuuuu hemen aksam olmalı hemnnn
Günaydın güzel gelinler bol aşklı güzel bir gün diliyorum
Çağlam akşam yine yağmurda yürürsünüz enişteyle siz ohhh kavuşuypsunuz canım
Özge kuzu vampir günlüklerini izlersen bana anlatırmısın kısa özet kuduruyorum meraktan akşamda geç gidicem eve ben
Berfi napıyo x bey merak ettim
tatlım fiyat olarak arasında çok bişey farkediceğini düşünmüyorum aslında :26: ama düşüncem tek başımıza gezebilir miyiz ? hah birdee düğün arefesi bizi epey yorucak amaç dinlenmek mi gezmek mi olmalı :26: bunlar kafamı karıştırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?