Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

offff pufikkkkk off yarıldım

nejlacım hayırlısı evet hayallerin pesinden kosmak guzel ama bunun da bedelleri oluyor ogretmenlik nispeten bayan icin daha uygun bir meslek suan benim gecem gunduzum pek belli olmayabilio evlendikten sonra daha da yorulcam napıcamı bilemiorum home office devam etme ihtimalim olabilir o da piyasada pek tutulan bişey degil bakalım bakalım

dil sınavlarına giymek isteyen bebişler... o işleri bırakalı cok oldu artık paslanmısımdır

ama size tavsie o sınavları kazanmanın yolu cok cok okumaktan geciyor... temeliniz varsa eger elnize gecen butun ingilizce dergi gazete kitap vs vs bol bol da kelime ezberleyin

yarısından fazlası okudugunuzu anlamaya yonelik sınavlar cunku ozellikle kpds ve uds

aşkımmmmmmmmmmmmmm bakkkkkkooorum hemenciciiikkk

bugumm buguuummmmmm yazaa bi kurt dökme şenliğide senin için yapıcaaz deseneee

pastaaammmmm rapçii bi miniiğiinn vardıı doosssttuuummm yoouuw yoouuww

hahahha ayy ben yerimmm ama o rapçi miniğii yooouuw youuwww

bugusummmm insallah gonlune gore olur kusummmmm senin de mutlu haberlerini duymayı ole cok istiorum kii

etiii puff naposunn seni ben gormedimki uzun suredir:-(
bugummm yaza hepimiz eriyoruz ins muradimizaaa hayirlisi olsun sizin icinde

Aşklarımm ben geldiiiimmm

Senin ben sıfatını da yerim yemeklerini de sonra parmaklarımı ve parmaklarını da
aşkitouumsunn benimm
Nazlımm çok becerikli gerçekten Ben her gittiğimde neler dokturuyo bana neleerr yavrum benim yaaa

kuru fasulyeden nefret ederim ama o bile senin ellerinden bal olur eminimm

Bu arada kavusuyoz bizz yaaaa çok mutluyum musmutluyummm

Bitiriimmm 4lüü olcaz biizz, ctesi akşamı kadıköy yıkılıcaaakkk galatasaray ruhumla yıkıcam orayı

Çok heycanlıyımm beennn

Merhaba güzel gelinlerim.

Annem bugün ne dedi biliyor musunuz ?

Yazın atanacak puan alırsanız nişan yaparız dedi.

Ama ben çok mutlu olurum. Duygulanırım da

Kestanemmmm inşallah guzel guzel puanlar alır ve kavusursunuz yerim sizinn heyecanınızı ben yaaa

Allah gönlünüze göre versin kestane şekerimm

Kızlar bugun 3 te işten çıktımm... Kayınannişim ve kayınbabişimle buluştum Takılarımızı aldıııkkk

Çok beğenerek aldım.. Çok da kibar durdu

Onun dışındaaaa ev mi alsak, kirada mı otursak.. Biraz daha beklesek mi vakit dar iş çok derken evimizi tuttuk Sonunda kafamın içini bloke eden bi düşünceden daha sıyrılmış oldum boleliklee!
Evimizi çok beğendim Aşk kokan yuvamızı gozumuzde canlandırdıkca daha bi heyecan yaptık biz
Büsbüyükk bi holu var o aldığım apliğin yerini bile ayarladım

İnşallah herşey gonlumuze gore olur...

Neşeciiime de gidincee bu işi halletmiş olcaz

kalan=gelinlik onu da artık onumuzdeki hafta hallederiz sanırım

Mutlu mediler ve iyi uykular aşklarıımmmmm, çilek kokuluu topiccanlarıımmm

günaydın hayırlı sabahlarr

pelinnn tebrik ederim takında çoook güzelmiş
eviniz mutlu yuvanız hayırlı olsun aşkla yaşayınn

Günaydınnnn mis kokulu lokumlarrr

Pelotttt senin su yolu setini yerimmm ne kadar zarif duruyo o öyleee sana çok yakışıcak çok

Ev mevzusu da çözüldüğüne göreee sırada gelinlik varrrrr hadi artıkk gelinliğini de seç pelmikkkkk

Merhaba güzel gelinlerim.

Annem bugün ne dedi biliyor musunuz ?

Yazın atanacak puan alırsanız nişan yaparız dedi.
bugum inşallah güzel güzel puanlar alırda muradınıza erersinizi canım benim
pufim yaa yerim senin o rapçi hallerini
çağloşum sağol tavsiyelerin için
Pelinimm takı setin veeee güzel yuvan hayırlı olsunnn aşk dolu mutluluk dolu günleriniz olsun yuvacığınzzdaa
günaydın kaymaklı kadayıflarımm

günaydın kızlarımmm
pelinim takı kardeşi olduk kiii benimki de aynısının tıpkısının aynısı
güle güle kullan canım beniö
eviniz de hayırlı olsunnnn

mervoşum hayırlıısı olsun inşallah gönlünüzce olur

Son düzenleme:
Günaydıınn bebekleriimmm

Peloşkommm tatlım hayırlısı olsun
Setine bayıldımmmm sanırım bende su yolu alıcam çok zarif duruyor
Zehram çok sağ ol, bence de su yolu almalısın... En zarif modeller su yolu zaten bence.
günaydın hayırlı sabahlarr

pelinnn tebrik ederim takında çoook güzelmiş
eviniz mutlu yuvanız hayırlı olsun aşkla yaşayınn
Sağ ol fındıkkurdum
Amiinnn inşallah darısı başına kurtlu fındıkk
Gülmiikkkk çok sağ ol bebelakıımmmm valla bende çok sevdim kiiii

hatta nurayım gibi düğünüm olsa bayram olsa da taksam gözüyle bakıyorum suan

Ev mevzusu da çözüldü dün biraz kafanı yedim senin galiba ama

Ezgitooomm meleğimmm Gül yüzlüüümm
Aminnn çok sağ ol bebeğimmm darısı hepinizinn başına inşallah canımmm

Kızlarrr
Ben balayında yurtdışına çıkmak istiyorum bananee bananeee istiyorummm çok mu pahalıya patlar acaba :26:
şu ingilizceyi ilerletmem lazımmm en ucuz yolu bu

Biiiizzz cupcake kadar tatlı 2013 gelinleri olaraakk çok mu çok zevkliyiiizz bence Özgeeemmmm
Takı kardeşimmm
Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah...
Sağ ol bitaneeemmm

Günaydınooovvvvsskaaaa şafakları hamhamlayan gelincikleeeeeerrrrr

Peliiinnnnn takıs setin çokçana güzeeeeeelll kiiiii
Benimkine de çok benziyoooo
Bu arada evi de ne güzel hıphızlıca tutmuşsunuuzzz
Evleniyo musun ne

Çağlamik vocabulary şart di miiiii

Buguuuuu oyyy ne güzel yaaa
İnşAllah gönlünüzden geçen puancıkları da alıverirsiniiizzz

Bu arada puffitooo kopardın beni yaaa
İçli köfte çorba oldu demek
Ama sen ne güzel hamarat olmuşsun, darısı banaaaa

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aşk dolu bigün bugun askım bana dogru yola cıkmıs bileneee aksam kapının onune damlar

pelosummmm güle güle kullan takılarınıııı benimki de beyaz altın ama damla model... yeni cıkmıs sanırım fotosu falan da yok nette favoriden almıştık

ayrıcana ev işini halletmenize sevindimmmm tatlımmm hayırlı olsunnnn mutlu mutlu yasayın icindeeee

elisocannnn 100 dedik bebegimmmmmmmmmmmmm :13::13::13::13::13::13: seni öperimmmmmm

elifikooooo ibit malesef vocab cok mu cokk sart hem de onsuz bişeycik olmuyo sınavlardaaa sadece vocab kısmı deil o uzun paragraflar da dahil hiçbir soru donmez yetersiz vocab bilgisiyle

Kızlarrr
Ben balayında yurtdışına çıkmak istiyorum bananee bananeee istiyorummm çok mu pahalıya patlar acaba :26:
şu ingilizceyi ilerletmem lazımmm en ucuz yolu bu

kusummmm aslında cok pahalı degil yurtıcındeki unlu bes yıldızlı otellerin parasıyla hemen hemen aynı cok az fark oluyo

tabii yurt ıcındeki konforu ve kaliteyi bulamayabilirsin belki orda kaldıgın yerler daha mutevazı olur gezme amaclı bi tatil olur daha cok

yeni topiğiniz hayırlı olsun arkadaşlar başlığınız ve maniniz çok güzemiş

hos geldin speedy topiğimizeee tesekkur ederizzz sık sık gel bekleriz

Günaydıııınnnn benim tatlı ballı bebiş suratlı gelinciklerim.Gününüz cupcake kadar tatlı bi o kadaaa farklı geçsin O güzel enerjinize kurban olduklarım Pelinim bitanem hayırlı olsun setin çok hoş gerçekten senin o nasrin boynunda çokta zarif durucak Kızlar gece saat 4:15 te omzuma bir ağrı girdi girdi ağladı ben ağrıdan Şimdide sancılanıyo kas gevsetıcı ıctım sabah bır kalkısım vardı sankı ucuyorum yataktan gıdıcem doktora vallahı cekilcek gibi değil. buarada bir gelinlik gördüm nette aklıma çağlamm geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…