- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
- 398
- Konu Sahibi Cookie_Dough
- #1.121
Elisiiiimm çok sağ ol bebeğimm benim toprağıımm
Çok geçmiş olsun canıımm, doktora görünsen :26:
Evet meleğim bir dertten daha kurtulucaz şükür.
Ev almayı düşünüyoduk ama ev işinin çözülmesini bekleyemicez bugun ev tutup haftasonu mobilya işini halledicez...
Kıyamam sana
Zevklerimiz uyuyo sanırım seninle Elifim
Tubim beniiimmm
Tamamdır lokumcum. Çok sağ ol
Artık gidince görücem bakalım.. Kayınannişim dün gitmiş bakmış, bileziklerimi falan almış. Su yolu bakmış bi tane fotografını da cekmiş yerim onu Ama telefondan anlayamam ki :26:
Bi de yüzüğü yokmuş baktığı takımın. :26:
Tamam yüzük meraklısı bi insan değilim, hatta ben takı falan da takmam ama yüzüğü olması gerekmez mi?
Benim aklım karıştı biraz.
benim de setim su yoluuuu ve yüzüksüz benimki de
kuşum dediğin gibi sağlık bu.
gerekirse gelinlik provalarını iş çıkışı saatlerine veya haftasonlarına getirirsin. zaten olacağı şurda 3-4 prova.
...
gülinimmm sana katılıyorum ve çağlama çok teşekkür ediyorum. meleğimmm .. ben de kendimi daha iyi hissediyorum medi sayesindee bilinçaltımızı çok güzel besleyip uyuyoruz. daha güçlü daha enerjik olacağız inşallah
bu programımız kaç gün devam edecek bebekler?
nurayım kesinlikle öyle Çağlamdan Allah razı olsunnn valla yaptığımdan beri çok neşeliyim, moralimi hiçbişey bozamıyo bi de çok esprili oldum ben yahu
yerim senide harley pastanıda beenn bak sufle tarifinide ekle kuzum 25 dk falan sürüyo yapması pişmesi.hemde lezzetli oluyor
nurayım yazıyorum tarifi hemen daha doğrusu aldığım siteden kopyalıyorum olduğu gibi :)
3 tane yumurta (yumurtalar büyükse 2 tane kullanabilirsiniz)
80g bitter çikolata
Yarım su bardağı un
50 g tereyağı
Yarım su bardağı şeker (biz çok tatlı sevmediğimiz için 3 yemek kaşığı kadar kullandık)
İlk olarak fırını 220 derecede çalıştırın.
Tereyağı ve bitter çikolataları teflon tavada kısık ateşte karıştırarak eritin. Eridikten sonra ocağı kapatarak unu ilave edin ve iyice karıştırın.
Ayrı bir kapta yumurta ve şekeri karışım beyazlayana kadar çırpın. Çikolatalı harcı ilave ederek mikserle tekrar çırpın. Hamurumuz hazır.
Sufle kaplarınızı ya da ısıya dayanıklı küçük kaplarınız varsa içlerini yağlayarak hamurdan eşit şekilde hepsine paylaştırın. Yaklaşık 4 kap çıkıyor.
Daha önceden ısıttığınız fırında 8dk da sufleniz hazır. Fırından aldıktan sonra bir kaç dakika ilk sıcaklığının geçmesini bekleyin sonra ister tabağa çevirip ister kaseden yiyebilirsiniz. Kabınızı yağlamışsanız yapışmayacaktır. Folyodan sufle kapları var onları da kullanabilirsiniz, onlarda da suflenin çok rahat çıktığını göreceksiniz.
ben browni kaplarımda yaptım minik minik 6-7 tane çıktı kuzularım
bebeğimmm benimki sufle manyağıdır tatlı yiyeceğimiz zaman hep sufle söyler
bu konuda gurme oldu artık
ben de not edeyim bunuuu
pelomm ben de bayılıorum klibineee... herseyleri cok guzeldi yaaa ama artık bozmuslar kendilerini iyice ergenus muzgine donmusler uzuldum umarım toparlar kendilerini
ay iviiitttttt kuslarımmm ben de oleydimm benim damalı tişörtlerim askılarım vardı genelde...
mor ve yesil pantolınlar giyiyordummmm hey gidi heyyy
o gunlerden kalma mor tısortum hala duruyo uzerinde gelin ve damat var altında da GAME OVER yazıo böörtleni görene kadar evlilige cok uzak biriydim
dugun gunu giysem mi napsam onu
ben de öyleydim
saçlarımı siyaha boyamıştım.. siyah göz kalemi siyah oje falan
kulağımda bi sürü delik ve küpe
hala bile kulağımın üst kısmında kıkırdaktaki deliğe kıyamam bi o kaldı diğerleri kapandı..ona hala küpe takarım çok seviyorummm
rasmusu mesela hala çok severim opeth dinlerdim ve tabiki greenday ben dee wake meee uppp when september eeeenddds diyorum size
daha küçüklük dönemlerimde de harley t shirtlerim falan vardı
kuru kafalı yüzüklerim bilekliklerim falan