• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

:9::9::9:
Elisiiiimm çok sağ ol bebeğimm benim toprağıımm :9:
Çok geçmiş olsun canıımm, doktora görünsen :26:

Evet meleğim bir dertten daha kurtulucaz şükür. :16:

Ev almayı düşünüyoduk ama ev işinin çözülmesini bekleyemicez bugun ev tutup haftasonu mobilya işini halledicez... :16:

Kıyamam sana :50:
Zevklerimiz uyuyo sanırım seninle Elifim :17:

:16::16:
Tubim beniiimmm :17:

Tamamdır lokumcum. Çok sağ ol :16:
Artık gidince görücem bakalım.. Kayınannişim dün gitmiş bakmış, bileziklerimi falan almış. Su yolu bakmış bi tane fotografını da cekmiş yerim onu :1: Ama telefondan anlayamam ki :26:

Bi de yüzüğü yokmuş baktığı takımın. :26:

Tamam yüzük meraklısı bi insan değilim, hatta ben takı falan da takmam ama yüzüğü olması gerekmez mi? :31:

Benim aklım karıştı biraz. :31:

benim de setim su yoluuuu :16: ve yüzüksüz benimki de :9:

kuşum dediğin gibi sağlık bu.
gerekirse gelinlik provalarını iş çıkışı saatlerine veya haftasonlarına getirirsin. zaten olacağı şurda 3-4 prova.
...
gülinimmm:16: sana katılıyorum ve çağlama çok teşekkür ediyorum. meleğimmm .. ben de kendimi daha iyi hissediyorum medi sayesindee :16: bilinçaltımızı çok güzel besleyip uyuyoruz. daha güçlü daha enerjik olacağız inşallah :16:
bu programımız kaç gün devam edecek bebekler?

nurayım kesinlikle öyle Çağlamdan Allah razı olsunnn :16: valla yaptığımdan beri çok neşeliyim, moralimi hiçbişey bozamıyo bi de çok esprili oldum ben yahu :27: :9:

yerim senide harley pastanıda beenn:9::16: bak sufle tarifinide ekle kuzum 25 dk falan sürüyo yapması pişmesi.hemde lezzetli oluyor:34:

nurayım yazıyorum tarifi hemen daha doğrusu aldığım siteden kopyalıyorum olduğu gibi :)

3 tane yumurta (yumurtalar büyükse 2 tane kullanabilirsiniz)
80g bitter çikolata
Yarım su bardağı un
50 g tereyağı
Yarım su bardağı şeker (biz çok tatlı sevmediğimiz için 3 yemek kaşığı kadar kullandık)

İlk olarak fırını 220 derecede çalıştırın.

Tereyağı ve bitter çikolataları teflon tavada kısık ateşte karıştırarak eritin. Eridikten sonra ocağı kapatarak unu ilave edin ve iyice karıştırın.

Ayrı bir kapta yumurta ve şekeri karışım beyazlayana kadar çırpın. Çikolatalı harcı ilave ederek mikserle tekrar çırpın. Hamurumuz hazır.

Sufle kaplarınızı ya da ısıya dayanıklı küçük kaplarınız varsa içlerini yağlayarak hamurdan eşit şekilde hepsine paylaştırın. Yaklaşık 4 kap çıkıyor.

Daha önceden ısıttığınız fırında 8dk da sufleniz hazır. Fırından aldıktan sonra bir kaç dakika ilk sıcaklığının geçmesini bekleyin sonra ister tabağa çevirip ister kaseden yiyebilirsiniz. Kabınızı yağlamışsanız yapışmayacaktır. Folyodan sufle kapları var onları da kullanabilirsiniz, onlarda da suflenin çok rahat çıktığını göreceksiniz.

ben browni kaplarımda yaptım minik minik 6-7 tane çıktı kuzularım

bebeğimmm benimki sufle manyağıdır tatlı yiyeceğimiz zaman hep sufle söyler
bu konuda gurme oldu artık :9:
ben de not edeyim bunuuu :16:

pelomm ben de bayılıorum klibineee... herseyleri cok guzeldi yaaa ama artık bozmuslar kendilerini iyice ergenus muzgine donmusler uzuldum umarım toparlar kendilerini

ay iviiitttttt kuslarımmm ben de oleydimm :9::9: benim damalı tişörtlerim askılarım vardı genelde...

mor ve yesil pantolınlar giyiyordummmm hey gidi heyyy :27::27:

o gunlerden kalma mor tısortum hala duruyo uzerinde gelin ve damat var altında da GAME OVER yazıo :52: böörtleni görene kadar evlilige cok uzak biriydim :60:

dugun gunu giysem mi napsam onu :60:

ben de öyleydim :9:
saçlarımı siyaha boyamıştım.. siyah göz kalemi siyah oje falan :9:
kulağımda bi sürü delik ve küpe :53:
hala bile kulağımın üst kısmında kıkırdaktaki deliğe kıyamam bi o kaldı diğerleri kapandı..ona hala küpe takarım çok seviyorummm
rasmusu mesela hala çok severim opeth dinlerdim ve tabiki greenday ben dee wake meee uppp when september eeeenddds diyorum size :24: :9:
daha küçüklük dönemlerimde de harley t shirtlerim falan vardı :9:
kuru kafalı yüzüklerim bilekliklerim falan :9:

özgişimmm nurayımmm işinze yaradıgını gormek beni cok mutlu ediooooooo bir de olumla calısmalarını yayınlayabilsem daha iyi olcak once biraz medilere alısın da :54::54::54:

ya özgemmm biz o sarkıyı lise son da tahtaya sole yazardık... "Wake me up when YDS ends.."

Öss haricinde benim bölüm icin YDS sınavı da oluodu bir hafta sonra da :9::9: şimdi de aynı seyi haziran 2 icin soleyebilirimmm

biri 3 haziran sabahı uayndırsın beni o zamana kdr uyuyımm :27::27: :9:

kızlar yazdığınızı okuyunca böyle kaldım:53::53::53:
Sonrada ben " ablasın uslu olman lazım. sen büyüksün, idare etmelisin. sen kızsın, abilerine öncelik tanımalısın...... " uzayıp giden listede hep hanım hanımcık ağırbaşlı oldum.
çıt kırıldım yapımdan dolayıda hep babamın yanında gezen annemin dizinin dibinde duran küçük hanımdım. Büyüdüm tablo değişmedi ve süs bebeği gibi yaşadığımı düşünmeye başladım.
Yaptığım en büyük çılgınlık kanser olan bir ablayı (internetten tanımıştım) şehirdışına ailemden habersiz ziyaret etmek oldu. Başkada aklıma gelmiyor:50:

[video=youtube;Ifwf8RrU-94]http://www.youtube.com/watch?v=Ifwf8RrU-94[/video]

bu şarkıyı bize armağan edeyim çünkü çoook seviyorummmm :16:

özgişim ben de bayılırım bu sarkıyaaa :16::16::16:

Villie valo da fena adam ama :23:

nejlacım ingilizce öğretmenliği yaptım bir süre ama bıraktım şimdi yayıncılık sektöründeyim :34:

Kızlar biz topikçe çılgınmışız anlaşılan :27:
Sizin kadar punka saran bi tip değildim amaa.. Darsiyah kotum deri siyah converslerim koyu mor badilerimm kıpkırmızı balyajlarım ve küperlimiii bende çok severdim.. o yıllara ait hiç fotoğrafım yok benim yaa.. niye hiç çektirmemişim acabaa :26: şimdi aklıma geldi :27:

benim sevdiceğin tek kıskandığı erkek sanırım paul mccartney, bu yazdığımı da görmez umarım :18: :9:
ciddi bi beatles hayranıyım da.. paulcüyüm ayrıcana
70 yaşındaki adamı kıskanıyon hee diye takılıyom ben de ona
bilirsiniz benimki hiç kıskanç değildir o konuda şanslıyım
o bana bahsetse birine hayranlığından o kişi ömür boyu kara listeye girer :47: :9:

ay berfo kopuksunn vallaa :9: sana nefesi eros versin :23:

aynen özgiş ben deee :9::9: valla paralarımmmm

Hatta Opps yakarım cısss :52: :60:

benimkine diorum ama benim kıskanclıgım da cidden cekilmez... erkek oldugu icin sunu giyme bunu giyme derdi yok sanırsam ole bi durum olsa ben de ona cok pis karısırdım :27:

erkegimeee gözü bilem degmesin kimseninnnn yakarım ortalıgı huleynnnn :52::52::52: :1::1::1:

Cupcake kadar tatlı ama bi o kadaaaa farklıııı peh peh peeehh peeehh peeeh çılgın gelincikler ben geldimmmm takipteyim lakin patronlar oturmuyorlar fıldır fıldır geziyorlar bende yazamıyorum aman görmesinlerrrrr:30::30: yaaauuuu çıktığımız dergileri basıma yollamıştım kalite sıfır ağlamak istiyorummmm:14: attım başımdan işi başkası halletsin bana çizim verin tasarım işi verin fiyat teklifi verin ama ne olur bu angarya işleri yaptırmayın sayın patronlarımmmmm:41::41::41: Allah ım iyi ki varsınız ya rahatlıyorum burda çok çok zaman nasıl gecıyor hıc anlamıyorum :16::16::16: benim tatlı gelinciklerim :54:

Nikahaaaa 39 Gün Düğüneeeee 101 gün kaldııııı 101 Dalmaçyalııııı

Son düzenleme:
berfooooo baska nefes buluruz o zaman :29: :9::9:

ezgom ben de yarın aksamı bekliorum sabırsızlıklaaaaaaaa ah nasıl ozledim kokusunuuuuuuuuuu :5:

elisimmmmmmm tuttum bunu "cupcake kadar tatlı ama bir o kadar farklı" tammm bizim topiklik bir slogan oldu :9::9::9:
hepimiz yapıoruz o angarya işleri kusummm yaa sıkma canını iş düyası....

BAD BAD BUSINESS WORLD :9::9::9:

berfooooo baska nefes buluruz o zaman :29: :9::9:

ezgom ben de yarın aksamı bekliorum sabırsızlıklaaaaaaaa ah nasıl ozledim kokusunuuuuuuuuuu :5:

elisimmmmmmm tuttum bunu "cupcake kadar tatlı ama bir o kadar farklı" tammm bizim topiklik bir slogan oldu :9::9::9:
hepimiz yapıoruz o angarya işleri kusummm yaa sıkma canını iş düyası....

BAD BAD BUSINESS WORLD :9::9::9:

Bencede Çağlammmm tam bizim topiklik oldu bu slogan tatlıyız emmeeeee çokta farklıyız bebişkolarım:9: Enerji kaynağı kahve misaliyizzzz hepimiz :16: Aynı amaç uğruna birarada olmak destek olmak umut olmak fikir olmak herşey var bizde yaşasın biiizzzzz:118::118:

Yaa ben seni benzetmelerini yerimmm Elisocannnnnnnnnnn şekerlik abidesiiii :29::29::29:

eveeeeeeeeeeeet YAŞASIN BİZZZZZZZZZZ YAŞASIN 101 DALMAÇYALI :27::27::46::46::46::9::9::9::9:

Son düzenleme:
Yaa ben seni benzetmelerini yerimmm Elisocannnnnnnnnnn şekerlik abidesiiii :29::29::29:

eveeeeeeeeeeeet YAŞASIN BİZZZZZZZZZZ YAŞASIN 101 DALMAÇYALI :27::27::46::46::46::9::9::9::9:

Çağlammmmm bebitommmm benim:54: içim şenlendi yemin ederimmmmm seviyorum sizi bu topiğiii :16::16::16: aynen Çağlaaammmmm 101 dalmaçyalı :52: yarın ıslanıyoruzzz 100 diyoruzzz :62: Yarın bizi ıslatın kızlaarrrr Çağlamla biz 100ledik dere tepe düzledik yapıcaz yarın hihhoooo:52:

ben çıkıyoreee
sevdiceğime uçuyoreeee
çok özledim onu :17: o pek alışık değil benim pozitif hallerime, genelde hemen suratsızlaşırım :9:
biraz nasiplensin garibim :9:
iyi akşamlar kızlarrrr :16:

Back