- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #1.081
Teşekkürederim bitanem aynen aynı gün giyicez gelinciklerimizibeyaz beyaz dolanıcaz etrafta sen başka yerde ben başka yerde inan aklımın bir köşesinde mutlaka olucaksın içimden sürekli dicem eminim çağlamda şuan benim gibi heyecanlıdır evet cok az kaldı çiftliyoruz yakında yuffidiikkkk
çağlam içinde yağdan başka sıvı hiç bişey yok neden su gibi oldu acep :26: olsun yemiş ya böörtlenin dünyanın en güzel kurabiyesidir oben yaptım bu kurabiyeyi 1.5 yıl falan önceeeeeeeeeee
ama hamuru su gibi olmustucok garip oldu kurabiyeden cok biskuviye benzediler ama her seye ragmen boortlen yedi
ama ben becerememiştim bildigin
annem ve babam çok begendi canım tadını.Nurayım benim pasta ve kek tartlermi yazdığım defterim var ama yemek pek bilmiyorum
Dediğin tarifi deneyeyim ilk kez deniycem
ezgimmm aynen davetsiz misafire harika olur.benim favorilerim arasında o nurayım çok yapmışlığım var. özellikle hızlı olması açısından süper.davetsiz misafirlere anında yapılabilir.dün bende sufle yaptım.çok beğendimmbuarada benimde tarif defterim var hamurişi tatlılar için falaan denediğim beğendiğim tarifleri yazıyorum oraya
büş gelmişş hoşgelmişş
eliscim dediğin gibi gelin hanım denmesi çok güzel yaa buaralar çok duyuyorum öyle hoşuma gidiyorki..bu dönemlerde yaşadığımız heyecanlar çok güzel ve çok başka
zehramm, acaba yağını sen fazla mı koydun? ya da bizim su bardağı mı küçük acaba :26: gerçi aynı bardakla koydum ununu da. hiç yaplı olmadı. çok hafifti.Bebeğim bu kurabiyeyi bende yapmıştım ama çok yağlı olmuştu.. çok basitti ama tam soğumadan ve bir gün falan beklemeden pek güzel değildi tadı..
lokumcum, ramazanda da pudinglisini yapmıştık. kakolu pudingden yapmıştım ben de. o da çok lezzetliydiAyy benimde yapmam lazım bi deftercan
Bu tarif ramazanda da verilmişti nurayım sanki di miiii? ramazanda çok oburiks oluyoruz ya hu sabahtan akşama yemek tarifleri paylaşıoduk hamarat da olmuştuk ramazan bitti hamaratlık da uçtu gitti
çağlacım evet atıcam resim. kart okuyucum yok. telefondaki fotografları anneme yollayıp ordan aktarıyorum bilgisayara :)nurayım saolasınnnn onu da not ettimmm boganın orda mı orası da?
sen bana resim atcaktınnn
Ben de bu tarifi yaptım kaç kereee..
Çok kolay çok lezzetli değil mi?
Ağızda dağılıyor.
Ama ben 1.5- 2 paket krem şanti katıyordum, yağını dengeliyordu.
Ah bak canım çekti
bence de çok lezzetli oldu. un kurabiyesini andırıyo tadı. ben un kurabiyesine bayılırım da.
benimki yağlı olmadı. dediğim ölçülerde yaptım canım
bu arada hoşgeldin topiğe .. nuray ben
....
harley = halleyli pasta
giiizzz bonbon marketten o bal kavanozunu almadıysan sakın almaparmağım kadar bişey ya az önce geldi kargom.
kettle ıma bayıldımmmmm ama. harika. çok kaliteli duruyo. inşallah kullanımda da memnun kalırım.
saç kurutmam da iyi.
elisimmmmmmmmmm yerim seniii bennn evet bayılıorum gelinligeeee böörtlen de ikna olur gibi ama işte aynısını bulabilcekmiyim bir de ben bunu gosterince bana direk A kesim modeller gösterdiler hiç ucus ucus deildi bunun gibi alt kısmı o yuzden bozuldum azcık
ama bunun dısında da hos modeller vardı yine... yalnız sunu gordum ben cidden hayalimde bişe tasarlayıp da bunu bana dikin diyemem illa giyip gormem lazım yani modeli gormeden karar veremem uzerimde bu arada gecmiş olsun bebegim dikkat et kendineee ihma etme
elifikooo insallah öle olur yaaa... gittigim gelinlikçilerde fransız danteli olmayan gelinliklerde vardı ama onların dantelleri de kaliteli duruyordu gayet
4 dukkan gezdik ikisinde kumaslar berbattı ikisinde kumasları ve dantelleri sevdik, illa fransız kupon olmasına gerek yokmusss dedim kendimce
zaten benim istedigim modelde dantel uzerine lazer kesim cicekler gelecek dantel kapanacak illa fransız kupon arayısına girmiyorum bu yuzden sırf dantel yaptırcak olsam 4 modaevide ofsayttı ama fransız dantele en cok benzeyen kirpikli danteli kullanıolar ama fransız gupuru deil fransız gupuru dar olurmus zaten modacı kendisi de soledi durust kadın aferin
ya ben neden sıkıntılıyım bugun aaaamaaa medisiz uyudum ondan mı... sanki sıkı sıkı veriolar beniiii sagdan soldannnn
tatlışım. bu cemre olayını ben de anlamıyorum aslında.
kendimce şöyle yorumluyorum: cemre düşmesi baharın gelişi. önce havaya, sonra toprağa ve sonra suya düşüyo ya sırayla .. hani havaya cemre düştü diyince, havalar ısınmaya başlıyo artık bahar geliyo, topraga düşünce toprak ısınıyo iyice bahar geldi. suya düşünce de su ısınıyo ve yaz geliyo.baen böyle yorumluyorum.
...
çağlacım gelinlikçi çok dogru demiş. şerit şeklinde fransız güpürü. uçuş uçuş bir etek olmasının kesiminden çok, tülüyle alakası var bence.
ve demiştim sana illa ne danteli olduğu önemli değil.
...
baharatlık kırmızı. ben kırmızı severim kiiiii.
alsam mı acaba şunu
Eki Görüntüle 638458
arkası kaşıklık. (metal ama. metal sevmiyodum bu yüzden azıcık tereddütlüyüm)
Pekila o zaman kuşum
İnşallah gönlüme göre birşey bulurum kiiii
Bende oyle olur muyum ki? Sen olduysan olurum bence
Sanki sanki..
Bugun görüciiiz bakalım.
Saat 4te çıkmayı düşünüyodum işten ama hiç gerek yok. Burda gerizekalılardan biri konustu yine 2 de cıkıp hiç gelmeyesim var!
Versinler şu çıkışımı artık!
Neysem coşkumu yitirmicem
Yerimm seni yer yer yerBaklavam benim
Sende suyolu mu aldın kuşum?
Tamam tatlım o pasaja gir zaten heryer gelinlik insanın gözü dönüyorTelefondan yazıyorum halley olucak telin azizliği ben çok seviyorum yazdan beri sapık gibi dadandım
Elis canım çok saol hemen orayıda notlarıma ekliyorum
yehuuuuuuuuusen de benim aklımda olcaksın kiiiiiiii hep enerjiler gondericem sana pozitif pozitif dualar edicemmmmm
hayatımızın asklarıyla uyucaaaz2 haziran bekle biziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ilahi gizotttbenim aklımda da deri ceketli amcalar canlandı bian
Bende dün onu soracaktım Pelinko:44:
İşten çıkacam demişsin, sorunların vardı biraz biraz okudum biliyorum
Sırf bu nedenden mi kuzum?
Yoksa hazırlıklar rahat olsun, birazda kafa dinleyeyim diye miii
yerim senide harley pastanıda beennEzgim ve nurayım Harley pastasını sizden duyduğum için defterimde isminiz var ve yeni evlenen arkadaşım ilk aile davetinde yaptı herkes bayılmış bu haftasonu aşka yapacam bide çikolatalı top yapcam benimki yaptığım şeleri yemek istiyo adam böle çelere meraklı
hoşgeldin kıymetimmmselam herkesee
kaç gündür giremiyorum ne olmuş buralara fransız kaldımm
naptın sen balığımmm
ezgimm ben de isterim tarifiiyerim senide harley pastanıda beennbak sufle tarifinide ekle kuzum 25 dk falan sürüyo yapması pişmesi.hemde lezzetli oluyor
yihahah gizom ben Punk zamanlarıma geri dondummmmmm bian
elifcimmm zaten aklında bi telas varken baska birine yogunlasman zor... nisanı atlatır atlatmaz baslarsın daha kolay olur
bende bu cemre olaylarından anlamam hava cemre falan dinlemio nisan da kar yagdıgını bilirim... aralıkta gunkuk guneslik oldugunu da
elifottt insallah harika bi hava olcak nisanındaaa
Çağlamiikkk
Benimde var böyle bir anım
Kurabiyeye deneyecem dedim, internetten arıyorum felan
Benim neyimeyse öyle afilli tarifler
2 yıl önceydi galiba
Adını hiç unutmuyorum, fındık fıstıklı top kurabiyeydi
Hamaratım ya çeşit beğendim bideee
Neyse gittim yok cevizler fıstıklar fındıklar aldım
Kavuruyorum, uğraşıyorum didiniyorum
Ümit Usta nın çırağıyım ya sanki
'Be mübarek sen ömründe mutfağa girdin mi' demiyo kimsede
Neyse internetteki oranlarda koydum karıştırdım, yuvarladım,buladım
Fırın tepsisine dizdim,11 tanelerdi
Resim çekildim hatta hala duruyooo
Resimlerde gururlu mutlu, bi havalarda bi edam var
Sonnacığıma fırına verdim, biraz geçti, birde baktım ki benim kurabiyeler dümdüz olmuuşşş
Bildiğiniz dümdüz yani, hani o hamuru tavaya full yaymışsınız gibi
Ama ağlamaklıyım, saatlerce uğraştım ona bide
Anneme seslendi, geldi pişmemiş ki bu dedi
Dedim sanki pişse toparlanacak mı anne
Yok bari keserek yeriz pasta gibi dedi
Ben gururum kırık ama mecbur razı mod
Turbo modunu açtı fırının, kurabiyeler daha beter oldu, yandı hepsiii
Hoooppp çöpü boyladılar tabiii
Kardeşim dalga geçer hala, 11 askerdiler şehit oldular diyeee
Çağlamiikkk
Benimde var böyle bir anım
Kurabiyeye deneyecem dedim, internetten arıyorum felan
Benim neyimeyse öyle afilli tarifler
2 yıl önceydi galiba
Adını hiç unutmuyorum, fındık fıstıklı top kurabiyeydi
Hamaratım ya çeşit beğendim bideee
Neyse gittim yok cevizler fıstıklar fındıklar aldım
Kavuruyorum, uğraşıyorum didiniyorum
Ümit Usta nın çırağıyım ya sanki
'Be mübarek sen ömründe mutfağa girdin mi' demiyo kimsede
Neyse internetteki oranlarda koydum karıştırdım, yuvarladım,buladım
Fırın tepsisine dizdim,11 tanelerdi
Resim çekildim hatta hala duruyooo
Resimlerde gururlu mutlu, bi havalarda bi edam var
Sonnacığıma fırına verdim, biraz geçti, birde baktım ki benim kurabiyeler dümdüz olmuuşşş
Bildiğiniz dümdüz yani, hani o hamuru tavaya full yaymışsınız gibi
Ama ağlamaklıyım, saatlerce uğraştım ona bide
Anneme seslendi, geldi pişmemiş ki bu dedi
Dedim sanki pişse toparlanacak mı anne
Yok bari keserek yeriz pasta gibi dedi
Ben gururum kırık ama mecbur razı mod
Turbo modunu açtı fırının, kurabiyeler daha beter oldu, yandı hepsiii
Hoooppp çöpü boyladılar tabiii
Kardeşim dalga geçer hala, 11 askerdiler şehit oldular diyeee
Seninde mi var Çağlammm punk zamanların ???
Canım okurken bastım kahkahayı ofistekiler bana bakıoAma kıyamam ki yaaa İnsan ne olsa yir senin elinden
olmaz mı elisimmmmmm
saclarımmma rengarenk postişler takardım ben o konser senin bu konser benimmm üni yılllarım ole gecti
Greenday manyagıydımmm
olmaz mı elisimmmmmm
saclarımmma rengarenk postişler takardım ben o konser senin bu konser benimmm üni yılllarım ole gecti
Greenday manyagıydımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?