• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

bebeklerim. pasta defteriniz var mı sizin de :)
tariflerinizi yazdığınız.
ben annemin yemeklerini de yazıyorum hatta.
dün bi kurabiye yapmıştım. çok sevildi ve çok kolay. size de yazıyım.
...
1 paket krem şanti, 3 su bardağı un, 1 su bardağı sıvı yağ.
bu kadar :1: yoğurup kurabiye şeklini veriyoruz. hobbidik fırına. piştikten sonra üzerine pudra şekeri.
tadı da çok güzel ve ayrıca çok kolay

ben yaptım bu kurabiyeyi 1.5 yıl falan önceeeeeeeeeee

ama hamuru su gibi olmustu :52::52::52: cok garip oldu kurabiyeden cok biskuviye benzediler ama her seye ragmen boortlen yedi :60:

ama ben becerememiştim bildigin :27:

canimm kesinlikle seni ima ederek solemedimki ben o cumleleri :-(
evet ben senin gelinlikcinede gittim ama bana istedigim tarzda tek gelinlik gosterdiler o da pul islemeli falandi yani enel olarak baktigim bi tarz degildi orada aradigimi bulamadim diyebilirm ama baska yerlere gittigimde bana camur icinde gelinlik gosteren bile oldu:-(

büşracım inan samimiyetimize güvenerek yazdım. böyle yanlış anlaşılıp, üzülmeni istemiyorum :50:

neyse sadece bi tavsiye de bulunmak istiyorum. gelinliklerin taşına puluna bakma canım. sen modelini begen, zaten dikilecek sana göresi, taşını pulunu iptal ettirirsin. dantelini değiştirirsin falan. seçeneklerin artsın diye söylüyorum kuzum. çünkü çoğunlukla hep taşlı tuşlu gelinlikler. kesim ve model içine sinince gerisi sana kalmış çünkü.
...
çağlacım nas moda evi mi neydi. dünkü gösterdiğin gelinliğe benzer(straplezi) orda giymiştim ben. üç boyutlu çiçekler. 2.kattaydı gelinlik. kabinlere yakın tarafta :34:

$timthumb (1).jpg $timthumb (2).jpg

Buna benziyor Çağlammm :54: Ama benimki komple tül kumaşı farklı bide taşları farklı tül daha kabarık bel üstünde alt etek başlangıcı çok sade benim gelinliğim canım gelinliğimmm:16:

Son düzenleme:
...
bu kadar :1: yoğurup kurabiye şeklini veriyoruz. hobbidik fırına. piştikten sonra üzerine pudra şekeri.

benim favorilerim arasında o nurayım çok yapmışlığım var. özellikle hızlı olması açısından süper.davetsiz misafirlere anında yapılabilir.dün bende sufle yaptım.çok beğendimm:56: buarada benimde tarif defterim var hamurişi tatlılar için falaan denediğim beğendiğim tarifleri yazıyorum oraya:34:
büş gelmişş hoşgelmişş:8:
eliscim dediğin gibi gelin hanım denmesi çok güzel yaa buaralar çok duyuyorum öyle hoşuma gidiyorki..bu dönemlerde yaşadığımız heyecanlar çok güzel ve çok başka:16:

...

Bebeğim bu kurabiyeyi bende yapmıştım ama çok yağlı olmuştu.. çok basitti ama tam soğumadan ve bir gün falan beklemeden pek güzel değildi tadı..

Oyhhhh kıyamam ki sıkılmış benim Pelinim işten :14: Konuşanın ağzına gözüne vurarızzzz toplaşıp :41::41::41: Kesinlikle yitime bitanem wuuuhhuuu benim bebeim bugün takısına kavuşucak gelin hanımmmm hangisini beğendiniz dicek kuyumcu amcalar :54: kırmızı kırmızı olucak sonra benim pelinim insan gelin hanım diyincede kızarıyor yahu :17: evet bitanem benimkide su yolu ama ucu uzun olanlardan değil kısa resmini aradımama bulamadım kayınanneme gidince isterim resmini çeker koyarım buaraya inşAllah :27: tabi utanmazsam :26:

Çağlam bitanem o kadar doğru şeyler yazmışsın ki seni kocaman öpüp alkışlıyorum :46::46::46: Kesinlikle bitanem ısınmak çok önemli Allah a şükürler olsun karşımıza hep enerjisi yüksek insanlar çıktı oldu ki çıkmadı ben eledim.Aynı frekansta olmak cok ama cok önemli benim için benim gelinliğim prenses modele benziyor belin üstünden tül başlıyor sade üstü kalp drapeli gövde bölümünde taş var resmi yok çekmeyi unuttum ya kızıyorum zaten kendime heyecandan unuttum :52: Sende bulucaksın Çağlam gelinliğini insanı çekiyor zaten :16:
Eveeet sıkıldım ev kızı olcam ben :27:
Evett gelin hanım bugun takılarını begenceekkk ayy ben simdi bile utanıyorum bırakk kuyumcuyu Elisimoo yaaa:9::17:
...
Ayy benimde yapmam lazım bi deftercan :16:
Bu tarif ramazanda da verilmişti nurayım sanki di miiii? ramazanda çok oburiks oluyoruz ya hu sabahtan akşama yemek tarifleri paylaşıoduk hamarat da olmuştuk ramazan bitti hamaratlık da uçtu gitti :9::9::9:

nurayım saolasınnnn onu da not ettimmm boganın orda mı orası da?

sen bana resim atcaktınnn :52:

Eki Görüntüle 638536 Eki Görüntüle 638540

Buna benziyor Çağlammm :54: Ama benimki komple tül kumaşı farklı bide taşları farklı tül daha kabarık bel üstünde alt etek başlangıcı çok sade benim gelinliğim canım gelinliğimmm:16:

hihihihi cok datlı yaaaaaaa yerimmmm :56:

dugundasımmmmmm aynı gun giycez gelincikleriimizi yaaaa :9: cift haneye dusmemize cok az kaldı :69:

Canım kardeşin artık bi daha aynı hatayı yapmaz. Şaşırdım doğrusu nasıl da dikkat etmiş ve o oyunlar nasıl da bu kadar işliyor insanların içine...

Benim tutkuyla oynadığım tek oyun mario. :9:

Gs iyiydi aslında biraz şanssızdı galiba. Hamit'in direkten dönen golü çok üzdü beni mesela. Ama burak'ın golü çok iyiydi gerçekten nutkum tutuldu tam 90'dan :16: Helal takımıma :51:

Canım bizim yıl değil :) 25 Eylül'den beri beraberiz :17: Aralıkta nişan oldu.. Mayıs'ta düğün kısmetse :123:

3 senedir şifayen de tanıdığım biriydi iş dolayısıyle :16: Şimdi eşim olucak nasipse :16:

Hızlandırılmış oldu bizim evlilik biraz :17:

Hmm demek ki ben maçı dikkatli izleyemedim nede olsa aşkım yanımdaydı ona bakmaktan herhalde :3: ya ne güzel pelinnn hemencik evleniyosun süper bişi ben 5 yıldır bekliyom daha da beklicim galiba çok zor ya için acıyo ama napalım kısmet bu. senin adına çook sevindim canımm 3 aycık kaldı

Yaaa kızlar ben şimdiye kadar yemek tatlı börek hiç yapmadım acaba evlenince öğrenebilir miyim ki? herkes bana beceriksiz diyo :43: ama napim hep yurtta kaldım, şimdi evde tekim ya ondan dolayı yapasım da gelmiyo korkuyom ya evlilikte hiçbişi yapamazsam diye sonradan öğrenilir demi bunlar

Ezgim ve nurayım Harley pastasını sizden duyduğum için defterimde isminiz var ve yeni evlenen arkadaşım ilk aile davetinde yaptı herkes bayılmış bu haftasonu aşka yapacam bide çikolatalı top yapcam benimki yaptığım şeleri yemek istiyo adam böle çelere meraklı

Hmm demek ki ben maçı dikkatli izleyemedim nede olsa aşkım yanımdaydı ona bakmaktan herhalde :3: ya ne güzel pelinnn hemencik evleniyosun süper bişi ben 5 yıldır bekliyom daha da beklicim galiba çok zor ya için acıyo ama napalım kısmet bu. senin adına çook sevindim canımm 3 aycık kaldı
:9::9::9:
Evet canım hızlandırılmış oldu bizim :17: Darısı başına inşallah canım yaa hayırlısı ile everelim seni deeee:123:
Yaaa kızlar ben şimdiye kadar yemek tatlı börek hiç yapmadım acaba evlenince öğrenebilir miyim ki? herkes bana beceriksiz diyo :43: ama napim hep yurtta kaldım, şimdi evde tekim ya ondan dolayı yapasım da gelmiyo korkuyom ya evlilikte hiçbişi yapamazsam diye sonradan öğrenilir demi bunlar

Bende yapmadım ki çok az yapıyorum tatlımm. Pek bilmiyorum aslında. İnternetten bakarak yapıyorum. Nişanlımcan biraz homili gırtlaktır ama beraber yaparız diyo o da :1:

Harley pastası ne ola ki kız :52:

Aklımda Harleyli motorlu amcalar canlandı wuuhuuuuuuuu :52::52::52:

nejlacımmm yaparsın kusum herkes annesiin karnında ogrenmiokiii ben de bilmiorum hiçbisey habire yemek kitabı alıorum o yuzden bakıp yaparm :9:

...

Ben de bu tarifi yaptım kaç kereee..
Çok kolay çok lezzetli değil mi?
Ağızda dağılıyor.
Ama ben 1.5- 2 paket krem şanti katıyordum, yağını dengeliyordu.
Ah bak canım çekti:56::56::56:

benim favorilerim arasında o nurayım çok yapmışlığım var. özellikle hızlı olması açısından süper.davetsiz misafirlere anında yapılabilir.dün bende sufle yaptım.çok beğendimm:56: buarada benimde tarif defterim var hamurişi tatlılar için falaan denediğim beğendiğim tarifleri yazıyorum oraya:34:
büş gelmişş hoşgelmişş:8:
eliscim dediğin gibi gelin hanım denmesi çok güzel yaa buaralar çok duyuyorum öyle hoşuma gidiyorki..bu dönemlerde yaşadığımız heyecanlar çok güzel ve çok başka:16:

Benimde cok hosuma gidiyor tatlım hemde utanıyorum:17: kırmızı kırmızı oluyorum taze gelin gelin hanım küçük gelinimiz wuuuhuuuu :16::16::16: yaşasın gelincikler
Çok hoşmuş canım hangi modaevinde yaptırıyorsun
Teşekkürederim balım :54: Fatih'te gelinlikçiler pasajı var onun içinde Azra Modaevi var orda diktiriyorum.
Eveeet sıkıldım ev kızı olcam ben :27:
Evett gelin hanım bugun takılarını begenceekkk ayy ben simdi bile utanıyorum bırakk kuyumcuyu Elisimoo yaaa:9::17:

Ayy benimde yapmam lazım bi deftercan :16:
Bu tarif ramazanda da verilmişti nurayım sanki di miiii? ramazanda çok oburiks oluyoruz ya hu sabahtan akşama yemek tarifleri paylaşıoduk hamarat da olmuştuk ramazan bitti hamaratlık da uçtu gitti :9::9::9:
Bende çok utanmıştım bitanem sonrada açıldım anlaşınca kuyumcu amcayla sağolsunlar çok yardımcı olmuşlardı bize.Altın üzerinden indirim yapmışlardı nereye gitsek personel indirimi alıyoruz sadece ustalar sağolsun diyorum onlar yetiyor maliyet konusunda :27::27::27: Utanmak çok güzel bir duygu bitanem saflığın masumiyetin şirinliğin göstergesi bir bayanda olması gereken yegane duygu yaşasın utanmak hehehehe :17::17::17::26::26::26:

Ezgim ve nurayım Harley pastasını sizden duyduğum için defterimde isminiz var ve yeni evlenen arkadaşım ilk aile davetinde yaptı herkes bayılmış bu haftasonu aşka yapacam bide çikolatalı top yapcam benimki yaptığım şeleri yemek istiyo adam böle çelere meraklı

Bebeğim bu harley pasta Halley pasta mı :26:

nurayım saolasınnnn onu da not ettimmm boganın orda mı orası da?

sen bana resim atcaktınnn :52:

hihihihi cok datlı yaaaaaaa yerimmmm :56:

dugundasımmmmmm aynı gun giycez gelincikleriimizi yaaaa :9: cift haneye dusmemize cok az kaldı :69:

Teşekkürederim bitanem aynen aynı gün giyicez gelinciklerimizi :16: beyaz beyaz dolanıcaz etrafta sen başka yerde ben başka yerde inan aklımın bir köşesinde mutlaka olucaksın içimden sürekli dicem eminim çağlamda şuan benim gibi heyecanlıdır :52::16: evet cok az kaldı çiftliyoruz yakında :52: yuffidiikkkk

Telefondan yazıyorum halley olucak telin azizliği ben çok seviyorum yazdan beri sapık gibi dadandım

Elis canım çok saol hemen orayıda notlarıma ekliyorum

Back