• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

:9::9::9:
Elisiiiimm çok sağ ol bebeğimm benim toprağıımm :9:
Çok geçmiş olsun canıımm, doktora görünsen :26:

Teşekkürederim bitanemmm olmadı akşam gidicem doktora :31: Bende takılarımı aldım bitanem takmak için 4 gözle bekliyorum çok severek beğenerek aldım :16: Altında düşük bugünlerde değerlendirmek lazım.

kuşum dediğin gibi sağlık bu.
gerekirse gelinlik provalarını iş çıkışı saatlerine veya haftasonlarına getirirsin. zaten olacağı şurda 3-4 prova.
...
gülinimmm:16: sana katılıyorum ve çağlama çok teşekkür ediyorum. meleğimmm .. ben de kendimi daha iyi hissediyorum medi sayesindee :16: bilinçaltımızı çok güzel besleyip uyuyoruz. daha güçlü daha enerjik olacağız inşallah :16:
bu programımız kaç gün devam edecek bebekler?

Evet haftasonlarına getirmek çok mantıklı yavrucanım.Mediyi dün kız kardeşimle birlikte yaptık acayip rahatlatıyor.Kuş sesleri,tatlı mırıltılar direk daldım uykuya sabah ağırlaşmış bir biçimde kalktım yalnız hayal kısmında bazen çizgifilm figürleride soktu beynim nedendir acep :26:???

Nurayım zaman geçmez diolardı ama aşk geleli 1 ay 3 gün oldu gün saıyorum resmen hızlı geçiyo günler ne derlerse desinler o yüzden seni çok iyi anlıyorum insanın içinden bişi yapmak gelmiyo ben herşeyi beklerken erteledim konserler sinemalar şimdi yaşıyoruz şükür sizde evli olucaksınız az kaldı

Candan erçetin seen istanbullu gelinler 8 Mart'ta bostancı gösteri merkezinde candan ben deli gibi o günü bekliyorum kendisini şirket konserinde dinledm ama aşkla ilk olucak yapılması gerekenler listemdeeeei

elisimmmmmmmmmm yerim seniii bennn evet bayılıorum gelinligeeee böörtlen de ikna olur gibi ama işte aynısını bulabilcekmiyim bir de ben bunu gosterince bana direk A kesim modeller gösterdiler hiç ucus ucus deildi bunun gibi alt kısmı o yuzden bozuldum azcık

ama bunun dısında da hos modeller vardı yine... yalnız sunu gordum ben cidden hayalimde bişe tasarlayıp da bunu bana dikin diyemem illa giyip gormem lazım yani modeli gormeden karar veremem uzerimde bu arada gecmiş olsun bebegim dikkat et kendineee ihma etme :50:

elifikooo insallah öle olur yaaa... gittigim gelinlikçilerde fransız danteli olmayan gelinliklerde vardı ama onların dantelleri de kaliteli duruyordu gayet

4 dukkan gezdik ikisinde kumaslar berbattı ikisinde kumasları ve dantelleri sevdik, illa fransız kupon olmasına gerek yokmusss dedim kendimce

zaten benim istedigim modelde dantel uzerine lazer kesim cicekler gelecek dantel kapanacak illa fransız kupon arayısına girmiyorum bu yuzden sırf dantel yaptırcak olsam 4 modaevide ofsayttı ama fransız dantele en cok benzeyen kirpikli danteli kullanıolar ama fransız gupuru deil fransız gupuru dar olurmus zaten modacı kendisi de soledi durust kadın aferin :9:

ya ben neden sıkıntılıyım bugun aaaamaaa medisiz uyudum ondan mı... sanki sıkı sıkı veriolar beniiii sagdan soldannnn

Günaydın güzel gelinleer..:16::16::16:
Nasılsınız?
Ben iki gündür çok kötüydüm :50:
Bu işsizlik, sınav sıkıntısı onu çok geriyor:50::50:
O gerilince ben de ne yapacağımı şaşırıyorum :14:

elisimmmmmmmmmm yerim seniii bennn evet bayılıorum gelinligeeee böörtlen de ikna olur gibi ama işte aynısını bulabilcekmiyim bir de ben bunu gosterince bana direk A kesim modeller gösterdiler hiç ucus ucus deildi bunun gibi alt kısmı o yuzden bozuldum azcık

ama bunun dısında da hos modeller vardı yine... yalnız sunu gordum ben cidden hayalimde bişe tasarlayıp da bunu bana dikin diyemem illa giyip gormem lazım yani modeli gormeden karar veremem uzerimde bu arada gecmiş olsun bebegim dikkat et kendineee ihma etme :50:

Evet istediğin model genel olarak A kesim gelinlik tipi bitanemmm ama özel olarak yaparlar mutlaka.Kesinlikle denemeden insan güvenemez hayal ettiğin üstünde çok daha farklı bir görüntü sağlayabiliyor Çağlam ben gelinlik almaya giderken farklı bir model vardı aklımda ama bir gittim bambaşka bir gelinlik aldım :9: Ama gelinliğimide çok sevdim yeni bir modeldi kızlar modelin ismini Elis koydular banada jest yaptılar.Başka bir modaevindede beğenmiştim başka bir model ama kızlar okadar tatlıydı o kadar ilgiliydi ki orda karar kıldım.Sağol bitanem iş,koşuşturma,o bu şu derken yamuldum valla :9:

Eneeemmm:17:
Bana sevgiliş gibi dedin Japon Balığım diyeeee:77::77:

Evet bende bayılıyorum 1 Mart'laraaa:77::9::9:

Cemre düştü ama pek etkisi olmadı mıdır nedir, burada hava aynı sanki
Zaten ben bu cemre olayını oldum olası anlamadım:9:
Ne düşüyor, nereye düşüyor:9:

Ama senin güneşin doğacak oralaraaaa:69:
Her yeri sımsıcacık yapar kiii:69:
Cemre diil de Aşk düşeceeek sankiiii:69:

tatlışım. bu cemre olayını ben de anlamıyorum aslında.
kendimce şöyle yorumluyorum: cemre düşmesi baharın gelişi. önce havaya, sonra toprağa ve sonra suya düşüyo ya sırayla .. hani havaya cemre düştü diyince, havalar ısınmaya başlıyo artık bahar geliyo, topraga düşünce toprak ısınıyo iyice bahar geldi. suya düşünce de su ısınıyo ve yaz geliyo. :9: baen böyle yorumluyorum.
...
çağlacım gelinlikçi çok dogru demiş. şerit şeklinde fransız güpürü. uçuş uçuş bir etek olmasının kesiminden çok, tülüyle alakası var bence.
ve demiştim sana illa ne danteli olduğu önemli değil.
...
baharatlık kırmızı. ben kırmızı severim kiiiii.
alsam mı acaba şunu
$00048500_LYLD011.jpg
arkası kaşıklık. (metal ama. metal sevmiyodum bu yüzden azıcık tereddütlüyüm)

Son düzenleme:
bitanem su yolu setler 3 parça. kolye küpe ve bileklik. ama sıra taşlı bir yüzük alıp setine ekleyebilirsin. aynı modeleden yüzükler de oluyo çünkü. bana kuyumcumuz göstermişti.
bende asla takı takmam ne onlar diyordum. ama aldıktan sonra düğün bayram olsa da taksam derdindeyim :9: tam gelin moduna girdim :9:
düğünden sonra da bilezik takıp gezersem tam olur :1: büyük konuşmuyorum bu sebeple
Pekila o zaman kuşum :16:
İnşallah gönlüme göre birşey bulurum kiiii :16:
Bende oyle olur muyum ki? Sen olduysan olurum bence :1::1:
Evet benziyo sankiii:77:

Kuzum evet benimde görümcecan merak ediyo diye çekmişti kayınvalidiş
Ama parlıyo ya pek belli olmuyo fotolarda
Ama ben taktım öyle çekmişti,onda belliydi biraz
Gidip görmek lazım tabii mutlaka
Kimisi sert oluyo kimisi yumuşak
Dokunmadan anlaşılmaz yanii

Bu arada benim setimde işte kolye diyeyim:9: ondan vardı
Küpesi, bilekliği
Bu kadardı, baktığım hepsi de böyleydi
Yüzük olmuyo setlerde
:17::17: Sanki sanki.. :17:

Bugun görüciiiz bakalım. :16:

Saat 4te çıkmayı düşünüyodum işten ama hiç gerek yok. Burda gerizekalılardan biri konustu yine 2 de cıkıp hiç gelmeyesim var!
Versinler şu çıkışımı artık!

Neysem coşkumu yitirmicem :9:
Teşekkürederim bitanemmm olmadı akşam gidicem doktora :31: Bende takılarımı aldım bitanem takmak için 4 gözle bekliyorum çok severek beğenerek aldım :16: Altında düşük bugünlerde değerlendirmek lazım.

Evet haftasonlarına getirmek çok mantıklı yavrucanım.Mediyi dün kız kardeşimle birlikte yaptık acayip rahatlatıyor.Kuş sesleri,tatlı mırıltılar direk daldım uykuya sabah ağırlaşmış bir biçimde kalktım yalnız hayal kısmında bazen çizgifilm figürleride soktu beynim nedendir acep :26:???

Yerimm seni yer yer yer:56: Baklavam benim :56::9:
Sende suyolu mu aldın kuşum?

kendimce şöyle yorumluyorum: cemre düşmesi baharın gelişi. önce havaya, sonra toprağa ve sonra suya düşüyo ya sırayla .. hani havaya cemre düştü diyince, havalar ısınmaya başlıyo artık bahar geliyo, topraga düşünce toprak ısınıyo iyice bahar geldi. suya düşünce de su ısınıyo ve yaz geliyo. :9: baen böyle yorumluyorum.
...
çağlacım gelinlikçi çok dogru demiş. şerit şeklinde fransız güpürü. uçuş uçuş bir etek olmasının kesiminden çok, tülüyle alakası var bence.
...
alsam mı acaba şunu
Eki Görüntüle 638458
arkası kaşıklık. çok hoşuma gitti. (metal ama. metal sevmiyodum bu yüzden azıcık tereddütlüyüm)

Nurayım ben bunu beğenmiştim ki çök hoş kuzum Ferforje olanda hoş ama bu seninkide güzel

Günaydın güzel gelinleer..:16::16::16:
Nasılsınız?
Ben iki gündür çok kötüydüm :50:
Bu işsizlik, sınav sıkıntısı onu çok geriyor:50::50:
O gerilince ben de ne yapacağımı şaşırıyorum :14:

hosgeldin tatlımmm seni cok iyi anlıyorum seferlerinin cok yogun oldugu bir zaman biz de boyle bir donemden gecmiştik

boyle zamanlarda en guzeli tatlı dille guleryuzle hep yanında olmak... Ben yapamadım cunku onu goremiyor olusumun verdgi uzuntu agır basmıstı

ama gecti gitti yine askımızın gucuyle yendik... zaman zman böyle donemler illaki olur insanız en dogru hareket hiç sıkılmadn öflemeden pöflemeden sabretmek ve ona her sey yolundaymıs gibi hissettirmek

o zaman böğürtlenim bana öle sölemişti... "Bu dunyada cehennemin dibindeyken bile bana cenneti vaat eden tek kişi sensin tek yer senin yanın... Bunu unutmamalı, yanımda olmalı ve bana o cenneti her daim hatırlatmalısın," demişti...

o zaman cok buyuk bi hata yaptıgımı anladım işte.. ne olursa olsun o benim birick eşim,

hayat her zaman toz pembe degildir bazen sorumluluklarımız ve kotu giden ters giden seyler omuzlarıma agır yukler bindirir ve dusmeye meylederiz...

Ancak çift olmanın birlik olmanın guzelligi de burada işte: Birimiz düştüğünde diğer her zaman ayakta kalmalı ki diğerini kaldırabilsin

ne yapman gerektigi belli... Guclu olacaksın sevgilinin yanında olacaksın ve bu gunlerin gececegini anlatıp ona cenneti tekrar hatırlatacaksın bitanem :54:

Evet istediğin model genel olarak A kesim gelinlik tipi bitanemmm ama özel olarak yaparlar mutlaka.Kesinlikle denemeden insan güvenemez hayal ettiğin üstünde çok daha farklı bir görüntü sağlayabiliyor Çağlam ben gelinlik almaya giderken farklı bir model vardı aklımda ama bir gittim bambaşka bir gelinlik aldım :9: Ama gelinliğimide çok sevdim yeni bir modeldi kızlar modelin ismini Elis koydular banada jest yaptılar.Başka bir modaevindede beğenmiştim başka bir model ama kızlar okadar tatlıydı o kadar ilgiliydi ki orda karar kıldım.Sağol bitanem iş,koşuşturma,o bu şu derken yamuldum valla :9:

ayy ne guzel jest olmus o yaaaaaaaaaaaaaa :16::16::16:

calısacagın insanlara ısınmak da onemli haklısın kusum... ben ne alıcam acaba cok merak ediorummm senin gelinligin nasıl elisim?

ben de 1 ay sonra baslarım yamulmalara :9:

...
...
alsam mı acaba şunu
Eki Görüntüle 638458
arkası kaşıklık. (metal ama. metal sevmiyodum bu yüzden azıcık tereddütlüyüm)

Bende hiç anlamam cemre olayını yavrucan havaya hiç düşmüş gibi durmuo donuyorum valla :27::27: bııırrrrr buz gibi hava güneş ucundan bile yok :26: wuuuu baharatlığını yisinler al onu al çok şık yavrucan bende metal aldım baharatlığımı :93:

Son düzenleme:
tunaydin herkese :-)
caglacim gelinlikci kadikoyde gelinlikcilerin oldugu sokakta bogadan asagiya inerken sol tarafta bi binanin ikinci kati hatta alt katindada bi modaevi daha vardi ama ismini hatirlayamadim onunda eda sposa var onun asagisindaydi sanirsam cok gezdim aklim karisti simdi :-D
nuraycimm ben msjimi yazarken kimseye olumsuz msj vermek icin yazmadim hatta bilerek dikkat ettimki olumsuz olarak gordugum yerlerin isimlerini yaxmadim sonucta orayi ben begenmesemde baskasi begenebilir hayallerindeki gelinligi bulabilir yada sirf ben bole yazdim diye birileri kadikoye bakmaktan vazgecer sanmiyorum uzuldum yanlis anlasilmaktan caglaya ozelden yazsam daha dogruydu galiba :-(

hosgeldin tatlımmm seni cok iyi anlıyorum seferlerinin cok yogun oldugu bir zaman biz de boyle bir donemden gecmiştik

boyle zamanlarda en guzeli tatlı dille guleryuzle hep yanında olmak... Ben yapamadım cunku onu goremiyor olusumun verdgi uzuntu agır basmıstı

ama gecti gitti yine askımızın gucuyle yendik... zaman zman böyle donemler illaki olur insanız en dogru hareket hiç sıkılmadn öflemeden pöflemeden sabretmek ve ona her sey yolundaymıs gibi hissettirmek

o zaman böğürtlenim bana öle sölemişti... "Bu dunyada cehennemin dibindeyken bile bana cenneti vaat eden tek kişi sensin tek yer senin yanın... Bunu unutmamalı, yanımda olmalı ve bana o cenneti her daim hatırlatmalısın," demişti...

o zaman cok buyuk bi hata yaptıgımı anladım işte.. ne olursa olsun o benim birick eşim,

hayat her zaman toz pembe degildir bazen sorumluluklarımız ve kotu giden ters giden seyler omuzlarıma agır yukler bindirir ve dusmeye meylederiz...

Ancak çift olmanın birlik olmanın guzelligi de burada işte: Birimiz düştüğünde diğer her zaman ayakta kalmalı ki diğerini kaldırabilsin

ne yapman gerektigi belli... Guclu olacaksın sevgilinin yanında olacaksın ve bu gunlerin gececegini anlatıp ona cenneti tekrar hatırlatacaksın bitanem :54:

calısacagın insanlara ısınmak da onemli haklısın kusum... ben ne alıcam acaba cok merak ediorummm senin gelinligin nasıl elisim?

Canım yaa nasıl da anlamışsın beni...Çok teşekkür ederim desteğin için..Çok doğru söylemiş böğürtlenin...
Yıllardır çok uzaktık birbirimize zaten, bu uzaklığın hasretin stresini, zorluğunu çok yaşadık ama çok şükür bugünlere gelebildik elele:nazar: Ben ona yakın bir yere atanınca ayda bir-iki görüşebiliyoruz çok şükür ama sanırım artık hasret ezip geçiyor beni de zor dayanıyorum. Benim atanıp onun atanamaması zor oldu sanırım. Yani benim için çok mutlu çok şükür de, bir erkek olarak zor geliyor. Ben de elimden geldiğimce ona bu yönde bir tavır sergilemedim, bir şey demedim, hep yanında oldum ama bazen sinirleri çok yıpranıyor galiba...o sinirlenince ben de üzülüyorum bunu mu hakediyoruz diye.:50::50: Allah hiçbir erkeği işsizlikle imtihan etmesin çok zor, kaldıramıyorlar. Bana düşen hep sabırlı olmak, destek olmak biliyorum, elimden geldiğince yapıyorum da... çok zor ama tatlım.

hosgeldin busracımmm...

gelinlik meselesi tamemn kişiye özel kafanda aklında ne oldugyla alaklı bir durum... :16:

Bana göre gelinlik "içinde kendini mutlu hissettigin kıyafettir." giydigimde beni mutlu eden neyse onu alıp cıkıcam buyuk ihtimal herkes gibi

tesekkur ederim bilgi icin bakayım ben oraya da bi

tunaydin herkese :-)
caglacim gelinlikci kadikoyde gelinlikcilerin oldugu sokakta bogadan asagiya inerken sol tarafta bi binanin ikinci kati hatta alt katindada bi modaevi daha vardi ama ismini hatirlayamadim onunda eda sposa var onun asagisindaydi sanirsam cok gezdim aklim karisti simdi :-D
nuraycimm ben msjimi yazarken kimseye olumsuz msj vermek icin yazmadim hatta bilerek dikkat ettimki olumsuz olarak gordugum yerlerin isimlerini yaxmadim sonucta orayi ben begenmesemde baskasi begenebilir hayallerindeki gelinligi bulabilir yada sirf ben bole yazdim diye birileri kadikoye bakmaktan vazgecer sanmiyorum uzuldum yanlis anlasilmaktan caglaya ozelden yazsam daha dogruydu galiba :-(

büşramm :16:
gelinlik meselesini konuştuğumuzda bana gelinlikçimin adını sormuştun ve bakacağım oraya demiştin.
ben de bekliyorum hani yorumlarını.
sonra 1 yeri ayırarak hepsi fiyaskoydu yazmana çok üzüldüm.
hani deseydin ki nuray senin yerine bakmadım. veya senin gelinlikçine de baktım ama hoşuma giden bi model olmadı. veya şöylelerdi böylelerdi. belki farklı bi açıdan görmüş olurdum ben de.
o kadar konuştuk. fiyatından kumaşına kadar bilgi alışverişi yaptık. ama fiyasko çıktı gibi oldu
evet senin lafınla kimse kadıköye gitmekten vazgeçmeyecek. ama ben şahsen bişeyle ilgili iyi yorum alınca evet güzelmiş ben de bulabilirim düşüncesiyle yaklaşırım.
neyse ben bu işleri hallettim. darısı sizlere canım
....
o baharatlığı aldım. perdem aklıma geldi. mutfak perdesini kırmızı-beyaz veya pembe-beyaz pitikareli istiyordum (fon gibi) olur heralde dedim aldım. perde ve baharatlık kombini :9:

hosgeldin busracımmm...

gelinlik meselesi tamemn kişiye özel kafanda aklında ne oldugyla alaklı bir durum... :16:

Bana göre gelinlik "içinde kendini mutlu hissettigin kıyafettir." giydigimde beni mutlu eden neyse onu alıp cıkıcam buyuk ihtimal herkes gibi

tesekkur ederim bilgi icin bakayım ben oraya da bi

hosbulduk kuzum nasilsin :-)
bencede canim gelinlik denilince herkesin beklentisi farkli mesela sana gore rahatlik onemli benim.icin giydigimde iste bu diyebilnek baskasi icinse konu farkli hepimiz icin hayirlisi olsun herkes mutlulukla giysin ins.

Pekila o zaman kuşum :16:
İnşallah gönlüme göre birşey bulurum kiiii :16:
Bende oyle olur muyum ki? Sen olduysan olurum bence :1::1:

:17::17: Sanki sanki.. :17:

Bugun görüciiiz bakalım. :16:

Saat 4te çıkmayı düşünüyodum işten ama hiç gerek yok. Burda gerizekalılardan biri konustu yine 2 de cıkıp hiç gelmeyesim var!
Versinler şu çıkışımı artık!

Neysem coşkumu yitirmicem :9:

Yerimm seni yer yer yer:56: Baklavam benim :56::9:
Sende suyolu mu aldın kuşum?
Oyhhhh kıyamam ki sıkılmış benim Pelinim işten :14: Konuşanın ağzına gözüne vurarızzzz toplaşıp :41::41::41: Kesinlikle yitime bitanem wuuuhhuuu benim bebeim bugün takısına kavuşucak gelin hanımmmm hangisini beğendiniz dicek kuyumcu amcalar :54: kırmızı kırmızı olucak sonra benim pelinim insan gelin hanım diyincede kızarıyor yahu :17: evet bitanem benimkide su yolu ama ucu uzun olanlardan değil kısa resmini aradımama bulamadım kayınanneme gidince isterim resmini çeker koyarım buaraya inşAllah :27: tabi utanmazsam :26:

Çağlam bitanem o kadar doğru şeyler yazmışsın ki seni kocaman öpüp alkışlıyorum :46::46::46: Kesinlikle bitanem ısınmak çok önemli Allah a şükürler olsun karşımıza hep enerjisi yüksek insanlar çıktı oldu ki çıkmadı ben eledim.Aynı frekansta olmak cok ama cok önemli benim için benim gelinliğim prenses modele benziyor belin üstünden tül başlıyor sade üstü kalp drapeli gövde bölümünde taş var resmi yok çekmeyi unuttum ya kızıyorum zaten kendime heyecandan unuttum :52: Sende bulucaksın Çağlam gelinliğini insanı çekiyor zaten :16:

büşramm :16:
gelinlik meselesini konuştuğumuzda bana gelinlikçimin adını sormuştun ve bakacağım oraya demiştin.
ben de bekliyorum hani yorumlarını.
sonra 1 yeri ayırarak hepsi fiyaskoydu yazmana çok üzüldüm.
hani deseydin ki nuray senin yerine bakmadım. veya senin gelinlikçine de baktım ama hoşuma giden bi model olmadı. veya şöylelerdi böylelerdi. belki farklı bi açıdan görmüş olurdum ben de.
o kadar konuştuk. fiyatından kumaşına kadar bilgi alışverişi yaptık. ama fiyasko çıktı gibi oldu
evet senin lafınla kimse kadıköye gitmekten vazgeçmeyecek. ama ben şahsen bişeyle ilgili iyi yorum alınca evet güzelmiş ben de bulabilirim düşüncesiyle yaklaşırım.
neyse ben bu işleri hallettim. darısı sizlere canım
....
o baharatlığı aldım. perdem aklıma geldi. mutfak perdesini kırmızı-beyaz veya pembe-beyaz pitikareli istiyordum (fon gibi) olur heralde dedim aldım. perde ve baharatlık kombini :9:

canimm kesinlikle seni ima ederek solemedimki ben o cumleleri :-(
evet ben senin gelinlikcinede gittim ama bana istedigim tarzda tek gelinlik gosterdiler o da pul islemeli falandi yani enel olarak baktigim bi tarz degildi orada aradigimi bulamadim diyebilirm ama baska yerlere gittigimde bana camur icinde gelinlik gosteren bile oldu:-(

hosbulduk kuzum nasilsin :-)
bencede canim gelinlik denilince herkesin beklentisi farkli mesela sana gore rahatlik onemli benim.icin giydigimde iste bu diyebilnek baskasi icinse konu farkli hepimiz icin hayirlisi olsun herkes mutlulukla giysin ins.

iyiyim kusumm nası olıyımm her gelin adayı gibi heyecanlı ve telaslıyım işte :52::52::52:

amin insallah :16: ben yanıma annem de dahil kimseyi almamaya karar verdim... zevkine ve şahin gözlerine guvendigim bir arkadasım var onunla gidecegiz :1:

her kafadan bi ses cıksın etrafım kalabalık olsun istemiorum... umarım adam akıllı karar verebilirim degişik bi duygu cunku insan o heyecanla ne yapcanı sasırıo ki ben daha uzerime bile giymedimmm :52:

böğürtlen de gelmek istio ama bende dugunden once gormesini istemiorum gelinligi gorsun ama benim uzerimde degil :9: yine inatcılık yapıp gelir belki bilmiorum

Back