• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

Teşekkürederim bitanem aynen aynı gün giyicez gelinciklerimizi :16: beyaz beyaz dolanıcaz etrafta sen başka yerde ben başka yerde inan aklımın bir köşesinde mutlaka olucaksın içimden sürekli dicem eminim çağlamda şuan benim gibi heyecanlıdır :52::16: evet cok az kaldı çiftliyoruz yakında :52: yuffidiikkkk

yehuuuuuuuuu :52: sen de benim aklımda olcaksın kiiiiiiii hep enerjiler gondericem sana pozitif pozitif dualar edicemmmmm :16:

hayatımızın asklarıyla uyucaaaz :52::52: 2 haziran bekle biziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :32::32::32::32:

ilahi gizottt :9: benim aklımda da deri ceketli amcalar canlandı bian :9:

ben yaptım bu kurabiyeyi 1.5 yıl falan önceeeeeeeeeee

ama hamuru su gibi olmustu :52::52::52: cok garip oldu kurabiyeden cok biskuviye benzediler ama her seye ragmen boortlen yedi :60:

ama ben becerememiştim bildigin :27:
çağlam içinde yağdan başka sıvı hiç bişey yok neden su gibi oldu acep :26: olsun yemiş ya böörtlenin dünyanın en güzel kurabiyesidir o

Nurayım benim pasta ve kek tartlermi yazdığım defterim var ama yemek pek bilmiyorum

Dediğin tarifi deneyeyim ilk kez deniycem
annem ve babam çok begendi canım tadını.

benim favorilerim arasında o nurayım çok yapmışlığım var. özellikle hızlı olması açısından süper.davetsiz misafirlere anında yapılabilir.dün bende sufle yaptım.çok beğendimm:56: buarada benimde tarif defterim var hamurişi tatlılar için falaan denediğim beğendiğim tarifleri yazıyorum oraya:34:
büş gelmişş hoşgelmişş:8:
eliscim dediğin gibi gelin hanım denmesi çok güzel yaa buaralar çok duyuyorum öyle hoşuma gidiyorki..bu dönemlerde yaşadığımız heyecanlar çok güzel ve çok başka:16:
ezgimmm aynen davetsiz misafire harika olur.

Bebeğim bu kurabiyeyi bende yapmıştım ama çok yağlı olmuştu.. çok basitti ama tam soğumadan ve bir gün falan beklemeden pek güzel değildi tadı..
zehramm, acaba yağını sen fazla mı koydun? ya da bizim su bardağı mı küçük acaba :26: gerçi aynı bardakla koydum ununu da. hiç yaplı olmadı. çok hafifti.

Ayy benimde yapmam lazım bi deftercan :16:
Bu tarif ramazanda da verilmişti nurayım sanki di miiii? ramazanda çok oburiks oluyoruz ya hu sabahtan akşama yemek tarifleri paylaşıoduk hamarat da olmuştuk ramazan bitti hamaratlık da uçtu gitti :9::9::9:
lokumcum, ramazanda da pudinglisini yapmıştık. kakolu pudingden yapmıştım ben de. o da çok lezzetliydi :56:

nurayım saolasınnnn onu da not ettimmm boganın orda mı orası da?

sen bana resim atcaktınnn :52:
çağlacım evet atıcam resim. kart okuyucum yok. telefondaki fotografları anneme yollayıp ordan aktarıyorum bilgisayara :)
bu da o sıra sıra gelinlikçilerin orda evet canım. göndereceğim de o gelinlikçi de giydiğim bi gelinlikti.

Ben de bu tarifi yaptım kaç kereee..
Çok kolay çok lezzetli değil mi?
Ağızda dağılıyor.
Ama ben 1.5- 2 paket krem şanti katıyordum, yağını dengeliyordu.
Ah bak canım çekti:56::56::56:
:34:
bence de çok lezzetli oldu. un kurabiyesini andırıyo tadı. ben un kurabiyesine bayılırım da.
benimki yağlı olmadı. dediğim ölçülerde yaptım canım
bu arada hoşgeldin topiğe .. nuray ben :3:
....
harley = halleyli pasta :9:
giiizzz bonbon marketten o bal kavanozunu almadıysan sakın alma :1: parmağım kadar bişey ya :9: az önce geldi kargom.
kettle ıma bayıldımmmmm ama. harika. çok kaliteli duruyo. inşallah kullanımda da memnun kalırım.
saç kurutmam da iyi.

:34:
bence de çok lezzetli oldu. un kurabiyesini andırıyo tadı. ben un kurabiyesine bayılırım da.
benimki yağlı olmadı. dediğim ölçülerde yaptım canım
bu arada hoşgeldin topiğe .. nuray ben :3:
....
harley = halleyli pasta :9:
giiizzz bonbon marketten o bal kavanozunu almadıysan sakın alma :1: parmağım kadar bişey ya :9: az önce geldi kargom.
kettle ıma bayıldımmmmm ama. harika. çok kaliteli duruyo. inşallah kullanımda da memnun kalırım.
saç kurutmam da iyi.

Hoşbuldum Nuray teşekkür ederim:16::16::16:
İsmi bile yetti iştahımın açılmasına:52::56:
İlk yaptığımda annem de yağlı bulmuştu krem şantiyi artırınca daha çok sevdim sanki:26:

Nurayım kurabiyenin inde damla çikolatada süpe olur yada bir yarısına kako koyup uçan daire yaparım ikili olur deneyeyim ben bunu en son un kurabiyesi yaptım kollarım koptu alışık değilim ya

Ezgim sufleni yerim mahareti gelinim maşalllah bende mutfağa girsem iyi ederim ama çok tembelim ben şu sıra

Çağlam algıda seçiciliğin direk motorlu amcalara gitti çılgınsın

elisimmmmmmmmmm yerim seniii bennn evet bayılıorum gelinligeeee böörtlen de ikna olur gibi ama işte aynısını bulabilcekmiyim bir de ben bunu gosterince bana direk A kesim modeller gösterdiler hiç ucus ucus deildi bunun gibi alt kısmı o yuzden bozuldum azcık

ama bunun dısında da hos modeller vardı yine... yalnız sunu gordum ben cidden hayalimde bişe tasarlayıp da bunu bana dikin diyemem illa giyip gormem lazım yani modeli gormeden karar veremem uzerimde bu arada gecmiş olsun bebegim dikkat et kendineee ihma etme :50:

elifikooo insallah öle olur yaaa... gittigim gelinlikçilerde fransız danteli olmayan gelinliklerde vardı ama onların dantelleri de kaliteli duruyordu gayet

4 dukkan gezdik ikisinde kumaslar berbattı ikisinde kumasları ve dantelleri sevdik, illa fransız kupon olmasına gerek yokmusss dedim kendimce

zaten benim istedigim modelde dantel uzerine lazer kesim cicekler gelecek dantel kapanacak illa fransız kupon arayısına girmiyorum bu yuzden sırf dantel yaptırcak olsam 4 modaevide ofsayttı ama fransız dantele en cok benzeyen kirpikli danteli kullanıolar ama fransız gupuru deil fransız gupuru dar olurmus zaten modacı kendisi de soledi durust kadın aferin :9:

ya ben neden sıkıntılıyım bugun aaaamaaa medisiz uyudum ondan mı... sanki sıkı sıkı veriolar beniiii sagdan soldannnn

evet bende öyle düşünmeye başladım
Eğer hiç belli olmayan bişeyse bu fransız danteli,illa olsun diye tutturmam bende:9:

Ne kadar iyi halim selim gelincikleriz biz yahuuuu:17::9:

Bende hiç araştırmıyorum gelinlik fln..
Zaman çok diye, bide nişandan sonra yoğunlaşırım diye beyaz eşya mobilya gelinlik pek ilgilenmiyorum
Nişan için para biriktiriyorum çeyize de ara verdim:ssz:

Yahuu aniden yazıveriyorum ya böyle, dertli olduğum konular ortaya çıkıyo:9::9:

tatlışım. bu cemre olayını ben de anlamıyorum aslında.
kendimce şöyle yorumluyorum: cemre düşmesi baharın gelişi. önce havaya, sonra toprağa ve sonra suya düşüyo ya sırayla .. hani havaya cemre düştü diyince, havalar ısınmaya başlıyo artık bahar geliyo, topraga düşünce toprak ısınıyo iyice bahar geldi. suya düşünce de su ısınıyo ve yaz geliyo. :9: baen böyle yorumluyorum.
...
çağlacım gelinlikçi çok dogru demiş. şerit şeklinde fransız güpürü. uçuş uçuş bir etek olmasının kesiminden çok, tülüyle alakası var bence.
ve demiştim sana illa ne danteli olduğu önemli değil.
...
baharatlık kırmızı. ben kırmızı severim kiiiii.
alsam mı acaba şunu
Eki Görüntüle 638458
arkası kaşıklık. (metal ama. metal sevmiyodum bu yüzden azıcık tereddütlüyüm)

Evet bende öyle düşünüyorum
Cemre düşmesi simgesel birşey galiba
Ben hiç ilgilenmezdim bu hava ısınmasıyla, cemre olayıyla nişan dış çekim olacak diye araştırıyorum:9::18:
21 Mart'ta yere düşüyomuş bitiyomuş galiba:31:

Kırmızı bende severim:16:
Ama country tarz bi evim olmayacağı için uymaz gibi geldi bana

Pekila o zaman kuşum :16:
İnşallah gönlüme göre birşey bulurum kiiii :16:
Bende oyle olur muyum ki? Sen olduysan olurum bence :1::1:

:17::17: Sanki sanki.. :17:

Bugun görüciiiz bakalım. :16:

Saat 4te çıkmayı düşünüyodum işten ama hiç gerek yok. Burda gerizekalılardan biri konustu yine 2 de cıkıp hiç gelmeyesim var!
Versinler şu çıkışımı artık!

Neysem coşkumu yitirmicem :9:

Yerimm seni yer yer yer:56: Baklavam benim :56::9:
Sende suyolu mu aldın kuşum?

Bende dün onu soracaktım Pelinko:44:
İşten çıkacam demişsin, sorunların vardı biraz biraz okudum biliyorum
Sırf bu nedenden mi kuzum?
Yoksa hazırlıklar rahat olsun, birazda kafa dinleyeyim diye miii

Telefondan yazıyorum halley olucak telin azizliği ben çok seviyorum yazdan beri sapık gibi dadandım

Elis canım çok saol hemen orayıda notlarıma ekliyorum
Tamam tatlım o pasaja gir zaten heryer gelinlik insanın gözü dönüyor :52:
yehuuuuuuuuu :52: sen de benim aklımda olcaksın kiiiiiiii hep enerjiler gondericem sana pozitif pozitif dualar edicemmmmm :16:

hayatımızın asklarıyla uyucaaaz :52::52: 2 haziran bekle biziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :32::32::32::32:

ilahi gizottt :9: benim aklımda da deri ceketli amcalar canlandı bian :9:

Aynen bitanem aynı yastığa başkoyucaz.Onca emeklerle yaptığımız evimize ilk adımı atıcaz sevdiğimiz adamla ne anılar olucak birikicek herbir köşesinde.Rabbim mutluluğumuzu daim etsin.Cümlemizin duaları,istekleri kabul olsun inşAllah.Amin

Son düzenleme:
:9::9::9: yihahah gizom ben Punk zamanlarıma geri dondummmmmm bian

elifcimmm zaten aklında bi telas varken baska birine yogunlasman zor... nisanı atlatır atlatmaz baslarsın daha kolay olur

bende bu cemre olaylarından anlamam hava cemre falan dinlemio nisan da kar yagdıgını bilirim... aralıkta gunkuk guneslik oldugunu da :9:

elifottt insallah harika bi hava olcak nisanındaaa :16:

Çağlamiikkk:9::9:
Benimde var böyle bir anım:9:

Kurabiyeye deneyecem dedim, internetten arıyorum felan:9:
Benim neyimeyse öyle afilli tarifler:9:
2 yıl önceydi galiba
Adını hiç unutmuyorum, fındık fıstıklı top kurabiyeydi:9::9:
Hamaratım ya çeşit beğendim bideee:52::52:

Neyse gittim yok cevizler fıstıklar fındıklar aldım:10:
Kavuruyorum, uğraşıyorum didiniyorum:9:
Ümit Usta nın çırağıyım ya sanki:9:
'Be mübarek sen ömründe mutfağa girdin mi' demiyo kimsede:9::9:

Neyse internetteki oranlarda koydum karıştırdım, yuvarladım,buladım
Fırın tepsisine dizdim,11 tanelerdi
Resim çekildim hatta hala duruyooo:9::9:
Resimlerde gururlu mutlu, bi havalarda bi edam var:9::9:

Sonnacığıma fırına verdim, biraz geçti, birde baktım ki benim kurabiyeler dümdüz olmuuşşş:53:
Bildiğiniz dümdüz yani, hani o hamuru tavaya full yaymışsınız gibi:9::9:
Ama ağlamaklıyım, saatlerce uğraştım ona bide:9:
Anneme seslendi, geldi pişmemiş ki bu dedi
Dedim sanki pişse toparlanacak mı anne:9::9:

Yok bari keserek yeriz pasta gibi dedi:60::60:
Ben gururum kırık ama mecbur razı mod:60:
Turbo modunu açtı fırının, kurabiyeler daha beter oldu, yandı hepsiii:5::5:
Hoooppp çöpü boyladılar tabiii:5:

Kardeşim dalga geçer hala, 11 askerdiler şehit oldular diyeee:9::9:

Bende dün onu soracaktım Pelinko:44:
İşten çıkacam demişsin, sorunların vardı biraz biraz okudum biliyorum
Sırf bu nedenden mi kuzum?
Yoksa hazırlıklar rahat olsun, birazda kafa dinleyeyim diye miii

Elifimmm :16::16::16:
Canım ben işimi de, işyerimi de, patronlarımı da çok seviyorum. Zaten patronlarım da çok üzülüyor gidişime.
Benim ilk işyerim burası. 3 senem dolacak neredeyse.
Esas nedenimse.. Beni işimden soğutan ayaklarımı geri geri getiren sebep bizim departmanımızda bile olmayan pazarlamacı.
Nefret ediyorum ondan!
Çünkü ben gerçekleri yüzüne vuruyorum. Çünkü yandaşı olmuyorum. Çünkü pohpohlamıyorum!
O da bana bunlar karşısında "mobbing" adı altında baskı uyguluyor tabi :)

İstemenin olacağı gun bile nasıl ağlatmıştı beni.. Unutamıyorum :50:

Allahın terazisi şaşmaz, o da gider bir gün... Buralar kimsenin tapulu malı değil. Bu masa ve bu sandalye hırsı bürümüş gözlerini, yazık. Keşke herkes sadece işini yapsa.
:50:

Neyse elifim çok doluyum.

Esas sebebim bu, bahanem ise evlilik hazırlıkları ile ilgilenmek ve tüm bunlardan sıyrılmak...

selam herkesee:3:

kaç gündür giremiyorum ne olmuş buralara fransız kaldımm:37:

Hayalimdeki buyduuu bakın bulduuuuummmm işteee;

Fındıklı Fıstıklı Top Kurabiye Yapılışı

findikli-fistikli-top-kurabiye-1297457789.jpg

Ezgim ve nurayım Harley pastasını sizden duyduğum için defterimde isminiz var ve yeni evlenen arkadaşım ilk aile davetinde yaptı herkes bayılmış bu haftasonu aşka yapacam bide çikolatalı top yapcam benimki yaptığım şeleri yemek istiyo adam böle çelere meraklı
yerim senide harley pastanıda beenn:9::16: bak sufle tarifinide ekle kuzum 25 dk falan sürüyo yapması pişmesi.hemde lezzetli oluyor:34:

selam herkesee:3:

kaç gündür giremiyorum ne olmuş buralara fransız kaldımm:37:
hoşgeldin kıymetimmm :16:

Hayalimdeki buyduuu bakın bulduuuuummmm işteee;

Fındıklı Fıstıklı Top Kurabiye Yapılışı

findikli-fistikli-top-kurabiye-1297457789.jpg
naptın sen balığımmm :52:
bu fıstıklı kurabiyeden migrosta satılıyoo ve ben her gittiğimde alırım. çok seviyorummm :16: :56:

yerim senide harley pastanıda beenn:9::16: bak sufle tarifinide ekle kuzum 25 dk falan sürüyo yapması pişmesi.hemde lezzetli oluyor:34:
ezgimm ben de isterim tarifii

Son düzenleme:
ay catladım gulmekten :9::9: kız eliff aynı kaderi paylasmısız resmennn benim kurabiyelerde ole olduuuuuuuu :60:

tek fark yanmadılar o yuzden yedi pasa pasa böörtlen :60: kek gibi kesmiştik cunku hamur yayılıp birbirine yapısmıstı cok komikti ya :9::9:

böörtlen de askım bak kurabiyelerini de yedim artık benle evlenmeye mecbursun diyodu :9:

kardesin de alemmiş :9:

kuzicannnnnnnnnnnnnnnnnn hos geldinnnnnnnnnnn :52:

:9::9::9: yihahah gizom ben Punk zamanlarıma geri dondummmmmm bian

elifcimmm zaten aklında bi telas varken baska birine yogunlasman zor... nisanı atlatır atlatmaz baslarsın daha kolay olur

bende bu cemre olaylarından anlamam hava cemre falan dinlemio nisan da kar yagdıgını bilirim... aralıkta gunkuk guneslik oldugunu da :9:

elifottt insallah harika bi hava olcak nisanındaaa :16:

Seninde mi var Çağlammm punk zamanların ???:9::9::9::24::24:

2 yıl önceydi galiba

Sonnacığıma fırına verdim, biraz geçti, birde baktım ki benim kurabiyeler dümdüz olmuuşşş:53:

Canım okurken bastım kahkahayı ofistekiler bana bakıo:9::9: Ama kıyamam ki yaaa :54: İnsan ne olsa yir senin elinden:56::56:

2 yıl önceydi galiba

bunu görmemişim.
gülmekten öleceğimmm :60::60::60::60:

Seninde mi var Çağlammm punk zamanların ???:9::9::9::24::24:

Canım okurken bastım kahkahayı ofistekiler bana bakıo:9::9: Ama kıyamam ki yaaa :54: İnsan ne olsa yir senin elinden:56::56:

olmaz mı elisimmmmmm :9:

saclarımmma rengarenk postişler takardım ben o konser senin bu konser benimmm üni yılllarım ole gecti :60:

Greenday manyagıydımmm :24::24::24:

olmaz mı elisimmmmmm :9:

saclarımmma rengarenk postişler takardım ben o konser senin bu konser benimmm üni yılllarım ole gecti :60:

Greenday manyagıydımmm :24::24::24:

Çağlam benimde lise yıllarım öyle geçti.Saçım her renge girdi mor pembe:23: Asiydik ya takmazdık hiçbirşeyi:9::9: Saçlar kabarık kabarık :37: bende panic at the disco 30 seconds to mars falan dinlerdim deli deli :9::9: hey gidi hey geçti gitti aşkımdan sonra yola geldim hehehehe :27:

Son düzenleme:
nurayım yazıyorum tarifi hemen daha doğrusu aldığım siteden kopyalıyorum olduğu gibi :)

3 tane yumurta (yumurtalar büyükse 2 tane kullanabilirsiniz)
80g bitter çikolata
Yarım su bardağı un
50 g tereyağı
Yarım su bardağı şeker (biz çok tatlı sevmediğimiz için 3 yemek kaşığı kadar kullandık)

İlk olarak fırını 220 derecede çalıştırın.

Tereyağı ve bitter çikolataları teflon tavada kısık ateşte karıştırarak eritin. Eridikten sonra ocağı kapatarak unu ilave edin ve iyice karıştırın.

Ayrı bir kapta yumurta ve şekeri karışım beyazlayana kadar çırpın. Çikolatalı harcı ilave ederek mikserle tekrar çırpın. Hamurumuz hazır.

Sufle kaplarınızı ya da ısıya dayanıklı küçük kaplarınız varsa içlerini yağlayarak hamurdan eşit şekilde hepsine paylaştırın. Yaklaşık 4 kap çıkıyor.

Daha önceden ısıttığınız fırında 8dk da sufleniz hazır. Fırından aldıktan sonra bir kaç dakika ilk sıcaklığının geçmesini bekleyin sonra ister tabağa çevirip ister kaseden yiyebilirsiniz. Kabınızı yağlamışsanız yapışmayacaktır. Folyodan sufle kapları var onları da kullanabilirsiniz, onlarda da suflenin çok rahat çıktığını göreceksiniz.

ben browni kaplarımda yaptım minik minik 6-7 tane çıktı kuzularım

Back