• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

Berfoo kuzum nasil yapmis onu kardesin ya karttan cekim varmiymis oyunda. Benim akilli sevgilim beles sanip hattindan almisti oyun bonuslarini. Neyse en azindan duruma uyanmissin tatlim.
Minnaaam kuzum siz bu sene mi evleniceksiniz ? Rezervasyondan falan bahsetmissin yoksa bu normal bi tatil mi bebegim?

yok kuzuumm bu senee sevgililiiik senemiiziiin sonuncusuu :1: haftasonu kaçamaaa içiiinn yaptırdıımm :61: Balayını zati tek yerde yapmıcaaz bebiş anca karar veririiiz seneye kadar :1::1:

herkese iyi geceler bol askli ruyalar :-)
caglamm ben bu topicin yerini bulamiyorum henuz son yaxdigim msjdan girince gordum yazini gec oldu ama cvp vereyim kuzum ben kadikoyde gezdim gelinlikcileri biliyosun bi cok gelinlikci var ama ozellikle kk dan ve cevremden duydugum modaevlerine girdim tam bi hayal kirikligi fiyasko olarak gordugum yerler oldu gul erdeme gitcektim onu atlamisim sadece iclerinden bana en cok hitap edeni profesyonel geleni esra ozcan oldu sanirim ona diktircembu haftasonu netlescek kararim son bi bakmak istedigin yer var bide ben ole girip hepsinde gelinlik falan denemedim once o enerjiyi almam lazimki orayla anlasabileyim zaten kararsizligim had safhada en azindan karsimdaki insan yardimci olsun sanirim cok sey istiyorum ama durum bu;-)

Günaydıııınnn günaydııınnnnn günaydıııınnnnnn :16::16::16:

Ayy bugun içimde 2xcoşku var :9::9::9:

Nede bole bilemedim :9:

Akşam galatasarayda berabere kaldı :31: Çok pis fanatikliğim tutuyo ya galatasaray denince:1:

Bugun biz kayınannimle takılarımı alıcaazz:17: su yolu bakıcam ben.. nişanda gunluk kullanım için inci set takılmıştı. Gelinliğime en çok su yolu yakışır die düşünüyorum :16:

Bi dee biz bu haftasonu istanbula geliyoruuuuuuuuuuuzzzzzzz :10::10::10:

Berfoo kuzum nasil yapmis onu kardesin ya karttan cekim varmiymis oyunda. Benim akilli sevgilim beles sanip hattindan almisti oyun bonuslarini. Neyse en azindan duruma uyanmissin tatlim.
Minnaaam kuzum siz bu sene mi evleniceksiniz ? Rezervasyondan falan bahsetmissin yoksa bu normal bi tatil mi bebegim?

berfo ne oldu yavrum yaa çokmu harcama olmuş kuzum

şaka gibi bi olay ama..
nor defterine not almış herşeyi..:53::53:
akşam onuda aldım onda. çok ağladı çok üzüldü oda..
kart benim adım adıma deildi. kuzeniminde kullanmıodu ben aldım ondan...
banka birebir benle görüşmedi o yüzden.. nekdar geldiğinide onlar haber vercekmiş:53::53:

günaydın kızlar:16:

Akşam galatasarayda berabere kaldı :31: Çok pis fanatikliğim tutuyo ya galatasaray denince:1:

Bugun biz kayınannimle takılarımı alıcaazz:17: su yolu bakıcam ben.. nişanda gunluk kullanım için inci set takılmıştı. Gelinliğime en çok su yolu yakışır die düşünüyorum :16:

Ayyy ne güzel Pelincik Gs ye çok kızdım ben ya bence daha ii oynayabilirdi ama azeri kanalından maç izlemek süpermiş:1::1::1: oh ne güzel artık takılarda alınıyo siz kaç yıldır berabersiniz canım

günaydınlarrrrrr :16:
dün medi daha kolay oldu bu sefer orta okulun bahçesinde bulmadım kendimi :9:
özgemm ben unuttum onuu kitap okurken uykum gelio baya zaten :27:

bebeğimm hadi bakalımm :52:

Herkese günaydınlarrrrrrrrrr aşk dolu bi sabah hepiciğinize:16:

Günaydınnnn meleklerimm :16:
günaydın kızçeler :16:

şaka gibi bi olay ama..
banka birebir benle görüşmedi o yüzden.. nekdar geldiğinide onlar haber vercekmiş:53::53:

bu daha kötü olmuş canım yaa inşallah çok gelmez :26:

şaka gibi bi olay ama..

Canım kardeşin artık bi daha aynı hatayı yapmaz. Şaşırdım doğrusu nasıl da dikkat etmiş ve o oyunlar nasıl da bu kadar işliyor insanların içine...

Benim tutkuyla oynadığım tek oyun mario. :9:
Ayyy ne güzel Pelincik Gs ye çok kızdım ben ya bence daha ii oynayabilirdi ama azeri kanalından maç izlemek süpermiş:1::1::1: oh ne güzel artık takılarda alınıyo siz kaç yıldır berabersiniz canım

Gs iyiydi aslında biraz şanssızdı galiba. Hamit'in direkten dönen golü çok üzdü beni mesela. Ama burak'ın golü çok iyiydi gerçekten nutkum tutuldu tam 90'dan :16: Helal takımıma :51:

Canım bizim yıl değil :) 25 Eylül'den beri beraberiz :17: Aralıkta nişan oldu.. Mayıs'ta düğün kısmetse :123:

3 senedir şifayen de tanıdığım biriydi iş dolayısıyle :16: Şimdi eşim olucak nasipse :16:

Hızlandırılmış oldu bizim evlilik biraz :17:

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn :16:

Bugün mutlu musmutlu hattaaaa süppperrrr mutluyummmmm :32::32::32:

Çağlacannn mediyi her dinledikten sonraa seni anıyorummm ve teşekkür ediyorum içimden.Çokk iyi geliyo bana,hayal dünyamda yarattığım ormanımı çokk seviyorumm :16:

Bu arada medinin sonunda bi müzik çıkıyo ya onun adı ney ya bayıldım ben ona :9:

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn :16:

Bugün mutlu musmutlu hattaaaa süppperrrr mutluyummmmm :32::32::32:

Çağlacannn mediyi her dinledikten sonraa seni anıyorummm ve teşekkür ediyorum içimden.Çokk iyi geliyo bana,hayal dünyamda yarattığım ormanımı çokk seviyorumm :16:

Bu arada medinin sonunda bi müzik çıkıyo ya onun adı ney ya bayıldım ben ona :9:

Gülibikoommmmm, günaydııınnnnnnnnn :16:

Seni hep böyle mutluuu,musmutluuuu görmek istiyoruuuuummmmmmm :54:

pufikom diyetlik gibi durmuyosun hiiiç. eniştem haklı. ama illa kilo vermeliyim diyosan bence o ekmeği bıraksan başka bişey yapmana gerek yok gibi :1:

kuzum 1 martta akşam geliyo. 3 martta akşam dönüyo. 2 gün yani. haftasonu sadece.
azıcık ama olsun. bi sarılıyım, bi koklıyım onu zaman duruyo ki :16:
sonra bidaha 27 nisanda görüşücez inşallah. 9 mayısa kadar. ben geliyorum istanbula.
birdaha da o 7 haziran da gelicek. kına gecemize :16:
allahımın izniyle sonra da bidaha ayrılmıcazzzz :16:
:9:
ya ben bu sizi hissederek okuma işini fazla abarttım sanırım...nurayım bu mesajını gözlerim dolu dolu okudum. birbirinden uzak çiftlere dayanamıyorum yaa:5: neyseki çok az kaldııı kuzum kavuşmanıza
buarada kuzum ben beğendiğim modelleri deniycem akay ve pronoviasta eğer o tarzlar yakışırsa üzerime ona göre başka yere diktiricem.yani şimdilik planım bu yönde:34:
lokumummmmmm inşş bidaha hiiiç mi hiiiç ayrılmıcaksınızz :69: son günler hıphızlıı akksııınn :16:

bu arada kızlar etsden rezrvasyon yapmaya calıstıkca baglantıda sorun oldu yapamadım bi türlü 50 kere denememe raağmen :1: sona biri aradı benii etsdenmiş :1: sistemlerini içineeee etmişiim, napmaya çalışıosanız biz yardımcı olalım telefondan halledelime getirdiler konuyu :1::1: ayy becerıksızzdee olduuumm kurbaa fena dalgaa gecıyoo benleeee :9:
nurayım ağlatır sen güldürürsün beniii yerim senii minnakımm:56:
günaydınlarrrrrr :16:
dün medi daha kolay oldu bu sefer orta okulun bahçesinde bulmadım kendimi :9:
dün çağla demişti ya sana özgem düğününü hayal etmek kadar kolay diye medide aklıma o geldi bi baktım ben düğünümde oynuyorum medi falan hak getire unutmuşum onu:9:

sende benim nişanlımcan gibisin gs hastaları siziii:8: nee istanbula mıııııııııı:52::52:

günaydınlar günaydınlarr:16:

Günaydıııınnlaaaarrr...:16:

Dün çok sevdiğim ama işleri nedeniyle pek görüşemediğim ve 24 Mayıs'ta evlenecek bi arkadaşım geldi bizeeee:7:
Muhabbet koyulaştı derkeeenn 'bizde kal, bizde kal' ısrarlarımla bizde kaldııı:52:

Annemler 12.30 gibi yattı, bizde muhabbet etmeye devam ettik:9:
Birden bi ses, ezan okuyoooo:52::52:

Saat 5.30 olmuuuşşş:52:
Biz yatana kadar 6 oldu tabiii:27:

Neyse sabah 8 e 10 kala kalkar, 8 de çıkarız dedim
Annem normalde kahvaltı hazırlamaz bana, annecim de arkadaşım var diye erkenden kalkmış hazırlamııışşş:16::16::16:

Bizi kaldırdı 7.30 daaa:52:

Elif bugün 1,5 saatlik uykuyla, yorgun bitkiiiinnnn:5:

Çok mu anlattım ne:9::9:

ya ben bu sizi hissederek okuma işini fazla abarttım sanırım...nurayım bu mesajını gözlerim dolu dolu okudum. birbirinden uzak çiftlere dayanamıyorum yaa:5: neyseki çok az kaldııı kuzum kavuşmanıza
buarada kuzum ben beğendiğim modelleri deniycem akay ve pronoviasta eğer o tarzlar yakışırsa üzerime ona göre başka yere diktiricem.yani şimdilik planım bu yönde:34:

nurayım ağlatır sen güldürürsün beniii yerim senii minnakımm:56:

dün çağla demişti ya sana özgem düğününü hayal etmek kadar kolay diye medide aklıma o geldi bi baktım ben düğünümde oynuyorum medi falan hak getire unutmuşum onu:9:

sende benim nişanlımcan gibisin gs hastaları siziii:8: nee istanbula mıııııııııı:52::52:

günaydınlar günaydınlarr:16:

:9::9::9:
Evet ezgitoomm fena hastasıyım valla :27:

İstanbula gelioruuuzzzz üsteliikk ctesi günüüü anadolu yakasına geçiciiiiz :10:

Neşenin yanına :1::1::1:

Nurayımmm ordasın seni görüyorum :9: Sen eski topicte çoook eskiden su yolu set resimleri paylaşmıştın eğer kayıtlıysa tekrar paylaşır mısın? :17:

Güliniimmmm hep böyle musmutlu oolll :16:

Tubikimm rihannamm seni görmek ne güüüzeeell :16:

Elifiimmmm Allah kolaylık versin şekerim benim bu haftasonu olacak yarasa halimi şimdiden gördüm sende:9:

gunaydınsssssssssssss :16::16::16:

mediyle ilermenizin iyi olmasına sevindim kuslarrr :46::46::46: ben dun aksam dinleyemeden uyudum bi huzursuzum o yuzden :31:

büşümmmmmm esra özcan ne tarafta :44: dün kadıkoyde işimiz vardı 3-4 dukkana girdim... Flower Modadaki bayan cok ilgiliydi bir de Narin Moda

fena modeller yoktu ikisnde de ama hiç duymadım bu modaevlerini bilgim yok

pazar gunu erkenden cıkıp hepsini gezicem kaarar verebilirim umarım

Back