- 23 Temmuz 2009
- 1.657
- 107
- 688
- 35
- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #1.021
nurayımmm paylaştığın gelinlikler çok güzel ilkini ayrı beğendim canım çok çok güzel o kadar pahalımı gerçekten akayda 2000 tl ye yazın bir yakınımız almıştı gelinlik oda çok güzeldi aceba eski sezon felanmıydı
ohhh ohh kavuşuyorsunnnn sonsuza kadar kavuşmana azcık kaldıı
İyiyim bende TubikcanımPeloşuummm,sizlerle beraber olmak daha güzel kiiii
Ezgimm iyiyim canım sen nasılsın
ezgimmm üzülme kuşum. kavuşucaz biz de, gün sayıyoruz. allahım başka türlü ayrılıklar yaşatmasın.
pelincim lokumcum ben hallettiğim şeylerin fotografını artık siliyorum ve bakmıyorum. çünkü kafası çabuk karışan biriyim. pişmanlık duyabilirim. zaten sana tavsiyem internetten model begenip gitmemen. kuyumcularda zaten fazlasıyla çeşit göreceksin ve eminim begeneceksin.
çağlam begendiysen tereddüte girme, git dene, bak. gez. dön. dolaş.bulacaksın kuşum ben çok inanıyorum buna.
elisim bence doktora git kuşum
Gülibikoommmmm, günaydııınnnnnnnnn
Seni hep böyle mutluuu,musmutluuuu görmek istiyoruuuuummmmmmm
Evet ezgitoomm fena hastasıyım valla
İstanbula gelioruuuzzzz üsteliikk ctesi günüüü anadolu yakasına geçiciiiiz
Neşenin yanına
Nurayımmm ordasın seni görüyorumSen eski topicte çoook eskiden su yolu set resimleri paylaşmıştın eğer kayıtlıysa tekrar paylaşır mısın?
Güliniimmmm hep böyle musmutlu oolll
Tubikimm rihannamm seni görmek ne güüüzeeell
Elifiimmmm Allah kolaylık versin şekerim benim bu haftasonu olacak yarasa halimi şimdiden gördüm sende
ezgimmm üzülme kuşum. kavuşucaz biz de, gün sayıyoruz. allahım başka türlü ayrılıklar yaşatmasın.
pelincim lokumcum ben hallettiğim şeylerin fotografını artık siliyorum ve bakmıyorum. çünkü kafası çabuk karışan biriyim. pişmanlık duyabilirim. zaten sana tavsiyem internetten model begenip gitmemen. kuyumcularda zaten fazlasıyla çeşit göreceksin ve eminim begeneceksin.
çağlam begendiysen tereddüte girme, git dene, bak. gez. dön. dolaş.bulacaksın kuşum ben çok inanıyorum buna.
İyiyim bende Tubikcanım
Aminn kuşum amiinnn..
Eliscim geçmiş olsun doktora git bencede
Pelinim kısıtlı vakitte birçok şey halletmeniz gerektiğini biliyorum yoksa görüşmeden bırakmazdım senii
Günaydın ballı tatlı benim güzel gelinciklerimSizi çok özledim çok çok.Dün okadar yoğundum ki yazamadım arada girip şöyle bir baktım ama kafamı zor kaldırdım işten.Çağlaaammm kuzucanım o ne güzel gelinlik öyle uyum içinde herşeyyyy Artık bidahaki ay bende provaya giderim herhalde Pelinimmmm bitanem senin o formalı fotonu yerim ben galatasaraylı değilim ama sana bu renkler yakışıo ooouuufff kızlar benım bu yakında cok fena bı sıkıntım var sol kürek kemiğim çok ağrıo bazen kıpırtatamıyorum bile herakşam sıcak duş sonra masaj jeliyle idare etmeye calısıorum ama napıcam ben bole yahu :26:
Evet meleğim bir dertten daha kurtulucaz şükür.canım
eski sezon falandır o gelinlik kesinlikle.
...
pelinim benim nişandaki setim de su yolu
istanbul demek mobilya demek, bi yükten daha kurtulacaksın demek
...
büşracım gelinlik denemeden bilemezsin nasıl olacağını. hayalindeki model üzerinde olmayabilir. biraz da bilen birine bırakmakta yarar var. modacın sana bu yakışır bi giy diyorsa başta sevmesen de giyip görmelisin. üstelik tüm gelinlikler büyük beden zaten hiçbiri üstünde dört dörtlük durmaz. dikilecek sana göresi. ayrıca fiyasko dediğin tabirde yerler olduğu kadar, iyi yerlerde var. kime göre fiyasko, neye göre fiyasko.bence kadıköye bakacak arkadaşların moralini bozma canım. nasıl bi beklenti içinde olursan aynen öyle sonuca varırsın. aylarca internetten pronovias gelinliklerine bakıp sonra aynı kaliteyi aramaya çıkarsan tabi ki hayal kırıklığı olur. fakat ayırdığın bütçeye göre gayet hoş gelinlikleri olan yerler var.
benim gelinlikçime de bakacaktın, şimdi gelip onu da içine katarak 'hepsi fiyaskoydu' demene çok üzüldüm. çünkü daha ne olsun?
Kıyamam sanaEzgiiiimm amiiiiiiiinnn kuzum yaaaaa
Pelinim valla tam üstüne bastın tam yarasa modundayıııımmm
Bu arada benim setim de su yoluuuu
20 gün kadar oldu bizde alalı, resmi olsa koyardım aslındaaaa:26:
Peloşuummm,sizlerle beraber olmak daha güzel kiiii
Ezgimm iyiyim canım sen nasılsın
Gitmem lazım aslında yavrucanım ama işten sürekli izin almakta istemiyorumGerçi sağlık bu ama 1 ay sonra başlıcam provam var oyum var buyum var batmayayım göze :26:
Elisiiiimm çok sağ ol bebeğimm benim toprağıımm
Çok geçmiş olsun canıımm, doktora görünsen :26:
Evet meleğim bir dertten daha kurtulucaz şükür.
Ev almayı düşünüyoduk ama ev işinin çözülmesini bekleyemicez bugun ev tutup haftasonu mobilya işini halledicez...
Kıyamam sana
Zevklerimiz uyuyo sanırım seninle Elifim
Tubim beniiimmm
Tamamdır lokumcum. Çok sağ ol
Artık gidince görücem bakalım.. Kayınannişim dün gitmiş bakmış, bileziklerimi falan almış. Su yolu bakmış bi tane fotografını da cekmiş yerim onuAma telefondan anlayamam ki :26:
Bi de yüzüğü yokmuş baktığı takımın. :26:
Tamam yüzük meraklısı bi insan değilim, hatta ben takı falan da takmam ama yüzüğü olması gerekmez mi?
Benim aklım karıştı biraz.
Çağlaaamikkk gelinlik bakmış anladığım kadarıylaaa:123:
Hissediyorum yakın zamanda aşık oldum diyip getireceksin gelinliğiniiiii
Eliscim geçmiş olsun, ihmal etme Allah korusun yani
Nurayııımmmm
1 Mart'a ne kaldı kiiii
Elisiiiimm çok sağ ol bebeğimm benim toprağıımm
Çok geçmiş olsun canıımm, doktora görünsen :26:
Evet meleğim bir dertten daha kurtulucaz şükür.
Ev almayı düşünüyoduk ama ev işinin çözülmesini bekleyemicez bugun ev tutup haftasonu mobilya işini halledicez...
Kıyamam sana
Zevklerimiz uyuyo sanırım seninle Elifim
Tubim beniiimmm
Tamamdır lokumcum. Çok sağ ol
Artık gidince görücem bakalım.. Kayınannişim dün gitmiş bakmış, bileziklerimi falan almış. Su yolu bakmış bi tane fotografını da cekmiş yerim onuAma telefondan anlayamam ki :26:
Bi de yüzüğü yokmuş baktığı takımın. :26:
Tamam yüzük meraklısı bi insan değilim, hatta ben takı falan da takmam ama yüzüğü olması gerekmez mi?
Benim aklım karıştı biraz.
elifiiimmm. japon balığımm:) 1 marta az kaldııı ne güzel bir gün şu 1 mart yahu
hem elifcik büyücek, hem aşkcık gelicek.
güneşli, pırıl pırıl bir günmüş gibi hayal ediyorummmaşk dolu. misler gibi..
dün cemre de düştü havaya .. artık çok soğuk olmasınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?