Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

Günaydın ballı tatlı benim güzel gelinciklerim Sizi çok özledim çok çok.Dün okadar yoğundum ki yazamadım arada girip şöyle bir baktım ama kafamı zor kaldırdım işten.Çağlaaammm kuzucanım o ne güzel gelinlik öyle uyum içinde herşeyyyy Artık bidahaki ay bende provaya giderim herhalde Pelinimmmm bitanem senin o formalı fotonu yerim ben galatasaraylı değilim ama sana bu renkler yakışıo ooouuufff kızlar benım bu yakında cok fena bı sıkıntım var sol kürek kemiğim çok ağrıo bazen kıpırtatamıyorum bile herakşam sıcak duş sonra masaj jeliyle idare etmeye calısıorum ama napıcam ben bole yahu :26:

canım
eski sezon falandır o gelinlik kesinlikle.
...
pelinim benim nişandaki setim de su yolu
istanbul demek mobilya demek, bi yükten daha kurtulacaksın demek
...
büşracım gelinlik denemeden bilemezsin nasıl olacağını. hayalindeki model üzerinde olmayabilir. biraz da bilen birine bırakmakta yarar var. modacın sana bu yakışır bi giy diyorsa başta sevmesen de giyip görmelisin. üstelik tüm gelinlikler büyük beden zaten hiçbiri üstünde dört dörtlük durmaz. dikilecek sana göresi. ayrıca fiyasko dediğin tabirde yerler olduğu kadar, iyi yerlerde var. kime göre fiyasko, neye göre fiyasko.bence kadıköye bakacak arkadaşların moralini bozma canım. nasıl bi beklenti içinde olursan aynen öyle sonuca varırsın. aylarca internetten pronovias gelinliklerine bakıp sonra aynı kaliteyi aramaya çıkarsan tabi ki hayal kırıklığı olur. fakat ayırdığın bütçeye göre gayet hoş gelinlikleri olan yerler var.
benim gelinlikçime de bakacaktın, şimdi gelip onu da içine katarak 'hepsi fiyaskoydu' demene çok üzüldüm. çünkü daha ne olsun?

Ezgiiiimm amiiiiiiiinnn kuzum yaaaaa

Pelinim valla tam üstüne bastın tam yarasa modundayıııımmm
Bu arada benim setim de su yoluuuu
20 gün kadar oldu bizde alalı, resmi olsa koyardım aslındaaaa:26:

ezgimmm üzülme kuşum. kavuşucaz biz de, gün sayıyoruz. allahım başka türlü ayrılıklar yaşatmasın.
pelincim lokumcum ben hallettiğim şeylerin fotografını artık siliyorum ve bakmıyorum. çünkü kafası çabuk karışan biriyim. pişmanlık duyabilirim. zaten sana tavsiyem internetten model begenip gitmemen. kuyumcularda zaten fazlasıyla çeşit göreceksin ve eminim begeneceksin.
çağlam begendiysen tereddüte girme, git dene, bak. gez. dön. dolaş. bulacaksın kuşum ben çok inanıyorum buna.
elisim bence doktora git kuşum

Son düzenleme:
Peloşuummm,sizlerle beraber olmak daha güzel kiiii

Ezgimm iyiyim canım sen nasılsın
İyiyim bende Tubikcanım

Aminn kuşum amiinnn..
Eliscim geçmiş olsun doktora git bencede
Pelinim kısıtlı vakitte birçok şey halletmeniz gerektiğini biliyorum yoksa görüşmeden bırakmazdım senii

Gülibikoommmmm, günaydııınnnnnnnnn

Seni hep böyle mutluuu,musmutluuuu görmek istiyoruuuuummmmmmm

Çokk seviyorummm siziiii çokkk biliosunuz diiimmmiiiii bebeklerriimmmm

Gitmem lazım aslında yavrucanım ama işten sürekli izin almakta istemiyorum Gerçi sağlık bu ama 1 ay sonra başlıcam provam var oyum var buyum var batmayayım göze :26:

İyiyim bende Tubikcanım

Aminn kuşum amiinnn..
Eliscim geçmiş olsun doktora git bencede
Pelinim kısıtlı vakitte birçok şey halletmeniz gerektiğini biliyorum yoksa görüşmeden bırakmazdım senii

Teşekkürederim tatlım iş yüzünden sanırım sürekli sabit oturmaktan kaynaklanıo :44: azcık esneme yapayım

Çağlaaamikkk gelinlik bakmış anladığım kadarıylaaa:123:
Hissediyorum yakın zamanda aşık oldum diyip getireceksin gelinliğiniiiii

Eliscim geçmiş olsun, ihmal etme Allah korusun yani

Nurayııımmmm
1 Mart'a ne kaldı kiiii

Elisiiiimm çok sağ ol bebeğimm benim toprağıımm
Çok geçmiş olsun canıımm, doktora görünsen :26:
Evet meleğim bir dertten daha kurtulucaz şükür.

Ev almayı düşünüyoduk ama ev işinin çözülmesini bekleyemicez bugun ev tutup haftasonu mobilya işini halledicez...
Ezgiiiimm amiiiiiiiinnn kuzum yaaaaa

Pelinim valla tam üstüne bastın tam yarasa modundayıııımmm
Bu arada benim setim de su yoluuuu
20 gün kadar oldu bizde alalı, resmi olsa koyardım aslındaaaa:26:
Kıyamam sana
Zevklerimiz uyuyo sanırım seninle Elifim
Peloşuummm,sizlerle beraber olmak daha güzel kiiii

Ezgimm iyiyim canım sen nasılsın

Tubim beniiimmm

Tamamdır lokumcum. Çok sağ ol
Artık gidince görücem bakalım.. Kayınannişim dün gitmiş bakmış, bileziklerimi falan almış. Su yolu bakmış bi tane fotografını da cekmiş yerim onu Ama telefondan anlayamam ki :26:

Bi de yüzüğü yokmuş baktığı takımın. :26:

Tamam yüzük meraklısı bi insan değilim, hatta ben takı falan da takmam ama yüzüğü olması gerekmez mi?

Benim aklım karıştı biraz.

Son düzenleme:
Gitmem lazım aslında yavrucanım ama işten sürekli izin almakta istemiyorum Gerçi sağlık bu ama 1 ay sonra başlıcam provam var oyum var buyum var batmayayım göze :26:

kuşum dediğin gibi sağlık bu.
gerekirse gelinlik provalarını iş çıkışı saatlerine veya haftasonlarına getirirsin. zaten olacağı şurda 3-4 prova.
...
gülinimmm sana katılıyorum ve çağlama çok teşekkür ediyorum. meleğimmm .. ben de kendimi daha iyi hissediyorum medi sayesindee bilinçaltımızı çok güzel besleyip uyuyoruz. daha güçlü daha enerjik olacağız inşallah
bu programımız kaç gün devam edecek bebekler?

bitanem su yolu setler 3 parça. kolye küpe ve bileklik. ama sıra taşlı bir yüzük alıp setine ekleyebilirsin. aynı modeleden yüzükler de oluyo çünkü. bana kuyumcumuz göstermişti.
bende asla takı takmam ne onlar diyordum. ama aldıktan sonra düğün bayram olsa da taksam derdindeyim tam gelin moduna girdim
düğünden sonra da bilezik takıp gezersem tam olur büyük konuşmuyorum bu sebeple

Teşekkürederim canım benim

Evet benziyo sankiii

Kuzum evet benimde görümcecan merak ediyo diye çekmişti kayınvalidiş
Ama parlıyo ya pek belli olmuyo fotolarda
Ama ben taktım öyle çekmişti,onda belliydi biraz
Gidip görmek lazım tabii mutlaka
Kimisi sert oluyo kimisi yumuşak
Dokunmadan anlaşılmaz yanii

Bu arada benim setimde işte kolye diyeyim ondan vardı
Küpesi, bilekliği
Bu kadardı, baktığım hepsi de böyleydi
Yüzük olmuyo setlerde

Günaydın kızlar aşk dolu günler bende enerjim yüksek ama iş çoook

Gülinim maşalllah kuzu hep yüksek enerjili ol canım benim

Elie canım muhakak git doktora sağlık bu ertelediğimiz şeyler allah göstermesin ilerde dert olur evlilik hazırlığına dalıp doktoru ihmal etme canım

elifiiimmm. japon balığımm :) 1 marta az kaldııı ne güzel bir gün şu 1 mart yahu
hem elifcik büyücek, hem aşkcık gelicek.
güneşli, pırıl pırıl bir günmüş gibi hayal ediyorummm aşk dolu. misler gibi..
dün cemre de düştü havaya .. artık çok soğuk olmasınnn

Eneeemmm
Bana sevgiliş gibi dedin Japon Balığım diyeeee

Evet bende bayılıyorum 1 Mart'laraaa

Cemre düştü ama pek etkisi olmadı mıdır nedir, burada hava aynı sanki
Zaten ben bu cemre olayını oldum olası anlamadım
Ne düşüyor, nereye düşüyor

Ama senin güneşin doğacak oralaraaaa
Her yeri sımsıcacık yapar kiii
Cemre diil de Aşk düşeceeek sankiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…