• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

senin gelinlikli fotonu yerim been:16:
bulursun pelom bulursun sen:34:
özgem bana çok pahalı geldi.markayı bilmiyorum ama ben eve sinbonun katı meyve sıkacağını almıştım a101den 60 tl ye o bile gayet iyi çıktı

Utanırım amaaa :17::17::17:
İnşallah Ezgiiimm inşallah :16:

ne yaşadığımı tahmin bile edemezsiniz:53::53::53::53:

kardeşim (9yasında) kredi kartımdan faceden oyun almış ((zehroşun özgenin oyunlarından:1::1: ))

faceden 5 kez ödeme yapıldıgı gözküyor:53::53:

dünde bana abla kartın borcu nekdar geldi. nerelrde kullanıgın yazıyormu falan diyor. bende güzel güzel anlatıyorum bilgisi olsun diye:53::53::53:

eve geldim aldım karşıma sen yanlış bişey yapmışsın itiraf et dedim. itraf etmezsen kötü olur dedim

vee sonuç kardeşim 30 dk dır wc de:52::52::52::52::52: çıkamıyor:9::9::9::9::9:

ama kartımı kapatmışlar:( maddiyatında değilim nasıl yapar böyle bişey:(:50::50:

şükürsonunda konuşabildim..
o yapmış:50::50::50: nekdar kötü bişey.. benmi kötü örnek oldum acaba..
buda burdaki gelinciklerimize örnek olsun:50::50: benden gördü oda kendi ihtiyaçları için kullandı:50:

minnakım sana kitap okumayı seviyormusun dediklerinde evet seviyorum. günlük hayattan köşe yazıların toplandıgı kitapları seviyorum dedi:9::9::9:
gecelerin kk okumakla geçiyor:52::52:
özet yaz bide:52::52:

iş yerindeki sorunum hakkında yprum yapan gelincikler

dediğiniz gibi doğru. burdan çıkasm başka yre gitsem yine aynı sorunlar olcak..
ben 3 yıldır çalışıyorum.. hani bi saatten sonra artık yeter ya beni tanımıyorlarmı dio insan..
başımdan hiç iş salmam..

diğer çocuk iftira attı o yapmadı dedi.. ama yanlıştı.. neyse kapandı gitti. rabbim başka dert vermesin

aşkımın gelmesine 8 gün kaldıııııı. mutluyum mutluyum mutluuuuu :69:
..
çağlaylaylom, gerçekten kaliteli kumaş kullanan yerler var.
beyaz butik, beyaz butik adı çıkmış. pronovias modeli diye bi gelinlik giydim. allahım bizim perdenin kumaşı daha zarih. çok kötüydü anlatamam. onu alan var mıdır şaşarım.
benim modacım öyle sevimli biriydiki. ben suratım asık, moralim bozuk ve malesef tersler gibi konuştuğumdan onların o hali bi anda havamı değiştirdi (nedenini biliyorsunuz, kp. herşeye burnunu soktugu için. o gün yanımızda yoklardı allahtan. ve istanbuldaki son günümüzdü ben istemeye istemeye girmiştim bu gelinlikçiye, boşverin bulamıyoruz ben gelinlik giymicem diyodum. çünkü 1000 tane gelinlik denemiştim daha önce).. gerçekten ne istediğimi anlayan insanlardı. sonra etrafa dikkat ettim ve dekoruna bayıldımm:1: eskiye dönük herşey, antika şeyler falan vardı. kahve fincanları bile:16: heryer tertemiz, çalışanları gayet giyimiyle kuşamıyla, hitap şekilleriyle kendini farkettiriyordu. sonra gerçekten iyi gelinlikler vardı. kumaşına, markasına, tülüne varana kadar gösterdi, seçtirdi. kendimi çok iyi hissetmeme sebep oldular. güven duymamı sağladılar.. bunları anlattım çünkü bunlar çok önemli. elektriğinin uymadığı bir yerde bir şey begenmek imkansız bence.
gelinliğimi çok seviyorum :16: tek kafama takılan straplez olması. straplez gelinlik seviyorum ve bence çok yaygın olmasına rağmen herkese yakşmıyo.burda bi sorun yok fakat benim kollarım çok ince, bu yüzden endişe ediyorum.. gerçi benim dışımda sorun eden olmadı, herkes bayıldı :1: özellikle nişanlım. hala hergün söyler hayranlığını :16:
allahım sana da böyle içine sinen bi yer ve gelinlik bulmayı nasip etsin kuşum. diğer tüm gelinlere de.
....
pelilaylom :1: ben de A kesim sevmedim gelinlikte. ya prenses hoş geliyo bana ya da vücudu saran. prenses de zarif prenses olcak :1: deniz topu gibi yusyuvarlak duran eteklerden değil :9: seçimini çok begendim.
....
ezgilililaylaylaay :9: akay mı dedin :53: en ucuz gelinliği 4 bin tl :52: ben bağdat caddesindekine gittim. köşke. annemin ayılıp bayıldığı bi model için. kendisi şu oluyor
$1133-A2-0522.jpg
fotografına baktığımda hiç dikkatimi çekmemişti. ama bu gelinlik yakından harika. helena gibi oldum :9:
bunu peşin verirsek 4 bine indirebileceğini söyledi. 5600 den.
şu modeli de çok begenirdim, bende hiç iyi durmadı (Akesim)
$1132-A2-0323.jpg

bebekleeeriiiimmmmm :54::54:

çook bıdı bıdıcı olmuşsuuuzz siiizz yeeeriimm :16: gelinliklerin hepiciiğiii süüppeerroovsskiii, lokumum nurayııımm annikonun ayılıp bayıldıklarıda süpeer kii :16: Sanırım bi ben balık gelinliikk giyniiceemm :61: yani bu popo göbek kombinasyonumla biraz zor gibi dursadaa çoook şişkooyum çoookkk nişanlıcıım sağolsun iyice besillii yaptı bu ara beniii :1: haftasonu kaçamağımızda abartmıyorum size aksam yemegı ve kahvaltı dahıl 2li odun ekmeğinin tamamını ben yeedim :1: bu çocuk beniim iştaaaamı açıo kaaarrşiiimm :9:

bebekleeeriiiimmmmm :54::54:

çook bıdı bıdıcı olmuşsuuuzz siiizz yeeeriimm :16: gelinliklerin hepiciiğiii süüppeerroovsskiii, lokumum nurayııımm annikonun ayılıp bayıldıklarıda süpeer kii :16: Sanırım bi ben balık gelinliikk giyniiceemm :61: yani bu popo göbek kombinasyonumla biraz zor gibi dursadaa çoook şişkooyum çoookkk nişanlıcıım sağolsun iyice besillii yaptı bu ara beniii :1: haftasonu kaçamağımızda abartmıyorum size aksam yemegı ve kahvaltı dahıl 2li odun ekmeğinin tamamını ben yeedim :1: bu çocuk beniim iştaaaamı açıo kaaarrşiiimm :9:

tek deniz kızımız sensin :16:
gerçi beniminki de yarım balık diye geçiyo :1: basene kadar sarıyo vucudumu. sonra kabarıklaşıyo. sana göndermiştim galiba fotografını :26:
2 li odun ekmeği mi yiyosun sen minnakım :9: gerçi sevdiceğimle kahvaltılarımızda ben de çok yiyodumm, yersin anacım çok normal ..
ay gelsin prensimmmm çok özledim :16:
..
berfoo ?

tek deniz kızımız sensin :16:
gerçi beniminki de yarım balık diye geçiyo :1: basene kadar sarıyo vucudumu. sonra kabarıklaşıyo. sana göndermiştim galiba fotografını :26:
2 li odun ekmeği mi yiyosun sen minnakım :9: gerçi sevdiceğimle kahvaltılarımızda ben de çok yiyodumm, yersin anacım çok normal ..
ay gelsin prensimmmm çok özledim :16:
..
berfoo ?

iviit prenseess lokummumm gördüümdüü seninkiniidee :69:

yaa bana hem büssürüde puflar alıyoo sonaa şişko şişko diyee dalgaa geçiiyooo :1: diyete başlıcaam diyincede izin vermiyoo bence benim kurbaam deli :37:

şimdi bu haftalık gündüze geçti benim sevgiliiim keşkeem hepp gündüzcüü olsaa daha çook görüşüyooruuz biiizz :16:

eniştee ne kadarlık gelıyooo kuzuuuumm?

iviit prenseess lokummumm gördüümdüü seninkiniidee :69:

yaa bana hem büssürüde puflar alıyoo sonaa şişko şişko diyee dalgaa geçiiyooo :1: diyete başlıcaam diyincede izin vermiyoo bence benim kurbaam deli :37:

şimdi bu haftalık gündüze geçti benim sevgiliiim keşkeem hepp gündüzcüü olsaa daha çook görüşüyooruuz biiizz :16:

eniştee ne kadarlık gelıyooo kuzuuuumm?

pufikom diyetlik gibi durmuyosun hiiiç. eniştem haklı. ama illa kilo vermeliyim diyosan bence o ekmeği bıraksan başka bişey yapmana gerek yok gibi :1:

kuzum 1 martta akşam geliyo. 3 martta akşam dönüyo. 2 gün yani. haftasonu sadece.
azıcık ama olsun. bi sarılıyım, bi koklıyım onu zaman duruyo ki :16:
sonra bidaha 27 nisanda görüşücez inşallah. 9 mayısa kadar. ben geliyorum istanbula.
birdaha da o 7 haziran da gelicek. kına gecemize :16:
allahımın izniyle sonra da bidaha ayrılmıcazzzz :16:
:9:

kalp yaka ben de cok seviorum pelossss ama onun icin gogus lazım azcık o da ben de gokk :9::9:

ben su gelinligi gordugumden asıgım aslında dantel sevdamdan vazgecirdi diyim :9: saclarına varana kadar istedigim goruntu bu ama bu gelinlik Türkiye de nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

anca diktircem onu da maymuna cevirirler :33:

482014_10151106474615362_1394741489_n.jpg

Yaaaaaaaaaa çağlaaaaaa bu gelinlik çok harikaaa tam benim tarzım hatta pc de var buna benzer bayılıyorum bu yakaya ama ben asla böyle bişi giyemem:2: izin vermez bana neden mi bi kere abiye aldım kapalı sayılır dantel kollu bana dedi ki içine bi de body giy :9::9::9::9::9::9: aman napim biz evlenelim de o bile yeter :16: ama nolur sen böyle bişi bul ve giiiiyyyy

lokumummmmmm inşş bidaha hiiiç mi hiiiç ayrılmıcaksınızz :69: son günler hıphızlıı akksııınn :16:

bu arada kızlar etsden rezrvasyon yapmaya calıstıkca baglantıda sorun oldu yapamadım bi türlü 50 kere denememe raağmen :1: sona biri aradı benii etsdenmiş :1: sistemlerini içineeee etmişiim, napmaya çalışıosanız biz yardımcı olalım telefondan halledelime getirdiler konuyu :1::1: ayy becerıksızzdee olduuumm kurbaa fena dalgaa gecıyoo benleeee :9:

lokumummmmmm inşş bidaha hiiiç mi hiiiç ayrılmıcaksınızz :69: son günler hıphızlıı akksııınn :16:

bu arada kızlar etsden rezrvasyon yapmaya calıstıkca baglantıda sorun oldu yapamadım bi türlü 50 kere denememe raağmen :1: sona biri aradı benii etsdenmiş :1: sistemlerini içineeee etmişiim, napmaya çalışıosanız biz yardımcı olalım telefondan halledelime getirdiler konuyu :1::1: ayy becerıksızzdee olduuumm kurbaa fena dalgaa gecıyoo benleeee :9:

:52::52: deli orayıdamı elden geçirdim

-- hımm siz çok uslu duruyosunuz. burayı biraz karıştırmam lazım

:52::52:

selam kızlar :3:

nurayım evet haklısın elektrik önemli... herseyimde öyle denk geldi araba, mobilya vs... hep elektrigim tuttu darısı gelinlige

Kadıkoy Flower Moda Evi

gören duyan bilen? Nasıl bir yerdir? Daha önce gelinlik alan birini falan duyan bilen var mıdır...

Yaaaaaaaaaa çağlaaaaaa bu gelinlik çok harikaaa tam benim tarzım hatta pc de var buna benzer bayılıyorum bu yakaya ama ben asla böyle bişi giyemem:2: izin vermez bana neden mi bi kere abiye aldım kapalı sayılır dantel kollu bana dedi ki içine bi de body giy :9::9::9::9::9::9: aman napim biz evlenelim de o bile yeter :16: ama nolur sen böyle bişi bul ve giiiiyyyy

kusummmmmmmmmm özledim seniiii topiğimize daha sık gel :54:

valla benimkine bi cesaret gosterdim anında vetoyu yedi... gelinlik guzel ama gogus kısmını halledicez yoksa olmaz dedi

ben de basa sarmayalım böörtlen litfenn yaa dedim... Biraz nazlarsam kabul edebilir suan icin ama gorcez

ay seninki daha betermiş en azından bana kol diktir falan diyo body giy falan demedi hiç :52:

Berfoo kuzum nasil yapmis onu kardesin ya karttan cekim varmiymis oyunda. Benim akilli sevgilim beles sanip hattindan almisti oyun bonuslarini. Neyse en azindan duruma uyanmissin tatlim.
Minnaaam kuzum siz bu sene mi evleniceksiniz ? Rezervasyondan falan bahsetmissin yoksa bu normal bi tatil mi bebegim?

Caglam benimkide kiyafet konusunda cok karisir. Ama gelinlikte tercihi tamamen bana birakti. Ben straplez istemiorum isterseb straple giy bir kere giyiceksin icinde kalmasin hicbirsey demisti. Ask yaaa ♡

bol miktarda aşk depoladım ve denizleri aşıp yine evime geldim :)

nurayımmm paylaştığın gelinlikler çok güzel ilkini ayrı beğendim canım çok çok güzel o kadar pahalımı gerçekten akayda 2000 tl ye yazın bir yakınımız almıştı gelinlik oda çok güzeldi aceba eski sezon felanmıydı

ohhh ohh kavuşuyorsunnnn sonsuza kadar kavuşmana azcık kaldıı

berfo ne oldu yavrum yaa çokmu harcama olmuş kuzum

Caglam benimkide kiyafet konusunda cok karisir. Ama gelinlikte tercihi tamamen bana birakti. Ben straplez istemiorum isterseb straple giy bir kere giyiceksin icinde kalmasin hicbirsey demisti. Ask yaaa ♡

keske benimki de öle dese kuzum yaaaa :50:

neden bu kadar takık nedeeennn anlamıyorum bazen odun böörtlen oluyo... Bazen demiyim kıskandığı zaman :9:

masallah aman bozulmasın zehrosumm :nazar:

Back