Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

yok kuzuumm bu senee sevgililiiik senemiiziiin sonuncusuu haftasonu kaçamaaa içiiinn yaptırdıımm Balayını zati tek yerde yapmıcaaz bebiş anca karar veririiiz seneye kadar

herkese iyi geceler bol askli ruyalar
caglamm ben bu topicin yerini bulamiyorum henuz son yaxdigim msjdan girince gordum yazini gec oldu ama cvp vereyim kuzum ben kadikoyde gezdim gelinlikcileri biliyosun bi cok gelinlikci var ama ozellikle kk dan ve cevremden duydugum modaevlerine girdim tam bi hayal kirikligi fiyasko olarak gordugum yerler oldu gul erdeme gitcektim onu atlamisim sadece iclerinden bana en cok hitap edeni profesyonel geleni esra ozcan oldu sanirim ona diktircembu haftasonu netlescek kararim son bi bakmak istedigin yer var bide ben ole girip hepsinde gelinlik falan denemedim once o enerjiyi almam lazimki orayla anlasabileyim zaten kararsizligim had safhada en azindan karsimdaki insan yardimci olsun sanirim cok sey istiyorum ama durum bu;-)

Günaydıııınnn günaydııınnnnn günaydıııınnnnnn

Ayy bugun içimde 2xcoşku var

Nede bole bilemedim

Akşam galatasarayda berabere kaldı Çok pis fanatikliğim tutuyo ya galatasaray denince

Bugun biz kayınannimle takılarımı alıcaazz su yolu bakıcam ben.. nişanda gunluk kullanım için inci set takılmıştı. Gelinliğime en çok su yolu yakışır die düşünüyorum

Bi dee biz bu haftasonu istanbula geliyoruuuuuuuuuuuzzzzzzz

berfo ne oldu yavrum yaa çokmu harcama olmuş kuzum

şaka gibi bi olay ama..
nor defterine not almış herşeyi..
akşam onuda aldım onda. çok ağladı çok üzüldü oda..
kart benim adım adıma deildi. kuzeniminde kullanmıodu ben aldım ondan...
banka birebir benle görüşmedi o yüzden.. nekdar geldiğinide onlar haber vercekmiş

günaydın kızlar

Ayyy ne güzel Pelincik Gs ye çok kızdım ben ya bence daha ii oynayabilirdi ama azeri kanalından maç izlemek süpermiş oh ne güzel artık takılarda alınıyo siz kaç yıldır berabersiniz canım

günaydınlarrrrrr
dün medi daha kolay oldu bu sefer orta okulun bahçesinde bulmadım kendimi
özgemm ben unuttum onuu kitap okurken uykum gelio baya zaten
bebeğimm hadi bakalımm

Herkese günaydınlarrrrrrrrrr aşk dolu bi sabah hepiciğinize

Günaydınnnn meleklerimm
günaydın kızçeler

bu daha kötü olmuş canım yaa inşallah çok gelmez :26:

Canım kardeşin artık bi daha aynı hatayı yapmaz. Şaşırdım doğrusu nasıl da dikkat etmiş ve o oyunlar nasıl da bu kadar işliyor insanların içine...

Benim tutkuyla oynadığım tek oyun mario.
Ayyy ne güzel Pelincik Gs ye çok kızdım ben ya bence daha ii oynayabilirdi ama azeri kanalından maç izlemek süpermiş oh ne güzel artık takılarda alınıyo siz kaç yıldır berabersiniz canım

Gs iyiydi aslında biraz şanssızdı galiba. Hamit'in direkten dönen golü çok üzdü beni mesela. Ama burak'ın golü çok iyiydi gerçekten nutkum tutuldu tam 90'dan Helal takımıma

Canım bizim yıl değil :) 25 Eylül'den beri beraberiz Aralıkta nişan oldu.. Mayıs'ta düğün kısmetse :123:

3 senedir şifayen de tanıdığım biriydi iş dolayısıyle Şimdi eşim olucak nasipse

Hızlandırılmış oldu bizim evlilik biraz

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn

Bugün mutlu musmutlu hattaaaa süppperrrr mutluyummmmm

Çağlacannn mediyi her dinledikten sonraa seni anıyorummm ve teşekkür ediyorum içimden.Çokk iyi geliyo bana,hayal dünyamda yarattığım ormanımı çokk seviyorumm

Bu arada medinin sonunda bi müzik çıkıyo ya onun adı ney ya bayıldım ben ona

Gülibikoommmmm, günaydııınnnnnnnnn

Seni hep böyle mutluuu,musmutluuuu görmek istiyoruuuuummmmmmm

ya ben bu sizi hissederek okuma işini fazla abarttım sanırım...nurayım bu mesajını gözlerim dolu dolu okudum. birbirinden uzak çiftlere dayanamıyorum yaa neyseki çok az kaldııı kuzum kavuşmanıza
buarada kuzum ben beğendiğim modelleri deniycem akay ve pronoviasta eğer o tarzlar yakışırsa üzerime ona göre başka yere diktiricem.yani şimdilik planım bu yönde
nurayım ağlatır sen güldürürsün beniii yerim senii minnakımm
günaydınlarrrrrr
dün medi daha kolay oldu bu sefer orta okulun bahçesinde bulmadım kendimi
dün çağla demişti ya sana özgem düğününü hayal etmek kadar kolay diye medide aklıma o geldi bi baktım ben düğünümde oynuyorum medi falan hak getire unutmuşum onu

sende benim nişanlımcan gibisin gs hastaları siziii nee istanbula mıııııııııı

günaydınlar günaydınlarr

Günaydıııınnlaaaarrr...

Dün çok sevdiğim ama işleri nedeniyle pek görüşemediğim ve 24 Mayıs'ta evlenecek bi arkadaşım geldi bizeeee
Muhabbet koyulaştı derkeeenn 'bizde kal, bizde kal' ısrarlarımla bizde kaldııı

Annemler 12.30 gibi yattı, bizde muhabbet etmeye devam ettik
Birden bi ses, ezan okuyoooo

Saat 5.30 olmuuuşşş
Biz yatana kadar 6 oldu tabiii

Neyse sabah 8 e 10 kala kalkar, 8 de çıkarız dedim
Annem normalde kahvaltı hazırlamaz bana, annecim de arkadaşım var diye erkenden kalkmış hazırlamııışşş

Bizi kaldırdı 7.30 daaa

Elif bugün 1,5 saatlik uykuyla, yorgun bitkiiiinnnn

Çok mu anlattım ne

Evet ezgitoomm fena hastasıyım valla

İstanbula gelioruuuzzzz üsteliikk ctesi günüüü anadolu yakasına geçiciiiiz

Neşenin yanına

Nurayımmm ordasın seni görüyorum Sen eski topicte çoook eskiden su yolu set resimleri paylaşmıştın eğer kayıtlıysa tekrar paylaşır mısın?

Güliniimmmm hep böyle musmutlu oolll

Tubikimm rihannamm seni görmek ne güüüzeeell

Elifiimmmm Allah kolaylık versin şekerim benim bu haftasonu olacak yarasa halimi şimdiden gördüm sende

gunaydınsssssssssssss

mediyle ilermenizin iyi olmasına sevindim kuslarrr ben dun aksam dinleyemeden uyudum bi huzursuzum o yuzden

büşümmmmmm esra özcan ne tarafta :44: dün kadıkoyde işimiz vardı 3-4 dukkana girdim... Flower Modadaki bayan cok ilgiliydi bir de Narin Moda

fena modeller yoktu ikisnde de ama hiç duymadım bu modaevlerini bilgim yok

pazar gunu erkenden cıkıp hepsini gezicem kaarar verebilirim umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…