- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #1.001
Berfoo kuzum nasil yapmis onu kardesin ya karttan cekim varmiymis oyunda. Benim akilli sevgilim beles sanip hattindan almisti oyun bonuslarini. Neyse en azindan duruma uyanmissin tatlim.
Minnaaam kuzum siz bu sene mi evleniceksiniz ? Rezervasyondan falan bahsetmissin yoksa bu normal bi tatil mi bebegim?
yok kuzuumm bu senee sevgililiiik senemiiziiin sonuncusuuhaftasonu kaçamaaa içiiinn yaptırdıımm Balayını zati tek yerde yapmıcaaz bebiş anca karar veririiiz seneye kadar
Berfoo kuzum nasil yapmis onu kardesin ya karttan cekim varmiymis oyunda. Benim akilli sevgilim beles sanip hattindan almisti oyun bonuslarini. Neyse en azindan duruma uyanmissin tatlim.
Minnaaam kuzum siz bu sene mi evleniceksiniz ? Rezervasyondan falan bahsetmissin yoksa bu normal bi tatil mi bebegim?
berfo ne oldu yavrum yaa çokmu harcama olmuş kuzum
Günaydıııınnn günaydııınnnnn günaydıııınnnnnn
Ayy bugun içimde 2xcoşku var
Nede bole bilemedim
Akşam galatasarayda berabere kaldıÇok pis fanatikliğim tutuyo ya galatasaray denince
Bugun biz kayınannimle takılarımı alıcaazzsu yolu bakıcam ben.. nişanda gunluk kullanım için inci set takılmıştı. Gelinliğime en çok su yolu yakışır die düşünüyorum
Bi dee biz bu haftasonu istanbula geliyoruuuuuuuuuuuzzzzzzz
özgemm ben unuttum onuu kitap okurken uykum gelio baya zatengünaydınlarrrrrr
dün medi daha kolay oldu bu sefer orta okulun bahçesinde bulmadım kendimi
bebeğimm hadi bakalımmGünaydıııınnn günaydııınnnnn günaydıııınnnnnn
Nede bole bilemedim
Akşam galatasarayda berabere kaldıÇok pis fanatikliğim tutuyo ya galatasaray denince
Bugun biz kayınannimle takılarımı alıcaazzsu yolu bakıcam ben.. nişanda gunluk kullanım için inci set takılmıştı. Gelinliğime en çok su yolu yakışır die düşünüyorum
Herkese günaydınlarrrrrrrrrr aşk dolu bi sabah hepiciğinize
günaydın kızçelerGünaydınnnn meleklerimm
bu daha kötü olmuş canım yaa inşallah çok gelmez :26:şaka gibi bi olay ama..
nor defterine not almış herşeyi..
akşam onuda aldım onda. çok ağladı çok üzüldü oda..
kart benim adım adıma deildi. kuzeniminde kullanmıodu ben aldım ondan...
banka birebir benle görüşmedi o yüzden.. nekdar geldiğinide onlar haber vercekmiş
günaydın kızlar
Canım kardeşin artık bi daha aynı hatayı yapmaz. Şaşırdım doğrusu nasıl da dikkat etmiş ve o oyunlar nasıl da bu kadar işliyor insanların içine...şaka gibi bi olay ama..
nor defterine not almış herşeyi..
akşam onuda aldım onda. çok ağladı çok üzüldü oda..
kart benim adım adıma deildi. kuzeniminde kullanmıodu ben aldım ondan...
banka birebir benle görüşmedi o yüzden.. nekdar geldiğinide onlar haber vercekmiş
günaydın kızlar
Ayyy ne güzel Pelincik Gs ye çok kızdım ben ya bence daha ii oynayabilirdi ama azeri kanalından maç izlemek süpermişoh ne güzel artık takılarda alınıyo siz kaç yıldır berabersiniz canım
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
Bugün mutlu musmutlu hattaaaa süppperrrr mutluyummmmm
Çağlacannn mediyi her dinledikten sonraa seni anıyorummm ve teşekkür ediyorum içimden.Çokk iyi geliyo bana,hayal dünyamda yarattığım ormanımı çokk seviyorumm
Bu arada medinin sonunda bi müzik çıkıyo ya onun adı ney ya bayıldım ben ona
ya ben bu sizi hissederek okuma işini fazla abarttım sanırım...nurayım bu mesajını gözlerim dolu dolu okudum. birbirinden uzak çiftlere dayanamıyorum yaapufikom diyetlik gibi durmuyosun hiiiç. eniştem haklı. ama illa kilo vermeliyim diyosan bence o ekmeği bıraksan başka bişey yapmana gerek yok gibi
kuzum 1 martta akşam geliyo. 3 martta akşam dönüyo. 2 gün yani. haftasonu sadece.
azıcık ama olsun. bi sarılıyım, bi koklıyım onu zaman duruyo ki
sonra bidaha 27 nisanda görüşücez inşallah. 9 mayısa kadar. ben geliyorum istanbula.
birdaha da o 7 haziran da gelicek. kına gecemize
allahımın izniyle sonra da bidaha ayrılmıcazzzz
nurayım ağlatır sen güldürürsün beniii yerim senii minnakımmlokumummmmmm inşş bidaha hiiiç mi hiiiç ayrılmıcaksınızzson günler hıphızlıı akksııınn
bu arada kızlar etsden rezrvasyon yapmaya calıstıkca baglantıda sorun oldu yapamadım bi türlü 50 kere denememe raağmensona biri aradı benii etsdenmiş sistemlerini içineeee etmişiim, napmaya çalışıosanız biz yardımcı olalım telefondan halledelime getirdiler konuyu ayy becerıksızzdee olduuumm kurbaa fena dalgaa gecıyoo benleeee
dün çağla demişti ya sana özgem düğününü hayal etmek kadar kolay diye medide aklıma o geldi bi baktım ben düğünümde oynuyorum medi falan hak getire unutmuşum onugünaydınlarrrrrr
dün medi daha kolay oldu bu sefer orta okulun bahçesinde bulmadım kendimi
Günaydıııınnn günaydııınnnnn günaydıııınnnnnn
Nede bole bilemedim
ya ben bu sizi hissederek okuma işini fazla abarttım sanırım...nurayım bu mesajını gözlerim dolu dolu okudum. birbirinden uzak çiftlere dayanamıyorum yaaneyseki çok az kaldııı kuzum kavuşmanıza
buarada kuzum ben beğendiğim modelleri deniycem akay ve pronoviasta eğer o tarzlar yakışırsa üzerime ona göre başka yere diktiricem.yani şimdilik planım bu yönde
nurayım ağlatır sen güldürürsün beniii yerim senii minnakımm
dün çağla demişti ya sana özgem düğününü hayal etmek kadar kolay diye medide aklıma o geldi bi baktım ben düğünümde oynuyorum medi falan hak getire unutmuşum onu
sende benim nişanlımcan gibisin gs hastaları siziiinee istanbula mıııııııııı
günaydınlar günaydınlarr
Ezgimm günaydınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?