• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

evet kusum var mailin :54::54:

gereksiz bir insan zehrosumm yaaa :9: kendisi benim uzun yıllardır arkadasım ama beni kk dan takip ediyo ... en son sevgilisine Benjamin demeye basladı

Ben clark diom ya :60: Benjamin de spidermanin adı

bi de o yıllardır diomus ole dio :60: yuzugunu de deiştirdi... Zaten deiştircekmişşş dugundee one cekmişler..

Allahın salatalıgı yaaa ben de deiştircem zaten bas bas bagırdım dugunde deiştircem suanki taslı onu ozel gunlerde kullancam diye onu okumamıs demek :60:

evet kusum var mailin :54::54:

gereksiz bir insan zehrosumm yaaa :9: kendisi benim uzun yıllardır arkadasım ama beni kk dan takip ediyo ... en son sevgilisine Benjamin demeye basladı

Ben clark diom ya :60: Benjamin de spidermanin adı

bi de o yıllardır diomus ole dio :60: yuzugunu de deiştirdi... Zaten deiştircekmişşş dugundee one cekmişler..

Allahın salatalıgı yaaa ben de deiştircem zaten bas bas bagırdım dugunde deiştircem suanki taslı onu ozel gunlerde kullancam diye onu okumamıs demek :60:

enemmm :27: hadi beğenirsin anlarımda taklit etmek ne ola kii :9: düğün tarihlerinizde aynı değil diii :52:

Çağlamiiiikkk sizinle ilgili yorumu mailde ilettim gelinlik yorumunu unutmuşum buradan yapayım:9:

Kız minyon tipli ve ona cidden yakışmış gelinlik, beli ince durduğundan mıdır yoksa öyle mi bilmem ama omuzları geniş durmuş
Ve göğüs kısmı da:9:
Buda benim gibi seninde işine gelir:9:

Ama böyle bi gelinlikte tül kalitesi bence önemli bir rol oynuyor
Tüllerden pek anlamam ama iyice araştır kuzum eğer böyle bişeye karar verirsen
Ki araştırıyorsundur ve araştırmışsındır zaten:16:

Ve son olarak eniştecan izin verecek mi böyle bişeye, bilemedim şimdiiiii:17::9:

çağlacım. gösterdiğin tarzda gelinlik modelinden bulman zor değil. ben bir kaç yerde rastladım ve denedim hatta telefonumda var. bilgisayara aktarıp sana gönderirim.
straplezdir belki sen kol ekletirsin.
3 boyutlu çiçekler, lazer işlemeyle yapıştırılmış oluyo bunlarda.
fiyatlarıda 2000-2500 arasıydı genelde.
gerçekten iyi gelinlikçiler de var kadıköyde.
sen gezmeden umutsuzluğa kapılma :34:

enemmm :27: hadi beğenirsin anlarımda taklit etmek ne ola kii :9: düğün tarihlerinizde aynı değil diii :52:

ay allahtan aynı gun deil kusumm bi de olsa krizlerdeyidm :9:

ama zamanın onemi yok onun icin yaniii :9: her turlu yapcanı yapıooo :33:

Çağlamiiiikkk sizinle ilgili yorumu mailde ilettim gelinlik yorumunu unutmuşum buradan yapayım:9:

Kız minyon tipli ve ona cidden yakışmış gelinlik, beli ince durduğundan mıdır yoksa öyle mi bilmem ama omuzları geniş durmuş
Ve göğüs kısmı da:9:
Buda benim gibi seninde işine gelir:9:

Ama böyle bi gelinlikte tül kalitesi bence önemli bir rol oynuyor
Tüllerden pek anlamam ama iyice araştır kuzum eğer böyle bişeye karar verirsen
Ki araştırıyorsundur ve araştırmışsındır zaten:16:

Ve son olarak eniştecan izin verecek mi böyle bişeye, bilemedim şimdiiiii:17::9:

avrupa tül olmalı kusum ya da en kotu ihtimal hayal tül olmalı... avrupa tul kullanan pek yok hayal tül olur o zaman da muhtemelen bilemiorumm bi denemem lazım once bana da olur giibi gelio dedigin gibi bu hatun da minyon gibi duruo resimden... ben de minikimm ben de böle olıyım :9::9:

ofisteki kızlar da ole dedi simdi :43: enişte buna ne der diye.. bişi demesin yaaaa kıskanc böörtlen :43:

çağlacım. gösterdiğin tarzda gelinlik modelinden bulman zor değil. ben bir kaç yerde rastladım ve denedim hatta telefonumda var. bilgisayara aktarıp sana gönderirim.
straplezdir belki sen kol ekletirsin.
3 boyutlu çiçekler, lazer işlemeyle yapıştırılmış oluyo bunlarda.
fiyatlarıda 2000-2500 arasıydı genelde.
gerçekten iyi gelinlikçiler de var kadıköyde.
sen gezmeden umutsuzluğa kapılma :34:

ay fiyatı da cok iyiymiş :9::9::9: kaliteli olup olmaması mesele ama kus bu gelinlk cidden cok kaliteliiii
kollarına minik dantel kol ekletirimmmm olur da biter :27:

kızlar dün ayakkabı konuşmuştuk ya siteyi hatırlayamadığım için yazmamıştım ince topuk diye bir site var orada istediğiniz ayakkkabıyı tasarlayabiliyorsunuz aklınızda olsun:34:

inceliyim aksam eve gidince hemen sagol ezgotummm bu arada tickera takıldı gozumm

siz nisanlanalı 1 ay mı olcak yaa :nazar::53: zaman ne kadar cabuk geciyor boyleeee:31:

inceliyim aksam eve gidince hemen sagol ezgotummm bu arada tickera takıldı gozumm

siz nisanlanalı 1 ay mı olcak yaa :nazar::53: zaman ne kadar cabuk geciyor boyleeee:31:

ben hala nişanlandığıma inanamıyorum kurabiyem vakit geçip gidiyor bana daha dün gibi geliyor. inşallah düğünümüzüde bu sene yapmak hayırlı ve nasip olur...

pelott benim kabarıklıgın baslıcaı yer tam bu gelinlikteki işteeeeeeee böle istiorummm

yerim ben bu gelinligiiii keske bi yerde apaynısı cıksa karsıma :9: böörtlen buna acık dediii ama bulursam direk alırım o da pabucumu yer :27:

bana yakıscak bu sekilde bilmiorum tabi ama giymiş olan kız da minyon gibi duruyor... olur diye dusunuyorum

sen yine denemisin ben sıfır...

Ah su ellerim öyle bakir ki!! Daha bir gelinlige bile dokunmadı! :60:

Kitabın tekinden bir replikti de bu :60:

tam beni anlatıoooooooooooo suan :52:
Sana çooook yakışcaktır kurabiyemm eminimmm :16:
Amaaa böörtlen eniştem buna açık demiş ama açık değilkiiii :26:

Ben gelinliği göremiyorum yaaaaaaa:27:
İş yeri neden böyle ilginç şeyleri yasaklar anlamam:27:

İnşAllah kuzum, koca İzmir nihayetinde
Bulunur mutlaka gönlüne göre bir yer
Hazır mı alacaksın diktirecek misin peki sen?

İzmir-Edirne provaya gidip gelmek zor olur sanki sana

Evet vücuda göre kabarıklığın başladğı yer çok önem kazanıyo cidden
Daha belin altından kabarıklaşanlar bana olmaz mesela bence
Çünkü alt bedenim daha kalın üstüme göre
Canım İzmir'de olsa İstanbul'da olsa bana istediğim kalite ve modeli verecekse eyvallah diyorum.
Hazır mı olur diktirir miyim bilemiorum bebeğim.. Bunu oraya gidince görücez ama diktirme olacak yuksek ihtimal ve tülünden danteline kadar herşeyi kendim seçicem.
Ben işten çıkıyorum Elifim o yuzden problem olmaz prova da. Giderim. Kuzenlerim falan da orada üniversiteden arkadaslarım var :16: Kalcak yer sorunum yok :16:
Ama yine de gönlüme göre bulurum inşallah kuzum :16:
Pelinimm anlattığın gelinlik tam benim hayallerimdeki gibi kuşumm.tek farkı benimki uzun kol olabilir..inşallah çağlamda sende bulursunuz istediğiniz gibi kuşlarımm
bizim burayada 4-5 katlı Akay gelinlik açıldı. zor tutuyorum kendimi içeri dalmamak için:9: tarihim seneye bile olsa gidip denemek istiyorum orda ama tabi aklım halaa pronoviasta:31:
çağlam buarada nişantaşında güzel dikim evleri var. arkadaşım ablasının düğünü için pronoviasın bir modelini diktirdi ve çokta güzel yaptılar. o kadar karamsar olma kuzuumm

Ezgitommm ben uzun kollusunu denedim full dantel
hatta resmimi ekleyeyim :16: Sana da fikir olsun :16:
$2013-02-20 15.54.36.png

Gelinlik yakışmıştı ama A seklinde acılıodu ve cok dusuk durdu bende :31: Kollarını falan çok sevmiştim :16:
Benimde gönlüm pronovias'ta ama belki daha güzelini bile bulurum :9:

ben hala nişanlandığıma inanamıyorum kurabiyem vakit geçip gidiyor bana daha dün gibi geliyor. inşallah düğünümüzüde bu sene yapmak hayırlı ve nasip olur...

aminn ezgotum insallahhhh :16::16::16::16:

kusum pelommm bööörtlen daha görmedi bunu ki bundan daha kapalı gelinlige bıtbıtladı ooo... bunu görse krize girer adamım :27: göğüs dekoltesi böörtlene göre fazla malesef :52:

aminn ezgotum insallahhhh :16::16::16::16:

kusum pelommm bööörtlen daha görmedi bunu ki bundan daha kapalı gelinlige bıtbıtladı ooo... bunu görse krize girer adamım :27: göğüs dekoltesi böörtlene göre fazla malesef :52:

Daha kapalı olana mı :53:
Sen bi yolunu bulursun kuzummm kapalı değil gayet kıvamında bi gelinlik bence :16:

Ama tabi böörtlen sana ekstra bi kıskanclık uyguladığı için bişey demiyim yine de :31: İnşallah ikna olur eniştemizde giyersin bu lolitayı lolitamız olursun biziimmm :9::16:

aynen pelommm benim adamım kıskanclıkta sınır tanımıyo ama cok begenirsem bir sey demez ikna ederim onu ben insallah bulurum bole bişsey ve bana yakısır :16:

özgişimmm narenciye sıkacagına 100 lira verecegine o parayla katı meyve sıkacagı alsan butun meyveleri sıkarsın

bunla sadece narenciye sıkabilirsin ama...

aynen pelommm benim adamım kıskanclıkta sınır tanımıyo ama cok begenirsem bir sey demez ikna ederim onu ben insallah bulurum bole bişsey ve bana yakısır :16:

özgişimmm narenciye sıkacagına 100 lira verecegine o parayla katı meyve sıkacagı alsan butun meyveleri sıkarsın

İnşallah kurabiyem :16:

Allah gönlümüze göre versin :16:

kuzum katı meyve sıkacağı ile portakal sıkabilir miyim ki :26:

sıkılıo diye biliorum tatlım ben böörtlene portakal sıkcam diye ilk aldıgım elektroniklerdendi hatta kendisi

portakal suyu manyagı cunku benimki butun meyveleri sıkabiliosun onlarda diye biliorum :16:

amin pelosummmmmm :16:

Sana çooook yakışcaktır kurabiyemm eminimmm :16:
Amaaa böörtlen eniştem buna açık demiş ama açık değilkiiii :26:

Canım İzmir'de olsa İstanbul'da olsa bana istediğim kalite ve modeli verecekse eyvallah diyorum.
Hazır mı olur diktirir miyim bilemiorum bebeğim.. Bunu oraya gidince görücez ama diktirme olacak yuksek ihtimal ve tülünden danteline kadar herşeyi kendim seçicem.
Ben işten çıkıyorum Elifim o yuzden problem olmaz prova da. Giderim. Kuzenlerim falan da orada üniversiteden arkadaslarım var :16: Kalcak yer sorunum yok :16:
Ama yine de gönlüme göre bulurum inşallah kuzum :16:

Ezgitommm ben uzun kollusunu denedim full dantel
hatta resmimi ekleyeyim :16: Sana da fikir olsun :16:
Eki Görüntüle 637897

Gelinlik yakışmıştı ama A seklinde acılıodu ve cok dusuk durdu bende :31: Kollarını falan çok sevmiştim :16:
Benimde gönlüm pronovias'ta ama belki daha güzelini bile bulurum :9:

senin gelinlikli fotonu yerim been:16:
bulursun pelom bulursun sen:34:
özgem bana çok pahalı geldi.markayı bilmiyorum ama ben eve sinbonun katı meyve sıkacağını almıştım a101den 60 tl ye o bile gayet iyi çıktı

sıkılıo diye biliorum tatlım ben böörtlene portakal sıkcam diye ilk aldıgım elektroniklerdendi hatta kendisi

portakal suyu manyagı cunku benimki butun meyveleri sıkabiliosun onlarda diye biliorum :16:

amin pelosummmmmm :16:

benimki de öyle yaa ona haftasonları portakal sıkayım dşye almak istiyom zaten :16:
o zaman ben katı bakayım sağolasın canım benim :54:

Back