• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

Biiiir tubiş gördüm, gözlerime inanamıyorum :17::16:

Elisimmm hoşgeldin bebeğimmmm :16:

Sinlev merhaba hoşgeldin topicimizeee:3: :16:

Senin hayallerini yerim ben yaa...herşeyin en güzelini hakediyorsun Pelinimm.ve inşallahta en güzelleriyle karşılaşıcaksınn
hepinizin o güzel yüreğindeki hayalleri gerçek olsun tatlı gelinciklerim.ay ağlıycam şimdi duygulandım:5: çok seviyorum sizi ben yaa

Hepimiz en güzelini hakediyoruz bebeğim benim :16::16::16:
Duygusallığa yer yoook, çoook mutlu olucaz hepimiizzz Ezgitoommm :16:

Bizdee seni çoooook seviyoruzz Ezgimm benimmmmm :69:

Biiiir tubiş gördüm, gözlerime inanamıyorum :17::16:

Elisimmm hoşgeldin bebeğimmmm :16:

Sinlev merhaba hoşgeldin topicimizeee:3: :16:

Hoşbulduk bitaneeemmmm :16: Ne güzel olmuş zaten girişin ne kadar şeker olmuş bitanem :54: Rabbim burda nice güzellikleri paylaşmamızı nasip etsin.Bugün öğlen yemeğinde koltuklarımızıda hallettik buarada çok mutlu ben :32: ev tamamlanınca burda çekip çekip koyucam evimi :16: Usta bu ay sonu boyası ve diğer ufak tefek işleri biter demiş.Parke,iç kapılar ve çelik kapıyıda hallettik.Yarın gidip çelik kapımızın desenini seçicez.İçi beyaz dışı koyu tonlarda olucak.Artık bişeyler çıkmaya başladı çok mutluyum.Allah ım tamamını görüp mutlu mesut yaşamayı nasip etsin inşAllah.

$Cupcakes_Invasion_by_hullabalo0.jpg

cupcakelere buyrunnnnnn :16::16::16:

Hepiniz teker teker hos geldiniz bebeklerim :54: yalnız biz ziyaretci istemedigimiz icin oraya acmıstık bu topiği!!!!!!!!!!!!!!!!

Neden tekrar buraya tasındı kiiiiii! :50::50::50::50::50::50:

Kuzicannn baban babamın kuzeniyse anlayısla karsılar dicem ama bizim sulalein erkekleri hep farklı farklı... babam kendi kardeslerine bile benzemez :1: :nazar:

ama olcagı varsa olsun soyleyin artık ciddi adımlar atılsın bi soz takmanın maddi anlamda size nlara da bi kulfeti olmaz ki

tanıoyrum bizimkileri.. duyulursa adını koymak isticeklerdir kacısın yok gibime gelio :31:

Eki Görüntüle 633207

cupcakelere buyrunnnnnn :16::16::16:

Hepiniz teker teker hos geldiniz bebeklerim :54: yalnız biz ziyaretci istemedigimiz icin oraya acmıstık bu topiği!!!!!!!!!!!!!!!!

Neden tekrar buraya tasındı kiiiiii! :50::50::50::50::50::50:

Kuzicannn baban babamın kuzeniyse anlayısla karsılar dicem ama bizim sulalein erkekleri hep farklı farklı... babam kendi kardeslerine bile benzemez :1: :nazar:

ama olcagı varsa olsun soyleyin artık ciddi adımlar atılsın bi soz takmanın maddi anlamda size nlara da bi kulfeti olmaz ki

tanıoyrum bizimkileri.. duyulursa adını koymak isticeklerdir kacısın yok gibime gelio :31:

benim babam da anlayışlı biri. ablamda gördüm bunu, çok olgunlukla karşıladı herşeyi. ben herşeyin doğal akış içinde olmasını istemiştim. söz yapmak bişey değil evet ama sanki zorla yaptırmış gibi hissederim kendimi. aşk da yaparız ne olcak ben gelir tanışırım alini ayağını öperim sana kızmasın da diyor. ne bilim ablam da inkar et diyor.

du bakalım akşam ne olcak hayırlısı neyse o olsun da:5:

çağlayla kıymetin babası kuzen mi :44:
konuya dönecek olursam, kıymetcimm bence de bi tanışsın sevdiceğin. (baban da anlayışlı biriymiş hem) .inkar etme. sonradan zaten ögrenecek, kızım bana yalan konuştu demesin.

cupcakeler harikaaa :56:

tubaaa yaa ben de yazmıştım sanaaaa, gelirsen duy sesimiii. özledim seniiiiiiiii :31:

Bu toppiiikk beniiimmm sevgilileer günüü hedaaayeeemm olduu :16: siziii çoook özlediim vee çoooooooooooookk seviyooruummm ! :69: miiiss kokan aşlarımızlaa binlerce sayfayı taşırııırızz kiiii biiizz :54:

aman allahıııımmmmmmm. puuufff lokumum gelmiiiiişşşş :16:
çok özlediiim canımmm ben de seniiiii
gel bakıyım sen
:56:

lokumummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :16: kızaaammm çokk özleediiimmm beeeeee ! napoosuuun nası gidiyoo hazırlıklaaar :61:

:54:
iyi minişimm. daha vakit var ufak ufak devam :)
14 gün sonra aşkıcanım geliceeeekkkk, 2 günlüğüne. onun heyecanı var içimde. bekliyorumm. zaman hemen geçsiiinnn :10:
sen napıyosuuun, nasıl gidiyoo aşklı pufum

oy adıyla büyüsün bebiş. çok güzel.

aşağıda bi tubiş var. çok özledimmm onuuu. gelse ya buraya, öyle kapıda durmasaaa :16:

nurayımmm ben bunu yeni gördümm :( bende sizleri çok özlüyorum ama işlerimden dolayı gün içinde pek giremiyorum. Girsem de ben okuyana kadar büssürü sayfa oluyo :(

güüllbiiğiiiimmm melegııım bende cook ozledııımmmm :16: kavustuk artıkk ohhhhh :54:

lokumummm gelsın enısteecıııkkk aşklanınnn artık ayrılmıcanız gunlere az kaldııı :16: ben cok yogunum işlerden kusuuum 2 gun once fena ısyanlardaydııım ayaklarım şiştiii tuzlu suya falan soktum sen düşün halimi :1: yenı yere gectık anca oturuo düzen işte :61: zamımı aldım bideee biloomusuuunn enerjii çalışması yapmıstık hatırlıomusunuzz zam istemiştiiimm enerjıı patlamasııylaa kaptım zamı :1::1:

hariciinde kurbaaammlaa aşklı meşklii devam iştee :30::17::nazar:

nurayımmm ben bunu yeni gördümm :( bende sizleri çok özlüyorum ama işlerimden dolayı gün içinde pek giremiyorum. Girsem de ben okuyana kadar büssürü sayfa oluyo :(

tubişimm biliyorum işlerinin yoğun olduğunu. sibel de giremiyo pek. gülden de.
:31:
olsun ama gelince hemen yazııınnn :52:

napıosunuz burda:26::26: ben ne olcamm:26::26::26:

hem bi minnak gördüm sankii:26::53:

Back