• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

güüllbiiğiiiimmm melegııım bende cook ozledııımmmm :16: kavustuk artıkk ohhhhh :54:

lokumummm gelsın enısteecıııkkk aşklanınnn artık ayrılmıcanız gunlere az kaldııı :16: ben cok yogunum işlerden kusuuum 2 gun once fena ısyanlardaydııım ayaklarım şiştiii tuzlu suya falan soktum sen düşün halimi :1: yenı yere gectık anca oturuo düzen işte :61: zamımı aldım bideee biloomusuuunn enerjii çalışması yapmıstık hatırlıomusunuzz zam istemiştiiimm enerjıı patlamasııylaa kaptım zamı :1::1:

hariciinde kurbaaammlaa aşklı meşklii devam iştee :30::17::nazar:

maşallah kurbaasının prensesiii :12: :nazar:
çok daha yüksel işinde, daha büyük başarıların olsun inşallah canımmm.
enerjimiz hiç düşmesinn topikçenek :)

$563065_10151415334308080_1160669215_n.jpg

nuray bunun kadar sarıcan dımıı

:52::52::52:

minnakım : kuzum ne diyim sana kırılgınım aslında. benim insan sevdiğine gönül koyarmış.. walla bak çok merak ettim seni. peline sordum en.. aramızdaki herşey bi whatsap mış istmiyorum uleynnn artık onudaa:20::20::20::20::20:

berfo ben seni o kadar çok sardım işte. fotografını da paylaşmışsınn. nasıl ilgisiz kalırsın halaaa :14:

Eki Görüntüle 633354

nuray bunun kadar sarıcan dımıı

:52::52::52:

minnakım : kuzum ne diyim sana kırılgınım aslında. benim insan sevdiğine gönül koyarmış.. walla bak çok merak ettim seni. peline sordum en.. aramızdaki herşey bi whatsap mış istmiyorum uleynnn artık onudaa:20::20::20::20::20:

aşko napiiimmm allaseenn işte fulll çalışıyorum , whatsaap en kolay gorusme yolu faceye gırıp msjı okuorum ama ole bı an oluokı cvp yazamıorum yogunluktan unutooruum , whatsap çat çat dkkada haberleşme aracıı gonull koymaaa! zaten sıkıntılarımdan yenı kurtulduuummm bıloosun amcam vefat ettı , bıton sorunlar yasadııımm gectı gıttı cok sukurr amaaa koymaa gonul falaaann!

aşko napiiimmm allaseenn işte fulll çalışıyorum , whatsaap en kolay gorusme yolu faceye gırıp msjı okuorum ama ole bı an oluokı cvp yazamıorum yogunluktan unutooruum , whatsap çat çat dkkada haberleşme aracıı gonull koymaaa! zaten sıkıntılarımdan yenı kurtulduuummm bıloosun amcam vefat ettı , bıton sorunlar yasadııımm gectı gıttı cok sukurr amaaa koymaa gonul falaaann!

gönlüm sende olsun fenamıı:52::52::52::52: kimseye güvenemiyorum vermeye sende olsunb arii:9::9::9::9:
şeker şey seni dua ettim minakkım sanaa ben

:54::54::54:
Özlendin tubiğiimmm :16:
Hoşbulduk bitaneeemmmm :16: Ne güzel olmuş zaten girişin ne kadar şeker olmuş bitanem :54: Rabbim burda nice güzellikleri paylaşmamızı nasip etsin.Bugün öğlen yemeğinde koltuklarımızıda hallettik buarada çok mutlu ben :32: ev tamamlanınca burda çekip çekip koyucam evimi :16: Usta bu ay sonu boyası ve diğer ufak tefek işleri biter demiş.Parke,iç kapılar ve çelik kapıyıda hallettik.Yarın gidip çelik kapımızın desenini seçicez.İçi beyaz dışı koyu tonlarda olucak.Artık bişeyler çıkmaya başladı çok mutluyum.Allah ım tamamını görüp mutlu mesut yaşamayı nasip etsin inşAllah.

Girişş kurabiyemdennn :9:
Aminn Elisimmm aminn :16: Bi sürü şeyi hallettiniz maşallah kuzummmm kafanızı kurcalıcak bişey yookk :8:

Günaydınnn şekercanlar :16:

Akşam aşkımlaa bi güzel kurtlarımızı döktükk, sevgililer günü bahane :61: Eğlenmeye yer arıyomusuz resmen :9: Güzel bi geceydiii :16: Tabi ayrılmak yine koydu :25::31:

gülinimmm :69:
hoşgeldinn.

Biraz geç gördüm ama hoşbulduk kuzucum :16:

güüllbiiğiiiimmm melegııım bende cook ozledııımmmm :16: kavustuk artıkk ohhhhh :54:

lokumummm gelsın enısteecıııkkk aşklanınnn artık ayrılmıcanız gunlere az kaldııı :16: ben cok yogunum işlerden kusuuum 2 gun once fena ısyanlardaydııım ayaklarım şiştiii tuzlu suya falan soktum sen düşün halimi :1: yenı yere gectık anca oturuo düzen işte :61: zamımı aldım bideee biloomusuuunn enerjii çalışması yapmıstık hatırlıomusunuzz zam istemiştiiimm enerjıı patlamasııylaa kaptım zamı :1::1:

hariciinde kurbaaammlaa aşklı meşklii devam iştee :30::17::nazar:

Artıkk hep gel sensiz olmuyo nazlımmm arada varlığını hissettir,bişey yazamıcaksan da öpücük yolla sadece o bile yeter :9:

Ohh zammını paracıklarınızı hayırlısıyla yemek nasip olsunn kuzum :9:

Günaydın güzel gelinciklerrrr :16: Evet bekar geçirdiğimiz son sevgililer gününü atlatmış bulunuyoruz:52: Seneye daha tatlı daha süpriz dolu sevgililer günü geçirmemiz dileğiyle :16:Gününüz bol hayalli,bol sevgiyle,mutlulukla geçsin :54:

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :16::16::16:

aşk sarhosuyum ask sarhosuyum ask sarhosuyummmmmmmmmmmmmmmmmm resmennnnnnnnnn

sırılsıklam ask doldum ask koktum bennnnnnnnn :16::16::16::16::16::16::54::54::54:

topiğimiz neden hala burda amaaaa ziyaretcisiz alanda olmalıydı :47:

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :16::16::16:

aşk sarhosuyum ask sarhosuyum ask sarhosuyummmmmmmmmmmmmmmmmm resmennnnnnnnnn

sırılsıklam ask doldum ask koktum bennnnnnnnn :16::16::16::16::16::16::54::54::54:

topiğimiz neden hala burda amaaaa ziyaretcisiz alanda olmalıydı :47:

olan var olmayan var:9::9::9:
çağlam sizin aşkınıza çok özeniyorumm:nazar::nazar::nazar::nazar: kıskanmıyorum:26::26::26: tebrik takdir ediyorumm:16::16::16: :nazar::nazar::nazar::nazar: siz hep mutlu olun..

bende eski sevgilimle öyleydim.. alırdı beni kucagına.. çocuk gibiydik.. ciddi değildik.. şunu yapcam bana kızar bişey der düşüncesi hiç yoktu.. koştururdu sahilde.. bi dahakine pantalon giy derdi sırtıma alcam daha rahat olur derdi..
hele şunu hiç unutmam.. bi gün künefe yiyordu dışarda çok kıskandım demiştim.. diyarbakırdan izmitteki künefeciyi bulup sipariş vermişti bizim şirkete..
bi gün yagmur yağmıştı.. ben koşuyorum sokakta.. beni alıp sokak lambalarının altına getirip öpmüştü.. sende benim ışığımsın demişti..
severdi beni çok severdi bundan hiç şüphe etmedim.. ama kısmet işte.. olmayınca olmuyor işte..:2::2::2:

Son düzenleme:
Benimm aşkımm bileğine adımı yazdırdı :69:

Akşam masada bileği gören kızlar eşlerine saldırdılar resmen :9::9::9:

O benim canımm canımmm, bana hayatımdaki en güzel hediyeyi verdi ve bir kez daha anladım nasıl şanslı olduğumu :69:

Back